Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί δεν πήρατε εξτρέμ;

ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΛΚΑ

Σήμερα ολοκληρώνονται οι μεταγραφές, κλείνει αυτή η ψυχοφθόρα περίοδος που ο ΠΑΟΚ συμμετείχε έντονα λόγω των κενών που είχε αφήσει το περασμένο καλοκαίρι.

O επίσημος ΠΑΟΚ, αρχικά μέσω της συνέντευξης Βρύζα, στη συνέχεια μέσα από διαρροές και τρίτων μέσα από τις επαφές που έγιναν είτε ολοκληρώθηκαν, είτε όχι, φαινόταν πως στοχεύει σε έναν παίκτη ανά γραμμή.


Ένας ηγέτη κεντρικό αμυντικό – τον απέκτησε – έναν ποιοτικό κεντρικό χαφ – τον απέκτησε – και έναν εξτρέμ που θα μπορούσε να δώσει τα στοιχεία του Ρόμπερτ Μακ από την απέναντι πλευρά.

Σήμερα ολοκληρώνονται οι μεταγραφές και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να αποκτηθεί εξτρέμ. Ο ΠΑΟΚ θα μείνει με ένα, αφού ο δεύτερος παίκτης που θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο δεν έχει ενεργοποιηθεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Και ο λόγος για τον Εγιάλ Γκολάσα.

Το παράδοξο είναι πως η ομάδα μέχρι και την περασμένη Πέμπτη θεωρούσε δεδομένο πως ο παίκτης αυτός θα αποκτηθεί. Τι άλλαξε τότε; Γιατί περιπτώσεις αξιόλογες και με χρήματα που δεν θα μάτωναν τον ΠΑΟΚ υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη και σήμερα.

Όπως ενημερώσαμε τις προηγούμενες ημέρες, κάτι άλλαξε μετά από μία συζήτηση Ιβάν Σαββίδη, Αγγελίδη, Βρύζα και Αναστασιάδη.

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε πως η απόφαση να μην αποκτηθεί εξτρέμ δεν βαραίνει τον ίδιο και πως θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του αυτός που το αποφάσισε.

Σε πρώτη φάση κανένας δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες του, ενώ μέσα στην εβδομάδα και όταν ο κόσμος θα αρχίσει να μαλώνει πάλι για το ποιος φταίει, δεν θα ειπωθεί κουβέντα λόγω του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί μία άλλη δικαιολογία και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ θα έχει φροντίσει για ακόμη μία φορά να διχάσει τον κόσμο της ομάδας.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν στον επίσημο ΠΑΟΚ, είναι πως συνεχώς φαίνονται ανακόλουθοι των εξαγγελιών τους.

Και όταν αυτό συμβαίνει σε αγωνιστικά θέματα που είναι ξεκάθαρα ακόμη και στα μάτια μικρών παιδιών, τότε το μόνο που καταφέρνουν είναι να προσθέσουν απαξίωση στον μέσο οπαδό της ομάδας απέναντί τους.
*Πηγή: metrosport.gr*

Ήρθε ο Σιναντίνοβιτς για τον ΠΑΟΚ!!

Και το όνομα αυτού Έντι Σιναντίνοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για 27χρονο περιφερειακό που αγωιζόταν πρότινος με τη φανέλα της Τάργκου Μόρες της Ρουμανίας ενώ έχει περάσει και από ομάδες της Εσθονίας, της Βοσνίας και της Κροατίας.





*Πηγή: metrosport.gr*

Ξεκούραση για τους παίκτες του Άρη!!

Οι ποδσφαριστές του Άρη αναμένεται να επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις καθώς σήμερα ήταν μέρα ξεκούρασης.
Όπως αναφέρεται στο επίσημο site των «κιτρινόμαυρων»:
Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Καμπανιακό (08/02, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).
Ο Δημήτρης Γκίνο, που είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, εξέτισε την ποινή του στο ματς με την Καστοριά.
*Πηγή: arenafm.gr*

Έξι χρόνια χωρίς Γιώργο Παντελάκη!!

Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια ο Γιώργος Παντελάκης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 83 χρόνων.
Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στην ιστορία του «Δικεφάλου», έχοντας ουσιαστικά αφιερώσει όλη του τη ζωή στον ασπρόμαυρο σύλλογο. Υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ από τη θέση του προέδρου μέχρι το καλοκαίρι του 1984.
Να θυμίσουμε πως ο Παντελάκης ήταν από τους λίγους παράγοντες που τα έβαλαν ανοιχτά με τους μεγάλους αντιπάλους του σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Ήταν αυτός που είχε έρθει σε ρήξη με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών για την αρπαγή του Γιώργου Κούδα από τον Ολυμπιακό, όταν είχε απειλήσει πως θα κατεβάσει τον κόσμο στον δρόμο και θα αναδείξει την τεράστια δυναμική του ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα.
Τοτε που όλοι έτρεμαν την Χούντα, ο Παντελάκης τα έβαλε μαζί τους και κέρδισε την επιστροφή του Κούδα στον ΠΑΟΚ. Ήταν ένας από τους καλύτερους παράγοντες που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό το αναγνωρίζουν φίλοι και αντίπαλοι. Σαν σήμερα έφυγε από την ζωή. Όλοι όσοι τον έζησαν όμως, θα τον θυμούνται συνέχεια.
*Πηγή: arenafm.gr*

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια με Λιμόζ!

Τη διάθεση των εισιτηρίων για το κρίσιμο ματς με τη γαλλική Λιμόζ την Τετάρτη (4/2, 20:30) για την 5η αγωνιστική των «32» του Γιούροκαπ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
«Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 στις 8.30μ.μ. για την 5η αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocup. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ στις «32» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges διατίθενται ήδη μέσω Internet, από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδδα, αλλά και από το PAOK Sports Arena.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges:
10€ Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€ 108, 109, 110, 111
25€ VIP 1,2,5
50€ VIP 3,4
100€ VIP Lounge
Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges θα διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνσηhttps://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του».

Τρεις στη… μάχη για Λένον!!

Η Στόουκ είναι η τελευταία ομάδα που μπήκε στη «μάχη» για την απόκτηση του Αάρον Λένον.
Ο 27χρονος εξτρέμ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Τότεναμ και η περίπτωσή του μόνο… απαρατήρητη δεν έχει περάσει για αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.
Χαλ κα Λέστερ είναι δύο από τους υποψήφιους «μνηστήρες» και πλέον στο παιχνίδι μπήκε και η Στόουκ με τις όποιες εξελίξεις να αναμένονται άμεσα…
*Πηγή: england365.gr*

«Ανενεργή» η ΚΠΡ!!

Άδικα θα περιμένουν κάποια μεταγραφική κίνηση της ομάδας τους οι φίλαθλοι της ΚΠΡ, καθώς όπως αναφέρει το «Sky Sports», άνθρωποι των Ρέιντζερς ενημέρωσαν πως ο σύλλογος δεν πρόκειται να προβεί σήμερα (2/2), ούτε στην αγορά, αλλά ούτε στην πώληση παίκτη.
Από ελάχιστες, έως... ανύπαρκτες είναι οι πιθανότητες απόκτησης κάποιου παίκτη από την ΚΠΡ.
Αν και τις τελευταίες ώρες, αρκετά ονόματα παικτών -με μεγαλύτερο αυτό του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ- ακούστηκαν για τους Ρέιντζερς, αυτοί δεν αναμένεται να είναι ενεργοί την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, όπως ενημέρωσαν άνθρωποι της ομάδας το «Sky Sports».
Το ίδιο ισχύει και για τις αποχωρήσεις, καθώς οι Λονδρέζοι δεν θα προβούν στην αποδέσμευση ή την πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή που ανήκει στο ρόστερ της.
*Πηγή: england365.gr*

Στο «στόχαστρο» της Γουέστ Μπρομ ο Κόουλ!

Τη δική της προσπάθεια για την απόκτηση του Κάρλτον Κόουλ από τη Γουέστ Χαμ, αναμένεται να κάνει μέσα στην ημέρα, η Γουέστ Μπρομ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports».
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κάρλτον Κόουλ υπάρχει από τη Γουέστ Μπρομ.
Ο 31χρονος φορ έχει αγωνιστεί σε μόλις 12 παιχνίδια πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν και φέρεται να έχει ενοχληθεί με τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που του έχει δοθεί.
Από αυτό το αδιέξοδο θέλουν να τον βγάλουν οι «baggies», οι οποίοι μέχρι το «κλείσιμο» της μεταγραφικής περιόδου, είναι πολύ πιθανόν να κάνουν την κίνησή τους για τον παίκτη.
*Πηγή: england365.gr*

Στο Παρίσι για Εντόι ο Μπρους!!

Στο Παρίσι αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο τεχνικός της Χαλ, Στιβ Μπρους, στην ύστατη προσπάθεια να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του επιθετικού της Λοκομοτίβ Μόσχας, Νταμ Εντόι.
Προσωπικά έχει πάρει το θέμα του Νταμ Εντόι ο Στιβ Μπρους.
Ο προπονητής της Χαλ αναμένεται μέσα στην ημέρα να βρεθεί στο Παρίσι για να έχει ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Σενεγαλέζου φορ, επιδιώκοντας την απόκτησή του από την Λοκομοτίβ Μόσχας.
Με τη μεταγραφή του Λένον να «ναυαγεί», οι «τίγρεις» έχουν στρέψει απόλυτα την προσοχή τους στην περίπτωση του 29χρονου.
*Πηγή: england365.gr*

Τελειώνει του Κουαδράδο!!

Μέσα στην ημέρα αναμένεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χουάν Κουαδράδο από τη Φιορεντίνα στην Τσέλσι, με το «deal» να έχει «κολλήσει» σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες αναφορικά με το... αντίθετο δρομολόγιο που θα κάνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, αλλά και την περίπτωση του Αντρέ Σούρλε.
Σχεδόν απίθανο θεωρείται να χαλάσει η μεταγραφή του Χουάν Κουαδράδο στην Τσέλσι.
Οι «μπλε» έχουν συμφωνήσει στα πάντα με τη Φιορεντίνα για την μετακόμιση του Κολομβιανού στο Λονδίνο, με τον μοναδικό λόγο που δεν ανακοινώνεται η μεταγραφή να είναι... ο Μοχάμεντ Σαλάχ.
Ο Αιγύπτιος αποτελεί μέρος του «deal» των δύο συλλόγων, παίρνοντας τον δρόμο για τους «βιόλα», πιθανόν μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν. Κάποια μικρά ζητήματα αναφορικά με τη συγκεκριμένη μετακίνηση έχουν καθυστερήσει την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ωστόσο εκτιμάται ότι αυτά θα λυθούν σύντομα.
Παράλληλα, αναμένονται και οι ανακοινώσεις για τον Αντρέ Σούρλε και τη Βόλφσμπουργκ, οι οποίες εξίσου αναμένεται να διευθετηθούν στην ώρα τους.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν παραχωρεί Γιανουζάι η Γιουνάιτεντ!!

Καμία διάθεση να προχωρήσουν στο δανεισμό του Αντνάν Γιανουζάι δεν έχουν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νεαρός άσος των «κόκκινων διαβόλων» είχε προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον της Έβερτον, που ήθελε να τον αποκτήσει ως δανεικό μέχρι το φινάλε της σεζόν.
Όπως αναφέρει πάντως το «Skysports», ο Λουίς Φαν Χάαλ και οι συνεργάτες του έχουν αποφασίσει να κρατήσουν κανονικά στο ρόστερ της ομάδας τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» μέχρι το φινάλε των μεταγραφών το βράδυ.
*Πηγή: england365.gr*

Στη λίστα της Γερμανικής Ομοσπονδίας ο Σούρλε!! (pic)

Ολοκληρωμένη φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Αντρέ Σούρλε στη Βόλφσμπουργκ, καθώς το όνομά του βρίσκεται στη λίστα της Γερμανικής Ομοσπονδίας με τους παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Μπουντεσλίγκα στο δεύτερο μισό της σεζόν!
Οι επίσημες ανακοινώσεις φαίνεται πως απομένουν για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντρέ Σούρλε στη Βόλφσμπουργκ.
Το όνομα του 25χρονου άσου βρίσκεται στη λίστα της Γερμανικής Ομοσπονδίας, η οποία καταγράφει όλους τους παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας.
Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης έχει ήδη δηλωθεί στα μητρώα, πήρε την άδεια για να αγωνιστεί στη Μπουντεσλίγκα, άρα η μετακίνηση του από την Τσέλσι στους «λύκους» μοιάζει ολοκληρωμένη!
Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων...
Δείτε το όνομα του Σούρλε στη μεταγραφική λίστα της Γερμανικής Ομοσπονδίας:

*Πηγή: england365.gr*

Πρόταση για Ντόρανς η Μπέρνλι!

Επίσημο έκανε το ενδιαφέρον της για τον Γκρέιαμ Ντόρανς η Μπέρνλι, καταθέτοντας πρόταση 3 εκ. λιρών για την απόκτησή του από την Γουέστ Μπρομ. Αναμένεται η απάντηση των «baggies».
Με κάθε επισημότητα, η Μπέρνλι «χτύπησε» την πόρτα της Γουέστ Μπρομ για την αγορά του Γκρέιαμ Ντόρανς.
Οι «κλάρετς» επιθυμούν την ενίσχυσή τους στο χώρο της μεσαίας γραμμής, γι' αυτό και επιθυμούν την απόκτηση του 27χρονο Σκωτσέζου, ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τόνι Πιούλις.
Η Μπρομ δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στη Μπέρνλι, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επικοινωνία.
*Πηγή: england365.gr*

«Πόρτα» σε Γουέστ Χαμ για Γκομίς!!

Άμεση ήταν η απάντηση της Σουόνσι στην πρόταση της Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Μπαφετιμπί Γκομίς, με τους «κύκνους» να απορρίπτουν με... συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση 7 εκ. λιρών που κατέθεσαν οι Λονδρέζοι.
Ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» έλαβε από τη Σουόνσι η Γουέστ Χαμ, στην πρόταση που κατέθεσε για την αγορά του Μπαφετιμπί Γκομίς, σύμφωνα με το «Sky Sports».
Το ίδιο Μέσο, αποκάλυψε πριν από λίγο την κίνηση των «σφυριών» για τον Γάλλο στράικερ, η οποία ωστόσο δεν βρήκε «εύπορο έδαφος», μιας και οι «κύκνοι δεν προτίθεται να προβούν στην πώληση του παίκτη.
Η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς μάλιστα, δεν αναμένεται να προβεί σε νέα, βελτιωμένη πρόταση για τον 29χρονο επιθετικό.
*Πηγή: england365.gr*

Πλησιάζει στη Σαουθάμπτον ο Τζούρισιτς!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports», ο Φίλιπ Τζούρισιτς βρίσκεται πολύ κοντά στη Σαουθάμπτον, στην οποία και θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από τη Μπενφίκα.
Παίκτης της Σαουθάμπτον αναμένεται να γίνει ο Φίλιπ Τζούρισιτς.
Το «Sky Sports», βασιζόμενο σε δικές του πληροφορίες, μεταδίδει ότι ο Σέρβος άσος βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στους «Αγίους», ως δανεικός από τη Μπενφίκα.
Το «φλερτ» μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες και όπως όλα δείχνουν, ο 23χρονος θα βάλει το δικό του «λιθαράκι» στην προσπάθεια της ομάδας του Ρόναλντ Κούμαν να παραμείνει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.
*Πηγή: england365.gr*

Πρόταση για Γκομίς η Γουέστ Χαμ!!

Επίσημη πρόταση ύψους 7 εκ. λιρών για την απόκτηση του Μπαφετιμπί Γκομίς κατέθεσε στα γραφεία της Σουόνσι η Γουέστ Χαμ, όπως μεταδίδει το «Sky Sports»!
Τον Μπαφετιμπί Γκομίς θέλει να κάνει δικό της η Γουέστ Χαμ.
Σύμφωνα με το «Sky Sports», τα «σφυριά» κατέθεσαν επίσημη πρόταση, ύψους 7 εκ. λιρών για την απόκτηση του Γάλλου στράικερ και πλέον αναμένει την απάντηση της Σουόνσι.
Όπως μάλιστα αναφέρουν ποικίλα βρετανικά δημοσιεύματα, ο 29χρονος άσος βλέπει με καλό μάτι μία πιθανή μεταγραφή του στην ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς, έχοντας λάβει εγγυήσεις ότι θα αγωνίζεται βασικός.
*Πηγή: england365.gr*

Τη λύτρωσε ο Μπόγιοβιτς!!

Κοντά στην τρίτη θέση που οδηγεί στα play off ανόδου παρέμεινε η Λάρισα, μετά το 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα για τη 15η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League χάρη στο γκολ του Μπόγιοβιτς.

Τη λύτρωσε ο Μπόγιοβιτς!
Στο κατόπι της Ζακύνθου που επικράτησε νωρίτερα του Τυρνάβου με 2-0, για την τρίτη θέση της βαθμολογίας της Football League βρίσκεται η Λάρισα, καθώς, μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα στο "Αλκαζάρ" για τη 15η αγωνιστική, πλησίασε στους δυο βαθμούς από τη θέση που οδηγεί στα playoff ανόδου στη Super League.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μπόγιοβιτς, ο οποίος έκανε «σεφτέ» στα γκολ με τους «βυσσινί» με το τέρμα που σημείωσε στο 35’ και έδωσε τη νίκη στους Θεσσαλούς με 1-0.

Έτσι, η Λάρισα έφτασε στην τέταρτη θέση του Βορείου Ομίλου με 25 βαθμούς, μόλις δυο πίσω από τη Ζάκυνθο, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας παρέμεινε στη 10η θέση με 15 βαθμούς.


Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

Νότιος όμιλος


Παρασκευή, 30/1

Ηρακλής Ψαχνών-Παναχαϊκή 1-1
(83' Γουόρντεν - 90'+3' Ζλατκόφσκι)

Κυριακή, 1/2

Ερμιονίδα-Αχαρναϊκός 2-1
(23’ Ιασωνίδης, 87’ Ταπέ - 90'+2' Αθανασίου)

Φωστήρας-Χανιά 0-0

Παναιγιάλειος-Πανηλειακός (3-0 α.α.)

Δευτέρα, 2/2

Άλιμος-Καλλιθέα 0-2
(52’ Μασάδο, 80’ Φράγκος)

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ (18:00)

Ρεπό: Επισκοπή

Βόρειος όμιλος

Κυριακή, 1/2


Λαμία-Φωκικός 1-0
(73’ Γκούρμα)

Πιερικός-Απόλλων 1926 2-1
(54’ Λαμπάκης, 84’ Παλιάτσιος - 34’ Καπετάνος)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιγινιακός 1-2
(35’ Πέεφ - 40’ Γουέλκαμ, 88’ Αχαλινόπουλος)

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 0-1
(8’ Κυριακίδης)

Δευτέρα, 2/2

Ζάκυνθος-Τύρναβος 2-0
(70’ Τσόπελας, 86’ Κρολ)

Λάρισα-Αγροτικός Αστέρας 1-0
(35’ Μπόγιοβιτς)

Ρεπό: Εθνικός Σερρών

Η επόμενη αγωνιστική (16η)

Νότιος όμιλος


Άλιμος-Ηρακλής Ψαχνών
Παναχαϊκή-Επισκοπή
Καλλιθέα-Παναιγιάλειος
Πανηλειακός-Απόλλων Σμύρνης
Αχαρναϊκός-Φωστήρας
ΑΕΚ-Χανιά

Ρεπό: Ερμιονίδα

Βόρειος όμιλος
Λάρισα-Λαμία
Φωκικός-Εθνικός Σερρών
Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός
Απόλλων 1926-Ολυμπιακός Βόλου
Αιγινιακός-Ζάκυνθος
Ηρακλής-Τύρναβος

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα πήρε ο Ετό, στον «αέρα» το μέλλον του!!

Έξαλλος είναι ο Σαμουέλ Ετό με τον προπονητή της Σαμπντόρια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, με τον Καμερουνέζο να είναι πολύ κοντά στην έξοδο μόλις μία εβδομάδα μετά την απόκτησή του!

Τα πήρε ο Ετό, στον «αέρα» το μέλλον του!
Χαμός έχει γίνει αναφορικά με το μέλλον του Σαμουέλ Ετό. Ο Καμερουνέζος επιθετικός της Σαμπντόρια φαίνεται να τα «πήρε» με τον προπονητή του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, επειδή ο τελευταίος προγραμμάτισε διπλή προπόνηση μόλις μία μέρα μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τορίνο.

Ο 45χρονος τεχνικός ήταν έξαλλος με τους παίκτες του ύστερα από την κυριακάτικη ήττα της ομάδας του από την «γκρανάτα» με 5-1 και αποφάσισε να τους τιμωρήσει με διπλή προπόνηση. Αυτό φαίνεται να εξαγρίωσε τον Σαμουέλ Ετό, ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, περνώντας ως αλλαγή στο 71’.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έχοντας, μάλιστα, φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή του, και πλέον το μέλλον του στη Σαμπντόρια είναι στον «αέρα».

Από τη μεριά της, η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να ηρεμίσει την κατάσταση και, αν δεν τα καταφέρει, το συμβόλαιο του Καμερουνέζου θα λυθεί άμεσα.

Η μεταγραφή του Ετό από την Έβερτον στην ομάδα της Γένοβας ολοκληρώθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, με τον παίκτη να υπογράφει έως το 2018. Αν τελικά το συμβόλαιό του λυθεί, τότε ο 33χρονος επιθετικός, μέχρι το καλοκαίρι, θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο με τα «ζαχαρωτά», καθώς η FIFA απαγορεύει στους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν με περισσότερες από δύο ομάδες σε μία σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Για «μπαμ» με Μπερμπάτοφ γράφουν οι Βούλγαροι!!

Μεταγραφική «βόμβα» με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με βουλγαρικό δημοσίευμα. Ποιο ποσό-ρεκόρ γράφουν πως προτίθεται να διαθέσει!

Για «μπαμ» με Μπερμπάτοφ γράφουν οι Βούλγαροι
Αποφασισμένο να πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή στον ΠΑΟΚ παρουσιάζουν τον Ιβάν Σαββίδη στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με το "Struma.com", ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποτελεί διακαή πόθο του και για χάρη του οποίου προτίθεται να προσφέρει συμβόλαιο με βασιλικές αποδοχές ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ –τη στιγμή που στη Μονακό παίρνει 3 εκατομμύρια τον χρόνο.

inner

Επίσης γίνεται εκτενής αναφορά στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου», την οικονομική του ισχύ, τις σχέσεις του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για τους «ασπρόμαυρους».

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνονται όμως και οι προ ημερών δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Εμίλ Ντάντσεφ, βάσει των οποίων ο Βούλγαρος επιθετικός θα τιμήσει το συμβόλαιό του με την Μονακό (ολοκληρώνεται το καλοκαίρι) και κατόπιν θα κοιτάξει το μέλλον του. Το όνομα του σπουδαίου Βούλγαρου επιθετικού έχει ακουστεί ξανά για τους Θεσσαλονικείς, δίχως όμως κάτι περισσότερο από αυτό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Παίρνει Θεολόγου, πάει για Γεωργίου ο ΟΦΗ!!

Σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Παντελή Θεολόγου ήρθε ο ΟΦΗ, που «ψάχνεται» και για την επιστροφή του Γιώργου Γεωργίου. Στην Αθήνα για να κλείσει παίκτες ο Νίκος Αναστόπουλος.

Παίρνει Θεολόγου, πάει για Γεωργίου ο ΟΦΗ

Όπως όλα δείχνουν, η πρώτη προσθήκη θα είναι αυτή του Παντελή Θεολόγου, ο οποίος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ατρόμητο. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, θα μεταβεί στο Ηράκλειο για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές.

Μια άλλη διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι αυτή με τον Γιώργο Γεωργίου. Ο πρώην αρχηγός της κρητικής ομάδας αγωνίζεται στον Απόλλωνα Σμύρνης και ήδη έχει δεχθεί κρούση, προκειμένου να επιστρέψει και να βοηθήσει στη δύσκολη προσπάθεια για την… επιβίωση! *Πηγή: sport-fm.gr*

Διακαής πόθος του Βενγκέρ ο Γκαγιά!!

Την απόκτηση του Χοσέ Λουίς Γκαγιά της Βαλένθια επιθυμεί ο Αρσέν Βενγκέρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Διακαής πόθος του Βενγκέρ ο Γκαγιά
Την ύστατη στιγμή, στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, ο Αρσέν Βενγκέρ επιχειρεί να ενισχύσει την επίθεση της Άρσεναλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Star», ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων» φέρεται να έχει σε πρώτο πλάνο τον Χοσέ Λουίς Γκαγιά της Βαλένθια.

Μάλιστα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι Λονδρέζοι σκοπεύουν άμεσα να καταθέσουν μία τελική πρόταση στις «νυχτερίδες» και αυτή θα φτάνει τα 18 εκατ. ευρώ.

Ο Γκαγιά ανήκει από το 2012 στην ισπανική ομάδα, στην οποία μετράει 20 συμμετοχές και ένα γκολ. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έμειναν μόνο 3.000 εισιτήρια…»

Μόνο τρεις χιλιάδες εισιτήρια έχουν απομείνει για το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

«Έμειναν μόνο 3.000 εισιτήρια…»
Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς, μέσω του επίσημου λογαριασμού που διατηρούν στο Twitter ενημέρωσαν πως έχουν απομείνει 3.000 «κομμάτια» για τις θύρες 1,2,3 και 8.

Πάντως, τις προηγούμενες ημέρες παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων, κάτι που είχε ικανοποιήσει ευχάριστα τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Δείτε το tweet του ΠΑΟΚ
PAOK FC / Π.Α.Ο.Κ.         @PAOK_FC
3.000 εισιτήρια στις θύρες 1,2,3 & 8 έχουν απομείνει για τον αγώνα με τον @olympiacos_org


*Πηγή: sport-fm.gr*

Συνεχίζει ακάθεκτη η Ζάκυνθος!!

Στην τρίτη συνεχόμενη νίκη στη Football League έφτασε η Ζάκυνθος, μετά το 2-0 επί του Τυρνάβου, ενώ και η Καλλιθέα έφτασε στην πρώτη της εκτός έδρας επιτυχία, επικρατώντας, επίσης, με 2-0 του Αλίμου.

Συνεχίζει ακάθεκτη η Ζάκυνθος!
Η μεγάλη έκπληξη της σεζόν στη φετινή Football League, Ζάκυνθος, προχωράει ολοταχώς προς την κορυφή της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 επί του Τυρνάβου στο νησί.

Το σκορ άνοιξε ο Τσόπελας στο 70’, ενώ τη «χαριστική βολή» έδωσε ο Κρολ τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του ενεντηνταλέπτου.

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι νησιώτες διατηρήθηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, ενώ ο Τύρναβος παρέμεινε στην έκτη θέση με 17 πόντους.

Διπλό στην Καισαριανή

inner

Στην Καισαριανή, η φιλοξενούμενη Καλλιθέα πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν, καθώς επιβλήθηκε του Αλίμου με 2-0.

Ο Μασάδο άνοιξε το σκορ στο 52’, ενώ στο 80’ ο Φράγκος «σφράγισε» τη νίκη για την Καλλιθέα, η οποία προσπέρασε τον Άλιμο στην όγδοη θέση της κατάταξης του πρώτου ομίλου με 16 βαθμούς.


Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

Νότιος όμιλος


Παρασκευή, 30/1

Ηρακλής Ψαχνών-Παναχαϊκή 1-1
(83' Γουόρντεν - 90'+3' Ζλατκόφσκι)

Κυριακή, 1/2

Ερμιονίδα-Αχαρναϊκός 2-1
(23’ Ιασωνίδης, 87’ Ταπέ - 90'+2' Αθανασίου)

Φωστήρας-Χανιά 0-0

Παναιγιάλειος-Πανηλειακός (3-0 α.α.)

Δευτέρα, 2/2

Άλιμος-Καλλιθέα 0-2
(52’ Μασάδο, 80’ Φράγκος)

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ (18:00)

Ρεπό: Επισκοπή

Βόρειος όμιλος

Κυριακή, 1/2

Λαμία-Φωκικός 1-0
(73’ Γκούρμα)

Πιερικός-Απόλλων 1926 2-1
(54’ Λαμπάκης, 84’ Παλιάτσιος - 34’ Καπετάνος)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιγινιακός 1-2
(35’ Πέεφ - 40’ Γουέλκαμ, 88’ Αχαλινόπουλος)

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 0-1
(8’ Κυριακίδης)

Δευτέρα, 2/2

Ζάκυνθος-Τύρναβος 1-0
(70’ Τσόπελας, 86' Κρολ)

Λάρισα-Αγροτικός Αστέρας (18:00)

Ρεπό: Εθνικός Σερρών

Η επόμενη αγωνιστική (16η)

Νότιος όμιλος


Άλιμος-Ηρακλής Ψαχνών
Παναχαϊκή-Επισκοπή
Καλλιθέα-Παναιγιάλειος
Πανηλειακός-Απόλλων Σμύρνης
Αχαρναϊκός-Φωστήρας
ΑΕΚ-Χανιά

Ρεπό: Ερμιονίδα

Βόρειος όμιλος

Λάρισα-Λαμία
Φωκικός-Εθνικός Σερρών
Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός
Απόλλων 1926-Ολυμπιακός Βόλου
Αιγινιακός-Ζάκυνθος
Ηρακλής-Τύρναβος

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας
*Πηγή: sport-fm.gr*

Είναι πολλά τα λεφτά, Σίρλε!!

Ένα εξωφρενικό ποσό καλείται να δώσει η Βόλφσμπουργκ αν θέλει να κάνει δικό της τον Αντρέ Σίρλε.

Είναι πολλά τα λεφτά, Σίρλε
Απίθανο μοιάζει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αντρέ Σίρλε στη Βόλφσμπουργκ την τελευταία μέρα της σχετικής προθεσμίας. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την Bild, το κόστος είναι από δυσβάσταχτο ως… εξωφρενικό για τους «λύκους».

Όπως αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα, θα χρειαστούν συνολικά 66 εκατ. ευρώ για να γίνει η μεταγραφή. Κι αυτό γιατί η Τσέλσι αξιώνει 32 εκατ. ευρώ, οι μάνατζερ του Γερμανού μέσου πρέπει να εισπράξουν 2 εκατ., ενώ προβλέπονται άλλα 5 εκατ. σε μπόνους και τα 6 εκατ. που είναι οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή μέχρι το 2019.*Πηγή: sport-fm.gr*

H γκολάρα του Κλωναρίδη και ο κανονισμός του... Μανιάτη!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης στέκεται σε κάποιες στιγμές του αγώνα με τον Πλατανιά, στα πολύ δύσκολα που έρχονται για τον Παναθηναϊκό και αναφέρεται στον Ιωαννίδη και τον κανονισμό... Μανιάτη.
H νίκη επί του Πλατανιά με 3-0 σαφέστατα και δεν είναι για να πανηγυρίζουμε. Εξάλλου η ομάδα των Χανίων ήταν μία από τις χειρότερες που πέρασαν από την Λεωφόρο. Αναιμική επιθετικά και αμυντικά είχε προβλήματα. Από αυτό το παιχνίδι κρατάμε το πάθος και την ψυχή, που έβγαλαν οι παίκτες και απλά αναρωτιέμαι, γιατί έπρεπε να αποκλειστεί η ομάδα από την Ξάνθη και από το κύπελλο, για να βγάλει αυτή την ψυχή και το πάθος…
Στο παιχνίδι αυτό με τον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία σχετικά εύκολη νίκη φθάνοντας στην 8η συνεχόμενη νίκη στην Λεωφόρο στο πρωτάθλημα και κρατώντας το μηδέν για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας. Το πρώτο γκολ ήταν ωραίο σε δημιουργία Λαγού και εκτέλεση Πέτριτς, που ήταν οι δύο καλύτεροι. Ειδικά ο Λαγός έκανε ίσως και το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, ενώ ο Πέτριτς πέτυχε με ωραίο τρόπο το γκολ. Το καλύτερο γκολ το πέτυχε, όμως, ο Κλωναρίδης. Όχι απλά γκολ, αλλά γκολάρα. Χρειάζεται, όμως, να βάλει και κάποια γκολ που να είναι κρίσιμα να δίνουν βαθμούς και αυτό δεν το έχει κάνει φέτος. Έχει την δικαιολογία, ότι ο Αναστασίου δεν τον εμπιστεύεται πολύ, αλλά και όταν παίζει υπάρχουν στιγμές, που χάνεται στο γήπεδο. Έχει πολύ καλά τεχνικά στοιχεία, ταχύτητα και είναι στο χέρι του να εξελιχθεί και να γίνει μία σημαντική μονάδα για την ομάδα τα επόμενα χρόνια.
Παραπάνω για αυτό το ματς δεν θέλω να πω πέρα από το ότι ο Μπέργκ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, έχασε και το πέναλτι, ενώ το χειρότερο φετινό του παιχνίδι φέτος ο Στιλ δεν το πλήρωσε με το να δεχθεί γκολ. Είχε μία, δύο λάθος εξόδους με αποκορύφωμα την μεγάλη ευκαιρία του Μιλούνοβιτς στο 20(που ξεκίνησε από οφ-σάιντ που δεν υπέδειξε ο Φαντόπουλος).
Πλέον από εδώ και πέρα τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα δύσκολα με Παναιτωλικό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και εκεί θα κριθεί αν αυτή η ομάδα μπορεί να πάει πιο ψηλά μέχρι το τέλος. Δεν μιλάω για κατάκτηση του πρωταθλήματος(δεν το πίστευα και δεν το πιστεύω για φέτος), αλλά για να είναι κοντά στην κορυφή.
Ο Μαυρίας είναι μία πολύ καλή προσθήκη για τα άκρα, διότι δίνει ταχύτητα που δεν έχει η ομάδα σε αυτή την θέση, ενώ και ο Νίνης μπορεί με την κάθετη πάσα, που έχει να αξιοποιήσει τον Μπέργκ.
Η πίκρα του κόσμου για το κύπελλο είναι μεγάλη και μόνο με συνεχόμενες νίκες και στα ντέρμπι μπορεί να μετριαστεί η στενοχώρια.
Μου άρεσε που είδα άλλο ένα πιτσιρίκι από τις Ακαδημίες, τον Βασίλη Αγγελόπουλο. Το πλάνο προώθησης παιδιών από τις Ακαδημίες τηρείται πιστά, αλλά έχει και κόστος βαθμολογικό, λογικό όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες που κάνουν κάτι ανάλογο. Στην Ελλάδα δεν το κάνει καμία. Απλά όλα αυτά τα παιδιά και οι άλλοι πιο έμπειροι Έλληνες θα πρέπει να έχουν δίπλα τους από του χρόνου ξένους που θα κάνουν την διαφορά.
ΥΓ: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόση φασαρία με την διαιτησία του Ιωαννίδη στην Βέροια. Μια χαρά έπαιξε ο άνθρωπος. Με 9 παίκτες άφησε την Βέροια και με 8 και με 7 αν χρειαζόταν, για να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Ο Μπαλάφας δήλωσε ότι αποβλήθηκε επειδή μετά την κίτρινη κάρτα, γυρνώντας προς την άμυνα είπε «δεν γίνεται με την πρώτη, κίτρινη ρε μ….». Και όπως δήλωσε επίσης το ίδιο ακριβώς είχε πει σε κάποια άλλη στιγμή ο Μανιάτης, αλλά εκείνος δεν πήρε ούτε κάρτα. Επίσης απορώ. Τι θράσος είναι αυτό, που έχει ο Μπαλάφας. Άκου εκεί κίτρινη κάρτα ο Μανιάτης. Δεν ξέρει ότι στον ΚΑΠ υπάρχει κανονισμός που λέει «δεν βγάζουμε κάρτες στον Μανιάτη». Μπινελίκια μπορεί να ρίχνει ελεύθερα είτε καλύπτει το στόμα του είτε όχι. Επιθέσεις σε αντιπάλους, όπως στον Μπατιόν -όταν αποχωρούσε μετά την κόκκινη- μπορεί να κάνει ελεύθερα ο Μανιάτης. Κανείς δεν τον τιμωρεί, δεν το ήξερε ο Μπαλάφας;
Αντίθετα απορία δεν έχω γιατί στον Ολυμπιακό τους ενόχλησε που έπαιξε δυνατά η Βέροια . Έχουν συνηθίσει στα φιλικά και όταν δίνουν επίσημα παιχνίδια τους κακοφαίνεται.
Για τον Ιωαννίδη δεν έχω να πω κάτι άλλο παρά μόνο, ότι κατάφερε το «πτώμα» του Ολυμπιακού, να το κρατήσει ζωντανό . Με 10 παίκτες αρχικά, με 9 παίκτες στη συνέχεια με κάρτες που δεν έβγαλε σε Σιόβα, Κασάμι, Μανιάτη, που έπρεπε να διπλώσουν και να γίνουν κόκκινες . Και στη συνέχεια, όταν όλα κρίθηκαν χάρισε κόκκινες και στον Μπαργκάν και σε έναν, δύο παίκτες της Βέροιας, για να πουν σήμερα όλοι ότι δεν τιμώρησε το σκληρό παιχνίδι της Βέροιας. Μιλάμε για έναν Ολυμπιακό που δεν βλεπόταν, αλλά σήμερα θα αποθεώνεται από όλους, διότι κέρδισε την Βέροια με έναν και δύο παίκτες παραπάνω στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα….

*Πηγή: gazzetta.gr*

Ανοιχτό «παράθυρο» από Βενγκέρ για μεταγραφές!!

Αν και θεωρεί ότι το ρόστερ του έχει «κλείσει» για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για την... έκπληξη τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.  
Ο Αλσατός κόουτς της Άρσεναλ, ερωτηθείς για κάποια απροσδόκητη μεταγραφή στην τελευταία μέρα της χειμερινής διορίας των μετακινήσεων, ναι μεν έδειξε ότι είναι ικανοποιημένος με το υλικό που έχει στα χέρια του, όμως δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο.
«Δεν νομίζω ότι θα είμαστε... απασχολημένοι. Έχουμε κάνει τις κινήσεις που θέλαμε, αλλά προφανώς, ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις κάποια έκπληξη ή να μην γίνει κάτι της τελευταίας στιγμής. Δεν μιλάω για σενάριο δημοσιογράφου, αλλά για τηλεφώνημα από ατζέντη...» δήλωσε ο Βενγκέρ.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δανεικός στην Ίντερ ο Σαντόν!

Την απόκτηση του Νταβίντ Σαντόν από τη Νιούκαστλ με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να ενισχύσει την... ταλαιπωρημένη της άμυνα, αναμένεται να επισημοποιήσει η Ίντερ.  
Μια μέρα μετά την ήττα (3-1) από την Σασουόλο που προκάλεσε τριγμούς και το φραστικό επεισόδιο των Ικάρντι και Γκουαρίν με τους οπαδούς της ομάδας, η διοίκηση των «νερατζούρι» κινήθηκε για να δώσει δύναμη στα μετόπισθεν.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, η Ίντερ θα εκμεταλλευτεί το γεγονός πως δεν υπολογίζεται πλέον ο Σαντόν στη Νιούκαστλ, έχοντας μείνει για αρκετό καιρό εκτός με πρόβλημα τραυματισμού και θα τον πάρει με δανεισμό, εξασφαλίζοντας οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι.

*Πηγή: gazzetta.gr*

«Κλείνει» στην Τότεναμ ο Αλί!!

Τη «μάχη» για την απόκτηση του νεαρού άσου της ΜΚ Ντονς, Ντέλε Αλί, φαίνεται πως κέρδισε η Τότεναμ, καθώς σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο παίκτης αναμένεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Νικήτρια στο «αγώνα δρόμου» της υπογραφής του Ντέλε Αλί, βγήκε σύμφωνα με πληροφορίες, η Τότεναμ!
Όπως αναφέρει η «Daily Mail», τα «σπιρούνια» κατάφεραν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του νεαρού άσου της ΜΚ Ντονς, ο οποίος ετοιμάζει τα πράγματά του για να μεταβεί άμεσα στις εγκαταστάσεις της ομάδας και να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Για τον 18χρονο μέσο ενδιαφέρθηκαν εξίσου έντονα τόσο η Νιούκαστλ, όσο και η Άστον Βίλα, παρόλα αυτά η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο κατάφερε όπως φαίνεται να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παίκτη.
*Πηγή: england365.gr*

«Μπαμ» με Καμαρά η Λαμία!!

Μεταγραφή βόμβα για τη Λαμία που είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ανρί Καμαρά, λίγο πριν το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

«Μπαμ» με Καμαρά η Λαμία
Πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας βρίσκονται Λαμία και Ανρί Καμαρά.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Καλλονή και την Κυριακή (1/2) συναντήθηκε με άνθρωπο της Λαμίας ώστε να ταξιδέψει μαζί του στη Φθιώτιδα.

Ο 37 χρόνος φορ στο πρώτο μισό της σεζόν με την ΑΕΛΚ πραγματοποίησε 15 συμμετοχές πετυχαίνοντας τρία τέρματα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το παλεύει η Τότεναμ για Μιραλάς!

Την ύστατη προσπάθεια της για να καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του Μιραλάς και το ναι της Έβερτον, κάνει η Τότεναμ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Το παλεύει η Τότεναμ για Μιραλάς
Τελευταία μέρα των μεταγραφών στην Αγγλία σήμερα, με την Τότεναμ να προσπαθεί να κλείσει την υπόθεση «Κέβιν Μιραλάς» με κάθε τρόπο.

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, οι «Πετεινοί», «τρενάρουν» τον δανεισμό του Άαρον Λένον, στην Χαλ, περιμένοντας την απάντηση της Έβερτον, στην ήδη κατατεθειμένη πρόταση των 5 εκ. λιρών, συν τον παίκτη.

Το γυαλί στις σχέσεις Μιραλάς και Έβερτον έχει ραγίσει προ πολλού, και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, αφού στις 23:00 το βραδύ λήγει και τυπικά η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες της Premier League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Προχωράει για Χούμελς η Γιουνάιτεντ!!

Αποφασισμένη να κάνει το «μπαμ» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου με την απόκτηση του Ματς Χούμελς παρουσιάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρότι η Ντόρτμουν δείχνει αντίθετη σε αυτό.

Προχωράει για Χούμελς η Γιουνάιτεντ
Έτοιμη να δαπανήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την απόκτηση του Ματς Χούμελς παρουσιάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Daily Mail» αναφέρει πως η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ σκοπεύει να προσφέρει 37 εκατ. ευρώ στη Ντόρτμουντ για να κάνει δικό της τον διεθνή στόπερ.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή μοιάζει απίθανο η Μπορούσια να δώσει τη συγκατάθεσή της, καθώς απομένουν λίγες ώρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο γερμανικός σύλλογος καλείται να κάνει ένα σούπερ β’ μισό στη χρονιά για να ανέβει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Bundesliga. *Πηγή: sport-fm.gr*

Φήμες για Φενέρ και Τζέκο!!

Έντονη φημολογία επικρατεί στην Αγγλία ότι η Φενερμπαχτσέ ετοιμάζεται να καταθέσει μία… γενναία πρόταση στην Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Έντιν Τζέκο.

Φήμες για Φενέρ και Τζέκο
Αβέβαιο θεωρείται το μέλλον του Έντιν Τζέκο στη Μάντσεστερ Σίτι και σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τη Φενερμπαχτσέ να ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του Βόσνιου επιθετικού.

Συγκεκριμένα, ο βρετανικός Τύπος υποστηρίζει ότι οι Τούρκοι σκοπεύουν να «τα σκάσουν» για τον διεθνή άσο, ο οποίος δύσκολα θα βρει θέση στο αρχικό σχήμα μετά την απόκτηση του Γουίλφριντ Μπονί, κάτι που ενδεχομένως να βοηθήσει τους «πολίτες» να προχωρήσουν στην παραχώρησή του στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι η «Φενέρ» είναι διατεθειμένη να δαπανήσει μέχρι και 16 εκατ. ευρώ για να μπορέσει να κάνει δικό της τον Τζέκο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Γλίτωσε ένοπλη διάρρηξη ο Ντι Μαρία!

Ο συναγερμός στο σπίτι του Άνχελ Ντι Μαρία απέτρεψε τρεις ένοπλους άνδρες από το να κάνουν διάρρηξη το βράδυ του Σαββάτου.

Γλίτωσε ένοπλη διάρρηξη ο Ντι Μαρία
Περιπετειώδες ήταν το Σαββατόβραδο για τον Άνχελ Ντι Μαρία. Λίγες ώρες μετά τη νίκη της Μαν. Γιουνάιτεντ επί της Λέστερ, τρεις ένοπλοι άνδρες επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι του Αργεντινού άσου, ο οποίος εκείνη την ώρα δειπνούσε με την οικογένειά του.

inner

Οι άγνωστοι έσπασαν την κεντρική πόρτα και ήταν έτοιμοι να συνεχίσουν τη διάρρηξη, αλλά για καλή τύχη του ποδοσφαιριστή, της συζύγου και της κόρης τους, ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε και έτρεψε σε φυγή τους δράστες. Ο Ντι Μαρία επικοινώνησε με την αστυνομία, που έκρινε αναγκαίο να απομακρυνθεί η οικογένειά του από το σπίτι και να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο.

Την επόμενη μέρα ο Ντι Μαρία πήγε στην προπόνηση της Μαν. Γιουνάιτεντ υπό τη διακριτική συνοδεία ενός άνδρα ασφάλειας, ενώ υπό φρούρηση βρίσκεται και η σύζυγός του, που-όπως είναι φυσικό-είναι τρομοκρατημένη από την περιπέτεια που πέρασε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Φινάλε με Καραλή!

Την ύστατη στιγμή, καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος, ο Άρης κινείται για την απόκτηση του Γιάννη Καραλή.

Φινάλε με Καραλή
Ο Γιάννης Καραλής θα είναι πιθανότατα ο παίκτης που θα κλείσει τις προσθήκες στον Άρη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 27χρονος φορ έμεινε ελεύθερος από τα Χανιά και φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ψάχνονται για έναν παίκτη που θα μπορούσε να δώσει λύσεις ιδιαίτερα στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο ποδοσφαιριστής έχει εμπειρίες από τη Σούπερ Λίγκας, καθώς αγωνίστηκε εκεί για έξι χρόνια (2005-2011) και στη συνέχεια έπαιξε σε Καβάλα, Κέρκυρα και Καλλιθέα.

Παράλληλα, οι «κίτρινοι» φέρονται να εξετάζουν και την περίπτωση του Κυβελίδη, ενώ γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί και ένας τερματοφύλακας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αθωωτική απόφαση για Μαρινάκη-Θεοδωρίδη!!

Απαλλάχθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών Βαγγέλης Μαρινάκης και Σάββας Θεοδωρίδης για τις κατηγορίες περί επηρεασμού διαιτητών στον τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αθωωτική απόφαση για Μαρινάκη-Θεοδωρίδη
Αθώοι κατά πλειοψηφία (2-1) κρίθηκαν και σε δεύτερο βαθμό ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σάββας Θεοδωρίδης για τις κατηγορίες περί επηρεασμού των διαιτητών στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης το Μάιο του 2013.

Η εισαγγελική αρχή είχε ζητήσει να τιμωρηθεί ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ για απλή συνέργεια και ο πρόεδρος του συλλόγου για φυσική αυτουργία σε επηρεασμό των διαιτητών, ωστόσο μετά και τις αγορεύσεις των εμπλεκόμενων πλευρών, κι ενώ είχε προηγηθεί την Παρασκευή η ακροαματική διαδικασία, η απόφαση από το Β' Τριμελές Εφετείο Αθηνών Πλημμελημάτων ήταν κατά πλειοψηφία αθωωτική για αμφότερους.

Η εισαγγελέας έδρας ανέφερε πως «… ο Σάββας Θεοδωρίδης εισήλθε στα αποδυτήρια των διαιτητών ενώ αυτό απαγορεύεται ρητά. Έφυγε και επανήλθε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Επίσης οι δύο κατηγορούμενοι είχαν φροντίσει να εφοδιαστούν με άδεια από την ΕΠΟ, κάτι που απαγορεύεται. Θα έπρεπε οι διαιτητές να απαγορεύσουν την είσοδο και να το αναφέρουν στο φύλλο αγώνα. Το αποτέλεσμα εκρίθη τελικά εξ αιτίας ενός πέναλτι και μιας αποβολής που δεν δόθηκαν και γι’ αυτό και οι διαιτητές τιμωρήθηκαν. Δεν χρειαζόταν να δώσουν ευχές στους διαιτητές και να ζητήσουν 50-50, γιατί αυτό έγινε στην αρχή του αγώνα. Ο κ. Μαρινάκης προέβη σε μια συγκαλυμμένη διαμαρτυρία και παρενέβη αθέμιτα, με σκοπό να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα».

Από πλευράς συνηγόρων των δύο κατηγορουμένων, ο Σταύρος Γεωργόπουλος είπε: «Εκτοξεύεται συνεχώς λάσπη μέσα από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς κατά του Ολυμπιακού και η κοινή γνώμη έχει εμποτιστεί με αυτό. Πρόκειται για μια μεθοδευμένη επίθεση εναντίον των παραγόντων του Ολυμπιακού και αν το δικαστήριό σας τους κρίνει ενόχους, θα εκπέσουν από το αξίωμά τους. Στην Ελλάδα είναι κακό να λέγεσαι Μαρινάκης ή Θεοδωρίδης. Ο Μαρινάκης έχει μεγάλο φιλανθρωπικό έργο. Είναι ένας εθνικός ευεργέτης σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα. Στην υπόθεσή μας δεν υπάρχει επηρεασμός. Αλλοιώνουμε το νόημα όσων είπαν οι κατηγορούμενοι. Ρωτήσατε τους διαιτητές για το ύφος των κατηγορουμένων, για τον τόνο της φωνής τους. Σε όλα σας είπαν “όχι”. Δεν υπάρχουν αντικειμενικά στοιχεία. Είναι υποκρισία αυτό που πάμε να κάνουμε, την ώρα που –για παράδειγμα- ο Μαρινάκης χάνει από τον ΠΑΟΚ και πάει και δίνει συγχαρητήρια στον Αναστασιάδη».

Ο έτερος των συνηγόρων, Βασίλης Δημακόπουλος, σημείωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε το παραμικρό. Άρα δεν υπάρχει κίνητρο για συγκαλυμμένη διαμαρτυρία. Αυτές οι παρεμβάσεις δεν γίνονται ποτέ κατά τρόπο προκλητικώς φανερό. Η ΕΠΟ δεν αφήνει τους παρατηρητές της ΔΕΑΒ από το 2009, η απαγόρευση της εισόδους τους δεν έγινε για τον συγκεκριμένο αγώνα και για την συγκεκριμένη περίπτωση. Πρέπει να τους κηρύξετε αθώους και να μην οδηγηθούμε σε ερμηνευτική εκτροπή».

Ως γνωστόν, οι δυο παράγοντες είχαν αθωωθεί πρωτοδίκως (λόγω αμφιβολιών) ωστόσο ο εισαγγελέας, Δημήτρης Ζημιανίτης, είχε καταθέσει έφεση. Στην ακροαματική διαδικασία της Παρασκευής είχαν καταθέσει οι Θανάσης Γιάχος (διαιτητής), Σταύρος Τριτσώνης (τέταρτος), Νίκος Καρατζίκας (βοηθός), ο υπεύθυνος ασφαλείας του τελικού, Θανάσης Μπουζιώλης, οι αστυνομικοί Νάκος και Τσέλιος και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, Γιώργος Βούλγαρης.*Πηγή: sport-fm.gr*

«Εντατικά» στον Λαουάλ!!

Άρχισε από χθες προπονήσεις στον Παναθηναϊκό ο Γκάνι Λαουάλ. Σήμερα το άτυπο ντεμπούτο του στο φιλικό με τον Πανιώνιο. Ξεκαθαρίζει για Σλότερ και Μαυροκεφαλίδη εν όψει Άλμπα.

«Εντατικά» στον Λαουάλ
Με τα μούτρα έπεσε στη δουλειά ο Γκάνι Λαουάλ στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να προσαρμοστεί το ταχύτερο δυνατό στη νέα του ομάδα. Ο Νιγηριανός σέντερ έκανε χθες προπόνηση στο ΟΑΚΑ μαζί με τους «μικρούς» της ομάδας, καθότι οι υπόλοιποι παίκτες είχαν ρεπό. Το προπονητικό τιμ βρήκε την ευκαιρία να βάλει στο κλίμα τον 26χρονο άσο για να αρχίσει να αντιλαμβάνεται τα συστήματα και να προσφέρει άμεσα.

Σήμερα ο Λαουάλ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που θα γίνει με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (18:00), το οποίο ζήτησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς όχι μόνο για να εντάξει καλύτερα το νέο απόκτημα της ομάδας στο «σύστημα», αλλά και για να ξεμουδιάσουν οι παίκτες του λόγω της απραξίας στο πρωτάθλημα, εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής με την Άλμπα στο Βερολίνο.

Σημειώνεται πως ο Λαουάλ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο εναπομείναντα ματς του πρώτου γύρου στο Top 16, κόντρα σε Άλμπα στο Βερολίνο και Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο θα γίνει κόντρα στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, ενώ στην Α1 θα μπορεί να παίξει ακόμη κι από την επόμενη Δευτέρα, κόντρα στον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει αν προλαβαίνουν το ματς της Ευρωλίγκας οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Έι Τζέι Σλότερ. Ο πρώτος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από απόψε, αλλά χρειάζεται προσοχή για να μην υποστεί έναν ακόμη (από τους ήδη πολλούς) μυϊκό τραυματισμό. Βελτίωση παρουσιάζει και η κατάσταση του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ που είχε τράβηγμα στον προσαγωγό. Αντίθετα, εκτός θα παραμείνει ο Νίκος Παππάς που συνεχίζει αποθεραπεία μετά την επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάει… Κάιρο ο Ζεσουάλδο!!

Σε συμφωνία με τη Ζάμαλεκ ήρθε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και μετακομίζει στην Αίγυπτο!

Πάει… Κάιρο ο Ζεσουάλδο!
Στην Αίγυπτο θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Σύμφωνα με τον Τύπο της πατρίδας του, ο Πορτογάλος τεχνικός συμφώνησε με τη Ζάμαλεκ για συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας και θα μεταβεί μέσα στην εβδομάδα στο Κάιρο για τις υπογραφές και για να πιάσει δουλειά.

Στο νέο σταθμό της σταδιοδρομίας του θα τον ακολουθήσουν οι Νούνο και Ρουί Αλμέιδα, συνεργάτες του και στον Παναθηναϊκό. Τελευταία ομάδα του 68χρονου προπονητή ήταν η Μπράγκα, από την οποία απολύθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Έκανε πίσω ο Τσουκάνης!

Αρνητική κατάληξη είχε η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Στέλιο Τσουκάνη, καθώς ο 25χρονος μπακ δεν αφίχθη ποτέ στο Ηράκλειο και «χάλασε» η συμφωνία του με τους Ηρακλειώτες.

Έκανε πίσω ο Τσουκάνης
Στην Ισπανία παραμένει ο Ντάνι Αρτόλα και παραμένει ακόμη άγνωστο αν τελικά θα επιστρέψει στο Ηράκλειο για να παίξει ξανά ως παίκτης του ΟΦΗ.

Ωστόσο, αρνητική κατάληξη είχε για τον κρητικό σύλλογο και η υπόθεση του Στέλιου Τσουκάνη.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ είχε μείνει πρόσφατα ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου και είχε έρθει σε συμφωνία με τους Ηρακλειώτες, αλλά βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο με τον μη ορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο και τη δεύτερη αφαίρεση βαθμών που επιβλήθηκε στους «μελανόλευκους», έκανε πίσω και πλέον ψάχνει για άλλη ομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Άμυνα και Πέτριτς τον οδηγούν!!

Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό για την αντίδραση της ομάδας μετά την κατσάδα για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και το 3-0 επί του Πλατανιά. Το ρεκόρ που κυνηγά η άμυνα και τα γκολ-«τρίποντα» του Πέτριτς.

Άμυνα και Πέτριτς τον οδηγούν
Την αντίδραση που έπρεπε είχε ο Παναθηναϊκός μετά την αποτυχία του αποκλεισμού στο Κύπελλο από την Ξάνθη. Η κατσάδα της Παρασκευής φαίνεται πως έπιασε τόπο, καθώς οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν μεταμορφωμένοι, παθιασμένοι και πειστικοί στην άνετη νίκη επί του Πλατανιά με 3-0. Μάλιστα αυτό ήταν το όγδοο σερί τρίποντο στο «σπίτι» τους…

«Κλειδί» της επιτυχίας ήταν και πάλι η άμυνα, που στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ (στο 1-1 με τον Πανιώνιο). Μάλιστα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κράτησε το μηδέν στη Λεωφόρο σε έκτο σερί ματς πρωταθλήματος, επίδοση που είχαν επαναλάβει τις σεζόν 1995/96, 1996/97 και 2007/08. Το ρεκόρ τους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι τα οκτώ σερί ματς στην έδρα τους χωρίς «παθητικό», από την περίοδο 1992/93.

Πέρα από την άμυνα, το γρήγορο γκολ του φορμαρισμένου Μλάντεν Πέτριτς άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Ο Κροάτης φορ έφτασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και όλα τους έχουν συνδυαστεί με νίκες, καθώς είχαν προηγηθεί τα ματς με Πανιώνιο (2-1), Παναιτωλικό (0-1), Πανθρακικό (4-0) και Λεβαδειακό (0-1).

Ξεκούραση και Παναιτωλικός

Ο Παναθηναϊκός στρέφει από σήμερα την προσοχή στο ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, μιας και μεσοβδόμαδα υπάρχει το ρεπό λόγω… Νίκης Βόλου. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη κόντρα στους επικίνδυνους (όπως αποδείχτηκε από τη νίκη τους στην Τούμπα) Αγρινιώτες, προκειμένου να αξιοποιήσουν στο έπακρο το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Ο Πέτριτς, που αποχώρησε με μικροενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, δεν έχει κάτι σοβαρό κι αναμένεται να είναι κανονικά διαθέσιμος. Μάλιστα ο Κροάτης φρόντισε να πάρει την τέταρτη κίτρινη κάρτα χθες και έτσι θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τη Νίκη Βόλου που… δεν θα γίνει. Κάτι αντίστοιχο είχαν προνοήσει να κάνουν Λαγός και Ταυλαρίδης, ενώ ο τελευταίος «χρωστά» μια ακόμη αγωνιστική, κόντρα στον ΟΦΗ, που όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα γίνει κι αυτό το ματς.

Σήμερα θα ανακοινωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Χάρη Μαυρία (που χθες παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο), που άρχισε από χθες ατομικό πρόγραμμα και θα μπει πλέον με την ομάδα. Η συμφωνία με τη Σάντερλαντ αφορά δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν κι οψιόν αγοράς για το «τριφύλλι».*Πηγή: sport-fm.gr*

Καλλονή και Ξάνθη για Παπάζογλου!!

Έτοιμος να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα δείχνει ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος χθες έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ και βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Καλλονής και της Ξάνθης.

Καλλονή και Ξάνθη για Παπάζογλου
Ελεύθερος είναι από χθες ο Τάσος Παπάζογλου.

Ο 26χρονος στόπερ φέρεται να πλήρωσε το «μάρμαρο» της αποχώρησης του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και χθες λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του με τον κυπριακό σύλλογο.

Ωστόσο, ο Έλληνας αμυντικός δεν δείχνει να προβληματίζεται ιδιαίτερα για το μέλλον του, καθώς δύο σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Ο λόγος για την Καλλονή και τη Skoda Ξάνθη, οι οποίοι κινούνται – τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου – για την απόκτηση ενός έμπειρου και αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Οργή στον Ολυμπιακό για τη «φιλοξενία»!!

Έντονη δυσαρέσκεια βγαίνει από τον Ολυμπιακό για όσα έγιναν στη Βέροια. Για σκληρό παιχνίδι και προκλητική συμπεριφορά των γηπεδούχων μιλούν οι «ερυθρόλευκοι». Επεισόδιο με Καλτσά και… μολότοφ.

Οργή στον Ολυμπιακό για τη «φιλοξενία»

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν έξαλλοι μετά το ματς κάνοντας λόγο για υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι από τους γηπεδούχους (κάποιοι έλεγαν μεταξύ σοβαρού και αστείου πως έπαιζαν σαν να είχαν πάρει… πριμ) σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα μιλούσαν για προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, όπως του Μπατιόν κατά την αποβολή του, αλλά και του Καλτσά. Μάλιστα ο τελευταίος, που από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, φέρεται να είχε φραστικό επεισόδιο με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα.

«Μου κάνει εντύπωση το αντιαθλητικό παιχνίδι της Βέροιας, αλλά και το μένος που είδαμε στις εξέδρες. Αυτό καταντά αρρώστια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ενώ στον Ολυμπιακό σημείωναν με νόημα την παρουσία του (μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) Ζήση Βρύζα στις κερκίδες.

Όσο για τα περί εύνοιας που ακούγονται για τη διαιτησία, από τον Ολυμπιακού απαντούν πως η αποβολή του Μπαλάφα ήταν απολύτως λογική, καθώς ο ίδιος παραδέχτηκε πως εξύβρισε τον διαιτητή, ενώ για τη δεύτερη αποβολή έλεγαν πως οι γηπεδούχοι ίσως θα έπρεπε να είχαν τελειώσει τον αγώνα και με οκτώ παίκτες για τα σκληρά τους μαρκαρίσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από τη Βέροια, άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στην αυτοκινητοπομπή και αυτή «έσκασε» στην κλούβα που συνόδευε την ομάδα, κοντά στο πούλμαν που μετέφερε τους δημοσιογράφους, χωρίς-ευτυχώς-να υπάρξουν τραυματισμοί.

Πάντως ο Βίτορ Περέιρα θέλει να κρατήσει την ομάδα του απόλυτα προσηλωμένοι στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις, καθώς η τρέχουσα εβδομάδα περιλαμβάνει δύο δύσκολα ματς, με τον Ατρόμητο την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» (19:30) και τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα (19:30). Ο Πορτογάλος προπονητής είναι λογικό να προχωρήσει σε ένα-έστω και περιορισμένο-ροτέισον για να φρεσκάρει την ομάδα του εν όψει του ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει πολλά για τον τίτλο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Ξεφεύγει κι ενισχύεται!!

Νίκη για να μεγαλώσει την… προίκα της εν όψει play offs θέλει στη «γειτονιά» της, στη Ριζούπολη, κόντρα στον Απόλλωνα η ΑΕΚ. Αλλαγές από Δέλλα. Υπογράφει ο Κρισάντους.

Ξεφεύγει κι ενισχύεται

Η «Ένωση», που έχει διαφορά έντεκα βαθμών από τους σημερινούς της αντιπάλους και οκτώ από τη δεύτερη Παναχαϊκή, με νίκη απόψε κι αν άρχιζαν… αύριο τα play offs (θα γίνει στο τέλος της κανονικής περιόδου μινι-πρωτάθλημα έξι ομάδων, τριών από κάθε όμιλο, για τα δύο εισιτήρια της ανόδου της Super League), θα έμπαινε στη διαδικασία με οκτώ βαθμούς, έναντι ενός της Παναχαϊκής και… μηδενός του Απόλλωνα, ενώ από τον άλλο όμιλο θα ήταν κοντά της μόνο ο Ηρακλής που θα άρχιζε με επτά βαθμούς.

Επειδή όμως όλα αυτά είναι λίγο… μακρινά, στην ΑΕΚ σκέφτονται το σήμερα. Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που νίκησε την Κέρκυρα στο Κύπελλο. Έτσι ο Σαρρής θα πάρει τη θέση του δεύτερου στόπερ αντί του Τζανετόπουλου, ο Πεταυράκης θα αντικαταστήσει τον Σοϊλέδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Μπρέτσεβιτς θα παίξει σαν φορ αντί του Αραβίδη που θα μετατεθεί δεξιά παίρνοντας τη θέση του Πλατέλλα. Ο Ανέστης θα είναι στο τέρμα, ο Λαμπρόπουλος στόπερ, ο Μπακάκης δεξί μπακ, οι Ανάκογλου και Γιόχανσον τα δύο κεντρικά χαφ με τον Μάνταλο μπροστά τους και ο Μπαρμπόσα αριστερό εξτρέμ.

Εκτός παραμένουν Κολοβέτσιος, Κορδέρο και Φαγέ, με τον πρώτο όμως να ανεβάζει στροφές έχοντας βάλει στόχο να είναι πανέτοιμος την επόμενη εβδομάδα στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ιατρικά και υπογραφές

Ο Μακόλεϊ Κρισάντους βρίσκεται από χθες βράδυ (προσγειώθηκε λίγο μετά τις 22:00) στην Αθήνα φέρνοντας μάλιστα πολλές αποσκευές, καθώς ήρθε για… μόνιμη εγκατάσταση. Σήμερα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί. Ο Νιγηριανός επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Σίβασπορ, έχει ήδη συμφωνήσει τους όρους του συμβολαίου με την ΑΕΚ και θα υπογράψει για δύο ή τρία χρόνια.

Ο 24χρονος άσος θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις υπό τον Τραϊανό Δέλλα και ανάλογα με την αγωνιστική του κατάσταση, αλλά και την προσαρμογή του στα «θέλω» του προπονητή, θα κριθεί πότε θα κάνει ντεμπούτο. Πάντως βρίσκεται σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, καθώς μέχρι πρότινος έκανε προπονήσεις στην Τουρκία, ενώ η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 4 Ιανουαρίου σε αγώνα Κυπέλλου με την Γκαζιαντέπ. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Στη Ρόμα το καλοκαίρι ο Μαζουακού»

Άλλη μία ιταλική ομάδα, η Ρόμα, φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τις φετινές του επιδόσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Φήμες για Γούτα.

«Στη Ρόμα το καλοκαίρι ο Μαζουακού»
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στη φετινή αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό είναι ο Αρτούρ Μαζουακού.

Ο Γάλλος μπα-χαφ έχει αρκετά καλή απόδοση όλη τη φετινή σεζόν, με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στους Πειραιώτες στο Champions League.

Όπως είναι φυσικό, ο 22χρονος παίκτης έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, κυρίως από την Ιταλία.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι η Γιουβέντους, η Ίντερ και η Μίλαν (από τις μεγάλες ομάδες της Serie A) εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του νεαρού άσου.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα «calciomercatoweb» υποστηρίζει ότι από τον Ιούνιο θα παίζει στη Ρόμα ο Μαζουακού, αν και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μήπως προκύψει κάποια συμφωνία σήμερα, στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι οι «τζιαλορόσι» είναι συχνοί… πελάτες του Ολυμπιακού, καθώς έχουν πάρει από εκείνον τον Τοροσίδη και τους Μανωλά, Χολέμπας το περσινό καλοκαίρι.

Σενάρια για Γούτα

Εν τω μεταξύ, μετά τη χθεσινή δήλωση του Χοσέ Γκρανέρο πως ο Μπεν έχει συμφωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως οι Πειραιώτες είναι κοντά σε συμφωνία για άμεση απόκτηση του Δημήτρη Γούτα.

Ο 20χρονος στόπερ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες φέτος στην Skoda Ξάνθη και έχει αρκετές συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία.

Ίσως, δηλαδή, ο νεαρός αμυντικός να αποτελέσει τον δεύτερο στόπερ που εξέταζε να αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Ο Γούτας μετράει συνολικά 88 συμμετοχές από το 2012, όταν και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην πρώτη ομάδα του ακριτικού συλλόγου (καθώς προέρχεται από τις Ακαδημίες), και έχει πετύχει 7 γκολ.*Πηγή: sport-fm.gr*