Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Οργή στον Ολυμπιακό για τη «φιλοξενία»!!

Έντονη δυσαρέσκεια βγαίνει από τον Ολυμπιακό για όσα έγιναν στη Βέροια. Για σκληρό παιχνίδι και προκλητική συμπεριφορά των γηπεδούχων μιλούν οι «ερυθρόλευκοι». Επεισόδιο με Καλτσά και… μολότοφ.

Οργή στον Ολυμπιακό για τη «φιλοξενία»

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν έξαλλοι μετά το ματς κάνοντας λόγο για υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι από τους γηπεδούχους (κάποιοι έλεγαν μεταξύ σοβαρού και αστείου πως έπαιζαν σαν να είχαν πάρει… πριμ) σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα μιλούσαν για προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, όπως του Μπατιόν κατά την αποβολή του, αλλά και του Καλτσά. Μάλιστα ο τελευταίος, που από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, φέρεται να είχε φραστικό επεισόδιο με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα.

«Μου κάνει εντύπωση το αντιαθλητικό παιχνίδι της Βέροιας, αλλά και το μένος που είδαμε στις εξέδρες. Αυτό καταντά αρρώστια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ενώ στον Ολυμπιακό σημείωναν με νόημα την παρουσία του (μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) Ζήση Βρύζα στις κερκίδες.

Όσο για τα περί εύνοιας που ακούγονται για τη διαιτησία, από τον Ολυμπιακού απαντούν πως η αποβολή του Μπαλάφα ήταν απολύτως λογική, καθώς ο ίδιος παραδέχτηκε πως εξύβρισε τον διαιτητή, ενώ για τη δεύτερη αποβολή έλεγαν πως οι γηπεδούχοι ίσως θα έπρεπε να είχαν τελειώσει τον αγώνα και με οκτώ παίκτες για τα σκληρά τους μαρκαρίσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από τη Βέροια, άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στην αυτοκινητοπομπή και αυτή «έσκασε» στην κλούβα που συνόδευε την ομάδα, κοντά στο πούλμαν που μετέφερε τους δημοσιογράφους, χωρίς-ευτυχώς-να υπάρξουν τραυματισμοί.

Πάντως ο Βίτορ Περέιρα θέλει να κρατήσει την ομάδα του απόλυτα προσηλωμένοι στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις, καθώς η τρέχουσα εβδομάδα περιλαμβάνει δύο δύσκολα ματς, με τον Ατρόμητο την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» (19:30) και τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα (19:30). Ο Πορτογάλος προπονητής είναι λογικό να προχωρήσει σε ένα-έστω και περιορισμένο-ροτέισον για να φρεσκάρει την ομάδα του εν όψει του ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει πολλά για τον τίτλο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: