Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Μαντσίνι: «Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά»

Για το αήττητο έκανε λόγο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και τόνισε ότι υπάρχει πάντα η πρώτη φορά, ενώ έκανε λόγο ότι θα αντιμετωπίσει μία πολύ καλή ομάδα η Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Ιταλός κόουτς τόνισε στην συνέντευξη τύπου: «Είχαμε ένα δύσκολο με την Μάντεστερ Γιουνάιντεντ πριν από τρεις μέρες, αλλά πλέον σκεφτόμαστε μόνο αυριανό ματς με τον Άρη. Η ψυχολογία σίγουρα δεν είναι η καλύτερη δυνατή μετά την ήττα στο ντέρμπι όμως είναι σημαντικό ότι παίζουμε τρεις μέρες μετά και με αν κερδίσουμε θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε την ήττα από την Γιουνάιντεντ. Έχουμε πάντως απουσίες για αύριο όμως υπάρχει το υλικό για να αντικατασταθεί κάθε απόντας και δεν φοβόμαστε».
Όσον αφορά τον Άρη ο τεχνικός Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: «Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζουμε ότι έχει κερδίσει δυο φορές την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ γνωρίζουμε ότι έχει αλλάξει προπονητή πρόσφατα και έχει κάνει καινιούργες μεταγραφές. Επίσης Ξέρουμε για το ρεκόρ, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά».
«Ο Φεβρουάριος πολύ σημαντικός μηνάς έχουμε παιχνίδι για το Πρωτάθλημα και την Ευρώπη μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι όπως και αυτά που ακολουθούν και στο τέλος του μηνά. Ξέρουμε για το ρεκόρ του Άρη θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε πάντα υπάρχει πρώτη φορά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: