Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Κάλεσε Ζανέτι ο Μπατίστα


Ο ομοσπονδιακός προπονητής της "μπιανκοσελέστε" κάλεσε τον 37χρονο αρχηγό της Ίντερ για το φιλικό με την Ισπανία. Κλήσεις για Καμπιάσο και Ντ' ΑλεσάντροΟ προπονητής της εθνικής Αργεντινής Σέρχιο Μπατίστα κάλεσε τρεις ποδοσφαιριστές που δεν προτιμήθηκαν από τον προκάτοχο του Ντιέγκο Μαραντόνα και έμειναν εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 37χρονος Χαβιέρ Ζανέτι θα πραγματοποιήσει την επανεμφάνιση του με τη "μπιανκοσελέστε" στο μεγάλο φιλικό με αντίπαλο την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία στο στάδιο Μονουμεντάλ στις 7 Σεπτεμβρίου.

Τηλεφώνημα από τον Μπατίστα δέχθηκαν επίσης ο συμπαίκτης του Ζανέτι στην Ίντερ, ο Εστεμπαν Καμπιάσο, ο Αντρές Ντ' Αλεσάντρο της Ιντερνασιονάλ και ο Γκαμπριέλ Μιλίτο της Μπαρτσελόνα.

Στο πρώτο φιλικό στη μετά-Μαραντόνα εποχή η Αργεντινή επικράτησε 1-0 της Ιρλανδίας.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Μπατίστα:
Τερματοφύλακες:
Σέρχιο Ρομέρο (Άλκμααρ), Μαριάνο Αντουγιάρ (Κατάνια), Αγκουστίν Μαρτσεσίν (Λανούς).

Αμυντικοί: Μάρτιν Ντεμιτσέλις (Μπάγερν), Βάλτερ Σάμουελ, Νικολά Μπουρντίσο, Χαβιέρ Ζανέτι (Ίντερ), Γκαμπριελ Χάιντσε (Μαρσέιγ), Πάμπλο Ζαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Γκαμπριέλ Μιλίτο (Μπαρτσελόνα).

Μέσοι: Χαβιέρ Ματσεράνο (Λίβερπουλ), Φερνάντο Γκάγκο, Άνχελ Ντι Μαρία (Ρεάλ Μαδρίτης), Έβερ Μπανέγκα (Βαλένθια), Εστεμπαν Καμπιάσο (Ίντερ), Μάριο Μπολάτι (Φιορεντίνα), Αντρές Ντ'Αλεσάντρο (Ιντερνασιονάλ).

Επιθετικοί: Γκονζάλο Ιγκουαΐν (Ρεάλ Μαδρίτης), Κάρλος Τέβες (Μάντσεστερ Σίτι), Σέρχιο Αγκουέρο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Ντιέγκο Μιλίτο (Ίντερ), Εζεκιέλ Λαβέτσι (Νάπολι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: