Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

«Πρώτη» με απουσίες στα Σπάτα!!

Διακοπές τέλος για τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι αυτή την ώρα συγκεντρώνονται στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Με τους πέντε από τους επτά παίκτες που αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής η συγκέντρωση.

«Πρώτη» με απουσίες στα Σπάτα
Η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα Σπάτα, με τους ποδοσφαιριστές να ολοκληρώνουν τις διακοπές τους 23 ημέρες μετά το τελευταίο τους παιχνίδι την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, ο Τραϊανός Δέλλας έχει ενημερώσει τους παίκτες πως στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του «Δικέφαλου», αφού πρώτα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός.

Ο λόγος για τον οποίο ο 38χρονος προπονητής ήθελε οι παίκτες να βρεθούν σήμερα το πρωί στα Σπάτα και να κάνουν ένα χαλαρό πρόγραμμα έχει χαρακτήρα γνωριμίας, αφού παλιοί και νέοι θα συνυπάρξουν για πρώτη φορά στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου της «Ένωσης».

Στη συνέχεια, οι «κιτρινόμαυροι» θα ενημερωθούν για τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις που θα περάσουν από αύριο, αλλά και συνολικά για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν την πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων, προτού αναχωρήσουν για την Πολωνία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Τα νέα πρόσωπα είναι αρκετά, αφού έχουν αποκτηθεί ήδη επτά ποδοσφαιριστές, όμως οι πέντε από αυτούς βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα Σπάτα. Ο λόγος για τους Γκάλο, Άρθο, Σιμόες, Ανδρεόπουλο και Βασιλαντωνόπουλο.

Από την πλευρά του, ο Βάργκας εξασφάλισε επιπλέον ημέρες άδεια, λόγω και της συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα, και ο Τζεμπούρ ενημέρωσε πως λόγω της πτήσης που ματαιώθηκε την Κυριακή το απόγευμα, θα βρεθεί στην Αθήνα το μεσημέρι και έτσι θα το δώσει το «παρών» το απόγευμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: