Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Προπόνηση με ΤΣΣΚΑ και Φωτάκη

Η προπόνηση της ρωσικής ομάδας, χωρίς τους Βάγκνερ Λοβ και Χόντα στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, την ώρα που λίγο πιο πάνω προπονούνταν ο "Δικέφαλος". Η επιστροφή του Φωτάκη και η ξεκούραση των βασικών
Με τον Γιώργο Φωτάκη να ακουμπάει μπάλα έχοντας βγάλει τον νάρθηκα που φορούσε τόσο καιρό μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Ξάνθη διεξήχθη η προπόνηση του ΠΑΟΚ το πρωί της Κυριακής (13/2) στη Σουρωτή.
Ο Έλληνας μέσος έδειξε ότι θα μπορέσει να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα σε δύο εβδομάδες περίπου, κάτι που σημαίνει ότι θα προλάβει τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.
ότι θα προλάβει τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.
Τέλος, οι βασικοί παίκτες στον αγώνα με τον Πανιώνιο απουσίαζαν, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Υπό το βλέμμα των Ρώσων
Λίγα μέτρα πιο μακριά από το μέρος που προπονούνταν ο ΠΑΟΚ βρίσκονταν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι προπονήθηκαν και αυτοί στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής για 90 λεπτά περίπου,σε φουλ ρυθμούς.

Από το πρόγραμμά τους, όμως, απουσίαζαν τα δύο μεγάλα αστέρια τους, Βάγκνερ Λοβ και Κεϊσούκι Χόντα που είναι τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: