Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

«Κομπλεξικός ο Βίγιας-Μπόας!»

Ένα διαφορετικό πρόσωπο του Αντρέ Βίγιας-Μπόας αποκάλυψε ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, ο οποίος στην ουσία είπε... κομπλεξικό το νεαρό τεχνικό.

Ο Μπόας οδήγησε την Πόρτο στο τρεμπλ την περσινή σεζόν, παίζοντας παράλληλα πολύ καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα η Τσέλσι να δαπανήσει 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Η φυγή του δεν έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γι' αυτό το λόγο ο ισχυρός άντρας των «δράκων» μίλησε με σκληρά λόγια.

«Ο Βίλας-Μπόας είχε κόμπλεξ με τον Μουρίνιο και είχε στο μυαλό του πάντα το 'φάντασμά' του. Φοβόταν ότι δεν θα καταφέρει με την Πόρτο ότι και ο Μουρίνιο, να πάρει δηλαδή το Champions League μετά το Uefa", είπε αρχικά ο ντα Κόστα και συνέχισε:

«Σε μια κουβέντα που είχαμε του είπα: "Ανησυχείς μήπως δεχτείς 3 ή 4 γκολ από τη Μπαρτσελόνα στο Σούπερ Καπ;" και μου απάντησε: "Αν χάσουμε έτσι από τη Μπαρτσελόνα και μετά δεν πάμε καλά στο Champions League, τότε κανείς δεν θα με θέλει".

Του είπα ότι υπό κανονικές προϋποθέσεις, σε ηλικία 33 ετών θα προπονούσε τη Ναβάλ ή την Ακαδέμικα, και στα 40 θα έκανε το μεγάλο βήμα. Θυμάμαι ότι και ο Μουρίνιο έφαγε 5 γκολ από τη Μπαρτσελόνα αλλά αυτό δεν σταμάτησε την επιθυμία του να γίνει ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο», κατέληξε. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: