Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Η ΠΑΕ Τρίκαλα απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή!!

Η ΠΑΕ Τρίκαλα απολογήθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με την υπερασπιστική γραμμή της να εστιάζει στην έλλειψη δόλου εκ μέρους της. Η θεσσαλική ομάδα υποστήριξε ότι ο Σόουζα, ο οποίος ανακίνησε το θέμα με την εγγυητική επιστολή, είχε εξοφληθεί πριν από την κλήση των Τρικάλων.

«Τη στιγμή που γινόταν το θέμα της εγγυητικής, τα Τρίκαλα είχαν διαθέσιμα 400.000 ευρώ. Είμαστε μία ομάδα πεντακάθαρη, δεν εμπλεκόμαστε στη σκανδαλολογία των τελευταίων ημερών και δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για πλαστά έγγραφα» υπογράμμισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Πλεξίδας. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Τρικάλων, Νίκος Γαλανακόπουλος, υποστήριξε ότι «η εγγυητική που εστάλη ήταν ένα προσχέδιο», ενώ ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας τόνισε: «Η ΕΕΑ δεν μας καταλόγισε δόλο, αφού δεν ανακάλεσε το πιστοποιητικό, ενώ κατατέθηκε και νέα εγγυητική».

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης υπήρξε πρόταση για υπαγωγή στο κατηγορητήριο του άρθρου 26 (περί δυσφήμισης του αθλήματος), πρόταση που τελικά δεν έγινε δεκτή. 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: