Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Νεγρέδο: "Είμαστε "πεινασμένοι" για τον τίτλο"


Την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του Ισπανικού Σούπερ Καπ εξέφρασε ο Αλβάρο Νεγρέδο στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του δεύτερου τελικού στο "Καμπ Νόου" κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο επιθετικός της Σεβίλλης, η οποία είχε επικρατήσει με 3-1 επί των "μπλαουγκράνα" στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" πριν μια εβδομάδα τόνισε μεταξύ άλλων:

"Είμαστε αποφασισμένοι και "πεινασμένοι" να κατακτήσουμε αυτό τον τίτλο σε ένα γήπεδο, το οποίο ήδη μας έφερε τύχη στον τελικό του Ισπανικού Κυπέλλου, όπου κερδίσαμε την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0. Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ, ωστόσο θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά καθότι η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που αν πάρει την κατοχή της μπάλας, τότε θα μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα", τόνισε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια:

"Οφείλουμε να αγωνιστούμε το ίδιο καλά με το δεύτερο ημίχρονου του πρώτου τελικού, προκειμένου να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε την "κούπα" ενάντια στην Μπαρτσελόνα, όπως έγινε και το 2006 στο Ευρωπαϊκό Σούπερ-Καπ. Να κατακτήσουμε αυτό τον τίτλο σε ένα γήπεδο, το οποίο ήδη μας έφερε τύχη στον τελικό του Ισπανικού κυπέλλου, όπου κερδίσαμε την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0.

Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ, ωστόσο θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά καθότι η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που αν πάρει την κατοχή της μπάλας, τότε θα μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: