Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

"Εγώ με τόσα λεφτά δεν τον δίνω"!

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, επιβεβαίωσε πως η ΑΕΚ επανήλθε με νέα πρόταση για τον Γιώργο Γεωργιάδη, την οποία απέρριψε.... πανηγυρικά.
"Εγώ με τόσα λεφτά δεν τον δίνω"!
"Είναι αλήθεια ότι έγινε η νέα πρόταση, δεν έχει σημασία αν αυτή έγινε σήμερα ή χθες. Υπάρχει διαφορά και είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία στα νούμερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή».
Στην ερώτηση μας αν η διαφορά φτάνει ή και ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, ο Θεοδωρίδης απάντησε λέγοντας ότι «δεν καταλαβαίνω τι σημασία μπορεί να έχει αυτό το θέμα για εσάς. Επειδή όμως πολλά μπορεί να λέγονται, εγώ από την πλευρά μου το μόνο που θέλω να πω είναι ότι η προσφορά δεν ξεπερνάει σε καμία περίπτωση τις 300.000 ευρώ και εγώ με τόσα λεφτά δεν τον δίνω».
Το αν θα γίνει νέα κίνηση-πρόταση από την ΑΕΚ για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη δεν το γνωρίζουμε, όπως και ο Θεοδωρίδης: «Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω εγώ και δεν ξέρω αν η ΑΕΚ κάνει νέα κίνηση. Επί της ουσίας, άλλωστε, δεν έκανε κάποια νέα κίνηση από την προηγούμενη. Ουσιαστικά είναι η ίδια προσφορά και επαναλαμβάνω ότι με τόσα δεν τον δίνω. Είναι θέμα της ΑΕΚ αν θα γίνει νέα κίνηση». gazzetta gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: