Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ποινή-σοκ για Χάβο, στα μαλακά ο ΟΣΦΠ!

Την αυστηρότητά της φαίνεται να εξάντλησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ προς το πρόσωπο του Μάκη Χάβου. Τιμώρησε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους δύο μήνες και πρόστιμο 10.000 τον προπονητή του ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στο οποίο είχε αποβληθεί από τον πάγκο της ομάδας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά" κατηγορήθηκε για τη συμπεριφορά του στον διαιτητή της αναμέτρησης του Κυπέλλου.

Για αυτό το παιχνίδι ο Ολυμπιακός έπεσε στα… μαλακά. Στους «ερυθρόλευκους» επιβλήθηκε πρόστιμο 28.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του. Σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλο ρόλο για την ποινή αυτή, έπαιξε και ο διαιτητής του αγώνα, του οποίου η αναφορά δεν ήταν επιβαρυντική για τους Πειραιώτες. Σε αυτή δεν ανέφερε στοιχεία για το κέρμα στον επόπτη αλλά και τις αναταραχές που υπήρξαν στο ημίχρονο.

Ατιμώρητος δεν έμεινε και ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Στα μαλακά έπεσε ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη»

Χρηματική ποινή ύψους 40.000 ευρώ επέβαλε στην SKODA Ξάνθη για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια στις 04/02/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: