Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Το κίνημα της ΑΕΛ έγινε τραγούδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ «μάχονται» με κάθε τρόπο για την αδικία που θεωρούν πως έχει γίνει εις βάρος της ομάδας τους με τον υποβιβασμό της στην FootballLeague. Μάλιστα, έχουν πλέον και τραγούδι…
Το κίνημα της ΑΕΛ έγινε τραγούδι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Τη στιγμή που η ΑΕΛ προσφεύγει στα πολιτικά δικαστήρια, προκειμένου να φτάσει το θέμα της παραμονής της στη Superleague μέχρι εσχάτων, οι οπαδοί της Λάρισας ετοιμάζουν νέες κινητοποιήσεις.

Ο γνωστός στη Λάρισα τραγουδοποιός, Νίκος Οικονομίδης (που επαγγέλλεται φαρμακοποιός), έγραψε ακόμη ένα τραγούδι, όπου στέλνει το δικό του μαχητικό πλην αισιόδοξο μήνυμα…

Σας παραθέτουμε τους στίχους:

«Δεύτερη ζωή σου τάξανε, όλοι όσοι σε ξεγράψανε, δεν μπορείς να τους πιστέψεις παρά μόνο να παλέψεις και στο τέλος θα δικαιωθείς. Δεν μπορείς να τους πιστέψεις παρά μόνο να παλέψεις και στο τέλος θα δικαιωθείς. Σήμερα το μήνυμα απ’ το βυσσινί το κίνημα. Το αύριο δεν περιμένει, ΑΕΛάρα δεν πεθαίνει. Σε πετάξαν στην αφάνεια, σου έμεινε η περηφάνια, και μ’ αυτή θα πολεμήσεις και στο τέλος θα νικήσεις και η ελπίδα θα ξαναγεννηθεί. Περήφανος θα πολεμήσεις και στο τέλος θα νικήσεις και η ελπίδα θα ξαναγεννηθεί. Σήμερα το μήνυμα δεν πληρώνουμε άλλο τίμημα. Το αύριο δεν περιμένει ΑΕΛάρα δεν πεθαίνει. Σήμερα το μήνυμα απ’ το βυσσινί το κίνημα. Το αύριο δεν περιμένει, η ΑΕΛάρα δεν πεθαίνει….».

Μπορεί μεγάλη μερίδα να κατηγόρησε τη διοίκηση για λάθος κινήσεις, οι οποίες οδήγησαν στον υποβιβασμό της ομάδας, αλλά τα όσα έχουν εξελιχθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα όσα συγκλονιστικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα έχουν συσπειρώσει τον κόσμο γύρω από την ομάδα. Προφανώς, επειδή αισθάνονται αδικημένοι από τον τρόπο που οι Βυσσινί αντιμετωπίστηκαν από το παρασκήνιο. Και μπορεί ο Κώστας Πηλαδάκης να τόνισε πως δεν πρόκειται να βγάλει τους φιλάθλους της ΑΕΛ στον δρόμο, αλλά στον Κάμπο θεωρούν πως αυτό είναι κάτι που επιβάλλεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Πηγή:Exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: