Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ο Βιτόλο κάνει ό,τι γουστάρει στον ΠΑΟΚ

Να το θέσω απλά και λαϊκιστί: Αν η διοίκηση του ΠΑΟΚ έτρωγε μαγκιά από τον Βιτόλο, το λιγότερο που θα έπρεπε να συμβεί θα ήταν να αποχωρήσουν όλοι μαζί από τα γραφεία του ΠΑΟΚ και να πιάσουν δουλειά σε καμπαρέ.
Ο Βιτόλο κάνει ό,τι γουστάρει στον ΠΑΟΚ
Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης...
Αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Δεν μπορώ να γνωρίζω τις λεπτομέρειες της συνάντησης του Βρύζα με τον Βιτόλο και ίσως να μην έχει καμία σημασία αν ο πρώτος επιχείρησε να εξομαλύνει την κατάσταση και να αντιμετωπίσει την αναστάτωση των τελευταίων ημερών, πείθοντας τον Ισπανό να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.
Σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα και έχω την εντύπωση, από όσα μαθαίνω, ότι ο Βρύζας δεν μπήκε στον κόπο να συζητήσει περί των οικονομικών, αλλά, άκουσε τον Βιτόλο να επαναλαμβάνει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.
Ενδεχομένως, αν είχε εξελιχθεί διαφορετικά η συζήτηση, ο Βρύζας να του πρότεινε να παραμείνει, καταβάλλοντας αρχικά ένα βαρβάτο ποσό που ανταποκρίνεται σε δεδουλευμένα.
Τελικά, ο Βιτόλο επέμεινε. Κι αυτό αποτελεί απάντηση σε όσους έδειξαν τεράστια ευαισθησία στην αποχώρηση του Ισπανού και έφτασε σε σημείο να αποτελεί αφορμή για να απειλήσουν με κατάληψη. Υπερβολές.
Βέβαια, το ότι ο ποδοσφαιριστής αποχωρεί επειδή… έτσι γουστάρει και ενώ έχει ακόμη δυό χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, είναι ένα θέμα.
Από ηθικής πλευράς έπρεπε να φύγει μετά τα όσα έχουν συμβεί ειδικά τις τελευταίες μέρες. Αυτό το ξεκαθαρίσαμε. Ωστόσο, όποιος θεωρούσε τον Βιτόλο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ, μια που είχε συμβόλαιο μέχρι το ΄13, θα του κακοφάνηκε που η ομάδα του δεν εισπράττει σεντ.
Ίσως ένας διαφορετικός χειρισμός δεν θα είχε οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε σημείο να χάνει μια πολύτιμη μονάδα, να μην εισπράττει τίποτε απολύτως, να δημιουργείται έντονη δυσαρέσκεια και να ενισχύεται ένας άμεσος αντίπαλος, αν τελικά ο Βιτόλο μεταπηδήσει στον ΠΑΟ.
Μιλώντας εκ του ασφαλούς, προφανώς είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα. Εμείς δανειστήκαμε όσα ακούμε από τον Παντελή Κωνσταντινίδη και όσες κινήσεις έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες προκειμένου να αντιμετωπιστεί όποια κρίση δημιούργησε ο Ισπανός.
Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: