Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Πάει Ουγγαρία ο Δουβαλίδης!!

Συνεχίζει τα ταξίδια ο Κώστας Δουβαλίδης ανά την Ευρώπη, αφού θα μεταβεί στη Βουδαπέστη για να συμμετάσχει την Τρίτη στο «Ιστβαν Γκιουλάι».

Πάει Ουγγαρία ο Δουβαλίδης
Η συγκεκριμένη διοργάνωση γίνεται στη μνήμη του πρώην αθλητή και παράγοντα του κλασικού αθλητισμού και, έτσι, ο Δραμινός θα συμπληρώσει μια εβδομάδα περιήγησης στα ευρωπαϊκά στάδια.

Πάντως, ο πανελλήνιος ρέκορντμαν των 110 μέτρων με εμπόδια, ο οποίος ισοφάρισε τα ρεκόρ του το περασμένο Σάββατο στο Diamond League του Παρισιού, υποφέρει από μία ενόχληση στον προσαγωγό από τη γαλλική πρωτεύουσα και θα προσπαθήσει να αποφύγει να ζορίσει το πόδι του.

Στο «Ιστβαν Γκιουλάι» θα συμμετάσχει και ο Ορλάντο Ορτέγκα, ο κορυφαίος φέτος στον κόσμο με 12.94, όπως και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2011, Τζέισον Ρίτσαρντσον, με φετινό 13.12. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Χτίζει» σε γερές βάσεις η Γιούβε!!

Τον... αρχιτέκτονα και την «κολόνα» της έδεσε η Γιουβέντους. Οι μπιανκονέρι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους Αλέγκρι και Μαρκίζιο.

«Χτίζει» σε γερές βάσεις η Γιούβε!
Την ώρα που αποχαιρέτησε και επίσημα τον Πίρλο, η Γιουβέντους φροντίζει για το μέλλον της.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον προπονητή, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον κομβικότατο, Κλάουντιο Μαρκίζιο.

inner

Ο Ιταλός κόουτς υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2017 και ουσιαστικά αποτελεί μια επιβράβευση για την πολύ καλή εικόνα της Γιούβε απ' τη στιγμή που ανέλαβε, όπου έκανε περίπατο εντός συνόρων και έφτασε μια ανάσα απ' το Champions League.

inner

Απ' την άλλη, ο διεθνής μέσος αποτελεί εδώ και χρόνια «κολόνα» του συλλόγου και επ' ουδενί δεν σκεφτόταν κανείς να αφήσει αυτό το υπερπολύτιμο γρανάζι. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μαρκίζιο θα 'χει ισχύ ως το 2020, με τον παικταρά να ρίχνει... άγκυρα στο Τορίνο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μπίρης, ο μοναδικός Ευρωπαίος στο All West Camp!!

Ο Ανδρέας Μπίρης του Πανιωνίου ήταν ο μοναδικός Ευρωπαίος που πήρε μέρος στο All West Camp που έγινε στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Μπίρης, ο μοναδικός Ευρωπαίος στο All West Camp
Στο All West Camp, ένα invitational camp για recruiting νεαρών αθλητών, που έγινε στο Cerritos College στο Norwalk του Λος Άντζελες και αφορούσε 100 επιλεγμένους αθλητές κυρίως από τη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, συμμετείχε, ως μοναδικός Ευρωπαίος, ο 17χρονος σούτινγκ γκαρντ του Πανιωνίου, Ανδρέας Μπίρης.

Ο περί ου ο λόγος έπαιξε πολύ καλά, έχοντας στο πρώτο παιχνίδι 15 πόντους με 3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ και στο δεύτερο 11 πόντους με 1 τρίποντο, 2 κλεψίματα και 5 ριμπάουντ. Επιδόσεις, που τον οδήγησαν στο All-Star game του Camp.

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε Χέινς η Σάσαρι!!

Την απόκτηση του Μαρκίζ Χέινς, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ανακοίνωσε και επίσημα η Σάσαρι.

Πήρε Χέινς η Σάσαρι

Στο παρελθόν, ο 28χρονος είχε αγωνιστεί σε Αρμάνι Μιλάνο (2013) και Σιένα (2014), ενώ τη χρονιά που πέρασε με την «ομάδα του λαού» είχε κατά μέσο όσο στην Ευρωλίγκα 4,6 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ, ενώ αντίστοιχα στο πρωτάθλημα Ισραήλ είχε 8,3 πόντους, 2,3 ασίστ και 2 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κι άλλη απουσία για Λετονία!!

Μετά τον Όγιαρς Σίλινς, ούτε ο Κρίσταπς Πορζίνγκις θα βοηθήσει την εθνική ομάδα της Λετονίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Κι άλλη απουσία για Λετονία!
 Δεύτερη σημαντική απουσία για την εθνική ομάδα της Λετονίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Όπως έγινε γνωστό από τον Τύπο της χώρας, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις αποφάσισε να μην κατέβει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στη διοργάνωση και να παραμείνει στις ΗΠΑ προκειμένου να συνεχίσει τις προπονήσεις με τους Νικς, οι οποίοι τον επέλεξαν στο νούμερο «4» του πρόσφατου ντραφτ.

Φέτος, ο 20χρονος Λετονός πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Καχασόλ, έχοντας κατά μέσο όρο 11 πόντους και 4,6 ριμπάουντ.

Έτσι, αυτή είναι η δεύτερη απουσία για την εθνική ομάδα, μετά από τη δεδομένη του Όγιαρς Σίλινς της Ρέτζιο Εμίλια, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Πράσινος» ο Σάντσεθ!!

Ο Σέρχιο Σάντσεθ συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και αυτή την ώρα περνάει ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει το συμβόλαιό του!

«Πράσινος» ο Σάντσεθ!
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Σέρχιο Σάντσεθ. Ο Καταλανός αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας, μετά την άφιξή του στην Ελλάδα και στην επίσκεψή του στα γραφεία της ΠΑΕ.

Αφού πείστηκε ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα σε ό, τι αφορά τα συμφωνηθέντα στο συμβόλαιο και την καταβολή των χρημάτων του, ο Σάντσεθ είπε το πολυπόθητο «ναι» και το αργότερο μέχρι μεθαύριο θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Αυτή την ώρα, ο 29χρονος περνάει τις ιατρικές εξετάσεις. Από τη στιγμή που όλα θα πάνε καλά, αύριο θα μεταβεί ξανά στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα πάρει το αεροπλάνο για την Ολλανδία και θα μπει στις προπονήσεις του «τριφυλλιού».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Χοντρό» μπλέξιμο με Κασίγιας και Πόρτο!!

Την στιγμή που ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο φέρνει τον Ίκερ Κασίγιας στην αγκαλιά της Πόρτο, η «As» διαψεύδει το θέμα τονίζοντας πως η Ρεάλ έδωσε αρνητική απάντηση στην πρόταση των «δράκων».

«Χοντρό» μπλέξιμο με Κασίγιας και Πόρτο
Γερό… μπάσιμο, που την φέρνει αγκαλιά με τον Ίκερ Κασίγιας έχει κάνει η Πόρτο, σύμφωνα με το TVE. Ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός επικαλείται πληροφορίες, που θέλουν τους «δράκους» να βρίσκονται μια ανάσα από το «ναι» του γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα αναφέρεται πως η συμφωνία είναι θέμα χρόνου και θα επισημοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Την ίδια ώρα με δημοσίευμά της η «AS» περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Στην διαδικτυακή της έκδοση, η γνωστή εφημερίδα, τονίζει πως η πρόταση της Πόρτο είναι υπαρκτή, όμως οι Μαδριλένοι απάντησαν αρνητικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Έκανε πρόταση στον Ρίβερς ο Ολυμπιακός»

Πρόταση από τον Ολυμπιακό -και μάλιστα δελεαστική- φέρεται να έχει στα χέρια του ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμα τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τη «Marca»!

«Έκανε πρόταση στον Ρίβερς ο Ολυμπιακός»
Δεν παρατάει το θέμα του Κέι Σι Ρίβερς ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα με τη «Marca», οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον Αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμα τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να του έχουν καταθέσει ήδη μία δελεαστική πρόταση, καθώς του προσφέρουν κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Ρίβερς είχε μετακομίσει στη Μαδρίτη την περσινή σεζόν, υπογράφοντας για 1+1 χρόνια. Ωστόσο, μέχρι στιγμής η «βασίλισσα» δεν τον έχει καλέσει για να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους και έτσι ολοένα και πληθαίνουν τα σενάρια αποχώρησή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Μακάμπι ο Φάρμαρ!

Επέστρεψε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Τζόρνταν Φάρμαρ, ο οποίος υπέγραψε για την επόμενη χρονιά. Προέρχεται από «δυνατό» δεύτερο μισό στην Τουρκία.

Στην Μακάμπι ο Φάρμαρ
Ξανά στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Τζόρνταν Φάρμαρ! Οι Ισραηλινοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου γκαρντ για ένα χρόνο, βάζοντας ένα... πολυβόλο στη μηχανή τους.

Το 2011 είχε αγωνιστεί εκ νέου στην ομάδα του λαού και τώρα επιστρέφει σε «πάτρια εδάφη» μετά το περσινό πέρασμά του από το NBA (με την φανέλα των Κλίπερς) και την Τουρκία.

Στο δεύτερο μισό της χρονιάς έπαιξε στην Νταρουσάφακα, με την οποία σε 14 ματς πρωταθλήματος, είχε κατά μέσο όρο 14.9 πόντους, 3.4 ασίστ και 4.4 ριμπάουντ! *Πηγή: sport-fm.gr*

Σάκοτα: «Ομαλά κυλά η ζωή στην Ελλάδα»

Καθησυχαστικός για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα σε δηλώσεις που έκανε στο σερβικό Τύπο.

Σάκοτα: «Ομαλά κυλά η ζωή στην Ελλάδα»
Προς το παρόν η ζωή στην Ελλάδα κυλά ομαλά, όπως δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα στην ιστοσελίδα «zurnal.rs», σε ερώτηση για τις σημαντικές πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε στους συμπατριώτες του πως δεν έχει επηρεαστεί ακόμα το μπάσκετ από την κατάσταση που επικρατεί, ενώ φάνηκε αισιόδοξος πως μέσα στις επόμενες 10 με 15 ημέρες θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές.

«Ποτέ δεν ήμουν ενεργός με τα πολιτικά. Αλλά, σίγουρα αυτή η κυβέρνηση είναι στην εξουσία λόγω της δυσαρέσκειας του κόσμου για τη διακυβέρνηση των περασμένων ετών. Η πολιτική της δεν ”αρέσει” στην υπόλοιπη Ευρώπη και γι’ αυτό δεν έχει υπάρξει συμφωνία μέχρι τώρα. Ακόμα δεν ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες, αλλά δεν είναι ωραίο να μην έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία», δήλωσε αρχικά ο Ντράγκαν Σάκοτα στην ιστοσελίδα «zurnal.rs», ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν ισχύει ότι η κρίση είναι μεγάλη στην Ελλάδα:

«Όχι πολύ. Υπάρχει βενζίνη κανονικά και δεν υπάρχουν ουρές στα πρατήρια. Το μόνο που γίνεται είναι ότι δεν ξοδεύουν πολλά χρήματα, γιατί δεν μπορούν να πάρουν αρκετά από τα ΑΤΜ. Αυτό ως το πούμε είναι ένα πρόβλημα. Γενικά η ζωή κυλά ομαλά εδώ. Σίγουρα όμως θα αλλάξει αν υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση. Όμως, ελπίζω αυτό να μην γίνει. Τώρα δυσκολεύονται κάποιες επιχειρήσεις, αλλά και ο τουρισμός».

Τέλος, ο προπονητής της ΑΕΚ ερωτήθηκε για το αν οι εξελίξεις αυτές έχουν αρνητικό αντίκτυπο και στο μπάσκετ: «Όχι ακόμα. Οι μεταγραφές γίνονται κανονικά. Αν δεν λυθεί γρήγορα το πρόβλημα, σίγουρα θα υπάρξει ένα πρόβλημα στο πρόγραμμα και στις πληρωμές. Όμως, αν υπάρξει συμφωνία μέσα στις επόμενες 10 με 15 ημέρες, τότε σίγουρα η ζωή θα είναι όπως και πριν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοινώθηκε ο Πίρλο!!

Η Γιουβέντους έκανε γνωστό το «διαζύγιο» με τον Αντρέα Πίρλο, ύστερα από τέσσερα χρόνια, ανακοινώνοντας παράλληλα το… αναμενόμενο. Πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Ανακοινώθηκε ο Πίρλο
Παίκτης της New York City είναι και επίσημα ο Αντρέα Πίρλο. Η Γιουβέντους -με ένα μεγάλο ευχαριστώ- ανακοίνωσε την αποχώρηση του «μαέστρου» για το MLS, όπου θα γίνει συμπαίκτης με τον Νταβίντ Βίγια.

Εδώ και μέρες ήταν γνωστή η εν λόγω εξέλιξη, καθώς ο Ιταλός «αρτίστας» είχε βρεθεί και στις ΗΠΑ, παίρνοντας μια... πρώτη γεύση απ' τη νέα του ομάδα.

Ο 36χρονος άσος αφήνει την πατρίδα του και τους μπιανκονέρι, ύστερα από τέσσερα χρόνια, στα οποία κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα και φτάνοντας φέτος μέχρι την... πηγή για το Champions League, δίχως όμως να πιει νερό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στα γραφεία του Παναθηναϊκού ο Σάντσεθ!!

Μια ανάσα πριν από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ο Σέρχιο Σάντσεθ που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία της ΠΑΕ!

Στα γραφεία του Παναθηναϊκού ο Σάντσεθ!
Πολύ κοντά στο να κάνει μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Σέρχιο Σάντσεθ είναι αυτή τη στιγμή στα γραφεία της ΠΑΕ για να τελειώσει η μετακίνησή του στο «τριφύλλι»!

Ο Ισπανός, που αποτέλεσε τον νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο της ομάδας για το κέντρο της άμυνας, έπειτα από το διαρκές πρέσινγκ των Φύσσα και Βόκολου, αποφάσισε να έρθει στη χώρα μας, προκειμένου να κάνει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας και να ντυθεί στα πράσινα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να γίνει η μεταγραφή. Το πιθανότερο είναι στη σημερινή συνάντηση, να υπάρξει συμφωνία και μέσα στο επόμενο διήμερο, ο Ισπανός να πάρει το αεροπλάνο και να ενταχθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Τελείωσε» και επίσημα ο Χακόμπο!!!


Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από το ρόστερ του ΠΑΟΚ ο Σανθ Χακόμπο, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Ιγκόρ Τούντορ. Κοινή συναινέσει η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Τελείωσε» και επίσημα ο Χακόμπο
Χώρισαν κι επίσημα οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Σανθ Χακόμπο. Έπειτα από τις επαφές που έγιναν τις τελευταίες μέρες με τον Ισπανό γκολκίπερ τελικώς επήλθε συμφωνία και ανακοινώθηκε το από κοινού «διαζύγιο» το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Χακόμπο είχε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, όμως δεν υπολογιζόταν από τον Ιγκόρ Τούντορ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Σανθ Χακόμπο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έλυσε σήμερα το συμβόλαιό του, που είχε διάρκεια ως τις 30/6/2016. Ευχαριστούμε τον Χακόμπο για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Μια πρώτη νίκη σ’ έναν πόλεμο που μόλις άρχισε…!!


Το ιστορικό «ΟΧΙ» από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν είναι κάτι που μπορούμε να το προσπερνάμε αδιάφορα. Γράφει ιστορία και αποτελεί την πρώτη νίκη. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας στο sport-fm.gr.

Μια πρώτη νίκη σ’ έναν πόλεμο που μόλις άρχισε…
Δεν είναι κάτι το συνηθισμένο αυτό που έγινε χθες. Για την ακρίβεια είναι κάτι το σπάνιο, κάτι το ανατριχιαστικό, κάτι το συγκινητικό, κάτι το μεγαλειώδες. Ενας λαός εκβιασμένος, ταλαιπωρημένος, «φτωχός», απέναντι σε μια απίστευτη τρομοκρατία και προπαγάνδα του συστήματος τις τελευταίες ημέρες, ύψωσε το ανάστημά του και μίλησε. Είπε το μεγάλο «ΟΧΙ» απέναντι στις πρακτικές της Ευρώπης της ολιγαρχίας, απέναντι στις ελίτ, απέναντι σε ένα σύστημα που βιάζει την εθνική κυριαρχία, τη δημοκρατία, την ανεξαρτησία και επιθυμεί να κάνει την Ελλάδα μια «αποικία χρέους».

Το τελευταίο τριήμερο με αποκορύφωμα χθες, γράφτηκε ιστορία. Οι μέρες που διανύουμε θα μνημονεύονται. Ναι, αυτή τη φορά, την ώρα που ήρθε η στιγμή να γράψουμε ιστορία, δεν φανήκαμε αγράμματοι, όπως, δυστυχώς, στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτή τη φορά, ήμασταν εκεί. Αυτή τη φορά δεν κλειστήκαμε στη μιζέρια μας, στο καβούκι μας, στο σπιτάκι μας, μένοντας μακριά από «μπελάδες». Το αντίθετο. Ημασταν εκεί, δώσαμε τη «μάχη» και στείλαμε το μήνυμα. Ένα μήνυμα που ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη και προκάλεσε σεισμό στα αστικά κόμματα της γηραιάς ηπείρου και φυσικά στην πολιτική και οικονομική ελίτ.

Εχοντας μπροστά μας δύσκολες μέρες, αλλά αισιόδοξες και, αν θέλετε, ελεύθερες, το χθεσινό ήταν μια πρώτη νίκη. Μια πρώτη νίκη σε έναν πόλεμο που μόλις άρχισε. Ο κόσμος ξύπνησε από τον λήθαργο, το κίνημα ζωντάνεψε ξανά και το μήνυμα απέναντι στη σκληρή, ακραία καπιταλιστική και απάνθρωπη πολιτική των Ευρωπαίων εστάλη. Και είναι κάτι που τους βάζει σε μπελάδες και πίεση, ενόψει της συνέχειας. Διότι, τέτοιες ιστορικές αποφάσεις των λαών είναι που δημιουργούν ντόμινο εξελίξεων στη συνέχεια.

Ναι, οι δανειστές θα σκληρύνουν, αρχικά, τη στάση τους, για ευνόητους λόγους. Ναι, η «Ευρώπη των λίγων» θα προσπαθήσει, τεχνηέντως, να σηκώσει πιο ψηλά τείχη, προκειμένου να τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους λαούς και να δείξει ότι δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Αυτά τα τείχη, όμως, δεν είναι αρκετά και θα το θυμηθείτε. Από χθες, το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι. Όταν ένας λαός μιλάει, όσους εκβιασμούς κι αν κάνεις, όσες «αντιστάσεις» και «μηχανισμούς» κι αν έχεις, στο τέλος θα ηττηθείς. Είτε με συμβιβασμό, είτε με ρήξη... *Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος από την Αρμάνι ο Σάμιουελς!!

Σε άλλη ομάδα και όχι στην Αρμάνι Μιλάνο θα συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη σεζόν ο Σαμάρντο Σάμιουελς, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιασμίν Ρέπεσα.

Τέλος από την Αρμάνι ο Σάμιουελς!
Παρελθόν αποτελεί από την Αρμάνι, ύστερα από δύο χρόνια, ο Σαμάρντο Σάμιουελς. Ο Τζαμαϊκανός αγωνιζόταν στην ομάδα του Μιλάνου από το 2013, με τον Γιασμίν Ρέπεσα να αποκαλύπτει πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.

Φέτος, σε 40 παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα ο Σάμιουελς είχε κατά μέσο όρο 14 πόντους και 6,4 ριμπάουντ, ενώ αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα είχε 12,9 πόντους και 5,4 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη την Εθνική Εφήβων!!

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την Εθνική Εφήβων και την καλή της πορεία στο Παγκόσμιο U19, με την κατάληψη της τέταρτης θέσης, εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη την Εθνική Εφήβων
Τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Εφήβων, για την κατάληψη της τέταρτης θέσης στο Παγκόσμιο U19, συνεχάρη μέσω ανακοίνωσης το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης συγχαίρουν την Εθνική Εφήβων για την πορεία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 του Ηρακλείου Κρήτης και για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης και εύχονται οι επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ να έχουν συνέχεια το φετινό καλοκαίρι».

Γερμανοί για την ΑΕΚ!!

Μέχρι τη Γερμανία θα φτάσει η χάρη της ΑΕΚ. Συνεργείο της «Deutsche Welle» θα βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας στα Σπάτα για να καλύψει την πρώτη ανοιχτή προπόνηση της «Ένωσης» για τη νέα σεζόν.

Γερμανοί για την ΑΕΚ
Οι ελληνο-γερμανικές σχέσεις σε πολιτικό επίπεδο δεν είναι ακριβώς στα ντουζένια τους, αλλά σε αθλητικό επίπεδο όλα κυλούν ομαλά.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, συνεργείο της «Deutsche Welle» θα βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας στα Σπάτα για να καλύψει την πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι του γερμανικού καναλιού θα τραβήξουν πλάνα από το πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων», ενώ θα κάνουν και συνεντεύξεις με ανθρώπους του συλλόγου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επέστρεψε στην Αυστραλία ο Ουίλμπεκιν!!

Στους Κερνς Τάιπανς, στους οποίους αγωνιζόταν πριν μετακομίσει στην ΑΕΚ, επέστρεψε και επίσημα ο Σκότι Ουίλμπεκιν.

Επέστρεψε στην Αυστραλία ο Ουίλμπεκιν
Ούτε στην Ευρώπη, αλλά ούτε στις ΗΠΑ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σκότι Ουίλμπεκιν! Ο πρώην γκαρντ της ΑΕΚ επέστρεψε και επίσημα στους Κερνς Τάιπανς της Αυστραλίας, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με NBA out.

Φέτος στην Α1, ο 21χρονος γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 8 πόντους και 3,9 ασίστ, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Ορλάντο, όπου συμμετέχει στο Summer League του NBA με τους Μάτζικ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κάρτερ: «Ανταγωνιστική ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Το πλάνο των ανθρώπων της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, που έκανε λόγο για ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε Ελλάδα και Ευρώπη, ήταν αυτό που έπεισε τον Μαρκ Κάρτερ να αποδεχθεί την πρόταση της «Ένωσης».

Κάρτερ: «Ανταγωνιστική ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη»
Μόνο καλά λόγια είπε ο Μαρκ Κάρτερ από την πρώτη εμπειρία που είχε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τη «ζεστή» υποδοχή που είχε από το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, ενώ τόνισε πως είπε το «ναι», καθώς πείστηκε από το πλάνο που του παρουσιάστηκε.

Τέλος, ο Μαρκ Κάρτερ αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω στη φυσική κατάσταση, ενώ προς τα τέλη Αυγούστου θα επιστρέψει από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μαρκ Κάρτερ στην ιστοσελίδα «aekbc.gr»:

-Μαρκ, μετά το Ρέθυμνο, τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ ήρθε η ώρα να δείξεις το ταλέντο σου και στην ΑΕΚ. Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις για τη νέα σελίδα στην καριέρα σου;

«Όπως έχω ξαναπεί, είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, που θέλει πραγματικά να κερδίζει συνέχεια. Κάθε χρόνο θέλω να βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς του μπάσκετ και να εστιάζω στο να μεταφέρω το πάθος μου στην ομάδα. Ελπίζω να έχω μια πολύ καλή χρονιά ατομικά και ομαδικά».

-Την περίοδο, που τελείωσε, βρέθηκες αντιμέτωπος δύο φορές με την ΑΕΚ. Ποια είναι η γνώμη σου για την νέα σου ομάδα και για τον προπονητή σου, Ντράγκαν Σάκοτα.

«Πραγματικά κάναμε πολύ δυνατά παιχνίδια την χρονιά που μας πέρασε. Ο κόουτς Σάκοτα ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει τον κάθε παίκτη μέσα στο γήπεδο, ώστε να αποδώσει όσο καλύτερα μπορεί και να βγάλει το πάθος που πρέπει σε κάθε αγώνα».

-Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα παίξεις στην Ελλάδα και παράλληλα στο Eurocup. Πόσο σημαντικό είναι για ένα παίκτη αυτό;

«Ως παίκτης είναι υπέροχο να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη, είναι καλύτερη διοργάνωση, περισσότερα παιχνίδια, όλοι οι παίκτες αγαπούν τον ανταγωνισμό και φυσικά το πιο σπουδαίο είναι να δείξεις στην Ευρώπη το επίπεδο της ομάδας και τους παίκτες που την εκπροσωπούν στο ελληνικό πρωτάθλημα».

-Τι περιμένεις από τη νέα σεζόν;

«Περιμένω εμάς να δημιουργήσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Επιδιώκω να εμπνεύσω την ομάδα».

-Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις «ναι» στην πρόταση της ΑΕΚ;

«Είδα ό,τι κτίστηκε κάτι καλό την προηγούμενη χρονιά και ότι κάτι ανάλογο θα κτιστεί και για τη νέα περίοδο. Και επίσης, πολύ σημαντικό είναι, ότι θέλω να κερδίσω παίζοντας σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση».

-Μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ είναι ο κύριος Μάκης Αγγελόπουλος. Ξέρεις κάτι γι' αυτόν; Έχετε μιλήσει;

«Ναι, γνωρίζω πολλά. Ο κύριος Αγγελόπουλος με καλωσόρισε πολύ ζεστά, από το τηλέφωνο όταν και μιλήσαμε, μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής μου από την ομάδα».

-H προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει στις 24 Αυγούστου. Πότε θα έρθεις στην Ελλάδα;

«Δουλεύω πολύ σκληρά πάνω στην φυσική κατάσταση, τώρα που είμαι στην Αμερική, και θα είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις τέλος του Αυγούστου, που θα έρθω στην Ελλάδα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Πιάνουν δουλειά στον Ολυμπιακό!!

Επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς στο Ρέντη, μετά το απαραίτητο καλοκαιρινό off για να γεμίσουν οι μπαταρίες. Οι «ερυθρόλευκοι» περνούν από εργομετρικά πριν την αναχώρηση για το Ζέεφελντ.

Πιάνουν δουλειά στον Ολυμπιακό
Στη βάση τους επιστρέφουν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Το Ρέντη γεμίζει και πάλι με τους «ερυθρόλευκους» που από τη Δευτέρα το πρωί μπήκαν σε πρόγραμμα αιματολογικών, εργομετρικών και ισοκινητικών τεστ... πιάνοντας δουλειά.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη με το δεύτερο γκρουπ παικτών, πριν την αναχώρηση για το οικείο Ζέεφελντ στην Αυστρία (10 Ιουλίου) όπου και φέτος θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί θα παραμείνουν έως τις 20 του μηνός όταν και θα μεταβούν στην Τουρκία για να πάρουν μέρος στο "Afyon Cup".




Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις






*Πηγή: sport-fm.gr*

Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Μαρκ Γκασόλ!!

Την απόφαση να μην αγωνιστεί στο προσεχές Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Ισπανίας έκανε γνωστή ο Μαρκ Γκασόλ στον Σέρτζιο Σκαριόλο, σύμφωνα με τη «Marca»!

Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Μαρκ Γκασόλ!

Ο σέντερ των Γκρίζλις εξήγησε στον Ιταλό κόουτς πως αυτό το καλοκαίρι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα, προκειμένου να ξεκουραστεί και να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Η απουσία του μικρού αδερφού του Πάου αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ισπανίας, την Τρίτη (7/7). *Πηγή: sport-fm.gr*

Κυριακοπούλου: «Σαν μικρά Παγκόσμια πρωταθλήματα»

Για την καλύτερη φετινή απόδοση στον κόσμο στο άλμα επί κοντώ με 4,83 αλλά και τον υψηλό ανταγωνισμό που υπάρχει μίλησε στον ΣΠΟΡ FM η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Κυριακοπούλου: «Σαν μικρά Παγκόσμια πρωταθλήματα»
Η Νικόλ Κυριακοπούλου μετά τη νίκη της το Σάββατο (4/7) στο Diamond League στο Παρίσι και την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στο άλμα επί κοντώ με 4,83μ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιτυχία αυτή αλλά και για το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Κατσαρού και του Σταύρου Χονδροθύμιου για:

-Το επίπεδο του Diamond League και το κλίμα που υπάρχει:
«Οι αγώνες του Diamond League είναι σαν μικρά παγκόσμια πρωταθλήματα οι τρεις πρώτοι μαζεύουν βαθμούς και όποιος συλλέξει τους περισσότερους κερδίζει το… διαμάντι. Ζούμε πολύ όμορφες στιγμές και εμπειρίες γιατί όλες οι αθλήτριες που συμμετέχουν είναι παγκόσμιας κλάσης. Περνάμε ωραία και ο το διασκεδάζουμε. Είναι πολύ όμορφα».

-Το πώς διακυμάνθηκαν οι προσπάθειές της:
«Ξεκίνησα από τα 4,53μ., στη συνέχεια πέρασα στα 4,63μ., στα 4,73. Τα παραπάνω τα πέρασα με την πρώτη προσπάθεια μου ενώ τα 4,83μ. με την δεύτερη. Στη συνέχεια προσπάθησα να προσεγγίσω τα 4,90μ. όπου οι δυο πρώτες προσπάθειες ήταν πολύ καλές όμως η τρίτη δεν ήταν τόσο».

-Για την επίδοσή της, το 4,83μ:
«Είναι η πρώτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο προς το παρόν και μπορεί να αλλάξει βέβαια αυτό το 4,83μ. πολύ σύντομα. Γενικότερα όλες οι αθλήτριες είμαστε πολύ κοντά ενώ δεν είναι απίθανο σήμερα κάποια από αυτές να μπορέσει να το καταρρίψει, που έχουν αγώνα».

-Τη θέση της στην κατάταξη:
«Αυτή τη στιγμή είμαι πρώτη για ένα βαθμό στη κατάταξη, δεύτερη είναι η Βραζιλιάνα Μούρερ που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το παγκόσμιο προβλέπω πως θα είναι πολύ δύσκολο με τεράστιο ανταγωνισμό».

-Για τον υπάρχει… ξεκούραση στο πρόγραμμα και το έπαθλο σε περίπτωση πρωτιάς στο Diamond League:
«Δεν υπάρχει η λέξη ξεκούραση το καλοκαίρι. Αρχές Σεπτέμβρη κλείνει για εμένα η φετινή σεζόν. Είναι ένα έπαθλο με μορφή του να έχει ένα διαμάντι -όχι πραγματικό- και κοστολογείται με κάποια αξία».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η «καυτή» σύντροφος του Νενέ!! (pics)

Ένα ακόμη καλό λόγο για να ελπίζουν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νενέ έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Η «καυτή» σύντροφος του Βραζιλιάνου ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη.

Η «καυτή» σύντροφος του Νενέ (pics)
Πάρτε μια γεύση από την Τζέσικα Γκαρντούτσι...

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής για άλλα τρία χρόνια ο Πανθρακικός!!


Στο ΔΑΚ Κομοτηνής θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Πανθρακικός, αφού η ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τον Δήμο για τη χρήση του γηπέδου.

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής για άλλα τρία χρόνια ο Πανθρακικός
Ένα ζήτημα που αποτελούσε μίνι-πονοκέφαλο για τη διοίκηση του Πανθρακικού από τη λήξη της σεζόν ήταν η χρήση του ΔΑΚ Κομοτηνής για τα επόμενα χρόνια, καθώς η προηγούμενη σύμβαση είχε λήξει.

Τελικά, οι δύο πλευρές βρήκαν λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει ότι η νέα συμφωνία θα είναι τριετούς διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δήμο Κομοτηνής για τη χρήση του ΔΑΚ για ακόμη τρία χρόνια.

Ευχαριστούμε θερμά για την άριστη συνεργασία το Δήμαρχο Κομοτηνής, κ. Γιώργο Πετρίδη, τον πρόεδρο της Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας & Κοινόχρηστων Χώρων «Ν. Τσανακλής», κ. Ζιχάν Ιμάμογλου, και το νομικό σύμβουλο του Δήμου, κ. Μιχάλη Ραγκούση.

Μεταγραφή-ρεκόρ για Γουότφορντ!!

Παίκτης της Γουότφορντ είναι ο Ετιέν Καπουέ έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Μεταγραφή-ρεκόρ για Γουότφορντ
Συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση η Γουότφορντ προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην Premier League, έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας.

Τη Δευτέρα (6/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του Ετιέν Καπουέ από την Τότεναμ έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ, ολοκληρώνοντας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Στο παρελθόν, όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Τουλούζ, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

Το 2013 μετακόμισε στο Νησί έπειτα από εισήγηση του Αντρές Βίλας-Μπόας. Με την αποχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού, άρχιζε να περιορίζεται κι ο δικός του χρόνος συμμετοχής, με συνέπεια τα τελευταία δύο χρόνια να μετρήσει μόλις 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα πρόταση της Φενέρ για Μιλιβόγιεβιτς!!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, η Φενέρμπαχτσέ επανήλθε με νέα πρόταση για τον Μιλιβόγιεβιτς και διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό.

Νέα πρόταση της Φενέρ για Μιλιβόγιεβιτς!
Η Φενέρμπαχτσε δεν το έχει βάλει κάτω για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα είναι σε διαπραγματεύσεις αυτή την ώρα με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σέρβου μέσου.

Όπως εκτιμούν οι τούρκοι δημοσιογράφοι η «Φενέρ» πρέπει να έχει καταθέσει νέα πρόταση στους ερυθρόλευκους για τον Μιλιβόγιεβιτς, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστές λεπτομέρειες.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη απαντήσει αρνητικά σε μια πρόταση της τουρκικής ομάδας, η οποία, είχε καταθέσει άλλη μια ύψους 8,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Μιλιβόγιεβιτς και του Ντουρμάζ.

Ωστόσο αυτή την φορά, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων αφορούν μόνο τον Σέρβο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επανέρχεται δυναμικά για Μήτρογλου η Σασουόλο!!

Το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου έχει αναθερμάνει τις τελευταίες μέρες η Σασουόλο προσδοκώντας την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Επανέρχεται δυναμικά για Μήτρογλου η Σασουόλο
Μία από τις ομάδες που είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Κώστα Μήτρογλου είναι η Σασουόλο, η οποία φαίνεται να έχει επανέρθει δυναμικά για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού.

Ο ιταλικός σύλλογος έχασε τον καλύτερό της επιθετικό, τον Ζάζα, και ψάχνει εναγωνίως μια αξιόπιστη λύση ώστε να αναπληρώσει τα γκολ του άσου που μετακόμισε στη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Gazzetta Dello Sport» η Σασουόλο προτίθεται τις επόμενες μέρες να κάνει την κρούση της στη Φούλαμ, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο Μήτρογλου δεν θέλει να σκέφτεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λονδίνου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το μήνυμα του Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ!!

Διαβάστε τι είπε ο Τραϊανός Δέλλας στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην ομιλία του στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. «Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όλη τη χρονιά» τόνισε ο Μπάγεβιτς.

Το μήνυμα του Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ!

«Καλή αρχή με υγεία σε όλους θέλω να σας ευχηθώ. Να έχουμε μία καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Μαζί μας έχουμε νέους παίκτες που όλοι πρέπει να τους βοηθήσουμε να μπουν στο κλίμα», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της Ένωσης και συνέχισε:

«Γενικά όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Φοράτε τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και πρέπει συνεχώς να το αποδεικνύετε και μέσα στο γήπεδο και έξω απ’ αυτό. Θέλει πολλή δουλειά. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, συγκέντρωση και προχωράμε…», κατέληξε.

Ο Δέλλας είχε συνάντηση με τους νέους παίκτες της ομάδας, τους οποίος καλωσόρισε και ο εκτελεστικος διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπαγεβιτς.

«Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλή σεζόν σε όλους με υγεία. Μας περιμένει μία δύσκολη σεζόν με τις απαιτήσεις να είναι μεγάλες για όλους. Γι’ αυτό μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όλη τη χρονιά για ό,τι χρειαστείτε», ήταν τα λόγια του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ζοζεφίν Μπεργκ: «Ελλάδα σε αγαπώ, μείνε δυνατή»!

Την... απέραντη αγάπη της για την Ελλάδα και τη στήριξή της στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας εξέφρασε για ακόμα μια φορά η σύζυγος του Μπεργκ, Ζοζεφίν. «Ευλογημένη που είμαι εδώ», είπε!

Ζοζεφίν Μπεργκ: «Ελλάδα σε αγαπώ, μείνε δυνατή»!

«Θέλω να στείλω όλη την αγάπη μου στον ελληνικό λαό. Ελπίζω μέσα απ' την καρδιά μου πως όλα θα πάνε καλά... Ποτέ μου και πουθενά δεν γνώρισα ανθρώπους με τόση ζεστασιά και αγάπη για τους άλλους. Νιώθω ευλογημένη που βρίσκομαι γύρω σας. Ελλάδα, σε αγαπάμε, μείνε δυνατή» έγραψε η πανέμορφη Σουηδή, δείχνοντας την λατρεία της για τον τόπο μας!






*Πηγή: sport-fm.gr*

«Δεν φεύγει από την Τσέλσι ο Κουαδράδο»

Παίκτης της Τσέλσι θα μείνει και τη νέα σεζόν ο Χουάν Κουαδράδο, παρά τα όποια σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

«Δεν φεύγει από την Τσέλσι ο Κουαδράδο»

Τα σενάρια για το μέλλον του Κολομβιανού άσου είναι πάρα πολλά, αφού αρκετές ομάδες επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει θέση βασικού, αλλά ο εκπρόσωπός του φρόντισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ο Αλεσάντρο Λούτσι μιλώντας στο tuttomercatoweb τόνισε ότι το μέλλον του Κολομβιανού είναι συνυφασμένο με την Τσέλσι, καθώς και ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει χάσει την πίστη του για τις ικανότητες του 27χρονου άσου.

«Με μεγάλη έκπληξη, διαβάζει σε αγγλικές και ιταλικές εφημερίδες για φανταστικές δηλώσεις που συνδέονται με τον Κουαδράδο, έτσι πρέπει να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Ο Κουαδράδο είναι παίκτης της Τσέλσι, τον οποίο ο Μουρίνιο τον ήθελε πάρα πολύ πριν από ακριβώς πέντε μήνες και ακόμα πιστεύει σε αυτόν. Έχει πολλούς θαυμαστές, αλλά τονίζω ότι είναι παίκτης της Τσέλσι. Εγώ, ως ατζέντης του, θα αποφασίσω με τον Χουάν το μέλλον, και κανένας άλλος δεν θα το κάνει». *Πηγή: sport-fm.gr*

Άντρας φιλάει και δαγκώνει τον Ρονάλντο!! (video)

Βίντεο στο οποίο φαίνεται άντρας να φιλάει στο λαιμό τον Ρονάλντο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Άντρας φιλάει και δαγκώνει τον Ρονάλντο (video)
Βίντεο στο οποίο φαίνεται άντρας να φιλάει στο λαιμό τον Ρονάλντο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η περιγραφή του στο youtube, στο οποίο έχει «ανέβει» ο βραζιλιάνος «είναι μεθυσμένος και τον φιλάει ένας άλλος άντρας τον οποίο και αποκαλεί ως τον φίλο του».











*Πηγή: sport-fm.gr*

Απρόοπτα στον Παναθηναϊκό!!

Μια μέρα μετά την φιλική... δεκάρα, οι Κλωναρίδης και Νάνο απείχαν απ' το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Παναθηναϊκού λόγω προβλήμάτων!

Απρόοπτα στον Παναθηναϊκό
Με... εμπόδια συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού επί ολλανδικού εδάφους.

Μια μέρα μετά το... χαλαρωτικό 10-0 επί της Άρνεμ, οι πράσινοι επανήλθαν στις προπονήσεις και τη σκληρή δουλειά κι ενώ την προσεχή Τρίτη υπάρχει και νέο φιλικό με την σαφώς πιο δυνατή, Κλαμπ Μπριζ.

Πάντως, ο Γιάννης Αναστασίου έβαλε δύο... μπελάδες στο κεφάλι του. Ο Κλωναρίδης αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς κι έκανε θεραπεία, ενώ ο Νάνο έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι έκανε ατομικό πρόγραμμα. Πιθανώς αμφότεροι να προφυλαχθούν αύριο, άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγο ρίσκου.

Από 'κει και πέρα, Εσιέν και Στιλ συνέχισαν με τα... δικά τους προγράμματα, προκειμένου να βρεθούν στον βαθμό ετοιμότητας που χρειάζεται όσο πιο γρήγορα γίνεται.... *Πηγή: sport-fm.gr*

Προπόνηση και «αντίο» από τον Τούντορ!!

Ο Ιγκόρ Τούντορ δούλεψε για άλλη μια φορά στην εφαρμογή του 3-5-2 στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια έφυγε με προορισμό την χώρα του.

Προπόνηση και «αντίο» από τον Τούντορ!
Ειλημμένη είναι η απόφαση του Ιγκόρ Τούντορ, ο ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με το 3-5-2 ως βασικό του σύστημα. Ο Κροάτης προπονητής δούλεψε πολύ στην τακτική και στη σημερινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Οι παίκτες ήταν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στις θέσεις που θα πρέπει να έχουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Το ένα γκρουπ ήταν υπό τις οδηγίες του συνεργάτη του Τούντορ, Ιβάν Λέκο. Σε αυτό ήταν οι: Κόστα, Σκόνδρας και Τζαβέλλας, ο Μυστακίδης ήταν ο δεξιός φουλ μπακ και ο Μακ αριστερός. Στον άξονα οι Μαντούρο, Σαββίδης και Γκολάσα και οι Σαλπιγγίδης, Περέιρα οι δύο επιθετικοί.

Στο άλλο, υπό τις οδηγίες του Ίγκορ Τούντορ, αγωνίστηκαν οι: Χαρίσης Βίτορ, Πούγγουρας στο κέντρο της άμυνας, ο Ρατς ήταν ο αριστερός μπακ και ο Κίτσιου στα δεξιά. Στη μεσαία γραμμή οι Τζιόλης, Κάτσε, Κοροβέση, ενώ στην επίθεση βρίσκονταν οι Πέλκας και Λούκας.




Μετά το τέλος της προπόνησης ο Τούντορ χαιρέτησε τους παίκτες του. Θα πετάξει για την πατρίδα του για να τακτοποιήσει μια εκκρεμότητα που έχει με το δίπλωμά του. 


*Πηγή: sport-fm.gr*

Και η Ρόμα για Κουαδράδο!!

«Δυνατά» στη διεκδίκηση της απόκτησης του Χουάν Κουαδράδο με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, φαίνεται πως μπήκε η Ρόμα, βάσει δημοσιεύματος της «Tuttosport».

Και η Ρόμα για Κουαδράδο
Η μισή Serie A φαίνεται πως θέλει τον Χουάν Κουαδράδο.

Μετά τη μεταγραφή του από τη Φιορεντίνα στην Τσέλσι τον περασμένο Γενάρη, ο Κολομβιανός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε απόλυτο βαθμό την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η φημολογία που τον θέλει να παραχωρείται ως δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα όλο και αυξάνεται, με τις Ίντερ και Γιουβέντους να έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, την ώρα που και η Ρόμα φέρεται να είναι ακόμα μια ομάδα που θέλει να δανειστεί τον 27χρονο εξτρέμ.

Πηγή: england365.gr

Σεροπιάν: «Νέος ΟΦΗ σε σωστές βάσεις»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΟΦΗ πραγματοποίησε ο Μουράτ Σεροπιάν, τονίζοντας ότι επιβάλλεται να «χτιστεί» η ομάδα σε σωστές βάσεις.

Σεροπιάν: «Νέος ΟΦΗ σε σωστές βάσεις»

Ο προπονητής των «μελανόλευκων» μίλησε για την ανάγκη να χτιστεί η ομάδα σε σωστές βάσεις και να γίνει η σωστή επιλογή ποδοσφαιριστών.

Τέλος, ανέφερε ότι όλοι όσοι είναι στο σύλλογο θα δώσουν και την ψυχή τους για τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω στην Κρήτη. Είναι ένα περιβάλλον πολύ γνώριμο για μένα. Δυστυχώς είμαστε άτυχοι γιατί η πολιτικοοικονομική συγκυρία είναι πολύ δύσκολη για τη χώρα, και δημιουργεί εμπόδια για να προχωρήσουμε στο δρόμο που χρειάζεται για την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όμως παρά τις δυσκολίες να μπούμε στο σωστό δρόμο».

Για το νέο ρόστερ: «Είναι το μικρότερο πρόβλημα. Είμαστε ακόμα στην αρχή χρειάζεται δουλειά σε όλους τους τομείς. Βασικό να καταλάβουμε ότι μέσα από δυσκολίες είναι ευκαιρία να χτίσουμε τον ΟΦΗ από την αρχή σε σωστές βάσεις. Δε χρειάζεται βιασύνη και άγχος. Πρέπει να γίνουν όλα με υπομονή και σε σωστές βάσεις».

Για την προετοιμασία: «Έχουμε δουλειά μπροστά μας. Το πιθανότερο είναι να γίνει εδώ η προετοιμασία γιατί δε θέλουμε να χάνουμε χρόνο. Όλες οι ομάδες βρίσκονται στον ίδιο παρονομαστή».

Για τις μεταγραφές: «Το διάστημα που προηγήθηκε δουλεύουμε με τη διοίκηση σε όλους τους τομείς. Δεν είναι ώρα τώρα για να λέμε πολλά πράγματα. Η δουλειά μου είναι να «χτίζω» ομάδες. Όποτε πήρα τον χρόνο γι’ αυτό το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό».

Για τις προτεραιότητές του: «Οι προτεραιότητες μας έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της ομάδας και την επιλογή των κατάλληλων ποδοσφαιριστών».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Χρειαζόμαστε κοντά μας τον κόσμο. Θα χρειαστούμε περισσότερο τη βοήθεια του στο να καταλάβουν όλοι οι νέοι ποδοσφαιριστές το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΟΦΗ. Μόνο ο κόσμος μπορεί να το κάνει αυτό. Θυμάμαι την ομάδα επί εποχής Γκέραρντ. Παρακαταθήκη μας είναι το όραμα που έχουμε. Αυτό που θέλω επίσης να πω είναι ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας για την ομάδα».

Μαντούρο: «Δεν βλέπετε τη Γιουνάιτεντ…»

Την ανάγκη του ΠΑΟΚ να επενδύσει σε έναν προπονητή και το πλάνο που θα έχει για τα επόμενα χρόνια εξήγησε ο Χέντβιχες Μαντούρο, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία.

Μαντούρο: «Δεν βλέπετε τη Γιουνάιτεντ…»
Την ανάγκη του ΠΑΟΚ να επενδύσει σε έναν προπονητή και το πλάνο που θα έχει για τα επόμενα χρόνια εξήγησε ο Χέντβιχες Μαντούρο.

«Δείτε τι έγινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έδωσαν στον Φαν Χάαλ τρία χρόνια για να φτιάξει ένα καλό σύνολο για να κατακτήσει τίτλου, όμως εκείνοι στο τέλος της σεζόν ήταν χαρούμενοι με την 4η θέση στην Αγγλία», τόνισε ο Ολλανδός μεσοαμυντικός και πρόσθεσε:

«Ο προπονητής περιμένει πολλά από εμένα, επειδή ξέρω καλά το παιχνίδι αυτό. Και εγώ περιμένω περισσότερα από εμένα. Πρέπει να είμαι καλός και να βοηθήσω την ομάδα».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία

Για τη συνεργασία του με τον Ιγκόρ Τούντορ:

«Πρώτα από όλα θεωρώ ότι έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή. Έχω πολύ καλές εντυπώσεις από τις πρώτες προπονήσεις. Παίζουμε αρκετά με τη μπάλα και μου αρέσει το στιλ ποδοσφαίρου που έχει. Μου θυμίζει κατά κάποιο τρόπο το στιλ του Άγιαξ. Ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα».

Για τη φετινή χρονιά:

«Δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτό, γιατί η κάθε ομάδα πρέπει να φτιάξει ένα σύνολο με συγκεκριμένη δομή. Πρέπει να αρχίσουμε από την αρχή με τον νέο προπονητή, να προσαρμοστούμε στις απαιτήσει τους. Δείτε τι έγινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που του έδωσαν τρία χρόνια για να φτιάξει ένα καλό σύνολο για να κατακτήσει τίτλου, ξόδεψαν πολλά εκατ. ευρώ και τελικά τερμάτισαν στην 4η θέση και ήταν χαρούμενοι με αυτό. Πρέπει και εμείς να επενδύσουμε σε μία ομάδα, να μην αλλάζουμε συστήματα και αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα, επειδή δεν είχαμε έναν προπονητή που δεν δούλεψε από την αρχή μέχρι το τέλος το πλάνο του».

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα:

«Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχω πολλούς τραυματισμούς. Όταν επέστρεφα έπρεπε να αρχίσω από την αρχή. Δεν ήμουν στο επίπεδο που είχα συνηθίσει στο παρελθόν. Τώρα που θέλουμε να παίξουμε διαφορετικά, με πολύ κατοχή της μπάλας, θεωρώ ότι θα είμαι πολύ καλύτερος. Δεν ήμουν συνηθισμένος με μακρινές μπαλιές και σκληρό παιχνίδι. Αν είμαι υγιής θεωρώ πως θα είμαι πιο σημαντικός για τον ΠΑΟΚ. Προσπαθώ στις προπονήσεις και αν έχω την υγεία μου, θα τα καταφέρω».

Για το μέλλον του, αν έχει μιλήσει με τον Τούντορ ή τον κ. Αγγελίδη:

«Ο προπονητής περιμένει πολλά από εμένα, επειδή ξέρω καλά το παιχνίδι αυτό. Και εγώ περιμένω περισσότερα από εμένα. Πρέπει να είμαι καλός και να βοηθήσω την ομάδα. Έχω απαιτήσεις και εγώ από τον εαυτό μου και πιστεύω πως τελικά θα τα καταφέρουμε».

Για την κατάσταση στην ομάδα την περσινή σεζόν μετά τα Χριστούγεννα:

«Η κατάσταση από τον Ιανουάριο και μετά άλλαξε, επειδή δεν είχαμε τη φρεσκάδα που θα έπρεπε. Και η ψυχολογικά η ομάδα δεν ήταν καλή. Δεν είχαμε θετική ψυχολογία, όπως είχαμε ξεκινήσει τη σεζόν. Μπήκαμε σε ένα σκοτεινό τούνελ και όταν σταματούν οι νίκες είναι δύσκολο να επιστρέψεις στην κατάσταση που ήσουν πριν. Στα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν δεν καταφέραμε να είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτό είναι κρίμα για εμάς και για τους οπαδούς μας».

Για τον τραυματισμό του Στέφανου Αθανασιάδη και τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν εν όψει των αγώνων της δεύτερης προκριματικής φάσης του Europa League:

«Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με μία καλή ομάδα, όμως θα έχουμε τις ευκαιρίες για να νικήσουμε και να προκριθούμε. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και μπορούμε να παίξουμε με διαφορετικά συστήματα. Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσει ο Κλάους, όμως εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να καλύψουμε τον τραυματισμό του αρχηγού μας».









*Πηγή: sport-fm.gr*

Κερδισμένος θα βγει όπως κι αν έχει!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την περίπτωση της μεταγραφής του Μιλιβόγεβιτς.

Κερδισμένος θα βγει όπως κι αν έχει!
• Σίγουρα είναι δελεαστική για τον Ολυμπιακό η προοπτική πώλησης του Μιλιβόγεβιτς στη Φενέρμπαχτσε, με τριπλάσιο ποσό σε σχέση με τα λεφτά (2,3 εκ. Ευρώ), που συμφώνησαν οι ερυθρόλευκοι μόλις πριν ένα μήνα για την αγορά του από την Άντερλεχτ.

• Οι Τούρκοι ακόμη δεν έχουν κάνει τη νέα προσφορά τους, όμως όλες οι πληροφορίες λένε ακριβώς αυτό το πράγμα: ότι θα δώσουν τρεις φορές παραπάνω λεφτά στον Ολυμπιακό! Αν δεν είναι αυτό δελεαστικό, ποιο είναι!

• Γνώμη μου; Ο Ολυμπιακός κερδισμένος θα βγει είτε τον δώσει, είτε δεν τον δώσει το Σέρβο! Κι ίσως μάλιστα είναι περισσότερο κερδισμένος αν δεν τον δώσει!

• Διότι αν μεν τον δώσει τρεις φορές πάνω από εκεί που τον πήρε, θα είναι σαφέστατα ωφελημένος. Αν δεν τον δώσει, αφενός μεν θα έχει αποφύγει την απώλεια ενός απαραίτητου εξαρτήματος της ενδεκάδας του, αφετέρου δε ο Μιλιβόγεβιτς θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το κασέ του τη νέα σεζόν!

• Πιστεύω ότι υπό νορμάλ συνθήκες του χρόνου τέτοιο καιρό ο Μιλιβόγεβιτς εύκολα θα κοστίζει 10 εκ. Ευρώ. Όσα δηλαδή πήρε ο Ολυμπιακός από την Μπενφίκα πέρσι για το Σάμαρη…

• Ο Λούκα είναι δύο χρόνια μικρότερος του Σάμαρη, είναι Σέρβος (κι οι Σέρβοι ακόμη και τώρα στην ευρωπαϊκή αγορά έχουν καλύτερο όνομα από τους Έλληνες παίκτες) και είναι και πιο ολοκληρωμένος παίκτης, λόγω καλύτερης ισορροπίας στο αμυντικό με το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του.

• Με μία ακόμη καλή σεζόν, σε Ελλάδα κι Ευρώπη, ο Μιλιβόγεβιτς εύκολα θα έχει τιμή 10 εκ. Ευρώ μίνιμουμ το άλλο καλοκαίρι, λέω εγώ! Εδώ τώρα, προερχόμενος από μία σεζόν στην οποία έκανε στα μισά της επέμβαση στο γόνατο κι έχει μία τιμή στα 6-7 εκ. Ευρώ…Ένας υγιής Μιλιβόγεβιτς δεν μπορεί παρά να ανεβάσει κι άλλο το κασέ του την επόμενη σεζόν.

• Βεβαίως υπό νορμάλ συνθήκες και σε ένα Ολυμπιακό όπως τον ξέρουμε αυτά τα χρόνια. Το τι θα προκύψει, σε σχέση με τον Ολυμπιακό και για όλο το ποδόσφαιρό μας, από τις πολιτικοοικονομικές συνθήκες είναι κάτι άλλο. Μακάρι, για όλους μας, να πάνε όλα καλά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτά συμφώνησαν Σίλβα-Σπόρτινγκ!!

Το ποσό του μισού εκατ. € θα λάβει ο Μάρκος Σίλβα για τη λύση του συμβολαίου του με τη Σπόρτινγκ, με την οποία συμφώνησε να μην προπονήσει κάποια μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας για τα επόμενα 2 χρόνια.

Αυτά συμφώνησαν Σίλβα-Σπόρτινγκ

Από χθες ο 37χρονς τεχνικός συμφώνησε με τα «λιοντάρια» για τη λύση της συνεργασίας τους, με την εφημερίδα «O JOGO» να υποστηρίζει πως θα λάβει ως αποζημίωση το ποσό του μισού εκατ. ευρώ από τη διοίκηση του συλλόγου.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος μπακ συμφώνησε να μην αναλάβει κάποια από τις αντιπάλους της Σπόρτινγκ, την Πόρτο και την Μπενφίκα τα επόμενα δύο χρόνια. Μάλιστα, αυτός είναι από τους βασικούς όρους για στο «διαζύγιο» των δύο πλευρών, προτού ο Σίλβα πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα και να ξεκινήσει τη δουλειά του στον Ολυμπιακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νάνι και επίσημα!!

Την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε υπό τις οδηγίες του Βίτορ Περέιρα θα συνεχίσει ο Νάνι με την απόκτησή του να ανακοινώνεται από τον τουρκικό σύλλογο.

Νάνι και επίσημα!

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα με επίσημη ενημέρωσή της έκανε γνωστό ότι στις 18:00 (τοπική ώρα) ο Πορτογάλος θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σουκρού Σαράτσογλου και ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις των ΜΜΕ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό ώστε να δουν από κοντά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Η μεταγραφή του Νάνι από τους «κόκκινους διαβόλους» θα κοστίσει 6 εκατ. ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μεγάλο συμβόλαιο Τζάκσον με Πίστονς!

Οι Πίστονς «έδεσαν» τον Ρέτζι Τζάκσον με συμβόλαιο 80 εκατ. δολαρίων για πέντε χρόνια.

Μεγάλο συμβόλαιο Τζάκσον με Πίστονς

Ο 25χρονος γκαρντ ζούσε στη σκιά του Ράσελ Γουέστμπρουκ στην Οκλαχόμα, αλλά μετά τη μετακόμισή του στο Ντιτρόιτ με ανταλλαγή έδειξε την αξία του έχοντας 17,6 πόντους, 9,2 ασίστ και 4,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 27 ματς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Παρέα με Κουφό ο Κάσπι!!

Στους Κινγκς, όπου θα αγωνίζεται στο εξής και ο Κώστας Κουφός, θα συνεχίζει να παίζει ο Όμρι Κάσπι.

Παρέα με Κουφό ο Κάσπι
Για άλλα δύο χρόνια θα βρίσκεται στο δυναμικό των Κινγκς ο Όμρι Κάσπι. Ο Ισραηλινός φόργουορντ επέκτεινε τη συνεργασία του με το Σακραμέντο για δύο χρόνια έναντι 6 εκατ. δολαρίων και θα είναι συμπαίκτης του Κώστα Κουφού.

Ο Κάσπι, που το 2009 είχε επιλεγεί στο νούμερο 23 του ντραφτ, έχει 7,9 πόντους και 3,9 ριμπάουντ ανά αγώνα στα έξι χρόνια που αγωνίζεται στο ΝΒΑ, ενώ φέτος είχε 8,9 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ ανά αγώνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στους Λέικερς ο Μπας!!

Έναν καλό συμπληρωματικό ψηλό απέκτησαν οι Λέικερς, που συμφώνησαν με τον Μπράντον Μπας.

Στους Λέικερς ο Μπας
Συνεχίζουν τις προσθήκες οι Λέικερς, με τελευταία αυτή του Μπράντον Μπας. Ο 30χρονος φόργουορντ συμφώνησε για διετές συμβόλαιο με την ομάδα του LA, που ήδη τα βρήκε με τους Ράπτορς για τον Λου Γουίλιαμς και διαπραγματεύεται την απόκτηση του Ρόι Χίμπερτ με ανταλλαγή από τους Πέισερς.

Ο Μπας, που μετρά δέκα χρόνια στο ΝΒΑ, έπαιξε την τελευταία τετραετία στους Σέλτικς με τους οποίους είχε φέτος 10,6 πόντους και 4,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. *Πηγή: sport-fm.gr*