Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Βασικές αρχές παιχνιδιού από Τούντορ!

Με αποθεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης για τους μισούς και βασικές αρχές παιχνιδιού για τους υπόλοιπους περιελάμβανε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ μετά το φιλικό κόντρα στην Κοτ Αζούρ.

Βασικές αρχές παιχνιδιού από  Τούντορ
Το πρώτο σκέλος αφορούσε όσους αγωνίστηκαν για 60’ λεπτά με την ολλανδική ομάδα και το δεύτερο όσους χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο ως αλλαγή στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου. Ο Ιγκόρ Τούντορ αναλώθηκε στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και στην ταχύτητα στις κινήσεις.

Ο Κωνσταντινίδης ανέβασε ρυθμό και αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας να μπει σε πρόγραμμα πλήρους επανένταξης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Παπαγιανόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αθανασιάδης αποφασίστηκε να παραμείνει στο Ντόρβερθ, ώστε να συνεργαστεί με το ιατρικό τιμ του «Δικεφάλου» και τις επόμενες μέρες αναμένεται να περπατήσει με ειδικά μέσα.

Οι άρτι αφιχθέντες στη «χώρα της τουλίπας» Ρατς, Τζιόλης, Μακ και οι δύο τραυματίες έμειναν στο ξενοδοχείο και προπονήθηκαν το απόγευμα, ενώ οι υπόλοιποι είχαν ρεπό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: