Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

«Κλείνει» Τζιοβάνι, ακολουθεί ο γκολκίπερ!!

Μικρή καθυστέρηση μέχρι και την Τρίτη έχει αποφασιστεί στην ΑΕΚ αναφορικά με τα μεταγραφικά ζητήματα, ωστόσο θέμα χρόνου θεωρείται η συμφωνία με τον Τζιοβάνι.

«Κλείνει» Τζιοβάνι, ακολουθεί ο γκολκίπερ
«Φρένο» τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη έχει αποφασίσει σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα που την απασχολούν η ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, τόσο για τον αριστερό μπακ όσο και για τον τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τη θέση του αριστερού αμυντικού το απόλυτο φαβορί παραμένει ο Βραζιλιάνος, Τζιοβάνι, του οποίου το θέμα δεν έχει ολοκληρωθεί ως προς το τυπικό του σκέλος, αλλά δεν υπάρχει καμία ανησυχία ως προς την επίτευξη συμφωνίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει με τους ατζέντηδες που έχουν μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη και απομένει ακόμα να καταβληθεί η ρήτρα στην Πεναπολένσε και να δώσει το «ΟΚ» και η Φλουμινένσε που έχει και εκείνη μικρό λόγο στην υπόθεση.

Στην υπόθεση του τερματοφύλακα, Μπαρόχα και Βάρας είναι οι δύο βασικοί στόχοι, με την υπόθεση του δεύτερου να είναι πιο δύσκολh καθώς υπάρχει πρόταση από τη Λας Πάλμας που τη νέα σεζόν θα είναι στην Primera Division.

Με τον Μπαρόχα είναι όλα ανοιχτά, αλλά ο Μιλοβάνοβιτς «δουλεύει» και μια ακόμα υπόθεση τερματοφύλακα, χωρίς να προκύψει κάποιο όνομα. Σε κάθε περίπτωση εξελίξεις αναμένονται μετά την Τρίτη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: