Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Σέτκους φεύγει, Βίλα έρχεται στην Κέρκυρα!!

Στην έξοδο βρίσκεται ο Ερνέστας Σέτκους από την Κέρκυρα που ζήτησε να αποχωρήσει, ενώ αντίθετα ο Εμιλιάνο Βίλα αναμένεται να αποτελέσει ακόμα μία μεταγραφή για τους «Φαίακες».

Σέτκους φεύγει, Βίλα έρχεται στην Κέρκυρα
Στην Κέρκυρα θεωρούν δεδομένη την παρουσία της ομάδας στη Super League και τη νέα αγωνιστική περίοδο και ως εκ τούτου προχωρούν κανονικά στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας.

Πλην των μεταγραφών, προκύπτουν και αποχωρήσεις εκτός προγράμματος και μία εξ αυτών σύμφωνα με τη SportDay είναι του βασικού τερματοφύλακα, Ερνέστας Σέτκους. Ο Λιθουανός γκολκίπερ ζήτησε να επιστρέψει στην πατρίδα του λόγω προσωπικού προβλήματος, αίτημα που έγινε δεκτό και στη λύση του συμβολαίου των δύο πλευρών θα τεθεί όρος, σύμφωνα με τον οποίο δεν θα μπορεί να μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα.

Αντίθετα, άμεσα αναμένεται να ολοκληρωθεί μια σημαντική μεταγραφή, αυτή του Εμιλιάνο Βίλα. Ο πρώην άσος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ελεύθερος και στις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών προέκυψε συμφωνία, με τον παίκτη να αναμένεται να υπογράψει άμεσα το συμβόλαιό του.

Οι «Φαίακες» θα είναι ο δεύτερος σταθμός του στην Ελλάδα, μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα στον οποίο έμεινε για τρία χρόνια.
*Πηγή: sport-fm.gr*



Δεν υπάρχουν σχόλια: