Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Το μήνυμα του Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ!!

Διαβάστε τι είπε ο Τραϊανός Δέλλας στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην ομιλία του στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. «Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όλη τη χρονιά» τόνισε ο Μπάγεβιτς.

Το μήνυμα του Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ!

«Καλή αρχή με υγεία σε όλους θέλω να σας ευχηθώ. Να έχουμε μία καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Μαζί μας έχουμε νέους παίκτες που όλοι πρέπει να τους βοηθήσουμε να μπουν στο κλίμα», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της Ένωσης και συνέχισε:

«Γενικά όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Φοράτε τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και πρέπει συνεχώς να το αποδεικνύετε και μέσα στο γήπεδο και έξω απ’ αυτό. Θέλει πολλή δουλειά. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, συγκέντρωση και προχωράμε…», κατέληξε.

Ο Δέλλας είχε συνάντηση με τους νέους παίκτες της ομάδας, τους οποίος καλωσόρισε και ο εκτελεστικος διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπαγεβιτς.

«Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλή σεζόν σε όλους με υγεία. Μας περιμένει μία δύσκολη σεζόν με τις απαιτήσεις να είναι μεγάλες για όλους. Γι’ αυτό μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όλη τη χρονιά για ό,τι χρειαστείτε», ήταν τα λόγια του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: