Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Κοτσόλης: «Πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση»

Ο Στέφανος Κοτσόλης έδωσε το σύνθημα για την… επόμενη ημέρα, αναφερόμενος στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Μπριζ. «Μετά το δεύτερο τέρμα πανικοβληθήκαμε», σχολίασε ο έμπειρος πορτιέρο.

Κοτσόλης: «Πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση»
Μεγάλη χαρακτήρισε την απογοήτευση μετά το 3-0 από την Μπριζ στο Βέλγιο, που σήμανε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της προκριματικής φάσης του Champions League ο Στέφανος Κοτσόλης. «Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το δεύτερο γκολ η ομάδα έχασε τη συνοχή της», τόνισε μέσω της Nova και έκανε λόγο για ανάγκη να υπάρξει ανασυγκρότηση στην ομάδα του.

«Ακόμα είναι νωπός ο αποκλεισμός, υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Θέλαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν κακοί στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μια μεστή και ώριμη εμφάνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το δεύτερο γκολ η ομάδα έχασε τη συνοχή της. Πανικοβλήθηκε και έδειξε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Μοιραία ήρθε ο αποκλεισμός», ανέφερε για την αναμέτρηση της Τετάρτης και για τη συνέχεια είπε:

«Οφείλουμε να σηκώσουμε κεφάλι. Ευρώπη και Παναθηναϊκός είναι συνυφασμένες έννοιες. Μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε στο Europa League. Οπότε, πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση για να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο στα επόμενα ματς. Ρεαλιστικά αν το δει κανείς έχουμε μια ευκαιρία για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και αυτό οφείλουμε να διεκδικήσουμε να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: