Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Αγωνία για Τζάκσον ενόψει Ολυμπιακού!!

Τραυματίας αποχώρησε από την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Άαρον Τζάκσον, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης. Εκτός παραμένει και ο Σόνι Ουίμς.

Αγωνία για Τζάκσον ενόψει Ολυμπιακού

«Στο ημίχρονο χάσαμε τον Τζάκσον, ο οποίος παραπονέθηκε για πόνους στο δεξί πόδι. Ήθελε να παίξει κι ας πονούσε, αλλά δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έπαθε. Τη Δευτέρα (2/2) θα κάνει εξετάσεις και θα δούμε. Δεν έχουμε και τον Ουίμς και έτσι το rotation μας είναι μειωμένο», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης και πρόσθεσε:

«Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη. Συμβάδιζαν στις στατιστικές κατηγορίες, εκτός από τις βολές. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας κυρίως στην άμυνα και έτσι τους επιτρέψαμε να βάλουν εύκολους πόντους. Όταν βρήκαμε ρυθμό, είχαμε ελεύθερα σουτ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσουμε».

Τέλος, ο προπονητής της «ομάδας του στρατού» ερωτήθηκε για το αν προτιμά τώρα μία ήττα, παρά στο Final 4 Ευρωλίγκας: «Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Είμαστε σε μία ομάδα που όλοι θέλουν να τη νικήσουν. Ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό που είναι ομάδα Final 4. Πλέον, επικεντρωνόμαστε σε αυτό το παιχνίδι».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: