Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Τα πήρε ο Ετό, στον «αέρα» το μέλλον του!!

Έξαλλος είναι ο Σαμουέλ Ετό με τον προπονητή της Σαμπντόρια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, με τον Καμερουνέζο να είναι πολύ κοντά στην έξοδο μόλις μία εβδομάδα μετά την απόκτησή του!

Τα πήρε ο Ετό, στον «αέρα» το μέλλον του!
Χαμός έχει γίνει αναφορικά με το μέλλον του Σαμουέλ Ετό. Ο Καμερουνέζος επιθετικός της Σαμπντόρια φαίνεται να τα «πήρε» με τον προπονητή του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, επειδή ο τελευταίος προγραμμάτισε διπλή προπόνηση μόλις μία μέρα μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τορίνο.

Ο 45χρονος τεχνικός ήταν έξαλλος με τους παίκτες του ύστερα από την κυριακάτικη ήττα της ομάδας του από την «γκρανάτα» με 5-1 και αποφάσισε να τους τιμωρήσει με διπλή προπόνηση. Αυτό φαίνεται να εξαγρίωσε τον Σαμουέλ Ετό, ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, περνώντας ως αλλαγή στο 71’.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έχοντας, μάλιστα, φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή του, και πλέον το μέλλον του στη Σαμπντόρια είναι στον «αέρα».

Από τη μεριά της, η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να ηρεμίσει την κατάσταση και, αν δεν τα καταφέρει, το συμβόλαιο του Καμερουνέζου θα λυθεί άμεσα.

Η μεταγραφή του Ετό από την Έβερτον στην ομάδα της Γένοβας ολοκληρώθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, με τον παίκτη να υπογράφει έως το 2018. Αν τελικά το συμβόλαιό του λυθεί, τότε ο 33χρονος επιθετικός, μέχρι το καλοκαίρι, θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο με τα «ζαχαρωτά», καθώς η FIFA απαγορεύει στους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν με περισσότερες από δύο ομάδες σε μία σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: