Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Βάργκας: «Να είμαστε όλοι μαζί»

Στην ενότητα που πρέπει να δείξουν άπαντες στην ΑΕΚ ώστε να την βοηθήσουν να παλέψει για τους στόχους της στάθηκε ο Ρόναλντ Βάργκας. «Πιστεύω στην ομάδα», είπε ο Βενεζουελάνος.

Βάργκας: «Να είμαστε όλοι μαζί»
Με ενότητα σε όλα τα μέτωπα πρέπει να πορευτεί η ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Ρόναλντ Βάργκας. Μετά την άφιξη της ομάδας από την Πολωνία, ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός τόνισε πως πιστεύει απόλυτα στις δυνατότητες του ρόστερ.

Τέλος, τόνισε πως οι κιτρινόμαυροι θα παλέψουν για το πρωτάθλημα όμως η κατάκτησή του είναι δύσκολη λόγω της δυναμικής του Ολυμπιακού.

Τι θέλεις να υποσχεθείς στους φιλάθλους;

«Να είμαστε όλοι μαζί. Οι παίκτες, οι φίλαθλοι και φυσικά να παλέψουμε να κάνουμε καλό πρωτάθλημα και γιατί όχι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε ότι αυτό θα είναι δύσκολο, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό που έχει καλούς παίκτες. Αλλά πιστεύω στην ομάδα που έχουμε και στην ομάδα που είμαστε. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα και να είμαστε χαρούμενοι όλοι στην ομάδα».

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ σε θεωρούν ηγέτη της ομάδας:

«Νομίζω ότι ο ηγέτης δεν είναι μόνο ένας παίκτης, αλλά κάθε ένας που αγωνίζεται στην ομάδα. Νομίζω ότι όλοι θέλουν να παλέψουν στην ομάδα, να παλέψουν για θετικά αποτελέσματα και τίτλους με την ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε όλοι μαζί, να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Πρέπει να είμαστε δεμένοι στο γήπεδο και έξω από αυτό. Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: