Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Προς MLS ο Σαμαράς!

Μετά το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Γιώργου Σαμαρά στη Σαμπντόρια, ο διεθνής επιθετικός παρουσιάζεται έτοιμος να παίξει στο MLS και εξετάζει «ζεστά» τις προτάσεις που έχει από ομάδες των ΗΠΑ.

Προς MLS ο Σαμαράς
Έτοιμος να αγωνιστεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμαράς, ύστερα από το «ναυάγιο» που σημειώθηκε στη μεταγραφή του στη Σαμπντόρια.

Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες το βράδυ, το πρόβλημα με τη μέση του διεθνή επιθετικού είχε διαπιστωθεί από την Τετάρτη μέσω των ιατρικών του εξετάσεων και αποφασίστηκε η υπογραφή των συμβολαίων να μετατεθεί για μια μέρα αργότερα, αν και εφόσον οι νεότερες εξετάσεις έδειχναν ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων που υποβλήθηκε ο 30χρονος άσος έδειξαν πως θα μπορεί να προπονηθεί κανονικά μετά από δύο εβδομάδες.

Πριν από μερικές ημέρες ο Σαμαράς είχε πολύ καλή πρόταση από New York Cosmos, όμως προτίμησε να παίξει στην Ιταλία με τη φανέλα της Σαμπντόρια, τώρα θα επανεξετάζει το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του στο MLS. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: