Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

"Δε λείπει κάτι από τη Δόξα"


Στη Δόξα Δράμας δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους από την αιφνιδιαστική ακύρωση του φιλικού αγώνα με την Καβάλα, τελικά αύριο το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου θα παίξει φιλικό με τον Οδυσσέα Αναγέννησης.

Ο προπονητής των «μαυραετών» θέλει η ομάδα να δίνει φιλικό παιχνίδι σχεδόν κάθε τρεις μέρες, ώστε μέσα από τα σχήματα και τις δοκιμές που κάνει, να κατασταλάξει στο τελικό σχήμα της ενδεκάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δόξα είχε αντιμετωπίσει πριν από λίγες μέρες ξανά τον Οδυσσέα Αναγέννησης, πάντως οι παίκτες εμφανίζουν σταθερή βελτίωση από αγώνα σε αγώνα. Στα αρνητικά στοιχεία το γεγονός ότι εξακολουθεί να υφίσταται το γηπεδικό πρόβλημα, αφού η ομάδα καθημερινά αναζητά χώρο για προπονήσεις.

«ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»: Στο μεταξύ, ο 23χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός, Θόδωρος Παπαδόπουλος, που ήρθε φέτος στη Δόξα, σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό, έκανε μνεία στους φιλάθλους της ομάδας. Μεταξύ των άλλων, τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα πως ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος έχει μεγάλο πάθος για τη Δόξα, είναι πολύ εντυπωσιακό ότι ήρθε μέχρι την Κουτσούφλιανη για να παρακολουθήσει μια προπόνηση! Δεν υπάρχει κάτι που να λείπει από τη φετινή Δόξα, η ομάδα διαθέτει τον κατάλληλο συνδυασμό διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών. Έχουμε μεγάλες δυνατότητες, ωστόσο δεν πρέπει να λησμονούμε ότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, απρόβλεπτο και δύσκολο. Οι δικές μου βλέψεις συμβαδίζουν με αυτές της Δόξας και θα ήθελα να πανηγυρίσω την άνοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: