Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

"Έφυγε"ο Βασίλης Βουράκης

Το χαμό του Βασίλη Βουράκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, θρηνεί η ελληνική διαιτησία και ο χώρος του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Ο εκλιπών εδώ και τρεις μήνες έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη.

Ο Βασίλης Βουράκης ήταν μέλος του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά και τη δεκαετία του '70 υπήρξε από τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές, ενώ χρίστηκε και διεθνής.

Στη συνεχεία ασχολήθηκε με τα διοικητικά του χώρου και επί σειρά ετών υπήρξε κορυφαίος παράγοντας της διαιτησίας, μεταξύ άλλων και αρχιδιαιτητής. Το 2006 μάλιστα εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και διετέλεσε αντιδήμαρχος.

Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά την Τρίτη 24 Αυγούστου στις 14:00.

Προπονήθηκαν Χαλκιάς και Κριστιάνο στον ΠΑΟΚ

Η επιστροφή του Κριστιάνο Μοράες μετά από πέντε μήνες απουσίας ήταν το γεγονός στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της προετοιμασίας με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης εκτός από την επιστροφή του Μοράες ύστερα από τον τραυματισμό του στους χιαστούς, είδε με μεγάλη ικανοποίηση το Χαλκιά να βγάζει το νάρθηκα και να προπονείται με μπάλα.

Ομιλία Δερμιτζάκη


Πριν ξεκινήσει η προπόνηση ο Παύλος Δερμιτζάκης μάζεψε τους παίκτες του σε κύκλο και τους μίλησε για μερικά λεπτά ζητώντας μεγάλη αυτοσυγκέντρωση για τη ρεβάνς με τη Φενέρ.

Όσοι παίκτες ήταν βασικοί στον αγώνα με την Τουρκική ομάδα έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αρχικά έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια είχαμε ασκήσεις με την μπάλα και διπλό στο μισό γήπεδο. Ο Κριστιάνο, ο οποίος δεν συμμετείχε, έκανε τρέξιμο.

Ατομικό ο Χαλκιάς


Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Κώστα Χαλκιά. Ο διεθνής πορτιέρο πριν ξεκινήσει η προπόνηση βγήκε στο γήπεδο και απαλλαγμένος πλέον από το νάρθηκα πήρε θέση κάτω από τα γκολποστ. Εκεί δέχθηκε κάποια χαλαρά σουτ από τον προπονητή τερματοφυλάκων, Στέφανο Αϊβαλιώτη.
Μετά το τέλος αυτής της μικρής προπόνησης, ο Χαλκιάς πήγε στο γυμναστήριο ασκήσεις. Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε αγωνιστική δράση, 25 μέρες μετά τον τραυματισμό του στο δάκτυλο, στον αγώνα του Άμστερνταμ.

Όπως όλα δείχνουν ο 36χρονος τερματοφύλακας υπολογίζεται από τον Δερμιτζάκη για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η πιο καυτή έδρα της Ελλάδας

Επίσης ο Ανγκολέζος αμυντικός Ζουέλα, συνέχισε το τρέξιμο που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς. Μαζί του ήταν και ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος πάτησε και πάλι γήπεδο κάνοντας και αυτός τρέξιμο.

Σε διαφημιστικό της NOVA για το νέο πρωτάθλημα πήρε μέρος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Μάλιστα σε κάποιο σημείο του σποτ ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ανέφερε τη φράση : «Σας καλώ στην πιο καυτή έδρα της Ελλάδας»

Προβλημάτισε ο Ηρακλής ενόψει Ολυμπιακού

Ανέτοιμος αποδείχθηκε πως είναι Ηρακλής στην τελευταία του πρόβα με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Οι θεσσαλονικείς στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη ήρθαν ισόπαλοι 0-0 έχοντας ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ σε όλο το παιχνίδι και με σοβαρά προβλήματ σε όλες τις γραμμές.

Παρουσία φιλάθλων του Ηρακλή πραγματοποιήθηκε το αποψινό φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Οι Θεσσαλονικείς προβλημάτισαν με την απόδοσή τους και στα δύο ημίχρονα δείχνοντας πως η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσει σ’ ένα επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Το ζητούμενο πλέον είναι αν στην μια εβδομάδα που απομένει μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος προλαβαίνει ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στην ομάδα. Οι «κυανόλευκοι» εκτός από το πρώτο τέταρτο που είχαν μια καλή κυκλοφορία της μπάλας δεν μπόρεσαν να αναπτυχθούν σωστά. Δεν υπήρχαν τα τρεξίματα, ενώ τα λάθη ήταν πολλά και στις τρεις γραμμές.

Στο πρώτο ημίχρονο μόνο μια ευκαιρία, αν μπορείς να το πεις, είχε ο Ηρακλής στο 44ο λεπτό με την μπάλα στο σουτ του Γιάκομπ να καταλήγει στο δοκάρι του Γιουμάγια. Αντίθετα ο Πιερικός είχε δύο καλές στιγμές για να απειλήσει την εστία του Ελευθερόπουλου. Στο

20' ο Πέντα έκανε την παράλληλη μπαλιά και την τελευταία στιγμή ο Κατσαμπής έδιωξε τον κίνδυνο. Ενώ η δεύτερη ένα λεπτό αργότερα όταν ο Μιλόσκοβιτς επιχείρησε γυριστό μέσα απο την περιοχή υποχρεώνοντας τον Ελευθερόπουλο σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής δεν βελτιώθηκε, συνέχισε να έχει τα ίδια προβλήματα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Ουζουνίδη. Αργή και προβλέψιμη ανάπτυξη, σοβαρά λάθη στην ανασταλτική λειτουργία. Το μόνο θετικό ήταν η παρουσία του Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέτει υποψηφιότητα για να αγωνιστεί στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου.

Στην επανάληψη μόνο μια ομάδα απείλησε για γκολ και αυτοί ήταν οι γηπεδούχοι. Στο 58' είχαμε δοκάρι με τον Γκουκουλιά για τον Πιερικό μετά από λάθος της άμυνας των κυανόλευκων. Στο 60' δυνατό σουτ του Μιλόσκοβιτς η μπάλα όμως κατέληξε μακριά από την εστία του Ελευθερόπουλου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Χατζάρας): Γουμάγιας, Τασίδης, Δήμου, Παπαγεωργίου, Χατζής, Πορτουλίδης, Γκουγκουλιάς, Πέντα, Μήτρου, Λαζαρίδης, Μιλόσκοβιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος(68'Μπαντής), Λίμα(68'Κανακούδης), Αραμπατζής, Κυριαζής(79'Κατσικάς),

Κατσαμπής(79'Σαρακατσάνος), Καρλίνιος(79'Στάμου),

Πίτου(72'Βουτσιάς), Μάρα(63'Παπαστεριανός), Κομπαγιάσι(68'Σζοτ), Σολτάνι(63'Βέλιος), Γιάκομπ(46'Σίσιτς).

Κάζο της Βέρντερ στην πρεμιέρα, συντριβή 4-1 από τη Χόφενχαϊμ


Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τη φετινή της παρουσία στη Bundesliga η Βέρντερ Βρέμης, γνωρίζοντας τη συντριβή από τη Χόφενχαϊμ με 4-1!Στη «Ράιν-Νέκαρ Αρένα», ο Τόρστεν Φρινγκς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τόμας Σάαφ μόλις στο 3’, η συνέχεια όμως ήταν εφιαλτική για την περσινή φιναλίστ του Κυπέλλου Γερμανίας, με τους γηπεδούχους να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα πριν καν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.
Μπα στο 20’, Μλάπα στο 37’, Ιμπίσεβιτς στο 41’ και Σαλίχοβιτς στο 43’ χάρισαν στη Χόφενχαϊμ τη θριαμβευτική νίκη.
Ήττα για την Άιντραχτ, βασικοί οι Έλληνες

Στο μεταξύ, κακό ποδαρικό έκανε και η Άιντραχτ, χάνοντας εκτός έδρας από το Ανόβερο με 2-1. Αμανατίδης, Γκέκας και Τζαβέλλας ήταν στο βασικό σχήμα της ομάδας της Φρανκφούρτης, με τους δύο τελευταίους ωστόσο να αντικαθίστανται στο 60’ και στο 65’ από Χαλίλ Άλτιντοπ και Κορκμάζ αντίστοιχα.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 20/8
Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ 2-1
(9’ Μίλερ, 90+1’ Σβάινσταϊγκερ – 55’ Τζέκο)

Σάββατο 21/8
Χόφενχαϊμ-Βέρντερ Βρέμης 4-1
(20’ Μπα, 37’ Μλάπα, 41’ Ιμπίσεβιτς, 43’ Σαλίχοβιτς – 3’ Φρινγκς)

Γκλάντμπαχ-Νυρεμβέργη 1-1
(31’ Ιντρίσου – 15’ Χέγκελερ)

Κολωνία-Κάιζερσλαουτερν 1-3
(8’ Νοβάκοβιτς – 70’, 84’ Λάκιτς, 88’ Ιλίσεβιτς)

Φράιμπουργκ-Ζανκτ Πάουλι 1-3
(78’ Σισέ – 83’ Μπολ, 89’ Σουκούτα-Πάσου, 90+1’ Μπάρτελς)

Ανόβερο-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 2-1
(21’ Ράους, 75’ Για Κόναν – 27’ Κέλερ)

Αμβούργο-Σάλκε 21/08

Κυριακή 22/8
Μάιντς-Στουτγάρδη
Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν

Έλεγχος ντόπινγκ στους διεθνείς


Με απόφαση της ΕΟΚ, οι 15 διεθνείς μας που συνεχίζουν την προετοιμασία για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας (28 Αυγούστου-12 Σεπτεμβρίου) πέρασαν σήμερα από έλεγχο ντόπινγκ.Οι διεθνείς προπονήθηκαν το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, ενόψει του φιλικού με τις ΗΠΑ, την Τετάρτη, 25 Αυγούστου.

Μετά εκείνο τον αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιόνας Καζλάουσκας θα ανακοινώσει την τελική δωδεκάδα που θ' αναχωρήσει για την Αγκυρα, ενόψει του εναρκτήριου τζάμπολ του Γ΄ ομίλου, στις 28 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια των 20 ευρώ έγιναν ανάρπαστα και μάλιστα εξαντλήθηκαν και πλέον απομένουν μόνο λίγα εισιτήρια που τιμώνται 50 και 100 ευρώ.

«Κανονιές» από Άρσεναλ, 6-0 την Μπλάκπουλ!

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Μπλάκπουλ με 6-0 για την δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κανονιέρηδες» ήταν ο Γουόλκοτ, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα (11’, 38’, 57’), ενώ τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν και οι Αρσάβιν, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 32’, ο Ντιαμπί στο 48’ και ο Σαμάκ στο 83’. Οι φιλοξενούμενοι πάντως αγωνίστηκαν για μία περίπου ώρα με παίκτη λιγότερο, καθώς στην φάση του πέναλτι, από το οποίο προήλθε και το 2-0, ο Έβατ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Με την σημερινή νίκη η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έφτασε τους 4 βαθμούς, καθώς στην πρώτη αγωνιστική είχε έρθει ισόπαλη 1-1 στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχώρισε το «διπλό» της Τότεναμ με 2-1 στην έδρα της Στόουκ. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μπέιλ, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα, το δεύτερο μάλιστα ήταν πολύ όμορφο, αλλά και ο διαιτητής, ο οποίος στο 90’ ακύρωσε κανονικό γκολ των γηπεδούχων.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Γουέστ Μπρόμγουιτς νίκησε τη Σάντερλαντ με 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του ο Νιγηριανός Οντεμβινγκί, ενώ την έκπληξη της ημέρας πέτυχε η Γουλβς που ήρθε ισόπαλη με την Έβερτον με σκορ 1-1.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Γουέστ Χαμ – Μπόλτον 1-3
79΄πεν. Νομπλ – 50΄αυτ. Άπσον, 67΄, 84΄ Ελμάντερ

Άρσεναλ – Μπλάκπουλ 6-0
11΄, 38΄, 57΄ Γουόλκοτ, 32΄πεν. Αρσάβιν, 48΄ Ντιαμπί, 83΄ Σαμάκ

Γουέστ Μπρ. - Σάντερλαντ 1-0
81΄ Οντεμβινγκί

Στόουκ – Τότεναμ 1-2
24΄ Φούλερ – 19΄, 29΄ Μπέιλ
Έβερτον – Γουλβς 1-1
42΄ Κέιχιλ – 73΄ Έμπανκς-Μπλέικ
Μπέρμινγχαμ – Μπλάκμπερν 2-1
56΄, 70΄ Γκάρντνερ – 53΄ Ενζόνζι
19:15 Γούιγκαν - Τσέλσι
Κυριακή 22/8/2010

15:30 Νιουκάστλ – Άστον Βίλα
18:00 Φούλαμ – Μάντσεστερ Γ.

Δευτέρα 23/8/2010

22:00 Μάντσεστερ Σ. - Λίβερπουλ

Η συγνώμη του Φώτση

Συγνώμη σε όλους ζήτησε ο Αντώνης Φώτσης, για τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στον αγώνα της Ελλάδας με την Σερβία στο «τουρνουά Ακρόπολις».Ο Αντώνης Φώτσης μαζί με τον Μίλος Τεόντοσιτς άναψαν το φυτίλι για τις εικόνες της ντροπής που είδαν όλοι στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Ετσι ο παίκτης του Παναθηναϊκού αισθανόταν την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη και πριν από την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Το gazzetta.gr ήταν εκεί και μεταφέρει όσα είπε ο αρχηγός της Εθνικής.

«Το θέαμα δεν ήταν τόσο ωραίο. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο που το είδε από την τηλεόραση ή ήταν στο γήπεδο γιατί αυτή δεν ήταν εικόνα που θέλουμε να δείξουμε προς τα έξω. Δεν είναι η εικόνα που θέλει να έχει η ομάδα. Συνέβησαν κάποια έπρεπε που δεν έπρεπε και λυπούμαστε για αυτό και ζητάμε πρώτα από όλα συγνώμη από τον κόσμο που μας έχει συμπαρασταθεί και δεν θέλαμε να τον στενοχωρήσουμε.»

Ο Φώτσης απέφυγε να αναφερθεί σε πρόσωπα και επέμεινε στην άσχημη εικόνα που έβγαλε προς τα έξω, η Εθνική μπάσκετ. «Δεν θέλω να μιλήσω για το ποιος φταίει, αλλά θέλω να σταθώ ότι δεν ήταν εικόνα αυτή που θέλουμε να βγάζουμε προς τα έξω και ελπίζουμε στο μέλλον να μην επαναληφθεί το ίδιο».

Δεν θέλησε να μιλήσει και για τα χτυπήματα που αντάλλαξε με τον Μίλος Τεόντοσιτς. «Ηταν μια κατάσταση περίεργη και σε τέτοιες στιγμές ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις. Ηταν μια κατάσταση περίεργη και ότι έγινε, έγινε και κοιτάμε να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα».

ΑΡΗΣ: Πάνω από 1500 «κίτρινοι» στη Βιέννη

ΑΡΗΣ: Πάνω από 1500 «κίτρινοι» στη Βιέννη

Μόνο ευχάριστα μπορούν να χαρακτηριστούν τα μαντάτα από την άμεση ανταπόκριση του κόσμου. Με σύντομες διαδικασίες οι φίλαθλοι του Άρη έχουν φροντίσει ήδη να γεμίσουν τα δυο πρώτα τσάρτερ και χθες κατάφεραν να φουλάρουν και το τρίτο. «Απομένουν μόνο ελάχιστες, μετρημένες θα έλεγα θέσεις για να συμπληρώσουμε ήδη 400 κρατήσεις», ανέφερε επιτελικό στέλεχος του τουριστικού οργανισμού Ζορπίδης στο «Μ». «Τα λίγα κενά αφορούν την ημερήσια εκδρομή που κλείσαμε τελευταία λόγω της τεράστιας ζήτησης».
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι για αυτά τα 400 άτομα που έχουν ήδη κλείσει θέση στα τσάρτερ, το εισιτήριο στις κερκίδες του «Φραντς Χορ» είναι εξασφαλισμένο. Από εκεί και πέρα βέβαια θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι υπάρχουν και τα 12-13 λεωφορεία- μέχρι στιγμής- που έχουν «καπαρώσει» οι σύνδεσμοι (κυρίως ο Super 3 και οι Ιερολοχίτες) και αναμένεται να «φουλάρουν».

«Κιτρινίζει» η Βιέννη

Το ότι τα 1100 εισιτήρια που εξασφάλισε η ΠΑΕ Άρης δεν επρόκειτο να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου, όπως και ότι θα ήταν τελικά ελάχιστα το γνώριζαν άπαντες, από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ειδικά μάλιστα μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα η ζήτηση έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Γι΄ αυτό και οι προσπάθειες όλων και κυρίως των Ελλήνων του εξωτερικού επικεντρώθηκαν στην εξεύρεση επιπλέον εισόδων. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις και τα στοιχεία που προκύπτουν υπολογίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης στις 26 Αυγούστου θα βρεθούν περισσότεροι από 1500 «κιτρινόμαυροι», πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να πάρουν τη «μάχη» της κερκίδας από το πρώτο κιόλας λεπτό.

2000 απούλητα έχουν αφήσει η Αυστριακοί

Την ίδια ώρα, ο ενθουσιασμός που επικρατεί στις τάξεις των Βιενέζων είναι μεγάλος. Καθημερινά χιλιάδες επισκέπτονται τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων και σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση της Αούστριας μόλις 2000 «μαγικά» χαρτάκια έχουν μείνει απούλητα. Τα υπόλοιπα 9000 έχουν βρει κάτοχο.

Έδωσε χρήματα ο Ρέμος


Η απόφαση του Αντώνη Ρέμου να δώσει μέσω συνεργάτη του το ποσό των 100.000 ευρώ στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννη Τάκη, ήταν αυτή που έριξε τους τόνους στο "κυανόλευκο στρατόπεδο" και που έσβησε τη... φωτιά που ήθελαν να ανάψουν οι οπαδοί του "γηραιού".

Οι τελευταίοι ήταν έτοιμοι να κάνουν πορεία προς το μαγαζί όπου θα έκανε την πρεμιέρα του ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, όμως μετά από αυτή του την κίνηση και την ειδοποίηση που έλαβαν από τη διοίκηση του συλλόγου, ματαίωσαν τα αρχικά τους σχέδια.

Στο μεταξύ, οι άνθρωποι του Ηρακλή λαχτάρισαν όταν έμαθαν ότι ο Μίρνες Σίσιτς είχε τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του το βράδυ της Πέμπτης. Ευτυχώς όμως ο Σλοβένος επιθετικός δεν έπαθε το παραμικρό.

Στην κορυφή ο Μπαράλες


Στον Αρη θέλουν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την επιθετική τους γραμμή και για αυτό το λόγο έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Μπάνφιλντ για την απόκτηση του Τζερόνιμο Μπαράλες. Ο 23χρονος φορ είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των "κιτρίνων".

"Εφόσον τελικά γίνει η μεταγραφή μου, θα δώσω τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό στον Αρη. Αυτό άλλωστε είναι το στυλ μου, έτσι συνηθίζω να κάνω. Ο,τι και αν γίνει, η Μπάνφιλντ θα είναι πάντα στην καρδιά μου, όπου και αν βρίσκομαι", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι στην περίπτωση που αποκτηθεί ο Μπαράλες ή κάποιος άλλος φορ, τότε ο Χρήστος Αραβίδης αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής.

Τέλος τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ρικάρντο Φατί από τη Ρόμα. Ο 24χρονος μέσος βρίσκεται στη Γαλλία, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση.

Στοιχημα απο τον Redoto_BET









να συνεχισουμε το σερι.......

γεια σας αδερφια....

και χθες ταμειο ειχε η στηλη και ας ελπισουμε οτι θα συνεχισουμε ετσι.παμε να δουμε τις επιλογες του σαββατου....



ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΒΕΡΝΤΕΡ=ΟΒΕΡ

σε εκπληκτικη κατασταση η βερντερ με το γνωστο επιθετικο και γρηγορο ποδοσφαιρο που παιζει.ετσι θα παιξει και σημερα,μονο για την νικη.δεν εχει σημασεια που εχει τον επαναληπτικο την τριτη,γερμανος εισαι και δεν παιρνεις χαμπαρι απο τετοια!απο την αλλη η χοφενχαιμ ειναι μια ομαδα απο την φυση της παρα πολυ επιθετικη.παιζει πολυ ανοιχτα με 4-3-3 και ωγαζει παρα πολλες φασεις.μπροστα εχει σαλιχοβιτς,μπα.γκουσταβο,ιμπισεβιτς και φτανει ευκολα στο γκολ.θα εχουμε ευκολα αρκετα γκολ νομιζω....



ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ=1 ΜΕ ΜΕΙΟΝ 1,5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ.ΔΗΛ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.....

η μπλακπουλ πολυ λιγα πραγματα σαν ομαδα.η αρσεναλμεσα στο λονδινο ειναι ομαδα που πνιγει τον αντιπαλο.θα κανει παρα πολλες φασεις και μονο με θαυμα δεν θα κερδισει με πανω απο δυο γκολ διαφορα.ειδωμεν....



ΙΝΤΕΡ-ΡΟΜΑ=ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ

το ματς ειναι τελικος σουπερ -καπ και ειναι μονος,και γινεται στην εδρα της ιντερ.με παρεα 18000 φιλους της η ρομα παει στο μιλανο.η ιντερ ειναι το φαβορι και θελει το τροπαιο.το ιδιο ομως και η ρομα.για μενα ειναι δυσκολο να προβλεψω νικητη και δεν τρωω απο την αποδοση της ρομα με το γαυρο.η ρομα με πιζαρο,βουτσινιτς,ντε ροσι,τοττι,μενεζ σιγουρα θα σκοραρει.αλωστε προκειται μονο για ενα ματς και δεν εχει νοημα να αμυνεται μονο.....



ΑΓΙΑΞ-ΡΟΝΤΑ=1 ΜΕ ΜΕΙΟΝ 1,5 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΔΗΛ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΓΚΟΛ

η ροντα πολυ λιγα πραγματα.ο αγιαξ με σουαρες πλεον στην συνθεση του παρεα με ελ χαμνταουι και σουλειμανι ανετα θα βαλει δυο -τρια-τεσσερα γκολακια.τεραστια η διαφορα των δυο ομαδων.



ΜΠΑΡΤΣΑ -ΣΕΒΙΛΛΗ=1 ΜΕ ΜΕΙΟΝ 1,5 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΔΗΛ ΝΙΚΗ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ

η μπαρτσα με ολους σχεδον μεσα.φουλ επιθεση και θα πνιξει τον αντιπαλο.η σεβιλλη εχει το μυαλο στην μπραγκα καθως εχασε με 1-0 και δεν εχει πολυτελεια για σουπερ-καπ και κλαιν μαιν.για τσαμπιονς λιγκ μιλαμε!θα εχει εκτος σημερα τους ντραγκουντινοβιτς,κανουτε,φαζιο,ρενατο,ναβας.κονκογκουαρεντε.δυσκολα να την γλυτωσει....



Υ.Γ.1 ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΒΕΡΝΤΕΡ=ΟΒΕΡ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΑΛ=1 ΜΕΜΕΙΟΝ 1,5 ΣΤΗΝ UNIBET ΜΕ ΑΠΟΔ 1,57 ΚΑΙ 1,50 ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔΕΣ
να συνεχισουμε το σερι.......

γεια σας αδερφια....

και χθες ταμειο ειχε η στηλη και ας ελπισουμε οτι θα συνεχισουμε ετσι.παμε να δουμε τις επιλογες του σαββατου....



ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΒΕΡΝΤΕΡ=ΟΒΕΡ

σε εκπληκτικη κατασταση η βερντερ με το γνωστο επιθετικο και γρηγορο ποδοσφαιρο που παιζει.ετσι θα παιξει και σημερα,μονο για την νικη.δεν εχει σημασεια που εχει τον επαναληπτικο την τριτη,γερμανος εισαι και δεν παιρνεις χαμπαρι απο τετοια!απο την αλλη η χοφενχαιμ ειναι μια ομαδα απο την φυση της παρα πολυ επιθετικη.παιζει πολυ ανοιχτα με 4-3-3 και ωγαζει παρα πολλες φασεις.μπροστα εχει σαλιχοβιτς,μπα.γκουσταβο,ιμπισεβιτς και φτανει ευκολα στο γκολ.θα εχουμε ευκολα αρκετα γκολ νομιζω....



ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ=1 ΜΕ ΜΕΙΟΝ 1,5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ.ΔΗΛ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.....

η μπλακπουλ πολυ λιγα πραγματα σαν ομαδα.η αρσεναλμεσα στο λονδινο ειναι ομαδα που πνιγει τον αντιπαλο.θα κανει παρα πολλες φασεις και μονο με θαυμα δεν θα κερδισει με πανω απο δυο γκολ διαφορα.ειδωμεν....



ΙΝΤΕΡ-ΡΟΜΑ=ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ

το ματς ειναι τελικος σουπερ -καπ και ειναι μονος,και γινεται στην εδρα της ιντερ.με παρεα 18000 φιλους της η ρομα παει στο μιλανο.η ιντερ ειναι το φαβορι και θελει το τροπαιο.το ιδιο ομως και η ρομα.για μενα ειναι δυσκολο να προβλεψω νικητη και δεν τρωω απο την αποδοση της ρομα με το γαυρο.η ρομα με πιζαρο,βουτσινιτς,ντε ροσι,τοττι,μενεζ σιγουρα θα σκοραρει.αλωστε προκειται μονο για ενα ματς και δεν εχει νοημα να αμυνεται μονο.....



ΑΓΙΑΞ-ΡΟΝΤΑ=1 ΜΕ ΜΕΙΟΝ 1,5 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΔΗΛ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΓΚΟΛ

η ροντα πολυ λιγα πραγματα.ο αγιαξ με σουαρες πλεον στην συνθεση του παρεα με ελ χαμνταουι και σουλειμανι ανετα θα βαλει δυο -τρια-τεσσερα γκολακια.τεραστια η διαφορα των δυο ομαδων.



ΜΠΑΡΤΣΑ -ΣΕΒΙΛΛΗ=1 ΜΕ ΜΕΙΟΝ 1,5 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΔΗΛ ΝΙΚΗ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ

η μπαρτσα με ολους σχεδον μεσα.φουλ επιθεση και θα πνιξει τον αντιπαλο.η σεβιλλη εχει το μυαλο στην μπραγκα καθως εχασε με 1-0 και δεν εχει πολυτελεια για σουπερ-καπ και κλαιν μαιν.για τσαμπιονς λιγκ μιλαμε!θα εχει εκτος σημερα τους ντραγκουντινοβιτς,κανουτε,φαζιο,ρενατο,ναβας.κονκογκουαρεντε.δυσκολα να την γλυτωσει....



Υ.Γ.1 ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΒΕΡΝΤΕΡ=ΟΒΕΡ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΑΛ=1 ΜΕΜΕΙΟΝ 1,5 ΣΤΗΝ UNIBET ΜΕ ΑΠΟΔ 1,57 ΚΑΙ 1,50 ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔΕΣ



ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΓΙΑΞ=1 ΜΕ ΜΕΙΟΝ 1,5 ΚΑΙ ΙΝΤΕΡ=ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΜΕ ΑΠΟΔ. 1,50 ΚΑΙ 1,83 ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ UNIBET



ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΑ=1 ΜΕ ΜΕΙΟΝ 1,5 ΚΑΙ ΙΝΤΕΡ=ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΜΕ ΑΠΟΔ 1,70 ΚΑΙ 1,83 ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔΕΣ



Υ.Γ.2 ΤΑΜΕΙΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ 1206,45 ΜΕΙΟΝ ΤΙΣ 150 ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1056,45



χαιρετω μαγκες!

Ανταρσία Ντεμικέλις στη Μπάγερν


Κάκιστη εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του Μάρτιν Ντεμικέλις να μη βρεθεί στο "Αλιάντς Αρίνα", για το πρώτο ματς της Μπουντεσλίγκα με τη Βόλφσμπουργκ, όταν πληροφορήθηκε ότι δεν θα βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα των Βαυαρών.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρψσης το μέλλον του στη νταμπλούχο Γερμανίας, είναι πλέον αβέβαιο και από τη στάση που θα τηρήσει τις επόμενες μέρες θα κριθεί η παραμονή του στην ομάδα ή όχι.

"Ζήτησε από τον προπονητή να μην τον συμπεριλάβει στη 18αδα. Δεν πιστεύω ότι αυτό σημαίνει πως θέλει να φύγει από την ομάδα. Πάντως είμαστε πολύ απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά του", δήλωσε ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκ.

Πάντως οφείλουμε να τονίσουμε ότι ο πρόεδρος της Μπάγερν απέκλεισε το ενδεχόμενο πώλησης ή αποδέσμευσής του Ντεμικέλις...

Την ίδια ώρα ο Λουίς Φαν Χάαλ, ήταν έξαλλος με τη συμπεριφορά του παίκτη του: "Πήρα την απόφαση να χρησιμοποιήσω τον Βαν Μπούιτεν και τον Μπάντστουμπερ στην άμυνα και οφείλει να τη δεχτεί", τόνισε χαρακτηριστικά...

Θέλει "πακέτο" Μασεράνο, Κάουτ η Ίντερ


Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται. Ο λόγος για τον Ράφα Μπενίτεθ. Ο τεχνικός της Ίντερ θεωρεί ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του αμυντικού μέσου, αλλά και σε αυτή του δεξιού επιθετικού και θέλει να ψωνίσει από τη Λίβερπουλ τους Χαβιέ Μασεράνο και Ντιρκ Κάουτ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, ο Μπενίτεθ σκέφτεται να προετείνει για την απόκτηση των δύο προαναφερόμενων ποδοσφαιριστών το ποσό των 25 εκατ. ευρώ. Ωστόσο επειδή οι "γείτονες" θεωρούν ότι αυτή η πρόταση θα θεωρηθεί μικρή από την ομάδα του "Ανφιλντ", ο Ισπανός τεχνικός θα προτείνει στους "ρεντς" και έμψυχα ανταλλάγματα.

Στη λίστα των υπο παραχώρηση παικτών βρίσκονται οι Μουντάρι, Μαντσίνι και Ομπίνα και πλέον απομένει να δούμε αν η φημολογία μετουσιωθεί σε πρόταση και αν ο Ρόι Χόντγκσον την κάνει αποδεκτή...

Ήθελε να φύγει ο Αντερσον


Στην αποκάλυψη, ότι ο Αντερσον ήθελε να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέβη ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων", μιλώντας στη "Daily Mirror", υποστήριξε ότι η αιτία της επιθυμίας του Βραζιλιάνου μέσου ήταν οι λιγοστές του συμμετοχές...

"Ο Αντερσον ήθελε να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περσινή σεζόν, εξαιτίας των λιγοστών του συμμετοχών στην πρώτη ομάδα ωστόσο το έπεισα να παραμείνει, αφού του ξεκαθάρισα ότι υπολογίζεται ως βασικός και έτσι έμεινε.

Είναι ένας πολύ ικανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος λατρεύει την προπόνηση και το παιχνίδι όμως πρέπει να καταλάβει ότι εδώ λειτουργούμε με σύστημα, στο οποίο πρέπει να ενταχθεί και αυτός. Φέτος θα του δώσω περισσότερες ευκαιρίες να αγωνισθεί ως βασικός, προκειμένου να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του τεχνικού της ομάδας του "Ολντ Τράφορντ".

Κάλεσε Ζανέτι ο Μπατίστα


Ο ομοσπονδιακός προπονητής της "μπιανκοσελέστε" κάλεσε τον 37χρονο αρχηγό της Ίντερ για το φιλικό με την Ισπανία. Κλήσεις για Καμπιάσο και Ντ' ΑλεσάντροΟ προπονητής της εθνικής Αργεντινής Σέρχιο Μπατίστα κάλεσε τρεις ποδοσφαιριστές που δεν προτιμήθηκαν από τον προκάτοχο του Ντιέγκο Μαραντόνα και έμειναν εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 37χρονος Χαβιέρ Ζανέτι θα πραγματοποιήσει την επανεμφάνιση του με τη "μπιανκοσελέστε" στο μεγάλο φιλικό με αντίπαλο την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία στο στάδιο Μονουμεντάλ στις 7 Σεπτεμβρίου.

Τηλεφώνημα από τον Μπατίστα δέχθηκαν επίσης ο συμπαίκτης του Ζανέτι στην Ίντερ, ο Εστεμπαν Καμπιάσο, ο Αντρές Ντ' Αλεσάντρο της Ιντερνασιονάλ και ο Γκαμπριέλ Μιλίτο της Μπαρτσελόνα.

Στο πρώτο φιλικό στη μετά-Μαραντόνα εποχή η Αργεντινή επικράτησε 1-0 της Ιρλανδίας.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Μπατίστα:
Τερματοφύλακες:
Σέρχιο Ρομέρο (Άλκμααρ), Μαριάνο Αντουγιάρ (Κατάνια), Αγκουστίν Μαρτσεσίν (Λανούς).

Αμυντικοί: Μάρτιν Ντεμιτσέλις (Μπάγερν), Βάλτερ Σάμουελ, Νικολά Μπουρντίσο, Χαβιέρ Ζανέτι (Ίντερ), Γκαμπριελ Χάιντσε (Μαρσέιγ), Πάμπλο Ζαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Γκαμπριέλ Μιλίτο (Μπαρτσελόνα).

Μέσοι: Χαβιέρ Ματσεράνο (Λίβερπουλ), Φερνάντο Γκάγκο, Άνχελ Ντι Μαρία (Ρεάλ Μαδρίτης), Έβερ Μπανέγκα (Βαλένθια), Εστεμπαν Καμπιάσο (Ίντερ), Μάριο Μπολάτι (Φιορεντίνα), Αντρές Ντ'Αλεσάντρο (Ιντερνασιονάλ).

Επιθετικοί: Γκονζάλο Ιγκουαΐν (Ρεάλ Μαδρίτης), Κάρλος Τέβες (Μάντσεστερ Σίτι), Σέρχιο Αγκουέρο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Ντιέγκο Μιλίτο (Ίντερ), Εζεκιέλ Λαβέτσι (Νάπολι).

Νεγρέδο: "Είμαστε "πεινασμένοι" για τον τίτλο"


Την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του Ισπανικού Σούπερ Καπ εξέφρασε ο Αλβάρο Νεγρέδο στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του δεύτερου τελικού στο "Καμπ Νόου" κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο επιθετικός της Σεβίλλης, η οποία είχε επικρατήσει με 3-1 επί των "μπλαουγκράνα" στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" πριν μια εβδομάδα τόνισε μεταξύ άλλων:

"Είμαστε αποφασισμένοι και "πεινασμένοι" να κατακτήσουμε αυτό τον τίτλο σε ένα γήπεδο, το οποίο ήδη μας έφερε τύχη στον τελικό του Ισπανικού Κυπέλλου, όπου κερδίσαμε την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0. Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ, ωστόσο θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά καθότι η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που αν πάρει την κατοχή της μπάλας, τότε θα μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα", τόνισε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια:

"Οφείλουμε να αγωνιστούμε το ίδιο καλά με το δεύτερο ημίχρονου του πρώτου τελικού, προκειμένου να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε την "κούπα" ενάντια στην Μπαρτσελόνα, όπως έγινε και το 2006 στο Ευρωπαϊκό Σούπερ-Καπ. Να κατακτήσουμε αυτό τον τίτλο σε ένα γήπεδο, το οποίο ήδη μας έφερε τύχη στον τελικό του Ισπανικού κυπέλλου, όπου κερδίσαμε την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0.

Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ, ωστόσο θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά καθότι η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που αν πάρει την κατοχή της μπάλας, τότε θα μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα".

Φωτο Ημερας

Γούρικο... αστέρι (ήταν παρούσα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ματς με την Φενέρ)


Ειπε...................


"Δεν είναι άντρας"

Κώστας Βασιλειάδης στο sport.gr για τον Νέναντ Κρστιτς


Ψιθυροι..........

  • Τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του είχε ο Μίρνες Σίσιτς. Ευτυχώς, ο σλοβένος άσος του Ηρακλή δεν έπαθε το παραμικρό και το αμάξι του, απλώς υπέστη κάποιες υλικές ζημιές.
  • Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε επιχείρησαν να περάσουν στο γήπεδο της Τούμπας ένα πανό που έγραφε "Επιστρέφουμε στη χώρα μας", απεικονίζοντας τον Κεμάλ πάνω σε ένα άλογο να σκοτώνει. Το πανό έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου και ευτυχώς δεν αναρτήθηκε ποτέ
  • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-0 (Νέμεθ, Σουμπίνιο). Το πρώτο ντέρμπι βάφτηκε ερυθρόλευκο...
  • Ενας... ξανθός άγγελος συγκέντρωσε τα βλέμματα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Φενέρ

Ο Παγδατής νίκησε τον Ναδάλ!


Μία πολύ σπουδαία νίκη σημείωσε ο Μάρκος Παγδατής στα προημιτελικά του τουρνουά Σινσινάτι, καθώς επικράτησε για πρώτη φορά του Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Παγδατής νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα του τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά.

Ο κύπριος τενίστας επικράτησε 6-4, 4-6, 6-4 του Ισπανού, έχοντας 18 άσους.

Το Σάββατο (21/8) ο Παγδατής θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Ρότζερ Φέντερερ.





Μπούντιμιρ: "Μπορούμε Ευρώπη"


Ο Μάριο Μπούντιμιρ είναι ένας από τους "παλιούς" του Εργοτέλη, παρότι είναι μόλις 24 ετών. Η φετινή του χρονιά θα είναι η πέμπτη στην ομάδα της Κρήτης και όπως δήλωσε στην εφημερίδα "Πατρίς" του Ηρακλείου, οι "κιτρινόμαυροι" μπορούν να κάνουν φέτος την υπέρβαση και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

"Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για να βγούμε στην Ευρώπη, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ μάς βγήκε η κούραση της προετοιμασίας, αλλά είναι φυσιολογικό αυτό, διότι έχουμε κάνει καλή δουλειά, για να είμαστε όπως πρέπει όλη την σεζόν. Είναι σημαντικό ότι παραβιάζουν δύσκολα την εστία μας. Τα γκολ θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή. Στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης θα είμαστε έτοιμοι. Υπάρχει καλή ομοιογένεια στην ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κροάτης φορ.

Κουζέν: "Μπορούμε ακόμα και Τσάμπιονς Λιγκ"


Υπερβολικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ντανιέλ Κουζέν μιλώντας στη "SportDay" για τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ και τους στόχους που έχει θέσει τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τους "βυσσινί". Ο 33χρονος φορ υποσχέθηκε πολλά γκολ και τόνισε ότι η θεσσαλική ομάδα μπορεί να βγει ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κουζέν στη "SportDay":
- Πώς νιώθεις που βρίσκεσαι στην Ελλάδα για να αγωνιστείς και πάλι στη Λάρισα; "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ. Εχω μόνο καλές αναμνήσεις από την ομάδα και είναι θετικό για μένα ότι θα αγωνιστώ και τη νέα σεζόν στη Λάρισα".

- Είσαι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης να βοηθήσεις; "Είμαι έτοιμος. Δεν έχω πολλά παιχνίδια στα πόδια μου, είναι η αλήθεια, ωστόσο έκανα προπονήσεις με τη Χαλ και είμαι έτοιμος. Πρέπει να είμαι έτοιμος για το ματς της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο".

- Ποιος ήταν ο βασικότερος λόγος για την επιστροφή σου στη Λάρισα; "Μου αρέσει η χώρα σας και οι άνθρωποι είναι πολύ ζεστοί. Θυμάμαι μόνο όμορφα πράγματα από την ομάδα και αυτό με έκανε να επιστρέψω".

- Πόσα γκολ θα πετύχεις τη νέα σεζόν με την ομάδα σου; "Πάνω από δέκα; «Ισως και περισσότερα (σ.σ.: γέλια). Πρέπει να σκοράρω. Είναι η δουλειά μου αυτή, για να βοηθήσω την ομάδα να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο του πρωταθλήματος".

- Μπορεί η Λάρισα να κερδίσει την έξοδό της στην Ευρώπη; "Ναι, φυσικά. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα και την έξοδό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ή έστω, θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε ένα "εισιτήριο" για το Γιουρόπα Λιγκ".

- Τι θα ήθελες να υποσχεθείς στους οπαδούς της ομάδας σου; "Οτι θα παίξω καλά και θα βάλω πολλά γκολ για να βοηθήσω τη Λάρισα να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα. Ή ακόμα στην πρώτη τριάδα, στην οποία επίσης πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε".

Θέλει και Κλέιτον


Η Καβάλα στο περιθώριο των διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μάριο Γκαλίνοβιτς, ζήτησε από τους "πράσινους" και τον Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Νιόπλια ενόψει της νέας σεζόν και οι "αργοναύτες" θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Ωστόσο ο 27χρονος άσος δεν είναι και τόσο "ζεστός" να μετακομίσει στην Καβάλα και φέρεται να έχει προτίμηση να αγωνιστεί στο εξωτερικό ή στην περίπτωση που παραμείνει εντός των συνόρων, στον Ατρόμητο του Γιώργου Δώνη, με τον οποίο γνωρίζονται πολύ καλά, από τις κοινές τους μέρες στην ΑΕΛ.

Θέλει επιθετικό και το δείχνει


Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε ξεκάθαρο με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι χρειάζεται επιθετικό και ότι δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου στα προπονητικά διπλά και με αυτό τον τρόπο έβγαλε "οφσάιντ" τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος την Παρασκευή, είχε δηλώσει πως αν ο Μάντζιος παραμείνει στην ομάδα θα υπολογίζεται από τον 45χρονο τεχνικό.

Σε ότι αφορά το όνομα του Κέζμαν το οποίο έπαιξε δεν έχει γίνει κάποια κίνηση ακόμα. Η Παρί Σεν Ζερμέν στην οποία ανήκει ο παίκτης, θέλει να τον ξεφορτωθεί και δεν ζητάει χρήματα, ενώ το κασέ το παίκτη κυμαίνεται στις 700.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, για τη Βραζιλία αναχωρεί το Σάββατο ο Ροντρίγκες Γκάμπριελ. Μιλώντας σε ΜΜΕ της Βραζιλίας, δήλωσε: "Το μόνο που χρειάζομαι είναι μερικά παιχνίδια στα πόδια μου. Αν με χρειαστεί ο προπονητής μου, Ρενάτο Γκαούτσο, τότε μπορώ να είμαι έτοιμος σε μία εβδομάδα. Στην Ελλάδα έπαιζα συνήθως στη δεξιά πλευρά, είτε μπακ είτε χαφ".

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αποδεσμεύσεις δεν έχει υπάρξει κανένα νέο. Κλέιτον και Μελίσσης περιμένουν και... παραμένουν στον Παναθηναϊκό. Αντίθετα ο Λεοντίου θα παραχωρηθεί δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Μπουτζίκος στην Κέρκυρα.

Επιμένει για Μόρα, εναλλακτική ο Σιλβεστρ


Η υπόθεση απόκτησης στόπερ αποτελεί πλέον την πρώτη προτεραιότητα στην ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" μετά τη διαφαινόμενη πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League, ενδέχεται να κάνουν την υπέρβαση και να διεκδικήσουν πιο "ζεστά" τον Βαγγέλη Μόρα.

Ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται μάλιστα σε συνεχή επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του παίκτη και του επαναλαμβάνει διαρκώς το πόσο απαραίτητος είναι για την ομάδα και σχεδιάζουν μαζί το σχέδιο δράσης για την απόκτησή του. Αυτό μοιάζει πολύ με αυτό του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ.

Ο Μόρας από την πλευρά του, μίλησε με τον τον προπονητή του, Φράνκο Κολόμπα, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι τον υπολογίζει, αλλά του ξεκαθάρισε ότι δεν σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του. Το ρανεβού του εκπροσώπου του διεθνή αμυντικού με τον τεχνικό διευθυντή των "ροσομπλού", Κάρμινε Λόγκο, την Τρίτη, θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Στο "στρατόπεδο" της ΑΕΚ πάντως φροντίζουν να μαγειρέψουν για να μην πεινάσουν. Έτσι εκτός των περιπτώσεων του Ολλανδού Κεβ Γιάλιενς και του Τσέχου Μάρτιν Γίρανεκ, πλέον δυνατά "παίζει" και το όνομα του αριστεροπόδαρου Γάλλου, Μικαέλ Σιλβέστρ, με θητεία σε Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ.

Ο 33χρονος στόπερ έχει κασέ γύρω στις 500.000 ευρώ και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι κυκλοφορεί ελεύθερος...

«Μπορούμε την Ίντερ»


Αισιόδοξος ότι η Ρόμα μπορεί να κοντράρει φέτος στα ίσια την Ίντερ, αρχής γενομένης από την αποψινή αναμέτρηση του Σούπερ Καπ Ιταλίας, είναι ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Ζουάν. «Η Ίντερ είναι ακόμα τόσο ισχυρή όσο ήταν και πέρυσι παρόλο που δεν έχει τον Μάριο Μπαλοτέλι. Η αλήθεια πάντως είναι πως δεν θα επιδιώξουμε να ανοιχτούμε, αν έχουμε πάρα πολλούς καλούς παίκτες στην επίθεση που είναι ικανοί να κάνουν ζημιά στην Ίντερ», δήλωσε ο αμυντικός των «τζιαλορόσι».

Όσο για τον Αντριάνο ο συμπατριώτης του είπε: «Ο Αντριάνο κατά τη γνώμη μου φαίνεται καλά και όλοι περιμένουμε να βρει τον εαυτό του. Τον ξέρω από τότε στη Φλαμένγκο, αλλά είναι δύσκολο να πει κανείς πότε θα δούμε τον πραγματικό Αντριάνο.

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις

Μετά το χθεσινό ρεπό που απόλαυσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, σήμερα ξαναμπαίνουν στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη. Στις 7 το απόγευμα θα είναι παρόντες όλοι στη Σουρωτή και ο Παύλος Δερμιτζάκης θα αρχίσει την κατάστρωση των σχεδίων του, αφού δει όλους τους παίκτες του.
Οι απουσίες θα είναι οριστικά δύο με τους Ίβιτς και Βιτόλο να μένουν στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη ομάδα να ταξιδεύει με 20 παίκτες στην Πόλη. Η ομάδα θα φύγει στις 11 το πρωί της Τρίτης και στην Κωνσταντινούπολη θα προπονηθεί Τρίτη και Τετάρτη. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και ως τότε ο Έλληνας τεχνικός θα έχει ολοκληρώσει τους σχεδιασμούς του για το σχήμα και την τακτική που θα ακολουθήσει στο καθοριστικό παιχνίδι της Τουρκίας.

Με... απώλειες στην Τουρκία


Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που έπρεπε στην Τούμπα, ωστόσο στην Τουρκία το έργο του θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ισως όλα να ήταν διαφορετικά αν ο Παπάζογλου στις καθυστερήσεις πετύχαινε το δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΚ ή αν ο Γερμανός διαιτητής δεν εξαντλούσε την αυστηρότητα του στη φάση της δεύτερης κίτρινης του Βιτόλο. Ο Παύλος Δερμιτζάκης πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα χωρίς να έχει στη διάθεση του δύο πολύτιμα εργαλεία στη μεσαία γραμμή. Ο Ισπανός που αποβλήθηκε θα μείνει στη Θεσσαλονίκη και θα κάνει παρέα στον Ιβιτς, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό

Όπως και αν έχει ο "δικέφαλος" θα πάει στην έδρα της Φενέρ με στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα. Η διοίκηση του "δικεφάλου" ελπίζει σε αυτή την πρόκριση, καθώς τα χρήματα που θα βάλει στο ταμείο της θα μπορέσουν να καλύψουν την... τρύπα που έχει δημιουργηθεί. Σε αντίθετη περίπτωση, ίσως ακόμα και να έχουμε παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΑΟΚ υπολογίζεται πως αν προκριθεί θα μπορέσει να εισπράξει περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε περίπτωση που προχωρήσει στη διοργάνωση, τότε αυτό το ποσό θα αυξηθεί και άλλο. Ο Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του ευελπιστούν πως οι παίκτες του θα καταφέρουν στην Τουρκία να πανηγυρίσουν την πρόκριση που θα δώσει βαθιά οικονομική ανάσα στο σύλλογο.

Tenorio - Στοίχημα ..Κάθε κατεργάρης στον πάγκο τού !.

Επιμέλεια-Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλα τα φιλαράκια, εύχομαι να σας βρίσκω όλους γερούς καί δυνατούς καί με ανεβασμένη διάθεση.


Επιστροφή στη βάση, καί νά μαστε καί πάλι μάζι μετά από αρκετό καιρό, καθώς ψιλοχαθήκαμε είναι η αλήθεια γιά λίγες μέρες, λόγω των ολιγοήμερων έτσι στιγμών ξεγνοιασιάς καί ξεκούρασης.Aλλάξαμε λιγάκι τον αέρα μας, αλλάξαμε παραστάσεις καί τώρα καλό χειμώνα, καθώς διανύουμε τις τελευταίες μέρες των καλοκαιρινών διακοπών γιά την πλειοψηφεία τού κόσμου.Κάθε κατεργάρης πλέον στον πάγκο τού.'Οπου πήγαμε πήγαμε, όσο κάτσαμε κάτσαμε, τα κεφάλια μέσα καί τού χρόνου τώρα να είμαστε γεροί.

Σιγά σιγά, ήδη έχουμε μπεί σε χειμωνειάτικους στοιχηματικούς ρυθμούς Πολλά πλέον τα παιχνίδια, αρκετές καί οί επιλογές μετά καί την είσοδο έτσι των πιό σοβαρών πρωταθλημάτων, καί από την άλλη βδομάδα όλο το πρόγραμμα θα είναι σε φούλ ρυθμούς καθώς μπαίνει στο κόλπο καί η Primera Division

Πάμε τώρα ευθύς αμέσως στα σημερινά να δούμε τι υπάρχει.



Hoffencheim - Werder Bremen (2)

Από πολύ νωρίς στα βάσανα μπήκε στη φετεινή σαιζόν η Werder, η οποία αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα γιά τα προκριματκά τού Chapions League, πετυχαίνοντας εντός έδρας νίκη επί της Samptoria με σκόρ 3-1 έπειτα από σχετικά καλή εμφάνιση.Πέρα από την φυγή τού Ozil δεν έγινε κάτι το συγκλονιστικό καί έτσι η Werder σε γενικές γραμμές παραμένει σχεδόν ίδια με πέρσι.

Καλή χρυσή η ομάδα τού Hoffencheim, αλλά δεν νομίζω όμως πως θα είναι φέτος σε καλή φάση, σχετικά με προηγούμενες χρονιές.Τίποτα το σπουδαίο όσο αφορά σε κινήσεις παικτών, αν καί της έφυγαν δύο παίκτες πού θεωρούνταν ελπιδοφόροι, παρέμειναν όμως στην ομάδα οί Obasi, Salihovic, bisevic, καί Ba.

Θεωρώ ανώτερη, καλύτερη καί πιό έμπειρη ομάδα την Werder, καί πιστεύω πως είναι στις δυνατότητες της να πάρει την νίκη.

Επιλογή το διπλό της Werder σε απόδοση (2.45)



Stoke - Tottenham (2)

Προβληματική εμφάνιση καί ήττα στην πρεμιέρα γιά την Stoke, πού έχασε εκτός έδρας από την ομάδα των Wolves με σκόρ 2-1. Την Tottenham την είδα με την Manchester City , μού άρεσε έκανε πολλές ευκαιρίες γιά γκόλ, ήταν πολύ πιό επικύνδινη από την αντιπαλό της, καί σαφώς το τελικό 0-0 αδικεί την σημερινή φιλοξενούμενη.

Μεσοβδόμαδα η Tottenham γλύτωσε από τού χάρου τα δόντια, καθώς έχανε με 3-0 από την Young Boys, τελικά όμως πέτυχε 2 γκόλ μείωσε το σκόρ σε 3-2, καί έτσι αναπτέρωσε τις ελπίδες της γιά πρόκριση μέσα στη Αγγλία.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Tottenham σε απόδοση (2.40) γιά τον λόγω το ότι είναι καλύτερη ομάδα σαν ποιότητα παικτών σε σχέση με την Stoke.


St.Gallen - Sion (2)

Πολύ κακό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα γιά την St.Gallen, η οποία μετρά 4 ήττες κιόλας σε 5 παιχνίδια.Μάλιστα η 3 ήττες είναι σερί, με πολύ άσχημο παθητικό τερμάτων. Ήδη έχει προλάβει να αρπάξη 14 γκόλ,.με την αμυνά της πραγματικά να μπάζει από παντού.Ενώ καί επιθετικά είναι γιά μπάτσες μιάς καί έχει πετύχει μόλις 4 γκόλ, μάλιστα δεν σκοράρει στα 3 από τα 5 παιχνίδια ως τώρα.

Σαφώς σε καλύτερη κατάσταση δείχνει να είναι η Sion, καθώς έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με εξαίρεση την ήττα από την Basel πού καί εκεί έχασε κυριολεκτικά στο 94+, παρουσιάζει αρκετά καλή αγωνιστική εικόνα.


Θα επιλέξω στο διπλό της Sion σε απόδοση (2.35)


Degerfors - Norrkoping (2)

Γιά την Norrkoping τα έχουμε γράψει 100 χιλιάδες φορές, η ομάδα μας έχει βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπους ειδικά σε κάτι τέτοιες αποδόσεις πού έχουν μπροστά το πρόσημο 2,00.Είναι σαφέστατα η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία με την πίο βαριά φανέλα.Το ξέρω ότι έχει φύγει αρκετά βαθμολογικά από τις θέσεις απευθείας ανόδου, καί ότι ίσως να βολευτεί καί με καμιά ισοπαλία, εγώ όμως θα παίξω Norrköping καί δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Επιλογή το διπλό της πρωτοπόρου Norrkoping σε απόδοση (2.40)



Quilmes - Lanus (2)

Η Lanus είναι ομάδα πού έχει αρκετές παραστάσεις από δύσκολα καί σημαντικά παιχνίδια, έχει εμπειρία, καλύτερη ομάδα σαν σύνολο καί ποιότητα παικτών.Δίκαια νομίζω είναι το φαβορί τού αγώνα καθώς συν τοίς άλλοις διατηρει πολύ καλή παράδοση με αντίπαλό την Quilmes, καθώς μετρά 4 σερί νίκες σε ανεξαρτήτου έδρας αναμετρήσεις.

Μού αρέσει το διπλό της Lanus καί θα το προτιμήσω σε απόδοση (2.30)



Ανακεφαλαιώνοντας οί επιλογές σε σύστημα με ζητούμενα : Werder Bremen - Tottenham - Sion - Norrkoping - Lanus.


Kαλά να είστε, καλά να περνάτε, τα σέβη μού...

Η λίστα με τους 22 διαιτητές


Δημοσιοποιήθηκε η λίστα με τους διαιτητές που θα "σφυρίξουν" στη μεγάλη κατηγορία και τη Β' Εθνική τη νέα σεζόνΣυγκριτικά με την περσινή σεζόν λείπουν τα ονόματα τεσσάρων διαιτητών. Πρόκειται για τους Κύρκο (Ηπείρου υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική) Γιαννόπουλο (Αθήνας), Παπασταμάτη (Αθήνας) και Ντάκο (Ξάνθη).

Πέντε διαιτητές προβιβάστηκαν στη Super League. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Αρετόπουλο, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, Δημήτρη Θάνο, Σπύρο Μάνταλο και Χρήστο Μήτσιο.

Η λίστα με τους 22 διαιτητές:
1.Μάνταλος Σταύρος Αθηνών
2.Παππας Ανδρεας Αθηνών
3.Τριτσώνης Σταύρος Αθηνών
4.Τσινιάρης Μιχαήλ Αθηνών
5.Σταθόπουλος Γεώργιος Αχαΐας
6.Θάνος Δημήτριος Γρεβενών
7.Σιδηροπουλος Αναστάσιος Δωδ/νήσου
8.Λαμπρόπουλος Μάριος Ηλείας
9.Μήτσιος Χρήστος Ηπείρου
10.Κουκουλάκης Μιχαήλ Ηρακλείου
11.Δαλούκας Γεώργιος Θεσσαλίας
12.Χαραλαμπίδης Ναθαναήλ Καβάλας
13.Κάκος Αναστάσιος Κέρκυρας
14. Παμπορίδης Βασίλειος Κιλκίς
15.Αμπάρκιολης Αποστολος Μακεδονίας
16.Ζαχαριάδης Πραξιτέλης Μακεδονίας
17.Καλόπουλος Δημήτριος Μακεδονίας
18.Κωνσταντινέας Πέτρος Μεσσηνίας
19.Σπάθας Ηλίας Πειραιά
20.Βοσκάκης Μιχαηλ Ρεθύμνου
21.Αρετόπουλος Αλέξανδρος Τρικάλων
22.Γιάχος Αθανάσιος Χίου

"Δε λείπει κάτι από τη Δόξα"


Στη Δόξα Δράμας δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους από την αιφνιδιαστική ακύρωση του φιλικού αγώνα με την Καβάλα, τελικά αύριο το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου θα παίξει φιλικό με τον Οδυσσέα Αναγέννησης.

Ο προπονητής των «μαυραετών» θέλει η ομάδα να δίνει φιλικό παιχνίδι σχεδόν κάθε τρεις μέρες, ώστε μέσα από τα σχήματα και τις δοκιμές που κάνει, να κατασταλάξει στο τελικό σχήμα της ενδεκάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δόξα είχε αντιμετωπίσει πριν από λίγες μέρες ξανά τον Οδυσσέα Αναγέννησης, πάντως οι παίκτες εμφανίζουν σταθερή βελτίωση από αγώνα σε αγώνα. Στα αρνητικά στοιχεία το γεγονός ότι εξακολουθεί να υφίσταται το γηπεδικό πρόβλημα, αφού η ομάδα καθημερινά αναζητά χώρο για προπονήσεις.

«ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»: Στο μεταξύ, ο 23χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός, Θόδωρος Παπαδόπουλος, που ήρθε φέτος στη Δόξα, σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό, έκανε μνεία στους φιλάθλους της ομάδας. Μεταξύ των άλλων, τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα πως ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος έχει μεγάλο πάθος για τη Δόξα, είναι πολύ εντυπωσιακό ότι ήρθε μέχρι την Κουτσούφλιανη για να παρακολουθήσει μια προπόνηση! Δεν υπάρχει κάτι που να λείπει από τη φετινή Δόξα, η ομάδα διαθέτει τον κατάλληλο συνδυασμό διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών. Έχουμε μεγάλες δυνατότητες, ωστόσο δεν πρέπει να λησμονούμε ότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, απρόβλεπτο και δύσκολο. Οι δικές μου βλέψεις συμβαδίζουν με αυτές της Δόξας και θα ήθελα να πανηγυρίσω την άνοδο».

Θέλει Γιουνάιτεντ ο Φαν ντερ Φααρτ


Κάτι παραπάνω από θετικός εμφανίστηκε ο Ράφαελ Φαν ντερ Φααρτ στο ενδεχόμενο να βγάλει τη φανέλα της "βασίλισσας" προκειμένου να φορέσει αυτή των "κόκκινων διαβόλων". Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπληκτική ευκαιρία...

"Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορέσει να μου δώσει θέση βασικού και με την κατάσταση που υπάρχει στη Ρεάλ, θα είναι πολύ δύσκολο να αρνηθώ. Ο Αλεξ Φέργκιουσον είναι ένας καταπληκτικός προπονητής και δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να μεταγραφώ σε μια ομάδα όπου δεν θα πίστευα ότι θα κερδίσω τίτλους", τόνισε αρχικά ο 27χρονος μέσος, ο οποίος τόνισε ότι διψάει για διακρίσεις:

"Η επιτυχία είναι πιθανή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό είναι σημαντικό για μένα σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου. Αν ο Ζοσέ Μουρίνιο μου ξεκαθαρίσει ότι δεν θα παίζω πολύ τότε βλέπω το μέλλον μου στο αγγλικό ποδόσφαιρο".

Η Βέρντερ Βρέμης απέκτησε τον Γουέσλι


Την απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου μέσου, Γουέσλι, από τη Σάντος ανακοίνωσε η Βέρντερ Βρέμης. Ο ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι "πράσινοι" παραχώρησαν στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Μεσούτ Οζίλ, αλλά όπως ανέφεραν η μεταγραφή του Βραζιλιάνου ήταν προσχεδιασμένη και δεν είχε να κάνει με την αποχώρηση του διεθνή Γερμανού μέσου. Η διοίκηση δεν γνωστοποίησε το κόστος της μεταγραφής, ωστόσο, όπως διέρρευσε η συμφωνία με το Βραζιλιάνο είχε επιτευχθεί εδώ και 4 εβδομάδες.

"Επρεπε να κάνουμε υπομονή με τη μεταγραφή, αλλά στο τέλος ανταμειφθήκαμε. Ο Γουέσλι είναι ένας δυναμικός παίκτης, ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής", τόνισε το αφεντικό της Βέρντερ, Κλάους Αλοφς. Ο Γουέσλι αναμένεται στη Βρέμη την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο, δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα ρεβάνς των πλέι οφ του τσάμπιονς λιγκ με τη Σαμπντόρια.

"Ήταν όνειρό μου να παίξω σε μία ομάδα κορυφής, που συμμετέχει σε κορυφαίο πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να το πραγματοποιήσω με την φανέλα της Βέρντερ Βρέμης", φέρεται να δήλωσε ο Γουέσλι.

Φιλική νίκη της Skoda Ξάνθης


Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στα "Πηγάδια" η Ξάνθη επικράτησε του Πανθρακικού με 2-0. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Έλιγκτον και Πόι, ενώ ο Σίμωσης έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ για λογαριασμό της ομάδας της Κομοτηνής, αφού είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνιγκ, Μπέρτος, Κωστούλας, Γκλέισον, Στιούαρτ, Κατόγκο, Στρμπα, Μπόατενγκ, Μαρσελίνιο, Πόι, Έλιγκτον.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Καθάριος, Αντεφέμι και Μπούγκα.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Κανωτίδης, Βαγγελόπουλος, Ιασωνίδης, Σακελλαρίου, Παπουλής, Μαρσέλο, Λόπες, Πάγκαλος, Μπουντούρης, Σίμωσης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ανδριόλας, Μπαρμπούδης, Νατσούρας, Καρτσαμπάς, Αρσενίεβιτς, Ρεκλείτης, Ρομπέρ, Καζάκης και Ντιαλό.

Νίκη του Πανιωνίου επί του Λεβαδειακού


Σε φιλικό αγώνα που έγινε στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού. Ο Ριέρα δημιούργησε το πρώτο γκολ, το οποίο πέτυχε ο Γουνδουλάκης στο 63' και στο 81' οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Έλληνα να δημιουργεί και τον Ισπανό να εκτελεί με κεφαλιά...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Φουγκουάγιο, Κοντοές, Σιόβας, Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Κούκετς (46' Γουνδουλάκης), Κουμορτζί, Πούπο (60' Βαζ Τε), Κολοβός (76' Κούρντι), Μπάλαμπαν (60' Ριέρα).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Ζαπρόπουλος, Αλεξίου, Τάσιτς, Εβερτον, Ταραλίδης, Ζαχαρια, Μπάρκογλου, Nαπολεόνι.
Στο β' ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Χαλούλος, Σωτήρχος, Λισγαράς, Μουρατίδης, Μαχαίρας, Βασιλείου, Σερτζίνιο, Πόποβιτς.