Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Μιχαλήτσος: «Να δώσουμε το 120%…»

Την άποψη πως οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν το 120% των δυνατοτήτων τους, εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ενόψει του αγώνα του Άρη με τη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Έλληνας τεχνικός των «κιτρίνων» πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο ισχυρή ομάδα και μαζί με την Σεντ Ετιέν θεωρώ ότι είναι οι καλύτερες ομάδες που πέρασαν από Θεσσαλονίκης. Πρέπει να δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας. Το χρωστάμε στον κόσμο μας και πρέπει να διατηρήσουμε την ιστορία που υπάρχει να μην χάνουμε στην έδρα μας», εξήγησε ο Μιχαλήτσος και συμπλήρωσε:
«Και το αήττητο θέλουμε να διατηρήσουμε και όταν παίζεις με παίκτες τύπου Τουρέ που τον πήρε από την Μπάρτσελόνα, είναι μία πρόκληση. Μην ξεχνάτε ότι έδωσε τον τέταρτο φορ (σ.σ Αντεμπαγιόρ) της και παίζει βασικός στην Ρεάλ. Εχθές κάναμε ένα χαλάρωμα. Σήμερα θα κάνουμε μία προπόνηση μικρής διάρκειας για τους βασικούς του Σαββάτου καθώς κάναμε μία υπερπροσπάθεια. Θα συζητήσω με τους παίκτες στο ξενοδοχείο θα κρίνω ποιος θα είναι πιο έτοιμος για την ενδεκάδα. Η αξία της είναι πολύ μεγάλη. Θα προσπαθήσουμε να υπερβάλουμε για να ανταποκριθούμε».
Για το αν γνωρίζει τον αντίπαλο, τόνισε: «Γνωρίζω όλους τους παίκτες της Σίτι αλλά μπορούν να αλλάξουν και τους 11 και να βγάλουν το ίδια επίπεδα απόδοσης. Αν σκεφτούμε τον Ατρόμητο δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε αύριο. Εγώ ως προπονητής έχω χρέος να το κάνω. Θα μας λείπουν πιθανών παίκτες σε κάποιες θέσεις (όπως ο Μίσελ) αλλά δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο για το αν θα έχουμε παίκτες».
Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ τόνισε: «Μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα διαθέτει ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης. Πρέπει να το δούμε σαν γιορτή. Δεν παίζει κάθε μέρα η Σίτι με τον Άρη και πρέπει να το δούμε σαν γιορτή. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αλλά σαν επαγγελματίες προετοιμαζόμαστε όπως σε κάθε παιχνίδι. Αυτό το έχουμε δείξει και σε άλλα παιχνίδια. Σου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο ο αντίπαλος. Δε μας φοβίζει τίποτα. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και θα δείξουμε ότι είμαστε μία μεγάλη ομάδα».
Το μήνυμα του προς τον κόσμο είναι το εξής: «Αυτός ο κόσμος αξίζει πολλά. Κάθε Κυριακή είναι σχεδόν γεμάτο το γήπεδο. Δεν έχει σημασία αν είναι Ατρόμητος ή Μάντσεστερ αντίπαλος. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πρέπει να είμαστε πάντα νικητές. Θα δείξει αύριο πόσο έτοιμοι είμαστε. Από ψυχολογία, τακτική ή φυσική κατάσταση θα το δείξουμε αύριο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: