Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Δεν έχασε… δευτερόλεπτο!!

Ο Βίκτορ Βιτόλο το πρωί έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και το μεσημέρι έδωσε τα χέρια με τον Παναθηναϊκό για 3ετες συμβόλαιο. Ανακοινώνεται από εβδομάδα και κάνει ντεμπούτο με Ατρόμητο.

Δεν έχασε… δευτερόλεπτο!
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος αφού έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ μετά την συνάντηση που είχε με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα, έδωσε τα χέρια με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ετήσιες αποδοχές του θα φτάνουν τις 450.000 ευρώ.

Ο Ισπανός θα αναχωρήσει αύριο κιόλας για το Κίτσμπουελ, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού». Ωστόσο, μέχρι να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται να γίνει την Δευτέρα, δεν θα παίξει σε κανένα φιλικό. Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, ενώ το ντεμπούτο του με τα πράσινα θα γίνει στις 21 του μήνα στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Βιτόλο αποτελεί επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος θεωρεί πως με τον Ισπανό μπορεί να καλύψει το κενό του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: