Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ξεφεύγει κι ενισχύεται!!

Νίκη για να μεγαλώσει την… προίκα της εν όψει play offs θέλει στη «γειτονιά» της, στη Ριζούπολη, κόντρα στον Απόλλωνα η ΑΕΚ. Αλλαγές από Δέλλα. Υπογράφει ο Κρισάντους.

Ξεφεύγει κι ενισχύεται

Η «Ένωση», που έχει διαφορά έντεκα βαθμών από τους σημερινούς της αντιπάλους και οκτώ από τη δεύτερη Παναχαϊκή, με νίκη απόψε κι αν άρχιζαν… αύριο τα play offs (θα γίνει στο τέλος της κανονικής περιόδου μινι-πρωτάθλημα έξι ομάδων, τριών από κάθε όμιλο, για τα δύο εισιτήρια της ανόδου της Super League), θα έμπαινε στη διαδικασία με οκτώ βαθμούς, έναντι ενός της Παναχαϊκής και… μηδενός του Απόλλωνα, ενώ από τον άλλο όμιλο θα ήταν κοντά της μόνο ο Ηρακλής που θα άρχιζε με επτά βαθμούς.

Επειδή όμως όλα αυτά είναι λίγο… μακρινά, στην ΑΕΚ σκέφτονται το σήμερα. Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που νίκησε την Κέρκυρα στο Κύπελλο. Έτσι ο Σαρρής θα πάρει τη θέση του δεύτερου στόπερ αντί του Τζανετόπουλου, ο Πεταυράκης θα αντικαταστήσει τον Σοϊλέδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Μπρέτσεβιτς θα παίξει σαν φορ αντί του Αραβίδη που θα μετατεθεί δεξιά παίρνοντας τη θέση του Πλατέλλα. Ο Ανέστης θα είναι στο τέρμα, ο Λαμπρόπουλος στόπερ, ο Μπακάκης δεξί μπακ, οι Ανάκογλου και Γιόχανσον τα δύο κεντρικά χαφ με τον Μάνταλο μπροστά τους και ο Μπαρμπόσα αριστερό εξτρέμ.

Εκτός παραμένουν Κολοβέτσιος, Κορδέρο και Φαγέ, με τον πρώτο όμως να ανεβάζει στροφές έχοντας βάλει στόχο να είναι πανέτοιμος την επόμενη εβδομάδα στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ιατρικά και υπογραφές

Ο Μακόλεϊ Κρισάντους βρίσκεται από χθες βράδυ (προσγειώθηκε λίγο μετά τις 22:00) στην Αθήνα φέρνοντας μάλιστα πολλές αποσκευές, καθώς ήρθε για… μόνιμη εγκατάσταση. Σήμερα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί. Ο Νιγηριανός επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Σίβασπορ, έχει ήδη συμφωνήσει τους όρους του συμβολαίου με την ΑΕΚ και θα υπογράψει για δύο ή τρία χρόνια.

Ο 24χρονος άσος θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις υπό τον Τραϊανό Δέλλα και ανάλογα με την αγωνιστική του κατάσταση, αλλά και την προσαρμογή του στα «θέλω» του προπονητή, θα κριθεί πότε θα κάνει ντεμπούτο. Πάντως βρίσκεται σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, καθώς μέχρι πρότινος έκανε προπονήσεις στην Τουρκία, ενώ η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 4 Ιανουαρίου σε αγώνα Κυπέλλου με την Γκαζιαντέπ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: