Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Κουζέν: "Μπορούμε ακόμα και Τσάμπιονς Λιγκ"


Υπερβολικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ντανιέλ Κουζέν μιλώντας στη "SportDay" για τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ και τους στόχους που έχει θέσει τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τους "βυσσινί". Ο 33χρονος φορ υποσχέθηκε πολλά γκολ και τόνισε ότι η θεσσαλική ομάδα μπορεί να βγει ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κουζέν στη "SportDay":
- Πώς νιώθεις που βρίσκεσαι στην Ελλάδα για να αγωνιστείς και πάλι στη Λάρισα; "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ. Εχω μόνο καλές αναμνήσεις από την ομάδα και είναι θετικό για μένα ότι θα αγωνιστώ και τη νέα σεζόν στη Λάρισα".

- Είσαι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης να βοηθήσεις; "Είμαι έτοιμος. Δεν έχω πολλά παιχνίδια στα πόδια μου, είναι η αλήθεια, ωστόσο έκανα προπονήσεις με τη Χαλ και είμαι έτοιμος. Πρέπει να είμαι έτοιμος για το ματς της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο".

- Ποιος ήταν ο βασικότερος λόγος για την επιστροφή σου στη Λάρισα; "Μου αρέσει η χώρα σας και οι άνθρωποι είναι πολύ ζεστοί. Θυμάμαι μόνο όμορφα πράγματα από την ομάδα και αυτό με έκανε να επιστρέψω".

- Πόσα γκολ θα πετύχεις τη νέα σεζόν με την ομάδα σου; "Πάνω από δέκα; «Ισως και περισσότερα (σ.σ.: γέλια). Πρέπει να σκοράρω. Είναι η δουλειά μου αυτή, για να βοηθήσω την ομάδα να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο του πρωταθλήματος".

- Μπορεί η Λάρισα να κερδίσει την έξοδό της στην Ευρώπη; "Ναι, φυσικά. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα και την έξοδό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ή έστω, θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε ένα "εισιτήριο" για το Γιουρόπα Λιγκ".

- Τι θα ήθελες να υποσχεθείς στους οπαδούς της ομάδας σου; "Οτι θα παίξω καλά και θα βάλω πολλά γκολ για να βοηθήσω τη Λάρισα να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα. Ή ακόμα στην πρώτη τριάδα, στην οποία επίσης πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: