Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Με... απώλειες στην Τουρκία


Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που έπρεπε στην Τούμπα, ωστόσο στην Τουρκία το έργο του θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ισως όλα να ήταν διαφορετικά αν ο Παπάζογλου στις καθυστερήσεις πετύχαινε το δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΚ ή αν ο Γερμανός διαιτητής δεν εξαντλούσε την αυστηρότητα του στη φάση της δεύτερης κίτρινης του Βιτόλο. Ο Παύλος Δερμιτζάκης πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα χωρίς να έχει στη διάθεση του δύο πολύτιμα εργαλεία στη μεσαία γραμμή. Ο Ισπανός που αποβλήθηκε θα μείνει στη Θεσσαλονίκη και θα κάνει παρέα στον Ιβιτς, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό

Όπως και αν έχει ο "δικέφαλος" θα πάει στην έδρα της Φενέρ με στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα. Η διοίκηση του "δικεφάλου" ελπίζει σε αυτή την πρόκριση, καθώς τα χρήματα που θα βάλει στο ταμείο της θα μπορέσουν να καλύψουν την... τρύπα που έχει δημιουργηθεί. Σε αντίθετη περίπτωση, ίσως ακόμα και να έχουμε παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΑΟΚ υπολογίζεται πως αν προκριθεί θα μπορέσει να εισπράξει περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε περίπτωση που προχωρήσει στη διοργάνωση, τότε αυτό το ποσό θα αυξηθεί και άλλο. Ο Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του ευελπιστούν πως οι παίκτες του θα καταφέρουν στην Τουρκία να πανηγυρίσουν την πρόκριση που θα δώσει βαθιά οικονομική ανάσα στο σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: