Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Στην Αγγλία ξανά ο Ρίισε

Παίκτης της Φούλαμ είναι ο Γιον Άρνε Ρίισε! Ο Νορβηγός παίκτης τα βρήκε σε όλα με την αγγλική ομάδα και υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια επιστρέφοντας στην Αγγλία, μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ.
Ο πρώην αμυντικός της Ρόμα στάθηκε, στις πρώτες του δηλώσεις, στην ευκαιρία που θα έχει να αγωνιστεί ξανά στα γήπεδα του Νησιού.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή και πλέον ανυπομονώ να αρχίσει η νέα σεζόν για να αγωνιστώ ξανά στην Πρέμιερ», δήλωσε ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ.
Μάλιστα, ο Ρίισε θα βρει στο Λονδίνο τον αδερφό του, αφού ο Βγιορν Ρίισε είναι και αυτός παίκτης της ομάδας: «Παρακολουθώ και ξέρω αρκετά για τη Φούλαμ, αφού εδώ παίζει ο αδερφός μου. Μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια, τόσο για το σύλλογο όσο και το τεχνικό επιτελείο. Ξέρω ότι υπάρχουν φιλοδοξίες και δεν μπορώ να περιμένω να γνωρίσω και να συνεργαστώ με τον Μάρτιν Γιολ».
Από την πλευρά του, ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε στην εμπειρία του αριστερού οπισθοφύλακα: «Ο Γιον είναι πολύ έμπειρος και θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα. Έχει παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο στην καριέρα του και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: