Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Το «ναι» του Νενέ!!

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το «ναι» του Νενέ και περιμένει τις πολιτικές εξελίξεις για να προχωρήσει με τα τυπικά. Σε καλό δρόμο του Μιραλάς.

Το «ναι» του Νενέ
Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν θα ήταν δυνατόν να μην επηρεάσει και τις ελληνικές ομάδες. Έτσι και στον Ολυμπιακό παραδέχονται ότι οι εξελίξεις που θα υπάρξουν από σήμερα θα κρίνουν πολλά για τις μεταγραφές αλλά και τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Άνθρωποι των ερυθρολεύκων off the record υποστήριζαν ότι οι επόμενες ημέρες θα αποτελέσουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το εάν θα υλοποιηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός που έχει γίνει ή εάν θα χρειαστεί να υπάρξουν διαφοροποιήσεις.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια σταθερότητα στα ζητήματα λόγω του δημοψηφίσματος με τους ανθρώπους της ομάδας να επισημαίνουν ότι με τα μεταγραφικά θα ασχοληθούν και πάλι από την Δευτέρα.

Αυτή την στιγμή μπορούμε να θεωρούμε ότι είναι σχεδόν σίγουρη η απόκτηση του Νενέ, με τον ίδιο τον Βραζιλιάνο να παραδέχεται πως υπάρχει συμφωνία.

Το θέμα της απόκτησης του Μιραλάς είναι σε καλό δρόμο. Στον Πειραιά γνωρίζουν πολύ καλά ποιες είναι απαιτήσεις του παίκτη αλλά και της Έβερτον και πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξει θετική εξέλιξη χωρίς να «ματώσουν» οικονομικά. Ωστόσο υπογραμμίζουν ότι όλα θα κριθούν από τις εξελίξεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: