Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Προβλημάτισε ο ΠΑΟΚ, ήττα από ΤΣΣΚΑ

Την τρίτη του συνεχόμενη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισαε ο ΠΑΟΚ, καθώς αυτή την φορά έχασε (3-2) από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο Μπόλονι είδε πάλι τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην άμυνα αλλά να αντιδρούν παράλληλα σωστά στο δεύτερο μέρος.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε σχετικά νωρίς. Ο Έτο έπειτα από συνεργασία με τον Σαλπιγγίδη, σέντραρε από δεξιά και ο Βιεϊρίνια εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας, από κοντά άνοιξε το σκορ στο 8′. Η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε να απαντήσει και τα κατάφερε στο 27΄.
Επειτα από σέντρα του Γιάντσεφ από δεξιά ο Τρίφονοφ από κοντά «εκτέλεσε» τον Χαλκιά και ισοφάρισε για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Κυρίαρχος του παιχνιδιού ήταν ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του αγώνα και έτσι κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, το γκολ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας αποσυντόνισε τους ποδοσφαιριστές του Λάζλο Μπόνι, με τους Βούλγαρους να είναι καλύτεροι ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο για τον «Δικέφαλο». Γέμισμα από δεξιά, ο Ντέλεφ εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ και την κακή έξοδο του Χαλκιά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά, κάνοντας το 2-1.Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα οι Βούλγαροι πέτυχαν κι άλλο γκολ.
Ο Νέλσον πάσαρε στον Ζίκου και αυτός «κρέμασε» τον Χαλκιά. Τα λάθη στην άμυνα του ΠΑΟΚ συνεχίζονται. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να μειώσει στο 69 μετά από τραγικό λάθος του Καρατζόφ στην άμυνα και εξαιρετικό μακρινό πλασέ του Τσουκαλά. Έτσι ο ΠΑΟΚ γνώρισε μια ακόμη ήττα και ο Λάζλο Μπόλονι πήρε και άλλα μαθήματα.
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Λίνο (56′ Σνάουτνσερ), Σαβίνι, Μαλεζάς (56′ Τσιρίλο), Αρίας, Φωτάκης (65′ Τσουκαλάς), Ρομπερ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (68′ Παπάζογλου), Αθανασιάδης (56′ Γκαρσία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: