Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ευρώπη… τέλος για Ομόνοια και Απόλλωνα Λεμεσού!!

Διπλός αποκλεισμός για Ομόνοια και Απόλλωνα Λεμεσού, που έμειναν εκτός play offs του Europa League. Επεισόδια στο «ΓΣΠ» και προσωρινή διακοπή.

Ευρώπη… τέλος για Ομόνοια και Απόλλωνα Λεμεσού
Δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τα play offs του Europa League η Ομόνοια και ο Απόλλων Λεμεσού.

Οι «πράσινοι» μετά το 0-0 της Δανίας βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ απέναντι στην Μπρόντμπι με γκολ του Πούκι στο 2’ και το 39’ από αμυντικά λάθη, ενώ παρότι αντέδρασαν και ισοφάρισαν με τα πέναλτι του Σέρινταν στο 16’ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση. Στο 70’ μετά από ακυρωθέν γκολ των γηπεδούχων, οπαδοί πέταξαν αντικείμενα στον βοηθό και ο Αυστριακός διαιτητής έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια. Μετά από εξάλεπτη διακοπή ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε, χωρίς να αλλάξει κάτι πέραν της αποβολής του Χραντέσκι για τους Δανούς στο 94’.

Ο Απόλλων έχασε με 1-0 από την Καμπάλα στο Μπακού χάρη στο πέναλτι του Χουσεΐνοφ (σκόρερ και στο πρώτο ματς) στο 80’ και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα οι «γαλάζιοι» αποκλείστηκαν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έπεσε… σκοτάδι στο Περιστέρι!!

Περίπου 40 λεπτά πριν τη σέντρα στον αγώνα ρεβάνς μεταξύ Ατρομήτου και ΑΪΚ Στοκχόλμης έπεσε η τάση ρεύματος στο γήπεδο του Περιστερίου!

Έπεσε… σκοτάδι στο Περιστέρι!
Και ξαφνικά, ενώ όλα έδειχναν έτοιμα για τον επαναληπτικό του γ’ προκριματικό γύρο του Europa League ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΪΚ Στοκχόλμης, ξαφνικά… σχεδόν σκοτάδι.

Η τάση του ρεύματος έπεσε απότομα 40 λεπτά πριν τη σέντρα στο γήπεδο του Περιστερίου και μόνο το ελάχιστο φως της ημέρας (μιας και είχε αρχίσει από ώρα να σουρουπώνει) υπήρχε για να βλέπουν ομάδες και θεατές.

Ευτυχώς το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μέσα σε πέντε λεπτά και όλοι ανακουφίστηκαν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ένταση με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Σλοβακία!!

Παρά τα δρακόντεια μέτρα η κατάσταση με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που έχουν ταξιδέψει για την ρεβάνς με την Σπαρτάκ Τρνβα παραλίγο να ξεφύγει, όταν Σλοβάκοι επιχείρησαν να αρπάξουν πανό από την κερκίδα.

Ένταση με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Σλοβακία!
«Φρούριο» θυμίζει το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σπαρτάκ Τρνβα. Παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που υπάρχουν στην Σλοβακία η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει.

Οπαδοί των γηπεδούχων πλησίασαν την κερκίδα, όπου φιλοξενούνται οι αντίστοιχοι του «δικέφαλου του Βορρά» και επιχείρησαν να τους πάρουν ένα από τα πανό τους. Την τελευταία στιγμή οι σεκιούριτι του γηπέδου κατάφεραν να τους αποτρέψουν, ωστόσο, η κίνησή τους εξαγρίωσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Σαλάχ η Ρόμα!!


Σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ της Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» ανακοίνωσαν τον μονοετή δανεισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ από την Τσέλσι.

Ανακοίνωσε Σαλάχ η Ρόμα

Οι «τζιαλορόσι» ξεπέρασαν τα εμπόδια της Φιορεντίνα, που επιχείρησε να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ της, και την Πέμπτη ανακοίνωσαν το deal με τους «μπλε».

Ο δανεισμός του θα έχει μονοετή διάρκεια, με τις δύο ομάδες να έχουν ορίσει οψιόν για το φινάλε της σεζόν. Αν οι Ρωμαίοι την ενεργοποιήσουν τότε ο Σαλάχ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Και Καρέλη ΚΑΙ Μπεργκ η Φροζινόνε»

Σύμφωνα με το Tutto Mercato, η νεοφώτιστη στη Serie A πέρα από τον Νίκο Καρέλη ενδιαφέρεται ΚΑΙ για τον Μάρκους Μπεργκ.

«Και Καρέλη ΚΑΙ Μπεργκ η Φροζινόνε»
Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού άνοιξε την όρεξη στη Φροζινόνε. Σύμφωνα με το Tutto Mercato, η νεοφώτιστη στη Serie A ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και είναι πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση όχι μόνο του Νίκου Καρέλη, που την απασχολεί εδώ και μέρες, αλλά και του Μάρκους Μπεργκ!

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η τιμή εκκίνησης του Σουηδού είναι στα 6 εκατ., ενώ του Έλληνα φορ στα 3-4 εκατ. ευρώ. Πάντως οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Μπεργκ δεν πωλείται (παρά μόνο αν έρθει μια εξωφρενική πρόταση και έχουν ήδη πει όχι σε 8 εκατ. ευρώ), ενώ ο Καρέλης θα δοθεί μόνο αν έρθει μια καλή πρόταση και συμφωνεί και ο ίδιος να μετακινηθεί στην ενδιαφερόμενη ομάδα, με τη Φροζινόνε να μην αποτελεί και τον πιο… δελεαστικό προορισμό. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Κανένα θέμα Αναστασίου»

Την απόλυτη στήριξη στον Γιάννη Αναστασίου εξέφρασε ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο εκ των αντιπροέδρων του Παναθηναϊκού μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το χθεσινό στραπάτσο και έδειξε βέβαιος για ανάκαμψη.

«Κανένα θέμα Αναστασίου»
Ψύχραιμα αντιμετωπίζει τον χθεσινό αποκλεισμό απ' την Κλαμπ Μπριζ ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε πως δεν τίθεται κανένα θέμα απομάκρυνσης του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος στηρίζεται απόλυτα απ' τη διοίκηση, ανέλυσε τα αίτια που οδήγησαν στο 3-0 απ' τους Βέλγους, έδειξε βέβαιος για καλύτερες μέρες και ξεκαθάρισε πως δεν θα βγει... έξω ο οικονομικός σχεδιασμός, εφόσον οι πράσινοι καταφέρουν να μπουν στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στους 94,6 και τον Βαγγέλη Νεραντζιά

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει θέμα προπονητή: «Όχι, όχι. Το μόνο πράγμα που δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό είναι θέμα προπονητή. Το τιμ και ο Γιάννης Αναστασίου στηρίζεται απόλυτα. Είναι νωρίς να βγάλουμε τέτοιου είδους συμπεράσματα. Σίγουρα υπάρχει πίκρα και στεναχώρια στον κόσμο, δε νομίζω όμως πως το τεχνικό τιμ έστησε λάθος την ομάδα ή δεν είχε διαβάσει την Μπριζ, απλώς κάποιοι παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα. Θα μπορούσε η ομάδα να μην είχε δεχθεί γκολ στο ματς της Λεωφόρου και να ‘χε πάει με άλλο σκορ στον επαναληπτικό. Πλασματικό το 3-0. Δεν υπάρχει σίγουρα θέμα τεχνικής ηγεσίας. Έχουμε πίστη πως αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά, εκεί όπου του αξίζει να φτάσει».

Για το πώς είδε το ματς χθες: «Κανείς δεν… ξέρει και να αναλύσει τι έφταιξε. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα είχε αμυντικούς προσανατολισμούς, έκλεισε τους διαδρόμους του αντιπάλου, ήταν πειθαρχημένη. Πήγε το παιχνίδι στο σωστό ρυθμό. Στο πρώτο γκολ που δέχθηκε ήταν λάθη στα οποία η άμυνα του Παναθηναϊκού τα κάνει και από ‘κει και πέρα δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Πανικοβλήθηκε, έδειξε τον κακό του εαυτό και δέχθηκε μετά ένα τυχερό γκολ και εκεί τέλειωσε… Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Το 3-0 είναι πραγματικά ένα πολύ αρνητικό σκορ και μπορώ να πω τον αδικεί τόσο βαρύ. Νομίζω πως θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να ξεχάσει αυτό το αποτέλεσμα, γιατί είναι ακόμα η αρχή».

Για το τι έφταιξε κι αν ήταν προετοιμασμένος ο Παναθηναϊκός: «Τα ατού του βρέθηκαν σε κακή μέρα. Μπερκ, Καρέλης, ακόμα και ο Ζέκα δεν ήταν καλά. Μετά το 1-0 έλειπε ο παίκτης στο κέντρο να αλλάξει το στυλ του παιχνιδιού και να γίνει πιο επιθετική η ομάδα. Δεν μπορούσαν να περάσουν εύκολα κάθετες μπαλιές. Οι επιθετικοί μας δεν μπόρεσαν απ’ την πλευρά τους να αξιοποιήσουν τις 1-2 ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Δυστυχώς δεν είχε τον ηγέτη του ο Παναθηναϊκός όταν δέχθηκε το γκολ για να πάρει πάνω του την ομάδα. Ο χθεσινός Μπεργκ δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω με την προσωπικότητα και το παιχνίδι του. Ο Παναθηναϊκός ήταν προετοιμασμένος γι’ αυτά τα ματς. Ήταν προετοιμασμένος για να ‘χει και Εσιέν και Σάντσεθ στην ενδεκάδα, όμως δυστυχώς ο πρώτος λόγω μιας άσχημης συγκυρίας και ο δεύτερος λόγω τιμωρίας έλειψαν και απουσίασαν τα βαρόμετρα του συλλόγου».

Για το οικονομικό σκέλος του αποκλεισμού: «Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός είχε επενδύσει σε αυτά τα παιχνίδια, με τη λογική πως θα εξασφαλιζόταν η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League που ήταν και ο φυσιολογικός στόχος. Εκεί στοχεύαμε εξ’ αρχής να μπούμε. Και ακόμα υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ο Παναθηναϊκός έκανε τον οικονομικό του σχεδιασμό ανεξάρτητα με το αν θα περνούσε ή όχι την Μπριζ. Αν δεν μπει στους ομίλους του Europa, τότε ναι θα υπάρχει πρόβλημα. Αν μπει, θα πάρει περίπου 4 εκατομμύρια και θα προσπαθήσει μέσω της πορείας του να καλύψει και τα περίπου 3 που χάθηκαν απ’ τον χθεσινό αποκλεισμό με την Μπριζ. Είμαι σίγουρος πως θα ‘χουμε διαφορετική πορεία φέτος στην Ευρώπη. Στόχος είναι η πρόκριση και μετά τους ομίλους».

Κοτσόλης: «Πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση»

Ο Στέφανος Κοτσόλης έδωσε το σύνθημα για την… επόμενη ημέρα, αναφερόμενος στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Μπριζ. «Μετά το δεύτερο τέρμα πανικοβληθήκαμε», σχολίασε ο έμπειρος πορτιέρο.

Κοτσόλης: «Πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση»
Μεγάλη χαρακτήρισε την απογοήτευση μετά το 3-0 από την Μπριζ στο Βέλγιο, που σήμανε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της προκριματικής φάσης του Champions League ο Στέφανος Κοτσόλης. «Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το δεύτερο γκολ η ομάδα έχασε τη συνοχή της», τόνισε μέσω της Nova και έκανε λόγο για ανάγκη να υπάρξει ανασυγκρότηση στην ομάδα του.

«Ακόμα είναι νωπός ο αποκλεισμός, υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Θέλαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν κακοί στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μια μεστή και ώριμη εμφάνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το δεύτερο γκολ η ομάδα έχασε τη συνοχή της. Πανικοβλήθηκε και έδειξε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Μοιραία ήρθε ο αποκλεισμός», ανέφερε για την αναμέτρηση της Τετάρτης και για τη συνέχεια είπε:

«Οφείλουμε να σηκώσουμε κεφάλι. Ευρώπη και Παναθηναϊκός είναι συνυφασμένες έννοιες. Μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε στο Europa League. Οπότε, πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση για να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο στα επόμενα ματς. Ρεαλιστικά αν το δει κανείς έχουμε μια ευκαιρία για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και αυτό οφείλουμε να διεκδικήσουμε να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ως το 2020 στην Έβερτον ο ΜακΚάρθι!

Ο Τζέιμς ΜακΚάρθι επέκτεινε τη συνεργασία του με την Έβερτον μέχρι το 2020.

Ως το 2020 στην Έβερτον ο ΜακΚάρθι
Έναν καθ΄όλα χρήσιμο παίκτη κράτησε η Έβερτον, καθώς επέκτεινε το συμβόλαιο του Τζέιμς ΜακΚάρθι μέχρι το 2020.

Ο 24χρονος Ιρλανδός μεσοαμυντικός έκανε μια καλή σεζόν με τα «ζαχαρωτά» μετρώντας 37 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα μείνω για πολλά ακόμη χρόνια στην Έβερτον. Λάτρεψα κάθε λεπτό εδώ. Οι οπαδοί με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτος από την πρώτη στιγμή, όπως το ίδιο έκαναν το επιτελείο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο με φανταστική βάση οπαδών. Αυτό που θέλουμε όλοι να κάνουμε είναι να φέρουμε επιτυχίες. Ο προπονητής προσπαθεί να χτίσει μια ομάδα που θα έχει διάρκεια ετών και είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ κομμάτι του πρότζεκτ», δήλωσε ο διεθνής άσος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Όγδοη στον κόσμο η Δράκου!!

Προέρχεται από τραυματισμό, όμως η Νόρα Δράκου δεν σταματάει πουθενά. Μετά το χθεσινό πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. Ύπτιο, ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο αγώνισμα με την 8η θέση το Παγκόσμιο του Καζάν.

Όγδοη στον κόσμο η Δράκου!
Την όγδοη θέση στα 50μ. ύπτιο κατέλαβε η Νόρα Δράκου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέδειξα πως είναι σκληρό καρύδι, αφού ο σοβαρός τραυματισμός που πέρασε την ανάγκασε να κάνει υπερπροσπάθεια για να φτάσει στον τελικό.

Το χθεσινό Πανελλήνιο ρεκόρ (28.01) ήταν μια πρώτη γεύση, ενώ στον τελικό κατέλαβε την όγδοη θέση με 28.17, που αποτελεί σπουδαία επίδοση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Διαμαντάκο η Καρλσρούη!


Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Δημήτρη Διαμαντάκου στην Καρλσρούη. Δανεικός για Ένα χρόνο με οψιόν αγοράς ο 22χρονος φορ. Οι πρώτες του δηλώσεις.

Ανακοίνωσε Διαμαντάκο η Καρλσρούη (pic)

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Γενς Τοντ, δήλωσε: «Εδώ και καιρό παρακολουθούσαμε τον Δημήτρη και τον θεωρούμε έναν πολύ ενδιαφέροντα παίκτη. Είναι νέος, αλλά έχει αποκτήσει ήδη αρκετή εμπειρία παίζοντας στην πρώτη κατηγορία στην Ελλάδα, ενώ μετρά και δύο εμφανίσεις στο Champions League. Χαιρόμαστε πολύ που είναι πλέον στην ομάδα μας».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, που είχε 11 γκολ σε 54 εμφανίσεις στη Super League και 4 σε 17 εμφανίσεις την τελευταία σεζόν, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνει η Καρλσρούη. Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά ήθελα να έρθω εδώ. Τώρα θέλω να κάνω τα πάντα από την πλευρά μου για να πετύχουμε».

Έχουν ήδη διεξαχθεί δύο αγωνιστικές στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και η Καρλσρούη μετρά ισάριθμες ήττες. Την Παρασκευή παίζει εκτός έδρας με τη Φρανκφούρτη εκτός έδρας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Βάργκας: «Να είμαστε όλοι μαζί»

Στην ενότητα που πρέπει να δείξουν άπαντες στην ΑΕΚ ώστε να την βοηθήσουν να παλέψει για τους στόχους της στάθηκε ο Ρόναλντ Βάργκας. «Πιστεύω στην ομάδα», είπε ο Βενεζουελάνος.

Βάργκας: «Να είμαστε όλοι μαζί»
Με ενότητα σε όλα τα μέτωπα πρέπει να πορευτεί η ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Ρόναλντ Βάργκας. Μετά την άφιξη της ομάδας από την Πολωνία, ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός τόνισε πως πιστεύει απόλυτα στις δυνατότητες του ρόστερ.

Τέλος, τόνισε πως οι κιτρινόμαυροι θα παλέψουν για το πρωτάθλημα όμως η κατάκτησή του είναι δύσκολη λόγω της δυναμικής του Ολυμπιακού.

Τι θέλεις να υποσχεθείς στους φιλάθλους;

«Να είμαστε όλοι μαζί. Οι παίκτες, οι φίλαθλοι και φυσικά να παλέψουμε να κάνουμε καλό πρωτάθλημα και γιατί όχι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε ότι αυτό θα είναι δύσκολο, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό που έχει καλούς παίκτες. Αλλά πιστεύω στην ομάδα που έχουμε και στην ομάδα που είμαστε. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα και να είμαστε χαρούμενοι όλοι στην ομάδα».

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ σε θεωρούν ηγέτη της ομάδας:

«Νομίζω ότι ο ηγέτης δεν είναι μόνο ένας παίκτης, αλλά κάθε ένας που αγωνίζεται στην ομάδα. Νομίζω ότι όλοι θέλουν να παλέψουν στην ομάδα, να παλέψουν για θετικά αποτελέσματα και τίτλους με την ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε όλοι μαζί, να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Πρέπει να είμαστε δεμένοι στο γήπεδο και έξω από αυτό. Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Υπέγραψε ο Αντετοκούνμπο στους Νικς!! (pics)

Μετά τον Γιάννη, ο αδερφός του Θανάσης θα παίξει στο ΝΒΑ. Ο 23χρονος φόργουορντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Νικς.

Υπέγραψε ο Αντετοκούνμπο στους Νικς (pics)

Κι αυτό γιατί ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέγραψε σήμερα διετές μη εγγυημένο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Νικς.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης είχε επιλέξει τον 23χρονο άσο πέρσι στο νούμερο «51» του ντραφτ, ωστόσο τον άφησε να παίζει στη θυγατρική της στο NBDL, όπου ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη των Μπακς είχε 13,9 πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 1,7 τάπες κατά μέσο όρο.

Ο Αντετοκούνμπο συμμετείχε με την ομάδα των Νικς και στο πρόσφατο summer league, όπου φαίνεται πως ο προπονητής Ντέρεκ Φίσερ και ο πρόεδρος Φιλ Τζάκσον είδαν ενδιαφέροντα στοιχεία στον παίκτη κι έτσι τον προορίζουν για τη 15η και τελευταία θέση στο ρόστερ τους.

Πάντως το γεγονός ότι το συμβόλαιό του είναι μερικώς εγγυημένο, σημαίνει πως θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα, ειδάλλως κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή με αποδέσμευση.

Αξίζει να σημειωθεί πως με το μπάσκετ ασχολείται έχοντας πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο (γεννημένος το 1998), που έχει ήδη ύψος 2,07μ., ενώ σε ομάδα ανήκει και ο μικρός γιος της οικογένειας, Άλεξ.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Ικανοποίηση… διαρκείας στην ΑΕΚ!!

Ευχαριστημένοι από τις πωλήσεις των καρτών διαρκείας είναι στην ΑΕΚ. «Έσπασε» το φράγμα των 7.000 εισιτηρίων την Πέμπτη, αριθμός που ξεπερνά κατά πολύ τον αντίστοιχο του ίδιου διαστήματος πέρσι.

Ικανοποίηση… διαρκείας στην ΑΕΚ
Άκρως ικανοποιημένοι από τους ρυθμούς των πωλήσεων των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Μέσω ανάρτησης στο facebook, η ΠΑΕ γνωστοποίησε πως την Πέμπτη έσπασε το φράγμα των 7.000 καρτών. Ενδεικτικό της κίνησης είναι πως οι κιτρινόμαυροι τονίζουν ότι ο συγκεκριμένος αριθμός είναι κατά πολύ αυξημένος σε σχέση με αυτόν που υπήρχε πέρσι την ίδια εποχή.

Αναλυτικά:


«Το φράγμα των 7.000 «έσπασε» πριν από λίγο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, ξεπερνώντας κατά πολύ το αντίστοιχο νούμερο της προπώλησης στο ίδιο χρονικό σημείο με πέρυσι. Και όλα αυτά μέσα σε πολύ πιο δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τον μέσο Ελληνα και ενώ έχουμε μπει σε σχετικά «νεκρή» εμπορικά περίοδο λόγω διακοπών.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει επίσημα και ευχαριστεί για μία ακόμα φορά τους φιλάθλους της για την αγάπη, τη στήριξη και την έμπρακτη εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν την ομάδα και υπενθυμίζει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή 21 Αυγούστου, την παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League.

Tαυτόχρονα συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό παιχνίδι με τη Σεβίλλη το Σάββατο 8 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, στο οποίο η ομάδα της ΑΕΚ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία, και φορώντας τις νέες εμφανίσεις με τη σφραγίδα της NIKE»

Ξανθόπουλος: «Ομάδα με απαιτήσεις»


Ευτύχης που ανήκει στο-όπως τον χαρακτήρισε-πιο μπασκετικό σωματείο στην Ελλάδα δήλωσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος κατά την παρουσίασή του από την ΚΑΕ Άρης.

Ξανθόπουλος: «Ομάδα με απαιτήσεις»
Τον Ξανθόπουλο παρουσίασε η ΚΑΕ Άρης. «Ως διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. καλωσορίζουμε τον Βασίλη. Είναι ένας παίκτης που θέλαμε από το ξεκίνημα του σχεδιασμού μας, έμπειρος και με μεγάλη παρουσία στην Α1. Είναι επιλογή του προπονητή μας, θα μας βοηθήσει αρκετά και είναι ένα καλό γρανάζι για τη μηχανή μας. Πάνω απ’ όλα του ευχόμαστε να είναι υγιής. Εμείς ακολουθούμε συγκεκριμένη πορεία και εκτός από ξένους, θέλουμε να επενδύσουμε σε Έλληνες παίκτες. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι ένας από αυτούς», τόνισε το μέλος της ΚΑΕ, Στάθης Ρούσσος.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος από την πλευρά του επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ. Το έχω ξαναπεί ότι είναι το πιο μπασκετικό σωματείο στην Ελλάδα, οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα και σημαντικό ότι ξέρουν μπάσκετ και είναι απαιτητικοί. Ο κόσμος έχει πολλές απαιτήσεις και θα υπάρχει πίεση, ειδικά φέτος που ο πήχης είναι ψηλά. Αυτό είναι σημαντικό για μένα γιατί μου αρέσει να είμαι σε μία ομάδα με υψηλές απαιτήσεις. Θα κάνω αυτό που κάνω κάθε χρονιά στην καριέρα μου: Τα πάντα στο γήπεδο, είτε στην προπόνηση, είτε στον αγώνα. Εύχομαι να έχουμε υγεία κι εγώ και οι συμπαίκτες και να είναι ικανοποιημένοι η διοίκηση και κόσμος με αυτό που θα έχουμε πετύχει».

Επίσης ο πολύπειρος πλέι μέικερ μίλησε...

Για την παρουσία του Νίκου Λάσκαρη: «Είμαστε επαγγελματίες και είναι σημαντικό για έναν αθλητή να υπάρχει φερεγγυότητα. Η είσοδος του κ. Λάσκαρη ήταν ένα σημαντικό στοιχείο, ένα μεγάλο συν για να υπογράψω στον ΑΡΗ».

Για το πόσο διαφορετικός παίκτης είναι σε σχέση με την προ 10 ετών παρουσία του στη Θεσσαλονίκη: «Είναι δέκα χρόνια εμπειρίας. Έχω παίξει σε αρκετές ομάδες, αλλά και στο εξωτερικό. Είμαι σε καλή ηλικία και δεν είχα σοβαρούς τραυματισμούς. Εύχομαι να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτή την χρονιά».

Για τη συνύπαρξή του με τους Ντομινίκ Ουότερς και Δημήτρη Φλιώνη στη θέση του πόιντ γκαρντ: «Με τον Ντομινίκ έπαιξα αντίπαλος και πέρυσι στην Ισπανία και πρόπερσι στην Ευρωλίγκα. Είναι πιο σκόρερ από μένα, εγώ είμαι πιο οργανωτικός παίκτης. Πιστεύω ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Όσον αφορά τον Δημήτρη, καταρχήν συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία με την Εθνική Εφήβων και το χρυσό μετάλλιο. Θα τον βοηθήσουμε εγώ και ο Ντομινίκ να γίνει καλύτερος παίκτης».

Για τη συμμετοχή του ΑΡΗ στο Eurocup: «Ήταν ένα ακόμα επιπλέον κίνητρο για να έρθω στον ΑΡΗ. Θα είναι δύσκολη χρονιά και θα ανοίξει το ροτέισον σε σχέση με πέρυσι. Είχα κάνει μία συζήτηση με τον κ. Πρίφτη για το πως βλέπει την ομάδα, επειδή έχω εμπειρία από Eurocup, είναι δύσκολο μία ομάδα να κρατηθεί σε έναν ρυθμό χωρίς σκαμπανεβάσματα. Είναι σημαντικό να μην έχει η ομάδα «κακές» ήττες στην Ελλάδα, θέλουμε να κρατηθούμε εκεί που ήμασταν και να πάμε ακόμα πιο ψηλά».

Για το ότι ο ΑΡΗΣ κλείνει σχετικά νωρίς το ρόστερ του: «Είναι σημαντικό και μπράβο στη διοίκηση που έχει καταφέρει να φέρει στην ομάδα τα «θέλω» του προπονητή. Στην προετοιμασία μπαίνουν οι βάσεις για τη χρονιά και είναι σημαντικό που πιθανότατα θα είναι όλοι οι παίκτες παρόντες. Θα υπάρχουν 3-4 παίκτες από πέρυσι που θα βοηθήσουν τους υπόλοιπους να μπουν στο κλίμα. Εύχομαι όταν ξεκινήσουν αγωνιστικές υποχρεώσεις να ήμαστε έτοιμοι».

Για τους αντιπάλους του ΑΡΗ στην Α1: «Η ΑΕΚ φαίνεται ότι και φέτος έχει δυναμώσει. Εγώ επειδή θέλω να πηγαίνω βήμα βήμα, αρχικά να γίνουμε ομάδα, και μέσα από το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει από πέρυσι κιόλας, θέλω φέτος να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που θα έχουμε πετύχει, με το μπάσκετ που θα έχουμε παίξει στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Για την επιτυχία της Εθνικής Εφήβων: «Το έχουμε στο… αίμα μας οι Έλληνες το μπάσκετ, για μένα είναι ο «βασιλιάς των σπορ» στη χώρα μας. Είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο. Ήταν δύσκολο να δέσει, είχαν παιδιά από προηγούμενες διοργανώσεις, ορισμένοι ήταν και κουρασμένοι. Είδαμε ότι μετά την δεύτερη φάση έδειξε ένα καλύτερο πρόσωπο, κέρδισε πολύ καλές ομάδες που ήταν φαβορί και δίκαια κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Το ελληνικό μπάσκετ έχει παρόν, παρελθόν και μέλλον. Είναι σημαντικό αυτά τα παιδιά να μην… ψηλώσουν απότομα. Σε αυτό παίζει ρόλο η οικογένεια και οι… αυλικοί, δηλαδή οι άνθρωποι που είναι γύρω από τα παιδιά και οι προπονητές. Σίγουρα πρέπει να θέλουν από μόνοι τους να δουλέψουν, χάθηκαν πολλά ταλέντα που είχαν λάθος νοοτροπία. Σημαντικό είναι μέσα από τη διαδικασία της ομάδας να βρουν χρόνο συμμετοχής και μία θέση στο ρόστερ».

Με κατεβασμένα κεφάλια στον Παναθηναϊκό!! (pics)

Επέστρεψε Ελλάδα η αποστολή του Παναθηναϊκού, απογοητευμένη απ' τη χθεσινή «σφαλιάρα» στο Βέλγιο, αλλά και με πείσμα για... επανεκκίνηση.

Με κατεβασμένα κεφάλια στον Παναθηναϊκό (pics)
Σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, μετά τον επαναληπτικό του Βελγίου και τον αποκλεισμό απ' τα πλέι οφ του Champions League.

inner

inner

Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα της πράσινης αποστολής και λογικό δεδομένου της αρνητικής τροπής που πήρε το χθεσινό ματς με την Κλαμπ Μπριζ.

inner

Ωστόσο, άπαντες αντιλαμβάνονται πως πρέπει να σηκώσουν κεφάλι. Να ανασυγκροτηθούν, να δουν τι δεν πήγε σωστά και να δώσουν τις νέες μάχες τους.

inner

Άλλωστε, για το τριφύλλι υπάρχουν και τα πλέι οφ του Europa League, που πλέον δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι και το πρεστίζ, όσο και το οικονομικό...

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

H Σοφία Βεργκάρα γουστάρει τον Κριστιάνο!!

H εκρηκτική Σοφία Βεργκάρα εκδήλωσε τον θαυμασμό της για τα ποδοσφαιρικά κόλπα του Κριστιάνο Ρονάλντο και προκάλεσε έκρηξη... ζήλιας στον αντρικό πληθυσμό. Απολαύστε την!

H Σοφία Βεργκάρα γουστάρει τον Κριστιάνο
inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δύο μήνες έξω ο Γουΐλσιρ!!

Έξι με οχτώ εβδομάδες αναμένεται να μείνει μακριά από τα γήπεδα ο Τζακ Γουΐλσιρ ο οποίος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στον αστράγαλο. Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην Άρσεναλ με τον Τζακ Γουΐλσιρ.

Δύο μήνες έξω ο Γουΐλσιρ
Ο Άγγλος μέσος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού όταν δέχτηκε τάκλιν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τσέλσι.

Από τους «κανονιέρηδες» έγινε γνωστό πως δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση αλλά θα ακολουθηθεί συντηρητική αγωγή που θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για διάστημα που μπορεί να κυμανθεί από έξι εβδομάδες μέχρι και δύο μήνες.

Και όλα αυτά έρχονται στην αρχή της σεζόν τη στιγμή που πέρυσι ο ίδιος είχε μείνει πέντε μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης από τραυματισμό στο αριστερό πόδι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πόρτα» Γοδίν σε Σίτι και επέκταση με Ατλέτικο!!

Αρνητική απάντηση του Ντιέγκο Γοδίν στην πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ουρουγουανός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που ετοιμάζεται να τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο

«Πόρτα» Γοδίν σε Σίτι και επέκταση με Ατλέτικο

Ο Ουρουγουανός στόπερ απάντησε αρνητικά στην τελική πρόταση των «πολιτών», που ήταν διατεθειμένοι να τον κάνουν δικό τους καλύπτοντας την ρήτρα αποδέσμευσής του από την Ατλέτικο έναντι 40εκατ. ευρώ.

Ο παίκτης θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης, με τους «ροχιμπλάνκος» να ετοιμάζονται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές. Το νέο deal θα τον κρατήσει στο «Βιθέντε Καλντερόν» έως το καλοκαίρι του 2019. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έκλεισε Καμπιάσο ο Ολυμπιακός!!

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Εστεμπάν Καμπιάσο. Ο Ολυμπιακός συμφώνησε οριστικά με τον πολύπειρο Αργεντινό και την Παρασκευή έρχεται Ελλάδα για να τελειώσει την μεταγραφή.

Έκλεισε Καμπιάσο ο Ολυμπιακός!

Αφότου περάσει με επιτυχία ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους νταμπλούχους και θα αποτελέσει το μεγάλο (μέχρι το επόμενο;) φετινό τους μεταγραφικό «μπαμ».

Οι εξελίξεις έτρεξαν γρήγορα-γρήγορα και κομβικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε το ταξίδι-αστραπή του Γιάννη Βρέντζου στην Ιταλία για τις τελικές επαφές, οι οποίες είχαν... happy end.

Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο παίκτης θα υπογράψει διετές κλειστό συμβόλαιο ή για 1+1 χρόνια. Αυτό θα ξεκαθαρίσει προσεχώς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σάιμονς: «Αν ανεβεί η Φούλαμ, θα επιστρέψει ο Μήτρογλου»

Την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου στην Μπενφίκα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο προπονητής της Φούλαμ, Κιτ Σάιμονς προσθέτοντας ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τη νέα σεζόν.

Σάιμονς: «Αν ανεβεί η Φούλαμ, θα επιστρέψει ο Μήτρογλου»

Ο προπονητής των «Cottagers» εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Μήτρογλου ζήτησε να αποχωρήσει και παράλληλα άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

«Πιθανότατα ο Κώστας θα αποχωρήσει δανεικός σύντομα. Μάλλον θα είναι στην Μπενφίκα, αλλά δεν είναι ακόμα επίσημο. Δεν πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη. Όλο αυτόν τον καιρό ήταν απόλυτα ανοιχτός και ευθύς. Μας είπε ότι θα ήθελε να συνεχίσει στη Φούλαμ, αν και εφόσον αγωνιζόμασταν στην Premier League. Μας είπε ουσιαστικά ότι δεν θέλει να αγωνιστεί στην Championship», ανέφερε ο Σάιμονς και συμπλήρωσε:

«Ήταν σε πολύ καλή διάθεση στην προετοιμασία και ευτυχώς για όλους θα γίνει πράξη η επιθυμία του. Όταν όμως θα ανεβούμε, θα μπορεί να παίξει στη Φούλαμ και την Premier League. Δηλαδή τη νέα σεζόν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανατροπή με Αντεμπαγιόρ!!

Δεν πρόκειται να φορέσει τελικά τη φανέλα της Άστον Βίλα ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ μετά το βέτο που έθεσε τελευταία στιγμή ο Τιμ Σέργουντ.

Ανατροπή με Αντεμπαγιόρ!
Σύμφωνα με όσα γράφονται στην Αγγλ ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ετοιμαζόταν να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Άστον Βίλα η οποία όμως χάλασε την ύστατη ώρα.

Αν και δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα τα αίτια του… διαζυγίου πριν καν το γάμο, όλα δείχνουν πως ο Τιμ Σέργουντ το μετάνιωσε και αποφάσισε ότι ο επιθετικός από το Κονγκό δεν ταιριάζει στην ομάδα του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Σάντερλαντ ο Εμβιλά!

Σε μια προσθήκη που συνδυάζει εντυπώσεις και ουσία προχώρησε η Σάντερλαντ που ενέταξε στο ρόστερ της τον Γιαν Εμβιλά από τη Ρούμπιν Καζάν.

Στη Σάντερλαντ ο Εμβιλά

Ο 22 φορές διεθνής με την εθνική Γαλλίας δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα κατά τη θητεία του στην Ίντερ, αλλά τώρα του ξαναδίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Σάντερλαντ. Είχα ένα πολύ καλό συναίσθημα προπονούμενος με την ομάδα. Όλοι με καλωσόρισαν και είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Ήθελα επίσης να παίξω στην Premier League εδώ και πολύ καιρό, έτσι είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Γάλλος αμυντικός χαφ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έτσι «χτίζεται» η ΑΕΚ!!


Το πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας της ΑΕΚ ανακοίνωσε η ΚΑΕ και περιλαμβάνει δυνατά φιλικά, όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων Σάσαρι και Μπεσίκτας.

Έτσι «χτίζεται» η ΑΕΚ
Στις 24 Αυγούστου θα αρχίσει η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Η «Ένωση» θα χτιστεί όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και στο Καρπενήσι, ενώ θα δώσει δυνατά τεστ στην Ιταλία και την Πόλη, όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων την πρωταθλήτρια Ιταλίας Σάσαρι και την πολύ ενισχυμένη Μπεσίκτας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Η «πρεμιέρα» της προετοιμασίας ορίστηκε για τις 24/08 στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Από 27/08 έως 04/09 η ΑΕΚ θα βρίσκεται σε αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου. Ακολουθεί επιστροφή και παραμονή στην Αθήνα έως τις 07/09.

Από 08/09 η ΑΕΚ θα βρίσκεται στην Όλμπια (Σαρδηνία), στο αθλητικό Κέντρο Geovillage. Στις 09/09 η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο Νουόρο (Σαρδηνία) τη Ντιναμό Σάσαρι. Στις 10/09 προπόνηση στο Geovillage. Στις 11-12/09 η ΑΕΚ θα συμμετάσχει σε τουρνουά στο Σάσαρι, αλλά δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι συμμετέχουσες ομάδες. Στις 14/09, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο Μιλάνο τη Ντιναμό Σάσαρι.

Η ΑΕΚ θα πάρει μέρος στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», από 25 έως 27/09, στο Ρέθυμνο.

Στις 29/09 θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ φιλικός αγώνας της ΑΕΚ με αντίπαλο, που θα «αποκαλυφθεί» τις επόμενες ημέρες. Στο πλαίσιο της αναμέτρησης θα γίνει και η παρουσίαση της ομάδας.

Από 01 - 03/10 η ΑΕΚ θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου για δύο φιλικές αναμετρήσεις με την Μπεσίκτας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Συνεχίζει τον… ανένδοτο για «Αγια-Σοφιά» ο Δήμος!!

Ερωτηματικά για μια σειρά ζητημάτων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ εγείρει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας δημοσιεύοντας επιστημονικό πόρισμα.

Συνεχίζει τον… ανένδοτο για «Αγια-Σοφιά» ο Δήμος

Με ανακοίνωσή του, δημοσιοποιεί τα αποτελέσματα μιας επιστημονικής έρευνας που έκανε ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων και από τα οποία, σύμφωνα με το Δήμο, προκύπτουν «…κρίσιμα ερωτήματα και ζητήματα τα οποία δεν αποτυπώνονται στις υπάρχουσες μελέτες» και αφορούν στην αρχιτεκτονική και τη στατική δομή του γηπέδου, τις επιπτώσεις του έργου στον αστικό ιστό, την κυκλοφορία και την ασφάλεια των θεατών και των κατοίκων και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Φιλαδέλφειας αναφέρει:
«Ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, προκειμένου να εκτιμήσει τις επιπτώσεις από την δημιουργία του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου της ΑΕΚ με την επωνυμία «Αγιά Σοφιά», ανέθεσε άνευ αμοιβής σε ομάδα ειδικών επιστημόνων στις 3 Μαρτίου την σύνταξη σχετικής έκθεσης, με έμφαση στη δυνατότητα κατασκευής σταδίου προδιαγραφών UEFA – ELITE χωρίς την αφαίρεση δασικής έκτασης από το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας. Η ομάδα αποτελείται από τους:

• Geraint John, Καθηγητή Αρχιτεκτονικής University of Luton, Χρυσό Μετάλλιο 2014 Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής – IOC, πρώην Διευθυντή του τμήματος Αθλητισμού και Αναψυχής της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων-UIA,

• Gar Holohan, Διευθυντή του τμήματος Αθλητισμού και Αναψυχής της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων-UIA,

• Νίκο Φιντικάκη, Μέλους του Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων – UIA και Δ/ντή του Προγράμματος UIA –ARES «Αρχιτεκτονική και Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας»,

• Αντώνη Μαούνη, Προέδρου του Δ.Σ του Τμήματος Αττικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών – Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ,

• Νίκο Μπελαβίλα, Αναπληρωτή Καθηγητή Πολεοδομίας, Διευθυντή Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Μετά από αίτημα των Ειδικών Επιστημόνων ο Δήμος διοργάνωσε στις 30 Μαρτίου ειδική σύσκεψη – συνάντηση με εκπροσώπους των μελετητών και λοιπών παραγόντων του προτεινομένου σταδίου, με την ευκαιρία της οποίας ετέθησαν στη διάθεση των Ειδικών Επιστημόνων όσα στοιχεία παραδόθηκαν εκ μέρους των μελετητών και των λοιπών παραγόντων του προτεινομένου σταδίου.

Στις 22 Ιουλίου οι ειδικοί Επιστήμονες υπέβαλαν στον Δήμο πόρισμα επί του ερωτήματος που τους ετέθη.

Με το πόρισμα αυτό, το οποίο θεωρούμε ιδιαιτέρως αξιόλογο εγείρονται κρίσιμα ερωτήματα και ζητήματα τα οποία δεν αποτυπώνονται στις υπάρχουσες μελέτες και αναφέρονται σε ζητήματα :

• Αρχιτεκτονικής και Στατικής δομής του σταδίου

• Επιπτώσεων στον Αστικό ιστό

• Περιβαλλοντικής και Κοινωνικής αειφορίας

• Κυκλοφορίας και ασφάλειας των θεατών και των κατοίκων της Ν. Φιλαδέλφειας σχετικά με το προτεινόμενο έργο.

Κοινοποιούμε το πόρισμα αυτό των Ειδικών Επιστημόνων με τη βεβαιότητα ότι θα συμβάλει στην αναζήτηση μιας αποδεκτής ισορροπίας μεταξύ των αναγκών της ΑΕΚ και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Ν. Φιλαδέλφειας και της Ν. Χαλκηδόνας
».

«Έδεσε» Κολοτσίνι η Νιούκαστλ!!

Παίκτης της Νιούκαστλ για έναν επιπλέον χρόνο θα μείνει ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, καθώς το συμβόλαιό του επεκτάθηκε μέχρι το 2017.

«Έδεσε» Κολοτσίνι η Νιούκαστλ
Όχι μόνο δεν αποχωρεί από τη Νιούκαστλ ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, αλλά το συμβόλαιό του επεκτάθηκε για έναν ακόμη χρόνο.

Το νέο συμφωνητικό του Αργεντινού αμυντικού που θα συνεχίσει με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο στο «St. James' Park», λήγει πλέον το καλοκαίρι του 2017.

«Είναι εκπληκτικός χαρακτήρας και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να τον χάσω. Μόλις συζήτησα μαζί του, κατάλαβα ότι η ομάδα είναι στην καρδιά του κι όλα τελείωσαν πολύ γρήγορα με το νέο συμβόλαιο» ήταν τα λόγια του Στιβ ΜακΚλάρεν, με τον Κολοτσίνι να δηλώνει:

«Αισθάνομαι μέλος της οικογένειας της Νιούκαστλ έπειτα από εφτά χρόνια που βρίσκομαι στον σύλλογο. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος και νιώθω τεράστια τιμή που είμαι ο αρχηγός της ομάδας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Κατσουράνης: «Καλός παίκτης ο Μήτρογλου, αλλά…»


Ως έναν πολύ καλό παίκτη χαρακτήρισε τον Κώστα Μήτρογλου ο Κώστας Κατσουράνης μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Cue Ball», τονίζοντας όμως δεν ξέρει ποια είναι η τωρινή του κατάσταση.

Κατσουράνης: «Καλός παίκτης ο Μήτρογλου, αλλά…»
Πρώτο θέμα στην αθλητική επικαιρότητα της ημέρας στην Πορτογαλία είναι η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στην Μπενφίκα από τη Φούλαμ, η οποία ουσιαστικά τον «έκλεψε» μέσα από τα χέρια της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Για την αγωνιστική αξία και την ποιότητα του Έλληνα επιθετικού κλήθηκε να μιλήσει ο Κώστας Κατσουράνης στη ραδιοφωνική εκπομπή «Cue Ball», ο οποίος χαρακτήρισε τον «Μητρογκόλ» ως έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η αγωνιστική του κατάσταση.

«Είναι καλός παίκτης, πολύ καλός παίκτης. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω σε τι αγωνιστική κατάσταση είναι τώρα, αλλά είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης», ανέφερε ο «Κατσούρ» και πρόσθεσε ότι «είναι αριστεροπόδαρος, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει με την ίδια ευκολία και τα δύο πόδια». *Πηγή: sport-fm.gr*

Επαφές για επέκταση με Αντριάνο!!

Συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Αντριάνο ξεκίνησαν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα. Για ακόμη τρία χρόνια θέλουν τον Βραζιλιάνο στο «Καμπ Νου» οι Καταλανοί.

Επαφές για επέκταση με Αντριάνο
Βρέθηκε στο στόχαστρο της Ρόμα, της το ξέκοψαν και τώρα στην Μπαρτσελόνα περνούν στο επόμενο στάδιο. Οι Καταλανοί ξεκίνησαν ήδη επαφές με την πλευρά του Αντριάνο για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Βραζιλιάνος μπακ δεσμεύεται έως το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» σκοπεύουν να τον ανατμείψουν με νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ομάδα έως το 2018. Είναι χαρακτηριστικό πως παρότι έχει πατήσει τα… 30 στην «Μπάρτσα» δεν θέλουν να χαλάσουν το δίδυμο που έχει φτιάξει στα αριστερά με τον Ζόρντι Άλμπα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Ετοιμάζει παρουσίαση-φιέστα η ΚΑΕ ΑΕΚ!!

Με κάθε λαμπρότητα κι επισημότητα θα... αποκαλυφθεί η ΑΕΚ στους φίλους της στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ετοιμάζει παρουσίαση-φιέστα η ΚΑΕ ΑΕΚ
Με μια γιορτή, που σκοπεύει να συνδυάσει την παρουσίαση της νέας ομάδας, μαζί με τα αποκαλυπτήριά της μπροστά στο κοινό της απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, θα εκκινήσει τη σεζόν η ΑΕΚ. Όπως ανακοινώθηκε, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η παρουσίαση - φιέστα στο ΟΑΚΑ. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Η ανακοίνωση:

Ο σχεδιασμός της νέας ΑΕΚ βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο προγραμματισμός, ωστόσο, σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται και κορυφώνεται το επόμενο διάστημα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι για την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η παρουσίαση - φιέστα της «Βασίλισσας» ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016, η οποία θα «εμπεριέχει» εκπλήξεις για τον κόσμο της ΑΕΚ. Η παρουσίαση θα «συνοδεύεται» με τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση, αλλά και το όνομα του «αντιπάλου» της ΑΕΚ θα αποκαλυφθούν από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ τις προσεχείς ημέρες.

Συντονιστείτε…

Βασιλόπουλος: «Επιστροφή στη βάση»!

Ιδανική επιλογή για την καριέρα του χαρακτήρισε τον Κόροιβο ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ύμνοι για Σφαιρόπουλο και Εθνική από τον 31χρονο φόργουορντ.

Βασιλόπουλος: «Επιστροφή στη βάση»
Πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Κόροιβο, τον οποίο επέλεξε λόγω… εντοπιότητας και Χάρη Μαρκόπουλου, δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο 31χρονος φόργουορντ τόνισε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν έχει καμία ενόχληση από τους παλιούς τραυματισμούς που «φρέναραν» την καριέρα του.

Τέλος, ύμνησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκε πριν αρκετά χρόνια σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Εθνική, ενώ τόνισε πως η επίσημη αγαπημένη είναι ικανή ακόμη και για το χρυσό στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε στον Τόλη Κοτζιά και τον Ανδρέα Καραγιάννη για:

-τη μεταγραφή του στον Κόροιβο: «Είναι επιστροφή στη βάση μου. Πήρα την απόφαση λόγω του Χάρη Μαρκόπουλου, γιατί έχω πάρα πολύ καλή σχέση μαζί του. Μου άρεσε η φιλοσοφία του και ο τρόπος που δουλεύει. Μου αρέσει να απολαμβάνω το μπάσκετ και θεώρησα πως ήταν η καλύτερη επιλογή που είχα. Παράλληλα η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι στον Πύργο, οπότε ήταν εύκολη η απόφαση».

-την περσινή πορεία του Κοροίβου και τους στόχους της ομάδας: «Ο Κόροιβος έκανε φανταστική πορεία, έπαιξε πολύ όμορφο μπάσκετ και όλοι ευχαριστούνταν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Δεν ξέρω αν η νέα σεζόν θα είναι ανάλογη. Ο Χάρης Μαρκόπουλος μού είπε πως έχει ένα πλάνο στο μυαλό του. Δεν μπορώ να μιλήσω για στόχους. Θεωρώ πως πρώτο μέλημά μας είναι η παραμονή κι από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο. Θέλουμε να παίζουμε όμορφο μπάσκετ και να υπάρχει πίστη στην ομάδα».

-την αγωνιστική του κατάσταση: «Είναι η πρώτη φορά μετά από δύο ή δυόμισι χρόνια που νιώθω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, δεν νιώθω καμία ενόχληση στο γόνατό μου και είμαι απολύτως καλά. Προπονούμαι και δεν πονάω».

-τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ως το 2018: «Του οφείλω πάρα πολλά. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής που με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου. Εγώ τον έζησα σαν δεύτερο προπονητή, αλλά μου έδωσε πάρα πολλά. Ελπίζω όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ να έχουν την τύχη να συνεργάζονται με τέτοιους ανθρώπους».

-την Εθνική εν όψει Ευρωμπάσκετ: «Θεωρώ πως έχει το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει υπάρξει ποτέ σε Εθνική. Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά ότι πρόκειται για εξαιρετικά παιδιά. Το μόνο που μένει είναι να βρεθούν στο γήπεδο και να γίνουν ομάδα. Αν το καταφέρουν, θεωρώ πως θα γυρίσουν από το Ευρωμπάσκετ με μετάλλιο. Μπορούν ακόμη και το χρυσό. Δεν πρέπει να δημιουργήσουμε πίεση στα παιδιά, αν και δεν είναι μικρά παιδιά κι έχουν μάθει να ζουν με την πίεση. Προέχει να είναι υγιείς, να μην έχουν τραυματισμούς».