Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Η συγνώμη του Φώτση

Συγνώμη σε όλους ζήτησε ο Αντώνης Φώτσης, για τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στον αγώνα της Ελλάδας με την Σερβία στο «τουρνουά Ακρόπολις».Ο Αντώνης Φώτσης μαζί με τον Μίλος Τεόντοσιτς άναψαν το φυτίλι για τις εικόνες της ντροπής που είδαν όλοι στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Ετσι ο παίκτης του Παναθηναϊκού αισθανόταν την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη και πριν από την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Το gazzetta.gr ήταν εκεί και μεταφέρει όσα είπε ο αρχηγός της Εθνικής.

«Το θέαμα δεν ήταν τόσο ωραίο. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο που το είδε από την τηλεόραση ή ήταν στο γήπεδο γιατί αυτή δεν ήταν εικόνα που θέλουμε να δείξουμε προς τα έξω. Δεν είναι η εικόνα που θέλει να έχει η ομάδα. Συνέβησαν κάποια έπρεπε που δεν έπρεπε και λυπούμαστε για αυτό και ζητάμε πρώτα από όλα συγνώμη από τον κόσμο που μας έχει συμπαρασταθεί και δεν θέλαμε να τον στενοχωρήσουμε.»

Ο Φώτσης απέφυγε να αναφερθεί σε πρόσωπα και επέμεινε στην άσχημη εικόνα που έβγαλε προς τα έξω, η Εθνική μπάσκετ. «Δεν θέλω να μιλήσω για το ποιος φταίει, αλλά θέλω να σταθώ ότι δεν ήταν εικόνα αυτή που θέλουμε να βγάζουμε προς τα έξω και ελπίζουμε στο μέλλον να μην επαναληφθεί το ίδιο».

Δεν θέλησε να μιλήσει και για τα χτυπήματα που αντάλλαξε με τον Μίλος Τεόντοσιτς. «Ηταν μια κατάσταση περίεργη και σε τέτοιες στιγμές ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις. Ηταν μια κατάσταση περίεργη και ότι έγινε, έγινε και κοιτάμε να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: