Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Αμπντούν: «Να ευχαριστιέμαι ξανά το ποδόσφαιρο»


Την επιθυμία να βρει ξανά τον καλό του εαυτό και να απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Τζαμέλ Αμπντούν, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μετά τη μεταγραφή του στη Βέροια.

Αμπντούν: «Να ευχαριστιέμαι ξανά το ποδόσφαιρο»
Τον καλό του εαυτό θέλει να βρει ο Τζαμέλ Αμπντούν, όπως δήλωσε ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μετά τη μεταγραφή του στη Βέροια.

Μάλιστα, ο διεθνής άσος αναφέρθηκε και στις δύο σεζόν που έπαιξε στην Αγγλία, υποστηρίζοντας ότι ήταν οι πιο δύσκολες της καριέρας του.

«Ναι, συμφώνησα και θα συνεχίσω για δυο χρόνια στην ομάδα. Όλα πήγαν καλά, αφού από το ξεκίνημα του ενδιαφέροντος έδειξαν πόσο με ήθελαν. Έτσι υπέγραψα για να μην χάσω κι άλλο χρόνο το καλοκαίρι», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος άσος και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπήρχε από βρετανικούς συλλόγους, λέγοντας πως «είναι αλήθεια, αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα ονειρευόμαστε. Η κατάσταση μπερδεύτηκε κάποια στιγμή, αλλά τελικά τα βρήκαμε και λύσαμε τη συνεργασία μας. Έτσι μπόρεσα να βρω ομάδα».

Όσον αφορά τη νέα του ομάδα, υποστήριξε ότι «είναι ένας σύλλογος με υψηλές βλέψεις τη νέα περίοδο. Πιστεύω πως πήρα τη σωστή απόφαση, αφού η Βέροια θέλει να τερματίσει πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα».

Καταλήγοντας, ο Αμπντούν μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους: «Καταρχάς θέλω να αρχίσω να ευχαριστιέμαι ξανά το ποδόσφαιρο, γιατί πέρασα δυο δύσκολες σεζόν. Έτσι τα κριτήρια μου ήταν να βρω ομάδα για να παίζω. Ξέρω πολύ καλά το πρωτάθλημα και δεν θα μου πάρει χρόνο να προσαρμοστώ. Στο παρελθόν έπαιξα σε Καβάλα και Ολυμπιακό, ενώ έχω εμπειρία και από ευρωπαϊκούς αγώνες».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: