Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Tenorio - Στοίχημα ..Κάθε κατεργάρης στον πάγκο τού !.

Επιμέλεια-Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλα τα φιλαράκια, εύχομαι να σας βρίσκω όλους γερούς καί δυνατούς καί με ανεβασμένη διάθεση.


Επιστροφή στη βάση, καί νά μαστε καί πάλι μάζι μετά από αρκετό καιρό, καθώς ψιλοχαθήκαμε είναι η αλήθεια γιά λίγες μέρες, λόγω των ολιγοήμερων έτσι στιγμών ξεγνοιασιάς καί ξεκούρασης.Aλλάξαμε λιγάκι τον αέρα μας, αλλάξαμε παραστάσεις καί τώρα καλό χειμώνα, καθώς διανύουμε τις τελευταίες μέρες των καλοκαιρινών διακοπών γιά την πλειοψηφεία τού κόσμου.Κάθε κατεργάρης πλέον στον πάγκο τού.'Οπου πήγαμε πήγαμε, όσο κάτσαμε κάτσαμε, τα κεφάλια μέσα καί τού χρόνου τώρα να είμαστε γεροί.

Σιγά σιγά, ήδη έχουμε μπεί σε χειμωνειάτικους στοιχηματικούς ρυθμούς Πολλά πλέον τα παιχνίδια, αρκετές καί οί επιλογές μετά καί την είσοδο έτσι των πιό σοβαρών πρωταθλημάτων, καί από την άλλη βδομάδα όλο το πρόγραμμα θα είναι σε φούλ ρυθμούς καθώς μπαίνει στο κόλπο καί η Primera Division

Πάμε τώρα ευθύς αμέσως στα σημερινά να δούμε τι υπάρχει.



Hoffencheim - Werder Bremen (2)

Από πολύ νωρίς στα βάσανα μπήκε στη φετεινή σαιζόν η Werder, η οποία αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα γιά τα προκριματκά τού Chapions League, πετυχαίνοντας εντός έδρας νίκη επί της Samptoria με σκόρ 3-1 έπειτα από σχετικά καλή εμφάνιση.Πέρα από την φυγή τού Ozil δεν έγινε κάτι το συγκλονιστικό καί έτσι η Werder σε γενικές γραμμές παραμένει σχεδόν ίδια με πέρσι.

Καλή χρυσή η ομάδα τού Hoffencheim, αλλά δεν νομίζω όμως πως θα είναι φέτος σε καλή φάση, σχετικά με προηγούμενες χρονιές.Τίποτα το σπουδαίο όσο αφορά σε κινήσεις παικτών, αν καί της έφυγαν δύο παίκτες πού θεωρούνταν ελπιδοφόροι, παρέμειναν όμως στην ομάδα οί Obasi, Salihovic, bisevic, καί Ba.

Θεωρώ ανώτερη, καλύτερη καί πιό έμπειρη ομάδα την Werder, καί πιστεύω πως είναι στις δυνατότητες της να πάρει την νίκη.

Επιλογή το διπλό της Werder σε απόδοση (2.45)



Stoke - Tottenham (2)

Προβληματική εμφάνιση καί ήττα στην πρεμιέρα γιά την Stoke, πού έχασε εκτός έδρας από την ομάδα των Wolves με σκόρ 2-1. Την Tottenham την είδα με την Manchester City , μού άρεσε έκανε πολλές ευκαιρίες γιά γκόλ, ήταν πολύ πιό επικύνδινη από την αντιπαλό της, καί σαφώς το τελικό 0-0 αδικεί την σημερινή φιλοξενούμενη.

Μεσοβδόμαδα η Tottenham γλύτωσε από τού χάρου τα δόντια, καθώς έχανε με 3-0 από την Young Boys, τελικά όμως πέτυχε 2 γκόλ μείωσε το σκόρ σε 3-2, καί έτσι αναπτέρωσε τις ελπίδες της γιά πρόκριση μέσα στη Αγγλία.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Tottenham σε απόδοση (2.40) γιά τον λόγω το ότι είναι καλύτερη ομάδα σαν ποιότητα παικτών σε σχέση με την Stoke.


St.Gallen - Sion (2)

Πολύ κακό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα γιά την St.Gallen, η οποία μετρά 4 ήττες κιόλας σε 5 παιχνίδια.Μάλιστα η 3 ήττες είναι σερί, με πολύ άσχημο παθητικό τερμάτων. Ήδη έχει προλάβει να αρπάξη 14 γκόλ,.με την αμυνά της πραγματικά να μπάζει από παντού.Ενώ καί επιθετικά είναι γιά μπάτσες μιάς καί έχει πετύχει μόλις 4 γκόλ, μάλιστα δεν σκοράρει στα 3 από τα 5 παιχνίδια ως τώρα.

Σαφώς σε καλύτερη κατάσταση δείχνει να είναι η Sion, καθώς έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με εξαίρεση την ήττα από την Basel πού καί εκεί έχασε κυριολεκτικά στο 94+, παρουσιάζει αρκετά καλή αγωνιστική εικόνα.


Θα επιλέξω στο διπλό της Sion σε απόδοση (2.35)


Degerfors - Norrkoping (2)

Γιά την Norrkoping τα έχουμε γράψει 100 χιλιάδες φορές, η ομάδα μας έχει βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπους ειδικά σε κάτι τέτοιες αποδόσεις πού έχουν μπροστά το πρόσημο 2,00.Είναι σαφέστατα η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία με την πίο βαριά φανέλα.Το ξέρω ότι έχει φύγει αρκετά βαθμολογικά από τις θέσεις απευθείας ανόδου, καί ότι ίσως να βολευτεί καί με καμιά ισοπαλία, εγώ όμως θα παίξω Norrköping καί δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Επιλογή το διπλό της πρωτοπόρου Norrkoping σε απόδοση (2.40)



Quilmes - Lanus (2)

Η Lanus είναι ομάδα πού έχει αρκετές παραστάσεις από δύσκολα καί σημαντικά παιχνίδια, έχει εμπειρία, καλύτερη ομάδα σαν σύνολο καί ποιότητα παικτών.Δίκαια νομίζω είναι το φαβορί τού αγώνα καθώς συν τοίς άλλοις διατηρει πολύ καλή παράδοση με αντίπαλό την Quilmes, καθώς μετρά 4 σερί νίκες σε ανεξαρτήτου έδρας αναμετρήσεις.

Μού αρέσει το διπλό της Lanus καί θα το προτιμήσω σε απόδοση (2.30)



Ανακεφαλαιώνοντας οί επιλογές σε σύστημα με ζητούμενα : Werder Bremen - Tottenham - Sion - Norrkoping - Lanus.


Kαλά να είστε, καλά να περνάτε, τα σέβη μού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: