Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Πέντε κι ακόμα δεν έβαλε ταχύτητα!!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, γράφει στο www.sport-fm.gr για το πέρασμα του Ολυμπιακού από την Βέροια, για το ξύλο των αντιπάλων και για τους παίκτες που κερδίζει ο Περέιρα.

Πέντε κι ακόμα δεν έβαλε ταχύτητα
Ο Ολυμπιακός απέδειξε για ένα ακόμα παιχνίδι πως με τον συγκεκριμένο προπονητή, δύσκολα θα πετάει βαθμούς από εδώ κι από εκεί. Απόψε είχε μια αντίπαλο απέναντι του, που ναι μεν αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος και παίζει καλό ποδόσφαιρο συνήθως, μόνο που σήμερα, θυμήθηκε πως έπρεπε να παίξει κατς. Οι παίκτες της ήταν προκλητικοί σε όλη τη διάρκεια του ματς και μάλλον θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που τελείωσαν με εννέα ποδοσφαιριστές τον αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να βάλουν κάτω τη μπάλα και να παίξουν ποδόσφαιρο σε έναν αγωνιστικό χώρο, που δεν κάνει ούτε για χοιροστάσιο. Δεν ξέρω πως ορισμένοι αντιλαμβάνονται πως μπορεί να προοδεύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την ύπαρξη τέτοιων αγωνιστικών χώρων. Επιπλέον οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας, φάνηκε να έχουν ένα τεράστιο κίνητρο απόψε και χτυπούσαν στο ψαχνό. Δεν τους…θυμάμαι να είναι τόσο σκληροί στην αναμέτρηση της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, όπου έφαγαν τέσσερα στο…χαλαρό!

Ο Ολυμπιακός, έμεινε με παίκτη περισσότερο και θα μπορούσε να έχει πάρει κι ένα πέναλτι στη φάση με τον Ομάρ στο πρώτο μέρος. Παρόλα αυτά και παρά το γεγονός πως μπάλα δεν μπορούσε να παιχτεί και οι αντίπαλοι μονίμως προσπαθούσαν να χτυπήσουν στο ψαχνό τους συναδέλφους τους, του Ολυμπιακού, ο Θρύλος βρήκε τον τρόπο με υπομονή, να ξεκλειδώσει την άμυνα της Βέροιας και να πάρει τη νίκη.

Ο Φορτούνης βγάζει μια ιδανική ασίστ στον Μήτρογλου για το πρώτο γκολ και βέβαια κάπου εκεί η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος στην ουσία. Ο Ντοσεβί σκόραρε και πάλι και πιστοποιεί πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κερδίσει όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού πλέον γνωρίζουν πως αν παίζουν καλά και έχουν την σωστή απόδοση και στην προπόνηση θα πάρουν την ευκαιρία τους. Ο Θρύλος είναι στο +5 και ακόμα δεν έχει πατήσει...γκάζι! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: