Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

«Αυτή η παρέα θα έχει κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον»

Την ιστορία τη γράφουν οι παρέες και τέτοια ήταν η Εθνική Εφήβων. Ο Βασίλης Μουράτος μιλώντας στη Web TV εξέφρασε την πίστη πως το μετάλλιο που δεν ήρθε στο Ηράκλειο θα έρθει στο μέλλον.

«Αυτή η παρέα θα έχει κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον»
Η Εθνική Εφήβων δεν κόσμησε το στήθος της με ένα μετάλλιο. Αυτό, ωστόσο, ουδόλως μειώνει την επιτυχία της να βρίσκεται στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Ο Βασίλης Μουράτος μίλησε για το μυστικό της παρέας που-πέρα από το ταλέντο-έχει οδηγήσει τόσο ψηλά αυτά τα παιδιά και υπόσχεται πως με σκληρή δουλειά μπορεί το βάθρο να έρθει στο μέλλον.
 

Αναλυτικά, ο Βασίλης Μουράτος μίλησε:

-για την ήττα από την Τουρκία στον μικρό τελικό: «Σίγουρα ο ημιτελικός μάς εξάντλησε όλους, πρώτα σωματικά κι έπειτα ψυχικά. Τα παιχνίδια αυτά θέλουν μεγάλο σθένος και ψυχική αντοχή. Το θέλαμε, αλλά δεν το δείξαμε αρκετά. Ο νικητής ήταν αυτός που έδειξε στο γήπεδο ότι ήθελε τη νίκη».

-την τέταρτη θέση στον κόσμο: «Είναι μια μεγάλη επιτυχία για μας και το ελληνικό μπάσκετ. Αυτή η ομάδα είναι πάνω από όλα μια παρέα, αυτό είναι το στοιχείο που την έχει φτάσει τόσο ψηλά και πιστεύω πως και στο μέλλον θα έχουμε ευκαιρίες να διακριθούμε. Αυτό που έχουμε δημιουργήσει με αυτά τα παιδιά είναι κάτι μοναδικό. Χαιρόμαστε να παίζουμε κάθε καλοκαίρι, ευχαριστιόμαστε κάθε στιγμή με την Εθνική».

-το πώς έζησε τη διοργάνωση στο Ηράκλειο: «Είναι διαφορετικό η διοργάνωση να γίνεται στο σπίτι σου. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο παρά ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας. Ελπίζουμε να έχει τέτοια παρουσία και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στο Βόλο για να πάμε κι εκεί ψηλά».

-το πόσο τον βοήθησε η παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Το να προπονείσαι με παίκτες του κορυφαίου επιπέδου είναι κάτι μοναδικό. Κάθε μέρα κερδίζεις εμπειρίες και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δουλεύεις και να προοδεύεις σταδιακά, ώστε κάποια μέρα να εδραιωθείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: