Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Λίγοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού!!

Ο Αποδυτηριάκιας λέει τα πράγματα με το όνομά τους, μετά τον βαρύ αποκλεισμό του Παναθηναϊκού. Ποιος ποδοσφαιριστής είναι μισακός και ποιος η χαρά του αντιπάλου; Το πιο πιθανό συνέβη. Δηλαδή; Η πρόκριση της Μπρυζ. Καλύτερη η βέλγικη ομάδα στο πρώτο ματς, όμως έχασε. Για ένα ημίχρονο στη ρεβάνς δεν ήταν καλύτερη του Παναθηναϊκού, όμως ως γνωστόν ο ποδοσφαιρικός αγώνας κρατάει 90 και ακόμα μερικά λεπτά.
Ο Αναστασίου είχε μερικές σκέψεις στο παιχνίδι που του βγήκανε. Αυτό που τον έστειλε αδιάβαστο ήταν η ανεπάρκεια ορισμένων παικτών του να υπηρετήσουν αυτό το επίπεδο. Ο Νίνης είναι παίκτης μισακός. Κούφιος στο τρέξιμο και καλός στην πάσα. Το πρόσημο ήταν αρνητικό. Ο Πράνιτς παραμένει η χαρά του αντίπαλου επιθετικού. Ο Λαγός, τον οποίο έχουν παρουσιάσει ως μέγα ταλέντο, εμένα μου φαίνεται πολύ λίγος. Οχι όσο αφορά στα προσόντα, αλλά στη σκέψη.
Δεν θέλω να μιλήσω για τα σέντερ μπακ, Ταυλαρίδη - Τριανταφυλλόπουλο που είναι έτσι κι αλλοιώς χαμηλού βεληνεκούς. Δεν τους χρεώνω τα γκολ γιατί κατά κύριο λόγο φταίγανε αυτοί που (δεν) πιέσανε την τελική πάσα. Μιλάμε για μπάλλα φίλε. Με τα ψέματα και με Μπεργκ - Ζέκα σε κακή βραδιά δεν μπορείς να προκριθείς στο Τσου Λου.
Πανικοβλήθηκε και ο Αναστασίου μετά το πρώτο γκολ. Αλλαξε χωρίς λόγο το σύστημά του και έδωσε στην Μπρυζ το δικαίωμα να χασομεράει με την μπάλλα, όταν δεν ήταν επικίνδυνη. Μερικές φορές το σωστό, είναι να αλλάξεις τα πρόσωπα κι όχι τα συστήματα. Το 3-0 δεν είναι βαρύ. Η μετριότητα αρκετών ήταν αποθαρρυντική.


ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με τον Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό, γράφει ο apodytiriakias.gr
Αναστάτωση με τον Μπεργκ. Συναντήσεις των μανατζαρέων του με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού. Δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό λένε από την ΠΑΕ. Δεν υπάρχει θέμα πώλησης του παίκτη.
Στο καπάκι λέγεται ότι ο Αλαφούζος και η Μπαλωμένου θα παραστούν στις συζητήσεις. Πόσα χρωστάει ο Παναθηναϊκός στο επιτελείο Μπεργκ; Ρωτάω εγώ. Μάλλον περισσότερα απ' όσα χρωστάει στον Στηλ. Από την άλλη μπορεί και να μην χρωστάει. Απλώς να θέλησαν οι δυο πλευρές να κάνουν μια πρωτοποριακή κολεγιά. Δεν το πάω παρακάτω.
Ο Μπεργκ δεν πωλείται, λέει η ΠΑΕ. Από την άλλη, ακόμα και ομάδες σαν την Φροζινόνε πιστεύουν ότι ο Μπεργκ πωλείται. Εγω, πιστεύω τη Φροζινόνε. Υπάρχουν οι εξής ποδοσφαιρικές αρχές στις μεταγραφές. Αυτά δεν θα στα πει άλλος, γι’ αυτό δώσε βάση.
Υπάρχουν παίκτες που δεν πωλούνται. Αυτό σημαίνει, προς κάθε ενδιαφερόμενο, πως κοστίζουν το διπλάσιο απ` όσο αξίζουν. Υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που πωλούνται μόνο στη σωστή τιμή. Αυτό μεταφράζεται περίπου 20 με 30% πάνω από την κανονική αξία τους. Υπάρχουν κι αυτοί που μπαίνουν στη λίστα προς παραχώρηση και δίνονται σε χαμηλότερη τιμή απ' όση αυτή που «καταγράφεται» στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο για την πάρτη τους.
Ο Μπεργκ, λοιπόν, δεν πωλείται. Οι ενδιαφερόμενοι κατάλαβαν. Εγώ δεν είμαι σίγουρος, όμως, αν ο Παναθηναϊκός αντισταθεί στην περίπτωση που κάποιος προσφέρει τη «σωστή τιμή», αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: