Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Καλόπουλος ή Σπάθας στο ντέρμπι!!

Ο Καλόπουλος είναι το μεγάλο φαβορί για να διαιτητεύσει το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη και το υπάρχει μόνο ένα αουτσάιντερ, για παν ενδεχόμενο, ο Σπάθας.... Κατ’ αρχάς να πούμε ότι η ΚΕΔ σκοπεύει να βάλει διεθνή διαιτητή στο ματς, που θα κριθεί το πρωτάθλημα και οι δύο προαναφερθέντες διαιτητές είναι οι μοναδικοί διαθέσιμοι και θα σας εξηγήσουμε το γιατί.Ο Παμπορίδης σφύριξε το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και δεν μπορεί δεύτερη σερί αγωνιστική να διαιτητεύσει αγώνα των «πράσινων». Ομοίως, ο Σιδηρόπουλος σφύριξε το Άρης – Ολυμπιακός δεν μπορεί δεύτερη σερί αγωνιστική να διαιτητεύσει αγώνα των «ερυθρόλευκων».

Ο Κάκος είχε σφυρίξει στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός τα έβαλε μαζί του, όπως τα είχε βάλει μαζί του και με την διαιτησία του στον αγώνα Πανιώνιος – Παναθηναϊκός. Άρα αποκλείεται. Ο Τριτσώνης έχει σφυρίξει πολλά μεγάλα ματς και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο τελευταία και η ΚΕΔ φοβάται μήπως τον «κάψει» ρίχνοντας τον σε μία τέτοια μάχη.
Ο δε Κουκουλάκης έχει μία δύσκολη σεζόν φέτος, με δύο τιμωρίες και μέχρι να βρει την φόρμα του δεν θα μπει σε ένα τόσο «καυτό» ματς που θα παίζει όλη η σεζόν.
Ο Καλόπουλος έχει διαιτητεύσει φέτος τους «αιώνιους» και σε γενικές γραμμές δεν υπήρξαν μεγάλα παράπονα και γενικευμένες αντιδράσεις εναντίον του. Έτσι αποτελεί το νούμερο ένα φαβορί. Αφήστε δε που «ξεκουράστηκε» το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι.
Δεύτερος στην λίστα για τους ίδιους λόγους είναι ο Σπάθας, αλλά δεν βρίσκεται πρώτος στις προτιμήσεις των «πράσινων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: