Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Νικάει και… δέρνει η Μπαρτσελόνα!! (video)

Μέσι και Νεϊμάρ μεταμόρφωσαν την άχρωμη στα πρώτα φιλικά Μπαρτσελόνα, αμφότεροι σκόραραν στο 3-0 επί της Ρόμα στο «Καμπ Νου» και ο Αργεντινός σταρ έδειξε ότι είναι και… τσαμπουκάς.

Νικάει και… δέρνει η Μπαρτσελόνα (video)
Άλλη Μπαρτσελόνα με Μέσι και Νεϊμάρ. Οι δύο αστέρες που ξεκουράστηκαν αρκετά μετά το Κόπα Αμέρικα επέστρεψαν ορεξάτοι και πέτυχαν από ένα γκολ στο 3-0 επί της Ρόμα σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στο «Καμπ Νου» για το ετήσιο φιλικό στη μνήμη του ιδρυτή του συλλόγου, Ζοάν Γκαμπέρ.

Ο Λουίς Ενρίκε, που αποθεώθηκε από τους οπαδούς των τρεμπλούχων, είδε τον Βραζιλιάνο σταρ να ανοίγει το σκορ στο 25’ και στο 40’ τον «Λέο», αφού πρώτα λίγο έλειψε να πλακωθεί με τον θηριώδη Μαπού Γιανγκά-Εμπιβά να κάνει το 2-0 στο 40’. Ο πάντα χρήσιμος Ιβάν Ράκιτιτς ολοκλήρωσε την παράσταση στο 65’ για την «Μπάρτσα».

Για τους «τζιαλορόσι» ο Βασίλης Τοροσίδης ξεκίνησε βασικός κι αντικαταστάθηκε στο 65’ από τον Άσλεϊ Κόουλ, ενώ ο Κώστας Μανωλάς έπαιξε σε όλο το δεύτερο μέρος αντί του Λεάντρο Καστάν.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν (60’ Μπράβο), Άλβες (60’ Σέρχι Ρομπέρτο), Μπάρτρα, Βερμάελεν (46’ Άλμπα, 76’ Χαλίλοβιτς), Ματιέ (60’ Πικέ), Ράκιτιτς, Μασεράνο (60’ Μπουσκέτς), Ραφίνια (60’ Ινιέστα), Μέσι (60’ Μουνίρ), Σουάρες (60’ Σάντρο), Νεϊμάρ (60’ Πέδρο).

Ρόμα: Σέζνι (46’ Ντε Σάνκτις), Φλορέντσι (46’ Μαϊκόν), Γιάνγκα Μάπου (71’ Παρέδες), Καστάν (46’ Μανωλάς), Τοροσίδης (65’ Κόουλ), Κεϊτά (65’ Ντε Ρόσι), Ναϊνγκολάν (71’ Ρομανιόλι), Πιάνιτς (65’ Ουτσαν), Ζερβινιό (65’ Λιάιτς, 91’ Ιμπάρμπο), Ιάγκο Φάλκε (65’ Τότι), Ντέστρο (46’ Ιτούρμπε, 91’ Σανάμπρια).




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: