Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Κανένα θέμα Αναστασίου, αλλά…!!

Παρά την απογοήτευση για τον αποκλεισμό από την Μπριζ, στον Παναθηναϊκό δεν τίθεται θέμα Γιάννη Αναστασίου. Όμως οι απαιτήσεις φέτος είναι περισσότερες και όλοι θα κριθούν πιο αυστηρά.

Κανένα θέμα Αναστασίου, αλλά…

Υπάρχει αρκετή γκρίνια στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας για τον Γιάννη Αναστασίου και όχι μόνο. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δέχεται κριτική για τις επιλογές του και το γεγονός ότι η ομάδα του την πάτησε με περίπου τον ίδιο τρόπο με πέρσι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην παρούσα φάση δεν τίθεται κανένα θέμα με τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στηρίξει και σε άλλες δύσκολες στιγμές τον προπονητή και δεν προκύπτει από πουθενά ζήτημα πιθανής απομάκρυνσής του. Ωστόσο αν η πορεία του Παναθηναϊκού στο εξής δεν είναι ανοδική κι αν έρθει ένας αποκλεισμός στα play offs του Europa League δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο ο Γιάννης Αναστασίου όσο και οι παίκτες θα κριθούν φέτος πιο αυστηρά (από διοίκηση, ΜΜΕ και φιλάθλους), καθώς οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Πέρσι, για παράδειγμα, δεν υπήρξαν συνέπειες για κανέναν μετά τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ Λιέγης ή τα κακά αποτελέσματα στους ομίλους του Europa League, όταν ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε ούτε την Εστορίλ. Αν φέτος υπάρξουν αντίστοιχα αποτελέσματα στη συνέχεια, πιθανότατα θα γίνει καταλογισμός ευθυνών και θα υπάρξουν συνέπειες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: