Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Οι καφέδες και ο μπούφος

Το φως της δημοσιότητας είδε η συνομιλία μεταξύ Τσακογιάννη και Παπαδόπουλο που αφορά το παιχνίδι Κόρινθος-Παναχαϊκή και τους οργανωμένους της «Θύρας 7».
Οι καφέδες και ο μπούφος
Συγεκριμένα το Star Channel κάνει λόγο για διαλόγους μεταξύ των Γιώργου Τσακογιάννη, Γιάννη Παπαδόπουλου και Νίκου Χάλκου και αφορούν το περιβόητο παιχνίδι της Football league 2 ανάμεσα στην Κόρινθο και την Παναχαϊκή και την φερόμενη ως απόπειρα προσπάθειας συντονισμού οπαδών του Ολυμπιακού, προκειμένου να δώσουν το παρών στο συγκεκριμένο γήπεδο και σύμφωνα με τη δικογραφία να προκαλέσουν επεισόδια εις βάρος του Αλέξη Κούγια.

Το περιεχόμενο των διαλόγων αυτών, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, αποτελούν τη βάση για την άσκηση της νέας ποινικής δίωξης εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έπαιξε η τηλεόραση του Star φέρονται να συνομιλούν:
«Γ. Τσακογιάννης - Γ.  Παπαδόπουλος
Ο Τσακογιάννης ενημερώνει ότι θα επικοινωνήσει ο "Χρυσόστομος" για να ζητήσει ονόματα διαιτητών. Ο Παπαδόπουλος του απαντά με συνθηματικά ονόματα "Μάριο, Μέλισσα, θα σου σπάσω τα δόντια, μπούφος" Λένε ότι τους καφέδες, δηλαδή τα χρήματα που είναι 10.000 ευρώ θα τα δώσει ο Τσακογιάννης.
Γ. Τσακογιάννης -  Γ.  Παπαδόπουλος
Συζητούν για τη φασαρία που θέλει να κάνει ο Παπαδόπουλος στον αγώνα της Κορίνθου με την Παναχαϊκή με άτομα του Τσακογιάννη. Εκείνος του απαντά "καλύτερα να πάνε οι γαύροι, οι οργανωμένοι της θύρας 7". Λέει ότι θα μιλήσει με τον "μεγάλο", τον Βαγγέλη και προσθέτει ότι αν πάνε οι Ολυμπιακοί και κάνουν φασαρίες θα είναι η τιμωρία του Κούγια.
Γ. Τσακογιάννης-Ν. Χάλκος
Ο Τσακογιάννης λέει στο Χάλκο ότι μίλησε με το Βαγγέλη για να στείλει τη θύρα 7 στον Κούγια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: