Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Προβλημάτισε ο Ηρακλής ενόψει Ολυμπιακού

Ανέτοιμος αποδείχθηκε πως είναι Ηρακλής στην τελευταία του πρόβα με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Οι θεσσαλονικείς στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη ήρθαν ισόπαλοι 0-0 έχοντας ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ σε όλο το παιχνίδι και με σοβαρά προβλήματ σε όλες τις γραμμές.

Παρουσία φιλάθλων του Ηρακλή πραγματοποιήθηκε το αποψινό φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Οι Θεσσαλονικείς προβλημάτισαν με την απόδοσή τους και στα δύο ημίχρονα δείχνοντας πως η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσει σ’ ένα επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Το ζητούμενο πλέον είναι αν στην μια εβδομάδα που απομένει μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος προλαβαίνει ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στην ομάδα. Οι «κυανόλευκοι» εκτός από το πρώτο τέταρτο που είχαν μια καλή κυκλοφορία της μπάλας δεν μπόρεσαν να αναπτυχθούν σωστά. Δεν υπήρχαν τα τρεξίματα, ενώ τα λάθη ήταν πολλά και στις τρεις γραμμές.

Στο πρώτο ημίχρονο μόνο μια ευκαιρία, αν μπορείς να το πεις, είχε ο Ηρακλής στο 44ο λεπτό με την μπάλα στο σουτ του Γιάκομπ να καταλήγει στο δοκάρι του Γιουμάγια. Αντίθετα ο Πιερικός είχε δύο καλές στιγμές για να απειλήσει την εστία του Ελευθερόπουλου. Στο

20' ο Πέντα έκανε την παράλληλη μπαλιά και την τελευταία στιγμή ο Κατσαμπής έδιωξε τον κίνδυνο. Ενώ η δεύτερη ένα λεπτό αργότερα όταν ο Μιλόσκοβιτς επιχείρησε γυριστό μέσα απο την περιοχή υποχρεώνοντας τον Ελευθερόπουλο σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής δεν βελτιώθηκε, συνέχισε να έχει τα ίδια προβλήματα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Ουζουνίδη. Αργή και προβλέψιμη ανάπτυξη, σοβαρά λάθη στην ανασταλτική λειτουργία. Το μόνο θετικό ήταν η παρουσία του Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέτει υποψηφιότητα για να αγωνιστεί στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου.

Στην επανάληψη μόνο μια ομάδα απείλησε για γκολ και αυτοί ήταν οι γηπεδούχοι. Στο 58' είχαμε δοκάρι με τον Γκουκουλιά για τον Πιερικό μετά από λάθος της άμυνας των κυανόλευκων. Στο 60' δυνατό σουτ του Μιλόσκοβιτς η μπάλα όμως κατέληξε μακριά από την εστία του Ελευθερόπουλου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Χατζάρας): Γουμάγιας, Τασίδης, Δήμου, Παπαγεωργίου, Χατζής, Πορτουλίδης, Γκουγκουλιάς, Πέντα, Μήτρου, Λαζαρίδης, Μιλόσκοβιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος(68'Μπαντής), Λίμα(68'Κανακούδης), Αραμπατζής, Κυριαζής(79'Κατσικάς),

Κατσαμπής(79'Σαρακατσάνος), Καρλίνιος(79'Στάμου),

Πίτου(72'Βουτσιάς), Μάρα(63'Παπαστεριανός), Κομπαγιάσι(68'Σζοτ), Σολτάνι(63'Βέλιος), Γιάκομπ(46'Σίσιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: