Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

"Δεν έχουμε καμία ανάμειξη"

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, Βασίλης Αδαμάκης, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του, ότι η ομάδα του Εθνικού Αστέρα δεν έχει καμία σχέση με τα στημένα παιχνίδια.
"Δεν έχουμε καμία ανάμειξη"
Ο Βασίλης Αδαμάκης δήλωσε αρχικά: "Ο Εθνικός Αστέρας δεν είχε ποτέ πρόβλημα και καμία ανάμειξη σε όλα αυτά. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, εκεί που θα λάμψει η αλήθεια, ώστε να φανούν όλα. Ας μην βιάζονται ορισμένοι να βγάλουν εύκολα συμπεράσματα και να σπιλώνουν την 84χρονη ιστορία του συλλόγου μας. Ιδιαίτερα ο φίλαθλος κόσμος του Εθνικού Αστέρα να μην ανησυχεί και πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση".

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, υπογράμμισε ακόμη: "Από την δική μας πλευρά προχωράμε τον σχεδιασμό της ομάδας προκειμένου να είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία, εκεί που θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδειχθεί περίτρανα ότι ο Εθνικός Αστέρας δεν έχει καμία ανάμειξη".
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: