Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Σόβσιτς: «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ»

Στην αποκάλυψη του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του προχώρησε ο Νταμίρ Σόβσιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην προσεχή αντίπαλο του «Δικεφάλου του Βορρά», Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Σόβσιτς: «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ»
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Νταμίρ Σόβσιτς, ο οποίος ανήκει στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ που θα αντιμετωπίσουν οι Θεσσαλονικείς -κατά πάσα πιθανότητα- στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

«Απ' ότι γνωρίζω, ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Πιστεύω ότι δεν θα ήταν κακό να κάνω ένα πολύ καλό παιχνίδι εναντίον τους», τόνισε ο Κροάτης μέσος, τον οποίο φέρεται να «τσέκαρε» από κοντά ο συνεργάτης του Ίγκορ Τούντορ, Γιούριτσα Βούτσκο, στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπρόουτον στην Ουαλία.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, πρόκειται για μία προσιτή περίπτωση, αφού θα χρειαστούν μέχρι 300.000 ευρώ για την απόκτησή του και ο ίδιος θα πάρει περίπου 100.000 ετησίως.

Ο Σόβσιτς (γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου του 1990) ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της ΝΚ Σεράγεβο το 2007 και έναν χρόνο αργότερα πήγε στη ΝΚ Ζάγκρεμπ, όπου για πέντε χρόνια είχε πολύ καλές παρουσίες. Η τότε ομάδα του υποβιβάστηκε και έτσι το 2013 μεταγράφηκε στην Λοκομοτίβα έναντι μισού εκατ..

Δείτε το σχετικό βίντεο



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: