Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Να ενισχυθούν εκεί που... πονούν!!

Το ρολόι για το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου μετράει αντίστροφα και το england365.gr σας παρουσιάζει τι προσθήκες θα πρέπει να επιδιώξει ο κάθε σύλλογος την τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας για να ενισχύσει το σύνολό του και να αποκτήσει περισσότερες πιθανότητες να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του.
Πάμε λοιπόν να δούμε τι χρειάζεται η κάθε ομάδα για να βελτιώσει λίγο περισσότερο την αγωνιστική της παρουσία.
Άρσεναλ:
Η Άρσεναλ εξακολουθεί να ψάχνει για έναν αμυντικό μέσο, ενώ στις προτεραιότητες του Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται και η ενίσχυση της αριστερής οπισθοφυλακής καθώς και η απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα για να μένει... ζεστός ο Βόιτσεχ Σέζνι.
Άστον Βίλα:
Αν οι «χωριάτες» θέλουν να μείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ πρέπει αρχικά να αλλάξουν το στυλ παιχνιδιού τους, να κάνουν κάτι για να αρχίσουν να σκοράρουν και πάλι (πλέον έξι παιχνίδια χωρίς γκολ στο ενεργητικό τους) και γενικώς να αποκτήσουν από έναν δυναμικό παίκτη σε όλες τις γραμμές. Οι Ετιέν Καπού και Ντεμπά Μπα για τους οποίους ακούστηκε ότι θα κινηθούν, θα είναι δύο ιδανικές προσθήκες για ένα νέο ξεκίνημα.
Μπέρνλι:
Για τους νεοφώτιστους ένας επιθετικός μέσος και ένας στράικερ θα ήταν δύο προσθήκες που θα βοηθούσαν αρκετά στο σκοράρισμα, στο οποίο παρουσιάζονται αρκετά προβλήματα. Παράλληλα η ενδυνάμωση στην αμυντική λειτουργία του άξονα αλλά και στα μετόπισθεν γενικότερα δεν θα ήταν... άσχημη
Τσέλσι:
Για την Τσέλσι η μοναδική μεταγραφή που θα ολοκληρωθεί είναι αυτή του Χουάν Κουαδράδο, ο οποίος θα προσφέρει νέα πνοή στην μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας. Σούρλε και Σαλάχ αναμένεται να αποχωρήσουν.
Κρίσταλ Πάλας:
Ο Άλαν Πάρντιου έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στον σύλλογο με τις μεταγραφές που έχει κάνει ήδη, αλλά ένας μέσος ακόμη, όπως και ένας εξτρέμ θα έδινε επιθετική ώθηση.
Έβερτον:
Αλλαγές φαίνεται να χρειάζονται τόσο στη νοοτροπία της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, όσο και στα πρόσωπα που στελεχώνουν το σύνολό του. Ιδανική θα ήταν η προσθήκη ενός μέσου και ενός επιθετικού.
Χαλ:
Τα προβλήματα είναι αρκετά για τον Στιβ Μπρους με την φετινή παρουσία της ομάδας του, αλλά κύριο μέλημά του πρέπει να είναι η επιθετική γραμμή. Εκεί όπου είναι αναγκαίος ένας φρέσκος εξτρέμ για να βοηθήσει στο σκοράρισμα, με τις «τίγρεις» να μετρούν μόλις 20 γκολ σε 23 παιχνίδια.
Λέστερ:
Για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός, η ενίσχυση στον άξονα και στα μετόπισθεν είναι αναγκαία για τις «αλεπούδες».
Λίβερπουλ:
Με τον Μάριο Μπαλοτέλι να εξακολουθεί να μην πείθει, ένας επιθετικός θα ήταν μια καλή μεταγραφή για τον Μπρένταν Ρότζερς, που σύμφωνα με τον Τύπο προσπάθησε να πάρει τον Ντάνι Ινγκς. Μια προσθήκη που έτσι κι αλλιώς πρέπει να γίνει για να αυξηθεί ο ανταγωνισμός για την θέση, είναι αυτή του τερματοφύλακα.
Μάντσεστερ Σίτι:
Οι «πολίτες» έχουν ένα πλήρες σύνολο, αλλά εφόσον αποφασίσουν να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι, το βάρος θα έπρεπε να πέσει στον στόπερ και τον κεντρικό μέσο.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
Η ενίσχυση στην άμυνα είναι επιτακτική. Ο Λουίς φαν Χάαλ μπορεί να δήλωσε πως δεν θα κάνει μεταγραφές έως το τέλος της σεζόν, όμως ένας σέντερ μπακ και ένας δεξιός μπακ θα προσέδιδαν άλλο κύρος στους «κόκκινους διαβόλους»και κυρίως θα βοηθούσαν ουσιαστικά για την επίτευξη των στόχων.
Νιούκαστλ:
Η Νιούκαστλ φαίνεται πως χρειάζεται ενίσχυση στην επιθετική της λειτουργία γενικά, αλλά και στην άμυνα για να παρουσιάσει ένα πιο σταθερό πρόσωπο στα παιχνίδια της. Το θέμα είναι εάν ο Μάικ Άσλεϊ θα δώσει το «οκ» στον Τζον Κάρβερ για μεταγραφές...
ΚΠΡ:
Για την ΚΠΡ, όπως και για την Άστον Βίλα, ένας δυναμικός παίκτης σε κάθε γραμμή θα έκανε την διαφορά και θα έκανε το έργο του Χάρι Ρέντναπ πολύ πιο εύκολο. Καλός ο Τσάρλι Όστιν στην επίθεση, αλλά ένας κούκος ποτέ δεν έφερε την άνοιξη.
Σαουθάμπτον:
Το πρόβλημα για τον Ρόναλντ Κούμαν δεν είναι ποιος παίζει, αλλά ποιος έρχεται από πίσω. Μετά την προσθήκη και του έως τώρα θετικότατου Έλτζερο Ελία οι «Άγιοι» είναι πλήρεις, αλλά θα ήταν χρήσιμοι παίκτες που θα έρχονται από τον πάγκο και θα κάνουν την διαφορά στο ματς.
Στόουκ:
Μετά τον τραυματισμό και του Μπόγιαν Κρκιτς, ένας επιθετικός και ένας εξτρέμ φαντάζουν αναγκαίοι για την ομάδα του Μαρκ Χιουζ ώστε να επιτευχθεί ο τερματισμός στην 10αδα και μια καλή πορεία στο Κύπελλο.
Σάντερλαντ:
Παρέα με τον Ζερμέιν Ντεφό που πήρε... μπρος, δεν θα ήταν κακή η προσθήκη και ακόμη ενός επιθετικού για να αποκτήσουν... φωτιά οι «μαυρόγατες».
Σουόνσι:
Μετά την απόκτηση του μέσο Τζακ Κορκ από την Σαουθάμπτον πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη για την μεταγραφή επιθετικού, και δευτερευόντως ενός αριστερού μπακ.
Τότεναμ:
Ο σχεδιασμός της Τότεναμ φαίνεται να επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός επιθετικού και ενός μέσου για να δοθεί παραπάνω ώθηση για την επίτευξη των στόχων, αλλά οι πιθανότητες να γίνει μεταγραφική κίνηση την τελευταία ημέρα των μεταγραφών δεν είναι αρκετές.
Γουέστ Μπρομ:
Αν μπορεί να κάνει τέσσερις μεταγραφές, τότε όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Ένας αριστερός μπακ, ένας μέσος, ένας εξτρέμ και ένας επιθετικός είναι ό,τι πρέπει για την Γουέστ Μπρομ.
Γουέστ Χαμ:
Γενικά, τα πάει πολύ καλά. Όμως με τον Άντι Κάρολ να βρίσκει πατήματα ένας εξτρέμ που ξέρει καλά την δουλειά του για να τροφοδοτεί τον Άγγλο στράικερ.


*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: