Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΟΚ: Μεταγραφές… το καλοκαίρι!!

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην πραγματοποιηθεί καμία άλλη μεταγραφή τον Γενάρη και το κενό που υπάρχει να καλυφθεί εκ των έσω. Έτσι λοιπόν οι κινήσεις του Δικεφάλου είναι οι Παπαγιανόπουλος, Νομπόα και Κόστα
Αυλαία στις μεταγραφικές αναζητήσεις του ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου χαφ. Μετά από συνάντηση που είχε η διοίκηση της ΠΑΕ με τον Άγγελο Αναστασιάδη αποφασίσθηκε από κοινού πως η ομάδα δεν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση τον Γενάρη. Το κενό που υπάρχει στην αριστερή πλευρά και φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα καλυφθεί εκ’ των έσω.
Στην αποψινή συνάντηση που έγινε στο Μακεδονία Παλλάς παρουσία και του Ιβάν Σαββίδη, όπου θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αποφασίσθηκε να ξεκινήσει από τώρα ο προγραμματισμός για το καλοκαίρι. Στην ομάδα αναμένεται να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο δυναμικό και στην συνέχεια να κινηθούν άμεσα για απόκτηση των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.
Στην Βέροια ο Βρύζας
Στο δημοτικό γήπεδο της Βέροιας βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τον Ολυμπιακό.

*Πηγή:  gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: