Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

«Δεν είμαι Θεός για να ξέρω αν θα είμαστε έτοιμοι»!

Ο Λάζλο Μπόλονι απάντησε με αυτόν τον τρόπο στην ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος, όταν πρέπει, ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του λέγοντας πως «αν σκεφτώ τι παίκτες έχω και την εμπειρία που έχουν, θέλω περισσότερα πράγματα».
«Δεν είμαι Θεός για να ξέρω αν θα είμαστε έτοιμοι»!
Αναλυτικά:
Τα συμπεράσματά του από τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας:
"Δεν είναι εύκολο να μιλήσω ένα λεπτό μετά το ματς. Αρκετές φορές είμαστε αφελείς. Έχουμε μπάλες για να τελειώσουμε το ματς και μετά βρισκόμαστε με δικά μας λάθη πίσω στο σκορ. Αν σκεφτώ τι παίκτες έχω και την εμπειρία που έχουν, θέλω περισσότερα πράγματα."
Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρώτο επίσημο ματς: "Δεν είμαι Θεός για να προβλέψω αν θα είμαστε έτοιμοι, αλλά για αυτό προσπαθούμε."
 

Προβλημάτισε ο ΠΑΟΚ, ήττα από ΤΣΣΚΑ

Την τρίτη του συνεχόμενη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισαε ο ΠΑΟΚ, καθώς αυτή την φορά έχασε (3-2) από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο Μπόλονι είδε πάλι τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην άμυνα αλλά να αντιδρούν παράλληλα σωστά στο δεύτερο μέρος.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε σχετικά νωρίς. Ο Έτο έπειτα από συνεργασία με τον Σαλπιγγίδη, σέντραρε από δεξιά και ο Βιεϊρίνια εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας, από κοντά άνοιξε το σκορ στο 8′. Η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε να απαντήσει και τα κατάφερε στο 27΄.
Επειτα από σέντρα του Γιάντσεφ από δεξιά ο Τρίφονοφ από κοντά «εκτέλεσε» τον Χαλκιά και ισοφάρισε για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Κυρίαρχος του παιχνιδιού ήταν ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του αγώνα και έτσι κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, το γκολ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας αποσυντόνισε τους ποδοσφαιριστές του Λάζλο Μπόνι, με τους Βούλγαρους να είναι καλύτεροι ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο για τον «Δικέφαλο». Γέμισμα από δεξιά, ο Ντέλεφ εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ και την κακή έξοδο του Χαλκιά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά, κάνοντας το 2-1.Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα οι Βούλγαροι πέτυχαν κι άλλο γκολ.
Ο Νέλσον πάσαρε στον Ζίκου και αυτός «κρέμασε» τον Χαλκιά. Τα λάθη στην άμυνα του ΠΑΟΚ συνεχίζονται. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να μειώσει στο 69 μετά από τραγικό λάθος του Καρατζόφ στην άμυνα και εξαιρετικό μακρινό πλασέ του Τσουκαλά. Έτσι ο ΠΑΟΚ γνώρισε μια ακόμη ήττα και ο Λάζλο Μπόλονι πήρε και άλλα μαθήματα.
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Λίνο (56′ Σνάουτνσερ), Σαβίνι, Μαλεζάς (56′ Τσιρίλο), Αρίας, Φωτάκης (65′ Τσουκαλάς), Ρομπερ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (68′ Παπάζογλου), Αθανασιάδης (56′ Γκαρσία)

«Πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα»

Ο Σταύρος Τσουκαλάς παραδέχεται πως ο ΠΑΟΚ έχει παρουσιάσει αρκετά προβλήματα μέχρι τώρα στα φιλικά παιχνίδι, ωστόσο υπόσχεται πως θα είναι πανέτοιμοι σε δύο εβδομάδες που ξεκινάνε τα επίσημα.
«Πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα»
Ο νεαρός άσος του «Δικεφάλου» σχολίασε: «Τα φιλικά παιχνίδια είναι για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε πράγματα που ζητά ο προπονητής. Κοιτάμε και το αποτέλεσμα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να εφαρμόσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής.

Τα λάθη είναι δικά μας, όχι από πίεση. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Σίγουρα υπάρχει κούραση, σιγά- σιγά, όμως, ειδικά για το πρώτο παιχνίδι στην Ευρώπη, θα είμαστε έτοιμοι».

Στην Ξαμάξ ο Καρλάο!

Με… ανοιχτό το στόμα έμειναν στον ΠΑΟΚ όταν πληροφορήθηκαν την είδηση της μεταγραφής του Καρλάο στην Ελβετική Ξαμάξ.
Μπορεί ο ποδοσφαιριστής σε επικοινωνία που είχε με τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» να τόνισε πως έρχεται στην Τούμπα, όμως ξαφνικά δέχτηκε τη δελεαστική πρόταση των Ελβετών και… άλλαξε πτήση. Πλέον, στον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν προς άλλες κατευθύνσεις και εξετάζοντας άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών…

Μπήκατε... μόνοι σας στη "μαύρη λίστα"

ι Μπόσκο Μπάλαμπαν και Σίτο Ριέρα μπήκαν και επίσημα στο... ψυγείο από τον τεχνικό του Πανιωνίου, Τάκη Λεμονή. Αμφότεροι θα μείνουν στην Αθήνα με σκοπό να φέρουν πρόταση για να φύγουν.
Μπήκατε... μόνοι σας στη "μαύρη λίστα"
Ξένα... σώματα θεωρούνται αλλά και είναι πια στον Πανιώνιο οι Μπόσκο Μπάλαμπαν και Σίτο Ριέρα. Και οι δύο παίκτες έμειναν εκτός αποστολής για την Αυστρία και καλούνται να βρουν άμεσα ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.
Από την στιγμή που θα μείνουν στην Αθήνα θα πρέπει να φέρουν προσφορά από άλλον σύλλογο προκειμένου να φύγουν. Το ίδιο ισχύει και για τους Κούκετς και Σαλαλί...
Πηγή: gazzetta.gr

Έπαιξε και.. μένει ο Νασρί

Προ ημερών ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως ο Νασρί θα μείνει στην Άρσεναλ παρά τα όσα ακούγονται και φαίνεται πως επιβεβαιώνεται, καθώς ο Γάλλος αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό.

Οι «κανονιέρηδες» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους και έδωσαν και το πρώτο τους φιλικό, με τον Νασρί να παίρνει κανονικά μέρος, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του Αλσατού.

Ο Γαλλο-Αλγερινός μπήκε στην επανάληψη και είχε καλή απόδοση, βοηθώντας τα μέγιστα στην επιθετική ανάπτυξη.

Για την ισοτρία, η Άρσεναλ επικράτησε με 4-0 επί των επιλέκτων της Μαλαισίας με γκολ των Γουόλκοτ, Βέλα, Ράμσεϊ και Ροζίτσκι...The Player

Συμφώνησε και υπογράφει ο Μπαχά!!

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ναμπίλ Μπαχά, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση. Πιθανότατα αυτός θα είναι και ο βασικός επιθετικός της Ένωσης για τη νέα περίοδο.
Συμφώνησε και υπογράφει ο Μπαχά!
Ο Μαροκινός επιθετικός βρέθηκε στα Σπάτα και συνομίλησε με τη διοίκηση της Ένωσης, την οποία ενημέρωσε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Τις προσεχείς ημέρες θα πέσουν οι υπογραφές στα νέα συμβόλαια, ενώ με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε μια ακόμα μετεγγραφή για την Ένωση. Πλέον, απομένει η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, για να ολοκληρωθούν οι κινήσεις της Ένωσης.

Στην συνέχεια, το βάρος θα πέσει στις αποδεσμεύσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Μανόλο Χιμένεθ εν όψει της νέας σεζόν. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός δεν είχε τον Μπαχά στη διάθεσή του, καθώς ο Μαροκινός εμφανίστηκε με πολιτικά στα Σπάτα.
Πηγή:Novasports.gr

"Συμπαράσταση και λατρεία χωρίς προϋποθέσεις"

Δελτίο Τύπου, με βασικό αντικείμενο την έκφραση θαυμασμού για τη συμμετοχή του κόσμου στην πρώτη της ομάδας, εξέδωσε αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης η ΠΑΕ Ηρακλής, αναφέροντας αναλυτικά:
"Συμπαράσταση και λατρεία χωρίς προϋποθέσεις"
"Ενα τεράστιο ‘ευχαριστώ’ είναι το ελάχιστο, που μπορεί να εκφράσει η Διοίκηση της ΠΑΕ, για τη συγκλονιστική και μαζική παρουσία των Ηρακλειδέων στη σημερινή (13/07) ‘πρώτη’ του Καυτανζογλείου. Ο ‘κυανόλευκος’ κόσμος απέδειξε την διαφορετικότητά του από κάθε άλλον οπαδικό λαό στην Ελλάδα, στηρίζοντας με ανεπανάληπτο τρόπο την ομάδα, αγκαλιάζοντάς την στις πιο δύσκολες στιγμές της υπεραιωνόβιας ιστορίας της, χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς την απόλαυση οποιασδήποτε οπαδικής ικανοποίησης. Και αυτό, γιατί για τον Ηρακλειδέα η μοναδική προϋπόθεση συμπαράστασης στην ομάδα και η μοναδική οπαδική ικανοποίησή του, είναι ο ίδιος ο ΗΡΑΚΛΗΣ, το έμβλημά του και η λατρεία, που προκαλεί.
Επίσης, θερμές ευχαριστίες στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι, στο περιθώριο της ‘πρώτης’, έσπευσαν να ενισχύσουν οικονομικά τον μεγάλο αγώνα, που διεξάγεται, με τις προεγγραφές τους για εισιτήριο διαρκείας και με την αγορά κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης. Συνεχίζουμε, όλοι μαζί…
Ευχαριστήριο για το Καυτανζόγλειο
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Διοίκηση, τον Διευθυντή, κ. Βούλγαρη, καθώς και το προσωπικό του Καυτανζογλείου Σταδίου, για τη λειτουργική συμβολή τους, την οποία προσέφεραν για την διεξαγωγή της πρώτης προπόνησης της ομάδας μας.
Συνέχεια, αύριο, στην Μίκρα
Στη σημερινή (13/07) ‘πρώτη’, την προπόνηση της ομάδας καθοδήγησαν οι κ.κ. Χρήστος Φράγκος και Φώτης Γκιζέλης. Το πρόγραμμα των ‘κυανολεύκων’ συνεχίζεται, ενώ αύριο, Πέμπτη 14/07, μεταφέρεται στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, με απογευματινή προπόνηση (19:00)".
Πηγή: bluearena.gr

Πρόβλημα και στην «Ελευθεροτυπία»...!!

Από το κακό στο χειρότερο πάει η κατάσταση στα ΜΜΕ, με την Ελευθεροτυπία να παίρνει τη σκυτάλη στη λίστα με τα μεγάλα μαγαζιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα...
Πρόβλημα και στην «Ελευθεροτυπία»...
Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, το προσωπικό της εφημερίδας ενημερώθηκε ότι θα λάβει τη μισθοδοσία του πρώτου 15νθημέρου σε δύο δόσεις (την Πέμπτη και τη Δευτέρα), ωστόσο αυτό όπως φαίνεται είναι σταγόνα στον ωκεανό, καθώς η φημολογία κάνει λόγο για σχέδιο εθελουσίας εξόδου και περικοπών από την ιδιοκτησία της εφημερίδας...
Όλα τα παραπάνω αποτελούν ένα ακόμα χτύπημα στην ήδη... ρημαγμένη αγορά των media καθώς πλέον δεν περνάει εβδομάδα χωρίς να γίνει γνωστή και μία αρνητική είδηση για τους εργαζόμενους στον χώρο της ενημέρωσης...
Πηγή: gazzetta.gr

Έπαιξε και.. μένει ο Νασρί!!

Προ ημερών ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως ο Νασρί θα μείνει στην Άρσεναλ παρά τα όσα ακούγονται και φαίνεται πως επιβεβαιώνεται, καθώς ο Γάλλος αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό.

Οι «κανονιέρηδες» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους και έδωσαν και το πρώτο τους φιλικό, με τον Νασρί να παίρνει κανονικά μέρος, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του Αλσατού.

Ο Γαλλο-Αλγερινός μπήκε στην επανάληψη και είχε καλή απόδοση, βοηθώντας τα μέγιστα στην επιθετική ανάπτυξη.

Για την ισοτρία, η Άρσεναλ επικράτησε με 4-0 επί των επιλέκτων της Μαλαισίας με γκολ των Γουόλκοτ, Βέλα, Ράμσεϊ και Ροζίτσκι...

Συζήτηση για τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού!!

Για τη Γερμανία, εκεί όπου προετοιμάζεται η Εθνική Σερβίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, αναχωρεί ο Βαγγέλης Αγγέλου, προκειμένου να συναντηθεί με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς. 

Όπως και πέρυσι, ο Αγγέλου είναι επιφορτισμένος να «τρέξει» τα θέματα της ομάδας, όσο ο «Ντούντα» είναι απασχολημένος με την εθνική ανδρών της πατρίδας του, της οποίας διατελεί ομοσπονδιακός τεχνικός. Ο σχεδιασμός της ομάδας και οι μεταγραφές είναι τα βασικά θέματα, για τα οποία θα συνομιλήσει ο Ίβκοβιτς με τον άμεσο συνεργάτη του, Βαγγέλη Αγγέλου.

Την ώρα που ο Κάιλ Χάινς της γερμανικής Μπάμπεργκ αποτελεί βασικό στόχο του Ολυμπιακού, «ναυάγησαν» οι διαπραγματεύσεις με τον Τέρενς Μόρις. Οι οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικανού κρίθηκαν υψηλές για τα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν στο λιμάνι φέτος. Στο πλαίσιο της μείωσης του μπάτζετ, στον Πειραιά συνεχίζουν ν' αναζητούν τρόπο να «ξεφορτωθούν» τα υψηλά συμβόλαια των Ματ Νίλσεν και Ζόραν Έρτσεγκ.

Τέλος, ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, υποδέχτηκε τους εθελοντές της ΚΑΕ σήμερα στα γραφεία στην Ακτή Θεμιστοκλέους. Η σχετική ακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και οι Εθελοντές μας ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στα γραφεία της ΚΑΕ στην Ακτή Θεμιστοκλέους βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι εθελοντές μας για να ανταλλάξουν απόψεις και να μιλήσουν με τον Κώστα Παπανικολάου για τη σεζόν που τελείωσε αλλά και γι’ αυτή που έρχεται».

Επιστολή του Ολυμπιακού στον ΠΣΑΤ!!

Επιστολή στον ΠΣΑΤ έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του εκ των αντιπροέδρων της, Γιάννη Μώραλλη. Ο λόγος ήταν η επιστολή που είχε στείλει την Τρίτη ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών στους «ερυθρόλευκους «.

Αναλυτικά:

«Προς τον

Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών

Υπ' όψιν Προέδρου, κ. Παύλου Γερακάρη

Πειραιάς, 13/07/2011

Αρ. Πρωτ.: 2585

Κύριε Πρόεδρε,

Με έκπληξη παραλάβαμε χθες, Τρίτη 12/07/2011, την επιστολή σας σε σχέση με την καταγγελία της αθλητικής εφημερίδας GOAL, η οποία υποστηρίζει ότι η απόφαση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να μην παραχωρούνται συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών της στη συγκεκριμένη εφημερίδα, πλήττει, δήθεν, την ενημέρωση και είναι αντιδεοντολογική. Σας καλεί, μάλιστα, να προστατεύεστε τον συνάδελφο - δημοσιογράφο της GOAL, αλλά και τον θεσμό της ενημέρωσης γενικότερα.

Η έκπληξη μας δεν αφορά στην κοινοποίηση της καταγγελίας στην οποία προχωρήσατε ως οφείλατε, αλλά στην ανενδοίαστη υιοθέτηση των ισχυρισμών της εφημερίδας. Θα περιμέναμε από εσάς, αφού μας ενημερώσετε για την καταγγελία, να ζητήσετε τις θέσεις μας για το  θέμα και αφού βγάζατε τα όποια συμπεράσματα να προχωρούσατε σε όποια ενέργεια θεωρούσατε ενδεδειγμένη. Η χωρίς άλλο υιοθέτηση μιας καταγγελίας δεν προσφέρει τίποτα ούτε στην προστασία του δικαιώματος ενημέρωσης ούτε στη αρχή της δημοκρατίας. 

Επίσης, περιμέναμε, αφελώς ίσως, ότι θα λάβετε υπ' όψιν σας τον σεβασμό και την ευαισθησία που έχει επιδείξει η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εγώ προσωπικά, απέναντι στους εκπροσώπους του Τύπου λειτουργώντας πάντα απόλυτα δημοκρατικά, προσπαθώντας να τους συνδράμουμε και εξυπηρετήσουμε στην εκπλήρωση του έργου τους. 

Ουδέποτε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προχώρησε σε οποιαδήποτε αντιδημοκρατική ή αντιδεοντολογική συμπεριφορά ή έκανε την οποιαδήποτε επιλογή που θα μπορούσε να βλάψει την ενημέρωση, την οποία εκ των πραγμάτων, είμαστε οι πρώτοι που την θέλουμε να λειτουργεί απρόσκοπτα και δημοκρατικά, καθώς απευθυνόμαστε σε εκατομμύρια φιλάθλους.

Επί της ουσίας όμως της καταγγελίας της εφημερίδας GOAL, αλλά και της δημόσιας τοποθέτησης των Υπευθύνων της εφημερίδας GOAL, καθώς και των Sentra 103,3 fm, SentraGoal.gr κ.κ. Ανδρέα Δημάτου & Βασίλη Βέργη και προκειμένου να κατανοήσει πλήρως το σύνολο των φιλάθλων, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και μη, το πώς αντιλαμβάνονται, οι διευθύνοντες της συγκεκριμένης εφημερίδας και των συν αυτή μέσων, την έννοια της ενημέρωση, αλλά και το πώς επιχειρούν να διαστρεβλώσουν τα πραγματικά περιστατικά και  για να καταλάβουμε το ποιος τελικά με την συμπεριφορά του θυμίζει άλλες εποχές θα παραθέσουμε σημείο - σημείο την καταγγελία της GOAL προς τον Π.Σ.Α.Τ. και την Ε.Σ.Η.Ε.Α., αντιπαραθέτοντας την πραγματικότητα.

Α.      Η GOAL αναφέρει:

Συγκεκριμένα, ο απεσταλμένος δημοσιογράφος της εφημερίδας μας Χριστόφορος Ευαγγελάτος, που καλύπτει την προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, ενημερώθηκε σήμερα από τον Δ' αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Μώραλη.     

Η αλήθεια:

Την Πέμπτη, 07/07/2011, δύο ημέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για την προετοιμασία ενημέρωσα ως Δ/ντής Επικοινωνίας  της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον δημοσιογράφο κ. Χριστόφορο Ευαγγελάτο, για την απόφαση της Διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να μην δοθούν στην εφημερίδα GOAL συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών. Την Παρασκευή, 08/07/2011 κατόπιν αναζήτησης μου από τον κ. Βαγγέλη Μπραουδάκη επικοινώνησα μαζί του και τον ενημέρωσα για την συγκεκριμένη απόφαση. Στην επί 45 λεπτά συνομιλία μας δεν τέθηκε κατά οποιονδήποτε τρόπο θέμα φίμωσης ή αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς από την πλευρά του συνομιλητή μου.

 

Συμπέρασμα:

Ενημερώθηκαν λοιπόν έγκαιρα για την απόφαση μας και όχι την ημέρα που αναγράφουν στην καταγγελία τους. 

Β.      Η GOAL αναφέρει:

... από τον Δ' αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Μώραλη, εν τη απουσία του υπευθύνου του γραφείου Τύπου

Η αλήθεια:

Ως Δ' Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ως Δ/ντής Επικοινωνίας και προϊστάμενος του κ. Γιάννη Γιαννόπουλου θεωρώ τουλάχιστον αστείο να με εγκαλούν δημοσιογράφοι που με παρουσιάσουν και με καλούν στις εκπομπές τους με αυτές μου τις ιδιότητες ως δήθεν αναρμόδιο να τους ενημερώσω. 

 

Συμπέρασμα:

Ενημερώθηκαν όχι μόνο έγκαιρα, αλλά και πλέον αρμοδίως από ότι οι ίδιοι επιθυμούν.

Γ.     Η GOAL αναφέρει:

... πως πλέον δεν θα έχει δικαίωμα να υποβάλλει αιτήματα για συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού...  

 

Η αλήθεια:

Ουδέποτε, ο κ. Γιάννης Γιαννόπουλος και πολύ περισσότερο εγώ αναφέραμε οτιδήποτε περί μη υποβολής αιτημάτων για συνεντεύξεις στον κ. Χριστόφορο Ευαγγελάτο ο οποίος είναι πάντα ευπρόσδεκτος να υποβάλλει οποιοδήποτε αίτημα. 

 

Συμπέρασμα:

Ακόμα μία ανακρίβεια.

 

Δ.      Η GOAL αναφέρει:

...κοινές συνεντεύξεις των παικτών του Ολυμπιακού που θεωρούνται συνεντεύξεις Τύπου ...

Η αλήθεια:

Αν μέχρι αυτού του σημείου οι καταγγελίες της συγκεκριμένης εφημερίδας αποσκοπούσαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις δήθεν μη έγκαιρης και αναρμόδιας ενημέρωσης σε αυτό σημείο επιχειρείται να γίνει το μαύρο άσπρο. 

Σε ποιο κράτος, σε ποια δημοκρατία, σε ποιο περιβάλλον άριστης λειτουργίας της ενημέρωσης θεωρούνται ή μπορεί έστω να ισχυριστεί κάποιος ότι θεωρούνται οι συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών των ομάδων προς συγκεκριμένο έντυπο ή έντυπα ως συνεντεύξεις τύπου και ως τέτοιες πρέπει αναγκαστικά να παραχωρούνται στο σύνολο των εντύπων ή γενικότερα στο σύνολο των Μ.Μ.Ε.;

Οι  συνεντεύξεις των συντελεστών ΟΛΩΝ των ΟΜΑΔΩΝ σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ δίνονται εκεί που επιλέγει η κάθε ομάδα.

Αντίθετα, στις συνεντεύξεις τύπου (οι συνεντεύξεις τύπου προσδιορίζονται από την κάθε ομάδα, σηματοδοτούν την επιθυμία ενημερώσεις του συνόλου του Τύπου και ανακοινώνονται) όπως αυτές που πραγματοποιήθηκαν κατά την υπογραφή των νέων ποδοσφαιριστών μας (10/06/2011: Constanzo - 16/06/2011: Marcano - 24/06/2011: Fejsa - 04/07/2011: Javito, Δασκαλάκης) συμμετείχε το σύνολο των δημοσιογράφων και φυσικά οι δημοσιογράφοι της GOAL.

Κατά την ιδιαίτερη λογική της εφημερίδας θα πρέπει να της παραχωρούμε συνεντεύξεις, εμείς, οι ποδοσφαιριστές μας, ο προπονητής μας είτε θέλουμε είτε όχι. Σαν να μην  είναι αναφαίρετο και θεμελιώδες δικαίωμα μας το πότε και σε ποιόν θα δώσουμε συνέντευξη. Σαν να μπορούσε ακόμα και εφημερίδα αντίπαλης ομάδας να μας επιβάλλει να παραχωρούμε και σε αυτήν συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών μας.

Σε κάθε περίπτωση και για να γίνει ολοκληρωτικά αντιληπτή η εμπάθεια και η μονομέρεια της υποτιθέμενης καταγγελίας ενημερώνουμε ότι ο δημοσιογράφος κ. Χριστόφορος Ευαγγελάτος παρίσταται ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ τις προπονήσεις που γίνονται στο στάδιο της προετοιμασίας, παρίσταται ΠΑΝΤΑ στις δηλώσεις που κάνει ο προπονητής μας κάθε 2η ημέρα, παρίσταται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στην ενημέρωση του γιατρού της ομάδος, έχει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επικοινωνία με τον Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου κ. Γιάννη Γιαννόπουλο ή εμένα προσωπικά και γενικά έχει απόλυτη απρόσκοπτη ενημέρωση όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι του. Επίσης, γνωρίζει ήδη ότι θα είναι ευπρόσδεκτος, όπως πάντα στις δηλώσεις που κάνουν ο προπονητής και οι παίκτες μετά τους αγώνες όπως άλλωστε προβλέπεται και  γίνεται σε όλο τον κόσμο.

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ως Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα με τους δημοσιογράφους κ. Χριστόφορο Ευαγγελάτο και κ. Γιώργο Νοικοκύρη.

Κλείνοντας, σας παρακαλώ να ενημερώσετε τους καταγγέλλοντες ότι το να σου δίνουν συνεντεύξεις είναι κάτι που το κατακτάς, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, δεν αφορά σε ενδεχόμενες διαφορετικές απόψεις και φυσικά δεν στο χαρίζει ούτε η δεοντολογία ούτε οι καταγγελίες.

Με εκτίμηση.

Γ. Μώραλης

Αντιπρόεδρος  

Διευθυντής Επικοινωνίας»

Δικαίωση Ράις από FIBA!!

Το ποσό των 90 χιλιάδων δολαρίων θα πρέπει να καταβάλει ο Πανιώνιος στον Ταϊρίς Ράις. Ο Αμερικανός δικαιώθηκε στην προσφυγή του στη FIBA, με την οποία δικεδικούσε την καταβολή των δεδουλευμένων του, που του οφείλει η «κυανέρυθρη» ΚΑΕ βάσει του συμβολαίου του. 

Στη FIBA για τον ίδιο λόγο έχουν προσφύγει ακόμη δύο πρώην παίκτες της ομάδας της Νέας Σμύρνης, οι Ιβάν Ζορόσκι και Δημήτρης Χαριτόπουλος.

«Η Σεβίγια αγαπά τα αγγούρια»

Η Σεβίγια πάει κόντρα σε όλους αυτούς ανά την Ευρώπη και ειδικά τους Γερμανούς που λένε ότι τα ισπανικά αγγούρια αποτελούν μεγάλο κίνδυνο. Η ομάδα της Αβδαλουσίας παρουσίασε τη φανέλα της ενόψει της νέας περιόδου με κύριο σύνθημα αυτό που χρησιμοποιεί η Ισπανία για τα αγγούρια της χώρας. 

«Aγαπώ τα αγγούρια», λέει το σύνθημα που αναγράφεται στο μανίκι της νέας φανέλας της Σεβίγια. Να σημειωθεί ότι η Σεβγιάννοι θα πραγματοποιήσουν ένα τουρ στην Κόστα Ρίκα και στο πλαίσιο αυτό ονόμασαν την καμπάνια «Αγνή ζωή»

Οριστική η φυγή Αγουέρο!!

Μόνο για να πάρει τα πράγματα του θα επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Σέρχιο Αγουέρο, καθώς ο ίδιος αποκάλυψε πως ο ατζέντης του θα έχει διευθετήσει τη μεταγραφή του μέχρι το τέλος του Κόπα Αμέρικα.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και πρώτος σκόρερ του Κόπα Αμέρικα έως τώρα με 3 τέρματα είναι διακαής πόθος της Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται πως προς τα εκεί οδεύει...

«Μίλησα με μία ομάδα. Τώρα οι εκπρόσωποί μου διαπραγματεύονται την αποχώρησή μου από την Ατλέτικο. Δεν ξέρω πότε θα είναι οριστική η έξοδός μου, θα ξέρω μετά το τέλος του Copa America» είπε από την Αργεντινή ο μέχρι στιγμής πρώτος σκόρερ του τουρνουά. Σε ερώτηση που δέχθηκε για το πόσο περίεργο θα είναι για έναν Αργεντινό να βλέπει την επόμενη σεζόν ένα clasico με αντιπάλους Μέσι-Κουν Αγουέρο, σκέφτηκε για λίγο και απάντησε: «Ναι, θα είναι περίεργο. Είτε είμαι εγώ, είτε όχι, είναι εξαιρετικό παιχνίδι».

Γκραθία: «Ζούμε ένα όνειρο»

Ένα όνειρο ζουν ο Χάβι Γκραθία και οι παίκτες του με την συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.  Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με αντίπαλο τη Ραντ στο Βελιγράδι (18.00 ώρα Ελλάδας) και τόνισε ότι εκείνος και οι ποδοσφαιριστές  του δεν έχουν επηρεαστεί από όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο τιμωρίας της ομάδας, διότι «η δουλειά τους είναι στο γήπεδο».

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Χάβι Γκράθια:

Κατά πόσο είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός Βόλου, μια και η Ραντ είχε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί: «Η ομάδα προετοιμάζεται εδώ και τρεισήμισι βδομάδες. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να καλυτερέψουμε κάποια πράγματα. Αλλά είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε αυτό το παιχνίδι. Το περιμέναμε αρκετά και είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε».

Αν θα έχει διαφορές η ενδεκάδα συγκριτικά με το φιλικό της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ: «Κάποιες αλλαγές θα έχουμε, αλλά αύριο θα το ξέρουμε».

Εάν έχει επηρεαστεί το κλίμα στην ομάδα από τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν: «Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα κάνει τη δουλειά της. Έχει αφήσει στην άκρη ό,τι ακούγεται και ασχολείται με ό,τι γίνεται. Η δουλειά της είναι στο γήπεδο. Για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα, πρέπει να είναι συγκεντρωμένη σε αυτά που κάνει και όχι σε αυτά που ακούγονται».

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξάγεται νωρίς και κάνει υπερβολική ζέστη και κατά πόσο δυσκολεύει την ομάδα: «Δεν είναι η καλύτερη ώρα για να παίξουμε. Αλλά πρέπει να το κάνουμε, αφού έτσι είναι. Και οι δύο ομάδες θα έχουν το ίδιο πρόβλημα, θα πρέπει να αντέξουμε όλοι τη ζέστη, παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι, δημοσιογράφοι».

Πρώτο ευρωπαϊκό ματς για την ομάδα και για εκείνον: «Σαν παίκτης είχα την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη, αλλά σαν προπονητής είναι η πρώτη φορά. Όπως είναι και για την ομάδα. Αυτή τη στιγμή ζούμε όλοι μας ένα όνειρο, αλλά το έχουμε πάρει πολύ στα σοβαρά αυτό το παιχνίδι, διότι είναι ο πρώτος αγώνας».

Τι έχει πει στους παίκτες του: «Πάντα υπάρχει πρώτη φορά για όλα. Είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, για αυτό παίζουμε. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ηθικό, γιατί ερχόμαστε όλοι με όνειρα. Επίσης, να το συνδυάσουμε με την πείρα που έχει η ομάδα από τα πολλά παιχνίδια των προηγούμενων χρόνων».

Κατά πόσο έχει εικόνα από τη Ραντ και τι πρέπει να προσέξουν: «Οι παίκτες της Ραντ έχουν μία πολύ καλή φυσική κατάσταση και καλή τεχνική, ενώ δουλεύουν πολύ με την μπάλα. Είναι μία ομάδα που παίζει αρκετά καλά. Παίζει σε όλο το γήπεδο και θα πρέπει να αμυνθούμε και να κλείσουμε αυτούς τους διαδρόμους. Ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι όχι 90 λεπτών, αλλά 180 και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να βάλουμε ένα γκολ ή και παραπάνω».

Στην ΚΠΡ ο Ντάιερ!!

Τη μεσαία της γραμμή με έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή ενίσχυσε η ΚΠΡ, η οποία απέκτησε τον Κίερον Ντάιερ που έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ.

Η πρόσφατα οπροβιβασμένη στην Πρέμιερ Λιγκ ομάδα έχει ως αντικειμενικό στόχο την παραμονή την νέα σεζόν και γι' αυτό το λόγο αποκτά παίκτες «μπαρουτοκαπνισμένους» στην κατηγορία.

Ο 32χρονος που έχει κάνει μεγάλη καριέρα με τη Νιουκάστλ υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, το οποίο έχει οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση που ο σύλλογος του Λόφτους Παρκ μείνει στα «σαλόνια».

Υπέγραψε στη Λάτσιο ο Σισέ!!

Παίκτης της Λάτσιο είναι από σήμερα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Παναθηναϊκού υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ιταλικό σύλλογο και θα έχει ετήσιες απολαβές 2.1 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το κόστος της μεταγραφής του από το «τριφύλλι» έφτασε τα 6 εκατομμύρια ευρώ. 

Δηλώσεις για την απόκτηση του Γάλλου στράικερ έκανε σήμερα ο προπονητής των «λατσιάλι», Εντοάρντο Ρέγια, ο οποίος, χαριτολογώντας, χαρακτήρισε τον Σισέ «κτήνος». «Τον αποκαλώ "το κτήνος", αλλά ευγενικά, για την οργή που έχει όταν σκοράρει και για τον τρόπο, με τον οποίο κυνηγάει την μπάλα. 

Έχει μια απίστευτη σωματική κατασκευή» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρέγια, ο οποίος στη συνέχεια εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μεταγραφική ενίσχυση της Λάτσιο, η οποία έφερε στην ομάδα του «εμπειρία, ποιότητα, αλλά κυρίως προσωπικότητα σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν», όπως επισήμανε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λάτσιο έχει εντάξει ακόμη στο δυναμικό της στην τρέχουσα περίοδο τους Μίροσλαβ Κλόζε, Φεντερίκο Μαρκέτι, Λόρικ Τσάνα, Σέναντ Λούλιτς και Αμπντουλάι Κονκό.

Δεν έπαιζαν διπλό καλύτερα;

Ο Παναθηναϊκός αντί για οικογενειακό διπλό, έπαιξε με την Κιτσμπούελ την οποία νίκησε με 11-0, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να δοκιμάζει σχήματα και παίκτες.
Δεν έπαιζαν διπλό καλύτερα;
Διάθεση, διάθεση, διάθεση
Εντάξει παίζοντας απέναντι στο… μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Κίτσμπουελ, κανείς φίλος του Παναθηναϊκού δεν θα βγει να πανηγυρίσει για τα έντεκα γκολ στο φιλικό (πέντε στο πρώτο και έξι στο δεύτερο μέρος), ενώ κανείς μέσα στην ομάδα δεν θα πει πως εντάξει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πως όλα είναι πλέον ιδανικά μετά από την σημερινή εμφάνιση. Από την άλλη όμως δεν είναι σωστό να μην αναφερθούμε στα θετικά που υπήρξαν. Το πιο θετικό από όλα ήταν η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Από το πρώτο λεπτό, όπως και κόντρα στην Λεχ Πόζναν, πίεζαν ψηλά, απέφευγαν τα λάθη, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και το κυριότερο έφταναν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Το ίδιο είδαμε και με τους Πολωνούς, με την διαφορά (εκτός της δυναμικότητας των δύο ομάδων που είναι τεράστια) την ευστοχία. Σήμερα οι «πράσινοι» έστειλαν έντεκα φορές την μπάλα στα δίχτυα και χωρίς, ξαναλέμε, να είναι κάτι που θα κάνει τον κόσμο να βγει στους δρόμους να πανηγυρίσει, δείχνει την διάθεση που υπήρξε σε όλο το διάστημα του αγώνα, καθώς έχασαν και πολλές ακόμα ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.
Η μπάλα κάτω και όχι καμινάδες
Το δεύτερο θετικό το οποίο και είδαμε και στο πρώτο ματς, είναι ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να παίξει με την μπάλα κάτω. Οι καμινάδες απέχουν από την ανάπτυξη και με σωστή κυκλοφορία της μπάλας η ομάδα προσπαθεί να φτάσει στο στόχο της. Οι ωραίοι συνδυασμοί υπήρξαν σε όλο το ματς, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Πορτογάλο.
Ξεμπούκωσε ο Πετρόπουλος
Στο τρίτο θετικό που θα μπορούσαμε να σταθούμε ήταν τα δύο γκολ του Πετρόπουλο. Ο «Πετρογκόλ» έστειλε δις την μπάλα στα δίχτυα κάτι που θα τον βοηθήσει στο ψυχολογικό τομέα, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό μιας και ο νεαρός επιθετικός θα είναι ο παίκτης που θα κληθεί στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» και πριν αποκτηθεί ποδοσφαιριστής ή ποδοσφαιριστές στην θέση αυτή, να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.
Ίδιο σύστημα για Φερέιρα
Όσον αφορά το σύστημα του Φερέιρα παρέμεινε το 4-3-3. Στο πρώτο μέρος ο Καρνέζης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Βύντρα δεξιά, ο Σπυρόπουλος αριστερά και στο κέντρο της άμυνας οι Σαριέγκι και Καντέ. Ο Σιμάο ήταν ο κόφτης με τον Κατσουράνη αριστερά και τον Νίνη δεξιά, ενώ στην επίθεση στο κέντρο ο Πετρόπουλος, ο Λέτο αριστερά και ο Χριστοδουλόπουλος δεξιά.
Στο δεύτερο μέρος ο Πορτογάλος άλλαξε και τους έντεκα χωρίς όμως να αλλάξει το σύστημα. Ο Ταμπάκης κάθισε κάτω από τα δοκάρια, ο Σεϊταρίδης ήταν δεξιά, ο Ιωαννίδης αριστερά και στο κέντρο της άμυνας οι Μπίερσμιρ και Τριανταφυλλόπουλος.. Αμυντικό χαφ ο Καραγκούνης έχοντας μπροστά και αριστερά τον Πλεσί και δεξιά τον Μαρίνο. Στο κέντρο της επίθεσης ο Κλέιτον, αριστερά ο Λεοντίου και δεξιά ο Μουν.
Σκόραρε στην επανεμφάνισή του ο Λεοντίου
Για το ματς αυτό κάθε αυτό δεν μπορούμε να πούμε και άλλα, μιας και η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια. Γι’ αυτό θα σταθούμε και στον Σωτήρη Λεοντίου, ο οποίος τέσσερα χρόνια μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα τέρμα. Εκτός των δύο του Πετρόπουλου και του ενός του Λεοντίου σκόραραν επίσης και οι Μαρίνος (2), Κατσουράνης, Λέτο, Νίνης, Κλέιτον, Καραγκούνης και Μουν.
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
- στο πρώτο ημίχρονο: Καρνέζης, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Νίνης, Κατσουράνης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος.
- στο δεύτερο ημίχρονο: Ταμπάκης, Ιωαννίδης, Σεϊταρίδης, Μπιάρσμιρ, Τριανταφυλλόπουλος, Πλεσί, Καραγκούνης, Μαρίνος, Λεοντίου, Μουν, Κλέιτον
Πηγή: gazzetta.gr

Κόσμο είχε, παίκτες δεν είχε...!!

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο, παρουσία περίπου 3.500 οπαδών και μόλις τριών παικτών από το περσινό ρόστερ...
Στην πρώτη προπόνηση λοιπόν συμμετείχαν 26 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων μόνο οι Κατσικάς, Μέλκας, και Ψυχογιός ανήκαν στην ομάδα πέρυσι, ενώ η πλειοψηφία των παικτών ήταν από τις ομάδες Κ-20 και Κ-17.
Πάντως, ο ενθουσιασμος δεν έλλειψε, με τους φίλους του Ηρακλή να δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα, ενώ ακούστηκαν πολλά υβριστικά συνθήματα κατά Πιλάβιου, Ζαγοράκη, και Τάκη.

Εχασε Καρλάο ο ΠΑΟΚ, στην Ξαμάξ ο Βραζιλιάνος!!

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον ΠΑΟΚ για το θέμα της απόκτησης του Καρλάο, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής "A Bola" ο Βραζιλιάνος φορ πήγε στην ελβετική Ξαμάξ!
Εχασε Καρλάο ο ΠΑΟΚ, στην Ξαμάξ ο Βραζιλιάνος!
Ο Καρλάο παραχωρήθηκε από την Κασίμα Άντλερς στην Ξαμάξ με δανεισμό ενός χρόνου και ο μάλιστα ο Βραζιλιάνος φορ φέρεται να έχει ήδη υπογράψει με την ελβετική ομάδα, που τερμάτισε πέρσι 8η στο πρωτάθλημά της. Σ
Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, για τον Καρλάο είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον η Γκιμαράες και ο ΠΑΟΚ, αλλά η Κασίμα επέλεξε να τον δανείσει στην Ξαμάξ...
Πηγή: paok24.gr

Τους... τυλίγει και τους στέλνει!!

Οι Όλαφ Μέλμπεργκ, Μάρκο Πάντελιτς και Ντένις Ρόμενταλ είναι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που θα αποχωρήσουν εφόσον έρθει μία καλή πρόταση γι' αυτούς.
Τους... τυλίγει και τους στέλνει!
Ο Ντένις Ρόμενταλ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έχει ήδη ζητηθεί στον μάνατζέρ του να βρει πρόταση για να φύγει ενώ προς αυτήν την κατεύθυνση θα βοηθήσει και ο Εντουάρντο Μαθία.
Από την άλλη οι Μάρκο Πάντελιτς και Όλαφ Μέλμπεργκ είναι δύο παίκτες στους οποίους ποντάρουν αρκετά στο λιμάνι. Ωστόσο εφόσον έρθουν καλές προσφορές για την απόκτησή τους τότε οι Πειραιώτες δεν θα πουν όχι...
Στην περίπτωση του Φραν Γέστε ο Ισπανός επιθετικός μέσος θα περιμένει να πάρει την ελευθέρας του από την Αλ Βασλ. Στο μεταξύ του ο μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, πρόκειται να βρεθεί άμεσα στην Αθήνα για το τελικό στάδιο των επαφών με τον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος άσος θα υπογράψει για 1+1 χρόνια.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν πάει πουθενά ο Ζήσης!!

Ο Νίκος Ζήσης ακούστηκε και φέτος για την επιστροφή στην Ελλάδα μέσω Ολυμπιακού, αλλά αυτή παίρνει και πάλι αναβολή, αφού παραμένει στη Σιένα, όπως ενημέρωσε ο ατζέντης του... Άντονι Μαεστράνζι.
Δεν πάει πουθενά ο Ζήσης
Ο Φιλίππο Νάνι μίλησε για τον πελάτη του, αλλά αποκάλυψε άθελά του πως ο Έλληνας γκαρντ θα παραμείνει στη Μοντεπάσκι, όπως ορίζει το συμβόλαιό του.
«Ο παίκτης (σ.σ. Μαεστράνζι) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Σιένα, αλλα μπορώ να πω πως θα δοθεί δανεικός, επειδή ο Ζήσης θα παραμείνει και τη νέα χρονιά» είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: gazzetta.gr
 

"Εγώ με τόσα λεφτά δεν τον δίνω"!

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, επιβεβαίωσε πως η ΑΕΚ επανήλθε με νέα πρόταση για τον Γιώργο Γεωργιάδη, την οποία απέρριψε.... πανηγυρικά.
"Εγώ με τόσα λεφτά δεν τον δίνω"!
"Είναι αλήθεια ότι έγινε η νέα πρόταση, δεν έχει σημασία αν αυτή έγινε σήμερα ή χθες. Υπάρχει διαφορά και είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία στα νούμερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή».
Στην ερώτηση μας αν η διαφορά φτάνει ή και ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, ο Θεοδωρίδης απάντησε λέγοντας ότι «δεν καταλαβαίνω τι σημασία μπορεί να έχει αυτό το θέμα για εσάς. Επειδή όμως πολλά μπορεί να λέγονται, εγώ από την πλευρά μου το μόνο που θέλω να πω είναι ότι η προσφορά δεν ξεπερνάει σε καμία περίπτωση τις 300.000 ευρώ και εγώ με τόσα λεφτά δεν τον δίνω».
Το αν θα γίνει νέα κίνηση-πρόταση από την ΑΕΚ για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη δεν το γνωρίζουμε, όπως και ο Θεοδωρίδης: «Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω εγώ και δεν ξέρω αν η ΑΕΚ κάνει νέα κίνηση. Επί της ουσίας, άλλωστε, δεν έκανε κάποια νέα κίνηση από την προηγούμενη. Ουσιαστικά είναι η ίδια προσφορά και επαναλαμβάνω ότι με τόσα δεν τον δίνω. Είναι θέμα της ΑΕΚ αν θα γίνει νέα κίνηση». gazzetta gr

Οι καφέδες και ο μπούφος

Το φως της δημοσιότητας είδε η συνομιλία μεταξύ Τσακογιάννη και Παπαδόπουλο που αφορά το παιχνίδι Κόρινθος-Παναχαϊκή και τους οργανωμένους της «Θύρας 7».
Οι καφέδες και ο μπούφος
Συγεκριμένα το Star Channel κάνει λόγο για διαλόγους μεταξύ των Γιώργου Τσακογιάννη, Γιάννη Παπαδόπουλου και Νίκου Χάλκου και αφορούν το περιβόητο παιχνίδι της Football league 2 ανάμεσα στην Κόρινθο και την Παναχαϊκή και την φερόμενη ως απόπειρα προσπάθειας συντονισμού οπαδών του Ολυμπιακού, προκειμένου να δώσουν το παρών στο συγκεκριμένο γήπεδο και σύμφωνα με τη δικογραφία να προκαλέσουν επεισόδια εις βάρος του Αλέξη Κούγια.

Το περιεχόμενο των διαλόγων αυτών, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, αποτελούν τη βάση για την άσκηση της νέας ποινικής δίωξης εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έπαιξε η τηλεόραση του Star φέρονται να συνομιλούν:
«Γ. Τσακογιάννης - Γ.  Παπαδόπουλος
Ο Τσακογιάννης ενημερώνει ότι θα επικοινωνήσει ο "Χρυσόστομος" για να ζητήσει ονόματα διαιτητών. Ο Παπαδόπουλος του απαντά με συνθηματικά ονόματα "Μάριο, Μέλισσα, θα σου σπάσω τα δόντια, μπούφος" Λένε ότι τους καφέδες, δηλαδή τα χρήματα που είναι 10.000 ευρώ θα τα δώσει ο Τσακογιάννης.
Γ. Τσακογιάννης -  Γ.  Παπαδόπουλος
Συζητούν για τη φασαρία που θέλει να κάνει ο Παπαδόπουλος στον αγώνα της Κορίνθου με την Παναχαϊκή με άτομα του Τσακογιάννη. Εκείνος του απαντά "καλύτερα να πάνε οι γαύροι, οι οργανωμένοι της θύρας 7". Λέει ότι θα μιλήσει με τον "μεγάλο", τον Βαγγέλη και προσθέτει ότι αν πάνε οι Ολυμπιακοί και κάνουν φασαρίες θα είναι η τιμωρία του Κούγια.
Γ. Τσακογιάννης-Ν. Χάλκος
Ο Τσακογιάννης λέει στο Χάλκο ότι μίλησε με το Βαγγέλη για να στείλει τη θύρα 7 στον Κούγια»

ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ Σόφιας, oι 11άδες!!

Τους "βασικούς" ξεκινάει ο Λάζλο Μπόλονι στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τους Βούλγαρους.
ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ Σόφιας, oι 11άδες
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Λίνο, Σαβίνι, Μαλεζάς, Αρίας, Φωτάκης, Ρομπερ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Καρατζόφ, Στογιάνοφ, Τριφόνοφ, Πανταλόφσκι, Ποπόφ, Γιάντσεφ, Γκάλτσεφ, Ντέλεφ, Νέλσον, Μαρτίνιος, Πλατινί

Επιμένει η ζέστη...!!

Καλό και ζεστό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουμε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011.
Επιμένει η ζέστη...
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 35 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 23 ως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 24 ως 37 στη Δυτική Ελλάδα, 25 ως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Σε περιοχές της νότιας Κρήτης η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς
Ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Καλό καιρό περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι στο Νότιο Ευβοϊκό.
Καλό καιρό περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 ως 33 βαθμούς. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.
Πηγή: meteo.gr

Ακόμα να περάσει τις 6.000…!!

Με πολύ αργούς ρυθμούς φεύγουν τα διαρκείας στην ΑΕΚ, με αποτέλεσμα στην διοίκηση να ανησυχούν πως θα «σπάσουν» ένα αρνητικό ρεκόρ που κρατάει εφτά χρόνια.

Ακόμα να περάσει τις 6.000…
Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα το «φράγμα» των 6.000 καρτών, με αποτέλεσμα να φοβούνται πως δεν θα φτάσουν φέτος ούτε τις 10.000.

Αν συμβεί αυτό θα πρόκειται για… ρεκόρ, καθώς η ΑΕΚ δεν έχει σημειώσει τετραψήφιο νούμερο στα εισιτήρια διαρκείας εδώ και επτά χρόνια. Την ίδια ώρα αξίζει να αναφέρουμε, πως δεν προχωράει ούτε το θέμα με τους Supporters.

"Η συμμετοχή στην Εθνική είναι υποχρέωση, όχι δικαίωμα"

Την ενόχληση του με την άρνηση ή ακόμη και τη σκέψη αρκετών παικτών να αγωνιστούν στην Εθνική ομάδα εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.
"Η συμμετοχή στην Εθνική είναι υποχρέωση, όχι δικαίωμα"
«Σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά που είναι τώρα στην ομάδα και βρέθηκαν στην προεπιλογή δεν ξέρω τι είναι οριστικό και τι όχι. Περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα ώστε να αντιμετωπίσουμε τη νέα πραγματικότητα που θα δημιουργηθεί».
Σας έχει ενοχλήσει όλη αυτή η κατάσταση;
«Φυσικά. Η συμμετοχή είναι υποχρέωση, όχι δικαίωμα των παικτών Το ελληνικό μπάσκετ και ο ελληνικός λαός έχουν δώσει τόσα σε αυτά τα παιδιά. Γι' αυτό και είναι υποχρέωση όλων να είναι συνέπεις και να είμαστε παρόντες όπου χρειάζεται η Εθνική ομάδα. Αυτό που έγινε με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ήρθε ως κερασάκι στην τούρτα. Η περίπτωση του Μαυροκεφαλίδη διαφέρει με τις προηγούμενες παικτών που αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στις υποχρεώσεις της Εθνικής. Δεν μπορούμε να τους βάλουμε όλους στην ίδια ζυγαριά καθώς Διαμαντίδης, Παπαλουκάς και Τσαρτσαρής έχουν προσφέρει πάρα πολλά τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς, όμως, αυτό να τους δίνει δικαίωμα να αρνούνται τη συμμετοχή. Αλλά είναι σίγουρο πως δεν μπορούμε να τους βάλουμε όλους στην ίδια ζυγαριά».
Λέγεται πως θα υπάρξει βαριά τιμωρία στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Όντως έτσι είναι;
«Θα γίνει ό, τι προβλέπεται στον ιστορικό κανονισμό της ΕΟΚ και ό,τι στον κανονισμό της FIBA. Αυτό που συμβαίνει με τους παίκτες θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά και οι ομάδες στις οποίες ανήκουν οι παίκτες».
Σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση, τέθηκε ποτέ θέμα μη συμμετοχής του στην Εθνική ομάδα;
«Δεν υπήρξε ποτέ θέμα με τον Μπουρούση. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να ελέγξει τον εαυτό του και του έφυγε μια κουβέντα σε μια ιδιωτική του συνομιλία την οποία και πήρε πίσω έπειτα από λίγες ώρες. Από συνομιλίες και κουβέντες στα τηλέφωνα δεν μπορείς να καταδικάσεις κανέναν. Αποδείχθηκε πως είναι καθαρός με τον έλεγχο που έκανε και θα είναι κανονικά μαζί μας τη Δευτέρα».
Με τον Ηλία Ζούρο έχετε μιλήσει; Ανησυχεί για την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική;
«Ο κόουτς αντιμετωπίζει με μεγάλη ψυχραιμία την κατάσταση. Θεωρώ πως τα αποτελέσματα στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας θα είναι πολύ καλά, χωρίς να φυσικά παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες που προκύπτουν από την άρνηση ορισμένων παικτών να συμμετάσουν στην προσπάθεια της ομάδας».
Πηγή: gazzetta.gr

Ορατό το «selective default»

Θέλουν δεν θέλουν θα το μάθουμε και το «selective default». Σύμφωνα με την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πλέον οριακή. Η «επιλεκτική χρεοκοπία» ή το καλύτερα… ηχούμενο «selective default» φαντάζει πιο κοντά από ποτέ, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα.
Ορατό το «selective default»
Την ίδια στιγμή το ΔΝΤ αναφέρει στην έκθεσή του ότι η σταθερότητα διατηρείται λόγω των παρεμβάσεων της ΕΚΤ και προειδοποιεί: «Εάν αργήσουν ή δεν πετύχουν οι ιδιωτικοποιήσεις το ελληνικό χρέος δεν θα είναι βιώσιμο. Η ύφεση της ελληνικής οικονομίας θα είναι υψηλότερη και θα διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από όσο αναμενόταν αρχικά».
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο newstoday.gr

"H NOVA αγνοεί προκλητικά τον Ολυμπιακό Βόλου"

Οργή επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή, κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν έχει πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με την Ραντ.
"H NOVA αγνοεί προκλητικά τον Ολυμπιακό Βόλου"
Οι "Austrian Boys" εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζουν τη στάση των μέσων ενημέρωσης και ειδικότερα της NOVA:
"Για ακόμη μία φορά τα αθηνοκεντρικά μέσα ενημέρωσης, με το ΝΟVA σε κυρίαρχη θέση, προσβάλλουν το αγοραστικό κοινό τους, την πόλη του Βόλου και ολόκληρη τη Μαγνησία. Η ΝΟVA αγνοεί προκλητικά τον Ολυμπιακό Βόλου, αγνοεί μία ολόκληρη πόλη και την παρουσία της στα ευρωπαϊκά σαλόνια και επιλέγει να προβάλλει τα φιλικά παιχνίδια του Πειραιά παρά τα τους δύο προκριματικούς αγώνες του Europa League, μεταξύ της ομάδας μας και της Ραντ.
Κύριοι της NOVA,
O Oλυμπιακός Βόλου αποτελεί αυτή τη στιγμή τον άξιο πρεσβευτή του ελληνικού ποδοσφαίρου στα ευρωπαϊκά σαλόνια και εσείς, επιλέγετε να του γυρίσετε την πλάτη και να μη δώσετε τη δυνατότητα στη φίλαθλη Ελλάδα να δει τους αγώνες του. Ντροπή σας! Αναρωτιόμαστε βέβαια, αν αποφασίσουν οι χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να επιστρέψουν τους αποκωδικοποιητές σας ή να σταματήσουν να πληρώνουν τη συνδρομή τους στο κανάλι σας, ποια θα είναι η αντίδρασή σας; Εμείς οι συνδρομητές που ζούμε στο Βόλο δεν πληρώνουμε για να παρακολουθούμε πόκερ , γκολφ και κουταβοδρομίες. Απαξιώνετε την ομάδα μας, για μία ακόμη φορά. Πριν προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια κατά του καναλιού σας, σας καλούμε για τελευταία φορά, έστω την ύστατη ώρα, να μεταδώσετε τους δύο αγώνες του Ολυμπιακού Βόλου με τη Ραντ. Αφού πρεσβεύετε πως είστε μεγάλο και αθλητικό κανάλι, ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ πριν σας ανακηρύξουμε ανεπιθύμητους στο νομό μαγνησίας και σας απαγορέψουμε την είσοδο στο γήπεδο από τη νέα χρονιά".

Προβλήματα και με τον Γιαννάκη...!!

Άκαρπη απέβη και η συνάντηση του Γιάννη Παπαδόπουλου με την διοίκηση του Ολυμπιακού για τη λύση του συμβολαίου του.
Προβλήματα και με τον Γιαννάκη...
Οι Πειραιώτες τον αφήνουν να φύγει μόνο για ορισμένες ομάδες, όμως εκείνος επιθυμεί να πάρει την ελευθέρας του δίχως περιορισμούς και να μπορέσει να κλείσει όπου θέλει. Έτσι και με τον Γιάννη Παπαδόπουλο θα γίνει νέο ραντεβού...
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν "τσουλάνε" με τίποτα...!!

Για ακόμα μία ημέρα η κινητικότητα στα γραφεία της ΠΑΕ για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας ήταν πολύ χαμηλή…
Δεν "τσουλάνε" με τίποτα...
Όπως γίνεται τις τελευταίες ημέρες, έτσι και σήμερα τα εισιτήρια που πουλήθηκαν ήταν πολύ λίγα και ο αριθμός ήταν μόλις 66.
Συνολικά έως σήμερα έχουν φύγει 13.626 εισιτήρια διαρκείας, αλλά τις τελευταίες ημέρες η κίνηση είναι απογοητευτική, κάτι που έχει μεγαλώσει τον προβληματισμό.
Πηγή: paok24.gr

Το κίνημα της ΑΕΛ έγινε τραγούδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ «μάχονται» με κάθε τρόπο για την αδικία που θεωρούν πως έχει γίνει εις βάρος της ομάδας τους με τον υποβιβασμό της στην FootballLeague. Μάλιστα, έχουν πλέον και τραγούδι…
Το κίνημα της ΑΕΛ έγινε τραγούδι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Τη στιγμή που η ΑΕΛ προσφεύγει στα πολιτικά δικαστήρια, προκειμένου να φτάσει το θέμα της παραμονής της στη Superleague μέχρι εσχάτων, οι οπαδοί της Λάρισας ετοιμάζουν νέες κινητοποιήσεις.

Ο γνωστός στη Λάρισα τραγουδοποιός, Νίκος Οικονομίδης (που επαγγέλλεται φαρμακοποιός), έγραψε ακόμη ένα τραγούδι, όπου στέλνει το δικό του μαχητικό πλην αισιόδοξο μήνυμα…

Σας παραθέτουμε τους στίχους:

«Δεύτερη ζωή σου τάξανε, όλοι όσοι σε ξεγράψανε, δεν μπορείς να τους πιστέψεις παρά μόνο να παλέψεις και στο τέλος θα δικαιωθείς. Δεν μπορείς να τους πιστέψεις παρά μόνο να παλέψεις και στο τέλος θα δικαιωθείς. Σήμερα το μήνυμα απ’ το βυσσινί το κίνημα. Το αύριο δεν περιμένει, ΑΕΛάρα δεν πεθαίνει. Σε πετάξαν στην αφάνεια, σου έμεινε η περηφάνια, και μ’ αυτή θα πολεμήσεις και στο τέλος θα νικήσεις και η ελπίδα θα ξαναγεννηθεί. Περήφανος θα πολεμήσεις και στο τέλος θα νικήσεις και η ελπίδα θα ξαναγεννηθεί. Σήμερα το μήνυμα δεν πληρώνουμε άλλο τίμημα. Το αύριο δεν περιμένει ΑΕΛάρα δεν πεθαίνει. Σήμερα το μήνυμα απ’ το βυσσινί το κίνημα. Το αύριο δεν περιμένει, η ΑΕΛάρα δεν πεθαίνει….».

Μπορεί μεγάλη μερίδα να κατηγόρησε τη διοίκηση για λάθος κινήσεις, οι οποίες οδήγησαν στον υποβιβασμό της ομάδας, αλλά τα όσα έχουν εξελιχθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα όσα συγκλονιστικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα έχουν συσπειρώσει τον κόσμο γύρω από την ομάδα. Προφανώς, επειδή αισθάνονται αδικημένοι από τον τρόπο που οι Βυσσινί αντιμετωπίστηκαν από το παρασκήνιο. Και μπορεί ο Κώστας Πηλαδάκης να τόνισε πως δεν πρόκειται να βγάλει τους φιλάθλους της ΑΕΛ στον δρόμο, αλλά στον Κάμπο θεωρούν πως αυτό είναι κάτι που επιβάλλεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Πηγή:Exedra.gr

"Καμία καθίζηση στον τζίρο μας"

Με ανακοίνωσή του ο ΟΠΑΠ διευκρίνισε πως τα δημοσιεύματα περί πτώσης του τζίρου -ως απόρροια των αποκαλύψεων για το ελληνικό ποδόσφαιρο- στο "Πάμε Στοίχημα" είναι αναληθή.
"Καμία καθίζηση στον τζίρο μας"
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Οργανισμού:
«Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν τα δημοσιεύματα περί καθίζησης του τζίρου στο Πάμε Στοίχημα.
Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο, σύμφωνα με τα οποία καταγράφεται καθίζηση στον τζίρο του Πάμε Στοίχημα μετά τις αποκαλύψεις περί το ποδόσφαιρο, από την ΟΠΑΠ Α.Ε. δηλώνεται κατηγορηματικά:
- Απολύτως μακράν της πραγματικότητας κινούνται οι ισχυρισμοί περί καθίζησης του τζίρου στο συγκεκριμένο παιχνίδι και, μάλιστα, σε ποσοστό 60% !
- Ανακριβή είναι και τα συγκριτικά στοιχεία μεταξύ 2011 και 2009 τα οποία περιλαμβάνονται στα δημοσιεύματα. Ενδεικτικό είναι ότι ο τζίρος της περασμένης Παρασκευής και Σαββάτου ήταν υψηλότερος των αντίστοιχων ημερών του 2009.
- Σε ό,τι αφορά στα 50 πρακτορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. με τις υψηλότερες πωλήσεις αυτά συμβάλουν περίπου στο 12% του συνολικού ετήσιου τζίρου, με το ποσοστό μεταξύ 2009 και 2011 να παραμένει σχεδόν στα ίδια επίπεδα.
Προφανές είναι ότι οι συντάκτες των δημοσιευμάτων έπεσαν θύματα κακών πληροφοριών (ή πληροφοριοδοτών).
Οφείλουμε, ωστόσο, να επισημάνουμε ότι η οικονομική κρίση που καταγράφεται στη χώρα, όπως είναι αυτονόητο, έχει επηρεάσει και τις πωλήσεις της ΟΠΑΠ Α.Ε., γεγονός για το οποίο είχε προϊδεάσει η διοίκηση της εταιρείας ανακοινώνοντας τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2010, όπως, επίσης, για το πρώτο τρίμηνο του 2011.
Οι αποκαλύψεις των τελευταίων εβδομάδων για «στημένους» ποδοσφαιρικούς αγώνες και αλλοίωση αποτελεσμάτων, δεν έχουν επηρεάσει τον τζίρο του Πάμε Στοίχημα, ενδεχομένως και γιατί αυτές έγιναν σε περίοδο κατά την οποία δεν διεξάγονται αγώνες ελληνικών πρωταθλημάτων.
Υπενθυμίζουμε, πάντως, ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια επί του συνολικού ετήσιου τζίρου του συγκεκριμένου παιχνιδιού, μόλις το 5% αφορούσε αγώνες ελληνικών πρωταθλημάτων.
Τέλος, διευκρινίζουμε ότι περαιτέρω συγκεκριμένα και αναλυτικότερα στοιχεία, η ΟΠΑΠ Α.Ε., ως εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο Αθηνών, δεν μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα πριν την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του εξαμήνου, τον επόμενο μήνα».

«Έδεσε» Πλασίλ η Μπορντό!!

Γιρορδίνος παραμένει ο Γιάροσλαβ Πλασίλ για τα επόμενα δύο χρόνια, καώς οι διοικούντες τη Μπρορντό του επέκτειναν το τρέχον συμβόλαιο.

Ο 29χρονος διεθνής εντάχθηκε στο δυναμικό των «Γιρονδίνων» το 2009, προερχόμενος από την Οσασούνα, ενώ ήταν γνώστης της γαλλικής πραγματικότητας, καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μονακό και Κρετέιγ. 

Στις δύο σεζόν που αγωνίζεται με την Μπορντό, ο Πλάσιλ έχει αγωνιστεί σε 94 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό εννέα τέρματα και 18 ασίστ. 

Βιτόλο: «Έφυγα λόγω προσωπικών λόγων»

Προσωπικοί ήταν οι λόγοι που ανάγκασαν τον Βίκτορ Βιτόλο να αποχωρήσουν από τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε με γραπτή του δήλωσή. Παράλληλα ο Ισπανός  άσος τόνισε πώς φεύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αισθανόμενος πώς αφήνει πίσω μόνο φίλους. 

Αναλυτικά:  

"Μετά από δύο χρόνια,ήρθε η ώρα να ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ. Σ' αυτό το διάστημα έδωσα τα πάντα στην ομάδα, πέρασα ωραίες στιγμές και αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος γι' αυτά που έζησα. Κάποιοι προσωπικοί λόγοι όμως, με ανάγκασαν από τον περασμένο Απρίλιο να ζητήσω την αποδέσμευσή μου από την ομάδα για προσωπικούς λόγους. 

Τονίζω και πάλι πως οι λόγοι είναι προσωπικοί και όχι οικονομικοί, οπότε αυτά που γράφονται τις τελευταίες μέρες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό επιβεβαιώνεται, από τη στάση που κράτησα ως το τέλος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την αγάπη που με περιέβαλαν.
Τους συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία.

Τη διοίκηση που ήταν πάντα στο πλευρό μου. Και όλους μαζί, για τη συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές που πέρασα πέρσι, εξ' αιτίας του σοβαρού τραυματισμού μου. Αισθάνομαι ότι φεύγοντας, αφήνω πίσω μου μόνο φίλους.
 
Βίκτορ Βιτόλο" 
 
πηγή: theplayer.gr

Τα αποτελέσματα των Βαρδινογιάννειων!!

Τα 27α Βαρδινογιάννεια βρίσκονται σε εξέλιξη και αρκετοί αθλητές έχουν ολοκληρώσει τις προσπάθειες τους.

Δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο διεθνές μίτινγκ στίβου "27α Βαρδινογιάννεια" στο ΕΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο:

Σφύρα Α: Ολέξι Σοκίρσκι (Ουκρανία) 75.52μ, Ζίμον Ζιολκόφσκι (Πολωνία) 74.26μ, Ανατόλι Ποζντνιάκοφ (Ρωσία) 73.34μ, Κώστας Σταθελάκος (Ελλάδα) 70.11μ, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου (Ελλάδα) 69.40μ, Πέτρος Σοφιανός (Κύπρος) 62.75μ, Δημήτρης Φυλαδιτάκης (Ελλάδα) 60.69μ, Νεκτάριος Φιλαδιτάκης (Ελλάδα) 49.10μ.

100μ Παίδων (αν. +2.40 μ/δ): Μάνθος Ανδρουλάκης (Ελλάδα) 11.37, Αντώνης Λαγουδάκης (Ελλάδα) 11.41, Μιχάλης Κουτσοπέτρος (Ελλάδα) 11.52.

100μ Α (Α΄ σειρά, αν. +1.50): Βασίλης Πολυκάρπου (Κύπρος) 10.77, Μανώλης Πατεράκης (Ελλάδα) 10.82, Νίκος Γιανναδάκης (Ελλάδα) 10.83.

100μ Α (Β΄ σειρά, αν. +2.80 μ/δ): Ρίτις Σακαλάουσκας (Λευκορωσία) 10.10, Ααρον Ρους Σερέτ (Αυστραλία) 10.20, Μαρκ Μπερνς (Τρίνιταντ) 10.27, Μάρτινς Γιουργκίλας (Λιθουανία) 10.45, Τάσος ζαρμακούπης (Ελλάδα) 10.56, Αγγελος Αγγελάκης (Ελλάδα) 10.59, Γκεόργκι Γκεοργκίεφ (Βουλγαρία) 10.59, Φίλιππος Σπάρτσης (Κύπρος) 11.11.

100μ Γ (αν. +2.0 μ/δ): Κερόν Στιούαρτ (Τζαμάικα) 11.10, Τζοάνα Άτκινς (ΗΠΑ) 11.30, Γκαλίνα Νικόλοβα (Βουλγαρία) 11.95, Νικολέττα Νικολέτου (Κύπρος) 12.17, Κατερίνα Καρατζά (Ελλάδα) 12.18, Κυριακή Παιζάκη (Ελλάδα) 12.96, Κατερίνα Ροκακη (Ελλάδα) 13.02.

Μήκος Α: Λούης Τσάτουμας (Ελλάδα) 8.26μ (αν. +1.4 μ/δ), Γιώργος Τσάκωνας (Ελλάδα) 8.02μ (+2.8), Μιχάλης Μερτζανίδης (Ελλάδα) 7.68μ (+1.5), Δημήτρης Διαμαντάρας (Ελλάδα) 7.59μ (+1.3), Μάρτσιν Στάρζακ (Πολωνία) 7.53μ (+1.8), Χρήστος Χατζηβασιλείου (Ελλάδα) 7.30μ (+2.2), Ματθαίος Βόλου (Κύπρος) 7.03μ (+1.3), Δημήτρης Μιχαλέλης (Ελλάδα) Άκυρος.

100μ εμπόδια Γ (αν. +2.10 μ/δ): Λορέλα Σμιθ (ΗΠΑ), 12.76, Γκέμα Μπένετ (Βρετανία) 13.08, Χαρά Κίτσου (Ελλάδα) 14.28, Μαρία Ιβάνοβα (Βουλγαρία) 15.83, Δήμητρα Αραχωβίτη (Κύπρος) Εγκατέλειψε, Νικολέττα Νικολέτου (Κύπ[ρος) Εγκατέλειψε. 
πηγή: theplayer.gr

Πρόβλημα με Νικ, ο Πατ αντί Μαυροκεφαλίδη!!

Στο πρόσωπο του Πατ Καλάθη βρήκε τον αντικαταστάτη του Λουκά Μαυροκεφαλίδη ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος όμως είδετον Νικ Καλάθη να αποχωρεί τραυματίας...

Ο πρώην φόργουορντ του Κολοσσού Ρόδου πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν και ο Ηλίας Ζούρος τον κάλεσε από τη στιγμή που ο παίκτης της Σπαρτάκ εξέφρασε την επιθυμία να μην συμμετάσχει. Μάλιστα ο ομοσπονδιακός τεχνικός τον είχε στο μυαλό του από την αρχή, αλλά προτίμησε να έχει 16 παίκτες στο ρόστερ.

Στο μεταξύ, πρόβλημα προέκυψε με τον Νικ Καλάθη, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι και θα μείνει εκτός προετοιμασίας για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να λείψει από το Ευρωμπάσκετ, ενώ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και υπολογίζεται να είναι έτοιμος ως τις 10 Αυγούστου. 
πηγή: theplayer.gr

Διακαής πόθος του «Γιόβα» το Βέλγιο!!

Με νέες του δηλώσεις ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε δεύτερη πατρίδα του το Βέλγιο και τόνισε ότι θέλει να αγωνιστεί στην Άντερλεχτ.

Συνεχίζεται το σίριαλ με το μέλλον του Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Η περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της, καθώς ο Σέρβος διεθνής για ακόμα μία φορά τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει στο Βέλγιο και την Άντερλεχτ.

«Η γυναίκα μου λατρεύει τις Βρυξέλλες και με πιέζει να γυρίσω στο Βέλγιο, όπου έχω πρόταση. Νομίζω ότι το Βέλγιο είναι η δεύτερή μου πατρίδα», είπε ο Γιοβάνοβιτς με τον μάνατζερ του να προσθέτει.

«Κατά 99% θα αγωνίζεται στην Άντερλεχτ», είπε συγκεκριμένα.

Ουρές στο μουσείο του sex!!

Το Tochka G – «Σημείο G», το νέο μουσείο που εξυμνεί το sex και τον έρωτα, άνοιξε τις πόρτες του στη Ρωσία και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, καθώς χιλιάδες κόσμου συρρέουν καθημερινά για να θαυμάσουν τα εκθέματα. Στο μουσείο μπορεί να βρει κανείς τα πάντα γύρω από το sex: Σοβιετικά προφυλακτικά, τεράστιους φαλλούς, σκίτσα που εξυμνούν το... spanking.
Ο πίνακας όμως που σπάει όλα τα ρεκόρ δημοτικότητας είναι δημιουργία της Vera Donskaya-Khilko που φέρει τον τίτλο «Wrestling» και απεικονίζει τον Ομπάμα και τον Πούτιν να μονομαχούν με τα υπερμεγέθη πέη τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip tv
 

Η πρώτη προπόνηση της Μίλαν (videos)

πηγή: theplayer.gr

Η Μίλαν ξεκίνησε την Τρίτη την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου στοχεύει και πάλι στο πρωτάθλημα, αλλά θέλει και παραπάνω.

Όπως είναι φυσικό εκτός των σταρ που υπήρχαν από την περσινή σεζόν, τα βλέμματα τράβηξαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που ακούνε στα ονόματα Ταϊβό, Μεξές, Ελ Σαραουί, αλλά και ο Παλόσκι που επέστρεψε.

Δείτε στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση:
 

Αποδοκιμασίες κατά Παπούλια στη Ραμάλα!!

Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών από Παλαιστινίους έγινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ο οποίος επισκέφθηκε την Ραμάλα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Οριστικά στην Εθνική o Σχορτσανίτης!!

Η ανησυχία που προκλήθηκε από τις σκέψεις του Σοφοκλή Σχορτσανίτη να μην ενσωματωθεί στην Εθνική Ανδρών, ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, έλαβε τέλος, μετά από νεώτερη επικοινωνία του Ελληνα σέντερ με τους ανθρώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. 

Ο σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα είναι κανονικά τόσο στην προετοιμασία, όσο και στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, μετά από τις επιτυχημένες προσπάθειες της ΕΟΚ να μεταπείσει τον παίκτη. Ο Σχορτσανίτης ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στα μάτια του, το οποίο «κουβαλάει» από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. 

Οι εξετάσεις που έκανε δημιούργησαν κάποια ανησυχία, αλλά οι άνθρωποι της ομοσπονδίας τον έπεισαν να δώσει κανονικά το «παρών» και του τόνισαν ότι υπολογίζεται για την αποστολή στη Λιθουανία και πως το πρόβλημα υγείας του θα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση.
πηγή: theplayer.gr

Τελείωσε το σίριαλ Λεονάρντο!!

Με κάθε επισημότητα ο νέος τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Λεονάρντο, ο οποίος έπειτα από εβδομάδες διαπραγματεύσεων έδωσε τα χέρια με τη γαλλική ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός που έχει προπονήσει τις δύο «αιώνιες» του Μιλάνου την Τετάρτη ανακοινώθηκε και επίσημα από την PSG ως τεχνικός διευθυντής και καλείται πλέον να πάρει σοβαρές αποφάσεις αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας.

«Ο Λεονάρτνο είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου», είπε λιτά ο Σάιμον Ταχάρ, εκτελεστικός διευθυντής των Παριζιάνων. 
πηγή: theplayer.gr

Η ξεχωριστή προετοιμασία της Σίτι (pics)

Είναι γνωστό πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έχει... παράδοση να βγάζει το λάδι των παικτών. Ο Ιταλός φαίνεται πως το παράκανε, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανάρτησαν μερικοί παίκτες στο Twitter.

Ο Ιταλός τεχνικός δίνει μεγάλη βαρύτητα στη φυσικά κατάσταση και δεν αρέσκεται να λειτουργεί από την αρχή με μπάλα. Δείτε τι έχει βάλει στους ποδοσφαιριστές να κάνουν...